- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Gule gule kullan canim. Alisverisi ilk sen bitirdin herhaldeNe cok konusmussunuz massallah bende avm lerde gezmekten giremedim eksik neredeysr kalmadi bizim kizlar esimin hadi bitirelim eksik kalmasin hesabiyla.lcw da yebi hamile kilotlari cikmis hastane kilodu olarak geciyor onceden aldigim halde dayanamayip 2 tane daha aldim.Ozelligiji soyle anlatayim kilodun on alt tarafi citçıtli.Ped degisiminde kilodu cikarma derdi yok wc de de oyle egil kalk cikar derdi yok ondeki citciti aciyorsun hop hersey meydanda :) lohusa pijama takimlari da cok rahatti ve fiyatlari uygundu benim bebisin hastane cikisi gri diye kendimede gri aldim hem aldiklarim sonrada giyilebilecek seyler ve olabildigince bol aldim genis genis giyerim ki karnim 2 aya davul gibi olur diye dusunuyorum ama sadece dusunuyorum daha sisen birsey yok :) pijama takimlarim ise soyle.Eki Görüntüle 2556349
Eki Görüntüle 2556350
Uzerine giyerim subat ayi soguk olur diye aldim.
Eki Görüntüle 2556351 terlikte begenmistim fakat beden yoktu hemde ayaklar siser diye 1 beden buyuk aradim bulamadim.en sonda bunda karar kildim.Eki Görüntüle 2556352
2 tanede yumusacik havlu corap aldim gri renk onlarda :)
Ne cok konusmussunuz massallah bende avm lerde gezmekten giremedim eksik neredeysr kalmadi bizim kizlar esimin hadi bitirelim eksik kalmasin hesabiyla.lcw da yebi hamile kilotlari cikmis hastane kilodu olarak geciyor onceden aldigim halde dayanamayip 2 tane daha aldim.Ozelligiji soyle anlatayim kilodun on alt tarafi citçıtli.Ped degisiminde kilodu cikarma derdi yok wc de de oyle egil kalk cikar derdi yok ondeki citciti aciyorsun hop hersey meydanda :) lohusa pijama takimlari da cok rahatti ve fiyatlari uygundu benim bebisin hastane cikisi gri diye kendimede gri aldim hem aldiklarim sonrada giyilebilecek seyler ve olabildigince bol aldim genis genis giyerim ki karnim 2 aya davul gibi olur diye dusunuyorum ama sadece dusunuyorum daha sisen birsey yok :) pijama takimlarim ise soyle.Eki Görüntüle 2556349
Eki Görüntüle 2556350
Uzerine giyerim subat ayi soguk olur diye aldim.
Eki Görüntüle 2556351 terlikte begenmistim fakat beden yoktu hemde ayaklar siser diye 1 beden buyuk aradim bulamadim.en sonda bunda karar kildim.Eki Görüntüle 2556352
2 tanede yumusacik havlu corap aldim gri renk onlarda :)
Senin hastane cikisinla daha cok uyuyor cnm :) kumasi rahat hosuma gitti bilgin olsunGule gule kullan canim. Alisverisi ilk sen bitirdin herhalde
Var ya bugun ayni gecelegi favorilere ekledim bende. Takim olsun cocugun hastane cikisyla die. Lcw nin ve pentinin gecelik, pijama kalitesini ve desenlerini cok seviyorum bende. Su bahsettigin camasira bende bakcam, mantikli kullanisli gorunuyor
Sukur cnm iyilermis tembellikleri tutmus desene :)Uyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
İyi gunlerde kullanGule gule kullan canim. Alisverisi ilk sen bitirdin herhalde
Var ya bugun ayni gecelegi favorilere ekledim bende. Takim olsun cocugun hastane cikisyla die. Lcw nin ve pentinin gecelik, pijama kalitesini ve desenlerini cok seviyorum bende. Su bahsettigin camasira bende bakcam, mantikli kullanisli gorunuyor
Ayy iyi bari çok şükür canım. Doğunca totolarına vurursun iki tane bizim yerimizede.Uyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
Benim ilk hamileliğimde böyle değildi. Bunda hareketler erkenden belli olmaya başladı. Başladı mı 5 dakika aynı yer oynuyor . Dışardan çok neyin belli. İç karnım dar değil sanırımBenimki oynak baya ama hiç durmuyor diyemem duruyor tabiDurduğu zaman şarkı söylüyorum sonra yine bir kıpırdanma oluyor.
