2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz bastan anlasmistik cnm kiz olursa esim erkek olursa ben koyucaktik ve anne baba isimleri koymayacaktik erkek oldugunu ben daha bilmeden ruyamda erkek oldugunu gordum ve ismide ayaz di baya isim arastirdim ama icime hicbiri sinmedi sinen birsey varsada o da ayaz sonra esime dedim ki icimden geldi kimlikte ismi ayaz yazicak iki isim sevmedigimden ama ezanla kulagina okundugunda esimin ismi olan barışı okutucam dedim cok hosuna gitti :) barış ayaz diye okutucaz.erkekler boyle seyleri cok seviyor

Bende iki isim sevmiyorum. Eger hamileligimin sonuna kadar bana bole davranirsa, benim aklimdan gecen de o sekilde. Esimin ismi de okunsun kulagina isterim. Ama beni uzerse zor iste
Hatta bi tanidik kadinin uc oglu oldu, ucunun de ilk adi, esinin adiydi. Vay be demistim icimden

Size yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime

Kıyamamm sanaa yaa çok sinir bozucu gerçekten o kadar beslebüyüt gitsin babaya çeksin. Hayır baba neysede kv, kp çeken bebekler biliyorum ben Benim burnum o kadar güzel değil o diğer aile bireylerine çekebilir sıkıntı yok.

Size yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Kiziminkini benim babam okudu. Bu sefer yanimizda kp kv olcak muhtemelen. Ama kp ezan okuyabilir mi, sozleri fln saibeli biraz dedigin gibi sart kossam, kp nefsine engel olabilir mi bilemem de.
Ben en iyisi , en garantisi hocayi cagirir okuturum

Kiziminkini benim babam okudu. Bu sefer yanimizda kp kv olcak muhtemelen. Ama kp ezan okuyabilir mi, sozleri fln saibeli biraz dedigin gibi sart kossam, kp nefsine engel olabilir mi bilemem de.
Ben en iyisi , en garantisi hocayi cagirir okuturum
7 gunmuydu cnm okutma suresi ?

Cok tatlisin
Eski bi komsumun oyleydi bebekleri. Adam esmer, kadin esmer. Kv sapsari mavi gozlu, kizlari da ayni olunca, kadin deli oluyordu ama kabul ediyordu mecbur, kvye benziyo die

Çok sukur canim, super haber. Uyusun da buyusun sipalar

Bizde de eşim erkek olursa ben koyuyim kız olursa sen koy demişti. Sonra eşimin isim fikirlerinden sonra ben o anlaşmayı bozdum çocuğun geleceğini tehlikeye atamam diye
Anne baba isimleri bizde istemiyorduk. Sadece eşim leyla ismini çok seviyor. O da annemin ismi. Dedim olmaz annemin ismi bu sefer annen sanki benim annemin ismini koyduk sanar.
Anneme bunu söylediğimdeki önerisi beni çok güldürmüştü.
Kayınvalidemin adı hatice o zaman haticenin ha sı leyla le si Hale koyun demişti. Dedimanne nerden buluyorsun böyle şeyleri ya maşallah zehir gibisin

Cok mantikli ben dusundumde simdi nurhan oluyor bizimde :)

Ay ben kizimda kvye benzesin istedim ama baba oldu ayni kv sarisin mavi gozlu, belki oglanda tutar

Dedim sana arada inzivaya çekiliyolar annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…