2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gule gule kullan canim. Alisverisi ilk sen bitirdin herhalde
Var ya bugun ayni gecelegi favorilere ekledim bende. Takim olsun cocugun hastane cikisyla die. Lcw nin ve pentinin gecelik, pijama kalitesini ve desenlerini cok seviyorum bende. Su bahsettigin camasira bende bakcam, mantikli kullanisli gorunuyor

Eklentiler

• Screenshot_20191112-194937_Chrome.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 43

Çok güzeller cankm güle güle kullan

Uyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun

Senin hastane cikisinla daha cok uyuyor cnm :) kumasi rahat hosuma gitti bilgin olsun

Sukur cnm iyilermis tembellikleri tutmus desene :)

İyi gunlerde kullan

Ayy iyi bari çok şükür canım. Doğunca totolarına vurursun iki tane bizim yerimizede.

Benim ilk hamileliğimde böyle değildi. Bunda hareketler erkenden belli olmaya başladı. Başladı mı 5 dakika aynı yer oynuyor . Dışardan çok neyin belli. İç karnım dar değil sanırım

İnşallah düşündüğün gibi değildir. Alerjidendir muhakkak. Doktor verem olsa çok çabuk teşhis koyardı zaten

Çok şükür canım

İyi bari çok şükür canım

Benim ilk hamileliğimde böyle değildi. Bunda hareketler erkenden belli olmaya başladı. Başladı mı 5 dakika aynı yer oynuyor . Dışardan çok neyin belli. İç karnım dar değil sanırım
E her çocuğun karakteri bir değil tsbi. Geliyor hsreketli birşey desene :)

Ay cok saol canim ins , su haftalar ilerlesin de alcam bende kuzuma da kendime de artik. 30. Haftayi bekliyorum valla.
Bir an once gelse keske o haftalar ya esimle bugun konusuyorduk esim diyor ki ne bu rahatlik kaldi dogumuna 3 ay hatta 40 i beklemezse 2.5 ay kaldi hemen gecer gider.oyle diyince dank etti banada :)

Bir an once gelse keske o haftalar ya esimle bugun konusuyorduk esim diyor ki ne bu rahatlik kaldi dogumuna 3 ay hatta 40 i beklemezse 2.5 ay kaldi hemen gecer gider.oyle diyince dank etti banada :)
Senden aliskanlik oldu zaten bana da , gun sayiyorum. cift sayilara iki hafta kaldi bilmem ne kaldi die geciyo gunum gecem

Allahım yaaaa uykucularr yerim onları annelerini korkutmasınlar böylee ayy cok sükür canım gozumuz aydın

Kızlar benim minnak oğluşumu kayınvalidem hemen oğluna benzetiyor. Aman çenesi aynı aman ağzı aynı burnu aynı Sinir oluyorum Eşime diyorum annen böyle diyor diye gülüyor hemen dalga geçiyor benimle
İsim konusunda da direk eşimin ismine uygun ne olabilir dur bir düşünelim demişti. Demiştim ki benim ismime uygun olsun niye onunkine uygun oluyor Allah Allahh
Sizde de böyle şeyler var mı

Eklentiler

• IMG_20191112_113319.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
Yani kimse agzini acmasa da, kizim ayni babasiydi. Gr bana benzemiyordu.
Su an oglumun detaylidan fln fotolari da oyle. Hic umidim kalmadi. Kime neyi savunayim bacim ben kv gelcek yakinda, derse ogluma benziyor die, agzimi acacak kadar benzemiyor coocuklar bana ne diyem basimi nirelere vuram ben icimdeki azer bulbul cosuyo bu kime benzsdi konusu acilinca zaten
Onca sikintiyi derdi cek, burnu bile benzemesin. Herkes bayilir benim burnuma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…