Kızlar benim iç karnım çok dar sanırım. Video çeksem size inanamazsınız. Karnımın üstüne birşey koyuyorum bir vuruyor üstine koyduğun şey zıplıyorBöyle olan var mı sizde. İç karna bağlıyorum ben bu kadar net hissetmemi.
İnşallah düşündüğün gibi değildir. Alerjidendir muhakkak. Doktor verem olsa çok çabuk teşhis koyardı zatenCanim benim kizim ilk 6 aylikken bronsiolit gecirip hastanede yatti. Sonra rota gecirdi vs. Surekli hastalanirdi. Solunum tepkisi olurdu. Suan 28 aylik. 2 yasina kadar ateş hiç gormedik. Suan 2.5 aydir 3.ye ateşleniyor enfeksiyon vardi en son 10 gun once. Henuz antibiyotigimiz bitmedi.
Kesinlesen toz ve lateks alerjimiz var. Ama suanki durumu alerjik degil. Eylul basinda ilk yuksek ateskendiginde havale gecirdi. O zamandan beri toparlayamiyoruz. Surekli bir kuru oksuruk var. Allah biliyor veremden şuphelenmeye basladim. Kalbim kan agliyo
Çok şükür canımUyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
İyi bari çok şükür canımUyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Ay cok saol canim ins , su haftalar ilerlesin de alcam bende kuzuma da kendime de artik. 30. Haftayi bekliyorum valla.Senin hastane cikisinla daha cok uyuyor cnm :) kumasi rahat hosuma gitti bilgin olsun
E her çocuğun karakteri bir değil tsbi. Geliyor hsreketli birşey desene :)Benim ilk hamileliğimde böyle değildi. Bunda hareketler erkenden belli olmaya başladı. Başladı mı 5 dakika aynı yer oynuyor . Dışardan çok neyin belli. İç karnım dar değil sanırım
Bir an once gelse keske o haftalar ya esimle bugun konusuyorduk esim diyor ki ne bu rahatlik kaldi dogumuna 3 ay hatta 40 i beklemezse 2.5 ay kaldi hemen gecer gider.oyle diyince dank etti banada :)Ay cok saol canim ins , su haftalar ilerlesin de alcam bende kuzuma da kendime de artik. 30. Haftayi bekliyorum valla.
Senden aliskanlik oldu zaten bana da , gun sayiyorum.Bir an once gelse keske o haftalar ya esimle bugun konusuyorduk esim diyor ki ne bu rahatlik kaldi dogumuna 3 ay hatta 40 i beklemezse 2.5 ay kaldi hemen gecer gider.oyle diyince dank etti banada :)
Benide bilgilendirirsen yaptirdiktan sonra
Tabi ki bilgilendiririm.
Allahım yaaaa uykucularr yerim onları annelerini korkutmasınlar böyleeUyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Yani kimse agzini acmasa da, kizim ayni babasiydi. Gr bana benzemiyordu.Kızlar benim minnak oğluşumu kayınvalidem hemen oğluna benzetiyor. Aman çenesi aynı aman ağzı aynı burnu aynıSinir oluyorum Eşime diyorum annen böyle diyor diye gülüyor hemen dalga geçiyor benimle
İsim konusunda da direk eşimin ismine uygun ne olabilir dur bir düşünelim demişti. Demiştim ki benim ismime uygun olsun niye onunkine uygun oluyor Allah Allahh
Sizde de böyle şeyler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?