- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ne guzel iste cnm :) ciftli sayilardan sonra 81 i beklicez illere dusmek icin sonra her gun bir ile gidicez :)Senden aliskanlik oldu zaten bana da , gun sayiyorum.cift sayilara iki hafta kaldi bilmem ne kaldi die geciyo gunum gecem
Ayy insallah. Ne tatli fikir bayildimNe guzel iste cnm :) ciftli sayilardan sonra 81 i beklicez illere dusmek icin sonra her gun bir ile gidicez :)
Biz bastan anlasmistik cnm kiz olursa esim erkek olursa ben koyucaktik ve anne baba isimleri koymayacaktik erkek oldugunu ben daha bilmeden ruyamda erkek oldugunu gordum ve ismide ayaz di baya isim arastirdim ama icime hicbiri sinmedi sinen birsey varsada o da ayaz sonra esime dedim ki icimden geldi kimlikte ismi ayaz yazicak iki isim sevmedigimden ama ezanla kulagina okundugunda esimin ismi olan barışı okutucam dedim cok hosuna gitti :) barış ayaz diye okutucaz.erkekler boyle seyleri cok seviyorKızlar benim minnak oğluşumu kayınvalidem hemen oğluna benzetiyor. Aman çenesi aynı aman ağzı aynı burnu aynıSinir oluyorum Eşime diyorum annen böyle diyor diye gülüyor hemen dalga geçiyor benimle
İsim konusunda da direk eşimin ismine uygun ne olabilir dur bir düşünelim demişti. Demiştim ki benim ismime uygun olsun niye onunkine uygun oluyor Allah Allahh
Sizde de böyle şeyler var mı
Bende iki isim sevmiyorum. Eger hamileligimin sonuna kadar bana bole davranirsa, benim aklimdan gecen de o sekilde. Esimin ismi de okunsun kulagina isterim. Ama beni uzerse zor isteBiz bastan anlasmistik cnm kiz olursa esim erkek olursa ben koyucaktik ve anne baba isimleri koymayacaktik erkek oldugunu ben daha bilmeden ruyamda erkek oldugunu gordum ve ismide ayaz di baya isim arastirdim ama icime hicbiri sinmedi sinen birsey varsada o da ayaz sonra esime dedim ki icimden geldi kimlikte ismi ayaz yazicak iki isim sevmedigimden ama ezanla kulagina okundugunda esimin ismi olan barışı okutucam dedim cok hosuna gitti :) barış ayaz diye okutucaz.erkekler boyle seyleri cok seviyor
Kıyamamm sanaa yaaYani kimse agzini acmasa da, kizim ayni babasiydi. Gr bana benzemiyordu.
Su an oglumun detaylidan fln fotolari da oyle. Hic umidim kalmadi. Kime neyi savunayim bacim benkv gelcek yakinda, derse ogluma benziyor die, agzimi acacak kadar benzemiyor coocuklar bana ne diyem basimi nirelere vuram ben icimdeki azer bulbul cosuyo bu kime benzsdi konusu acilinca zaten
Onca sikintiyi derdi cek, burnu bile benzemesin. Herkes bayilir benim burnuma ya
Kiziminkini benim babam okudu. Bu sefer yanimizda kp kv olcak muhtemelen. Ama kp ezan okuyabilir mi, sozleri fln saibeli birazSize yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Hosgeldin cnmBende araniza yeni katıldım kızlarumarım bana yardimci olursunuz
7 gunmuydu cnm okutma suresi ?Kiziminkini benim babam okudu. Bu sefer yanimizda kp kv olcak muhtemelen. Ama kp ezan okuyabilir mi, sozleri fln saibeli birazdedigin gibi sart kossam, kp nefsine engel olabilir mi bilemem de.
Ben en iyisi , en garantisi hocayi cagirir okuturum
Cok tatlisinKıyamamm sanaa yaaçok sinir bozucu gerçekten o kadar beslebüyüt gitsin babaya çeksin. Hayır baba neysede kv, kp çeken bebekler biliyorum ben Benim burnum o kadar güzel değil o diğer aile bireylerine çekebilir sıkıntı yok.
Çok sukur canim, super haber. Uyusun da buyusun sipalarUyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
Bizde de eşim erkek olursa ben koyuyim kız olursa sen koy demişti. Sonra eşimin isim fikirlerinden sonra ben o anlaşmayı bozdum çocuğun geleceğini tehlikeye atamam diyeBiz bastan anlasmistik cnm kiz olursa esim erkek olursa ben koyucaktik ve anne baba isimleri koymayacaktik erkek oldugunu ben daha bilmeden ruyamda erkek oldugunu gordum ve ismide ayaz di baya isim arastirdim ama icime hicbiri sinmedi sinen birsey varsada o da ayaz sonra esime dedim ki icimden geldi kimlikte ismi ayaz yazicak iki isim sevmedigimden ama ezanla kulagina okundugunda esimin ismi olan barışı okutucam dedim cok hosuna gitti :) barış ayaz diye okutucaz.erkekler boyle seyleri cok seviyor
Ondan emin degilim yanlis bi sey demiyim7 gunmuydu cnm okutma suresi ?
Cok mantikli ben dusundumde simdi nurhan oluyor bizimde :)Bizde de eşim erkek olursa ben koyuyim kız olursa sen koy demişti. Sonra eşimin isim fikirlerinden sonra ben o anlaşmayı bozdum çocuğun geleceğini tehlikeye atamam diye
Anne baba isimleri bizde istemiyorduk. Sadece eşim leyla ismini çok seviyor. O da annemin ismi. Dedim olmaz annemin ismi bu sefer annen sanki benim annemin ismini koyduk sanar.
Anneme bunu söylediğimdeki önerisi beni çok güldürmüştü.
Kayınvalidemin adı hatice o zaman haticenin ha sı leyla le si Hale koyun demişti.Dedimanne nerden buluyorsun böyle şeyleri ya maşallah zehir gibisin
Ay ben kizimda kvye benzesin istedim ama baba oldu ayniKıyamamm sanaa yaaçok sinir bozucu gerçekten o kadar beslebüyüt gitsin babaya çeksin. Hayır baba neysede kv, kp çeken bebekler biliyorum ben Benim burnum o kadar güzel değil o diğer aile bireylerine çekebilir sıkıntı yok.
Okuduğuma göre 4 saatte bir amniyo sıvısı yenilenirmiş. Beyaz sümüksü akıntılar normal karşılanıyorYani hafif sümük gib krem gibi yumuşaktı ama eminim kokusu yoktu benim garibime giden panik oldum şimdi ya
Ay hadi inşallahAy ben kizimda kvye benzesin istedim ama baba oldu aynikv sarisin mavi gozlu, belki oglanda tutar
Dedim sana arada inzivaya çekiliyolar annesiUyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?