- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim sulale hep bugday tenli kara gozlu esimin tarafida sarisin yesil gozlu ins gozleri babaya benzer gerisi onemli degil :) burunlarimiz falan hep kucuktur ki ayazindan oyle olucak belli :) esimde ve bende dudakta yoktur.Ay hadi inşallahbizde herkes renkli gözlü eşim ve kayınvalidem hariç. Kesin eşime çeker çocuk ümitlenmiyorum o yüzden
Valla bende gözlerini eşime ağzını kaynıma benzettim ondan kimseye ultrason resmi göstermiyom bize benziyo demesinler diyeKızlar benim minnak oğluşumu kayınvalidem hemen oğluna benzetiyor. Aman çenesi aynı aman ağzı aynı burnu aynıSinir oluyorum Eşime diyorum annen böyle diyor diye gülüyor hemen dalga geçiyor benimle
İsim konusunda da direk eşimin ismine uygun ne olabilir dur bir düşünelim demişti. Demiştim ki benim ismime uygun olsun niye onunkine uygun oluyor Allah Allahh
Sizde de böyle şeyler var mı
Namazında niyazında biri diye biliyorum. Camiden hoca getirmiştik yiğenimde. Biz naparız hiç konuşmadıkSize yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Canim benim kizim ilk 6 aylikken bronsiolit gecirip hastanede yatti. Sonra rota gecirdi vs. Surekli hastalanirdi. Solunum tepkisi olurdu. Suan 28 aylik. 2 yasina kadar ateş hiç gormedik. Suan 2.5 aydir 3.ye ateşleniyor enfeksiyon vardi en son 10 gun once. Henuz antibiyotigimiz bitmedi.
Kesinlesen toz ve lateks alerjimiz var. Ama suanki durumu alerjik degil. Eylul basinda ilk yuksek ateskendiginde havale gecirdi. O zamandan beri toparlayamiyoruz. Surekli bir kuru oksuruk var. Allah biliyor veremden şuphelenmeye basladim. Kalbim kan agliyo
Kizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dediyani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Ah o kuzucuklar ah.. neyse dediğin gibi gittin de için rahatladı boşver.Uyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
Hoş geldinBende araniza yeni katıldım kızlarumarım bana yardimci olursunuz
2 hafta önceye kadar bendede vardi kuru öksürük vardi. Doktor bir ilac yazamadi malesef. Dogal yöntemlerle gecirmeyi calistim, anca iyilesiyorumKızlar benim öksürüğüm geçmedi iyice arttı öksurdukce idrarımi tutamıyorum surekli çamaşır değiştiriyorum ben de rapor alicam bu şekilde işe gidemem bebeğe bi zararı olur mu korkuyorum açıkçası sürekli bir öksürük dün doktora gittim ilaç veremem dedi ılık su iç dedi
Oğlumda babam okumuştu, çünkü ben çok istiyordum hayalimdi hatta, bunda yine babam okur herhalde, olmazsa eşim okurSize yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Ilk kizimda esimin dayisi kulagina ezani omudu sonnra dualar okudu. Kendisi hoca gibidir.Size yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Geçmiş olsun bademcikleri mi hassas acaba ateşleniyorBagisiklik guclendirmek icin herseyi yapiyorum. Balik yagi aldim, keciboynuzu ozu, pekmez bal vermeye calisiyorum. Hergun kefir veriyorum. Meyve yemiyordu. 1 haftadir hergun yarim elma yedirdim ara ara portakal suyu icirdim. Tam bitiyo gibi oluyo yeniden basliyo napcagimizi sasirdik artik
Ay Allah razi olsun sizin de icinize korku dusurmek istemezdim... ama hepimiz birbirimizin derdine,sikintisina,mutluluguna ortak olduk. paylastik kah uzulduk kah sevindik..dusuncelerimiz buyudu, gelisti.. sizi uzmek inanin hic istemezdim..Allahım yaaaa uykucularr yerim onları annelerini korkutmasınlar böylee☺ ayy cok sükür canım gozumuz aydın
Benim eşimde hayırlısıyla çıkarsaydın şu çocuğu diyorSaglicakla dogursakta yani kucagimizda olsalar kanli canli gorsek yahuhareket etmedi niye etmedi demiyordum 21-22-23 haftalarinda e kucuk diyordum.. ama iki haftadir deli gibi duzenliyken ne oldu anlamadim.. sinirim bozuldu..
Benim oğlan aynı babam, hem yüz hem huy çok benziyor, babam türkü söyler mesela benimki de iki yaşında susturamıyorum, babamın dudağı çatlar bizimkininde , bakalım yeni gelen kime benzeyecek
Allah razi olsun kuzummm... buda ders olsun ama doktorum oyle seyde artik haftalarimiz buyudu bide dusuk tehlikesi yasadigim icin direkt acile gel dediÇok sukur canim, super haber. Uyusun da buyusun sipalar
Adamcagiz hakli yavrum yaa... ben bile oyle diyorumki adamlrda sikintiya dustuler valla.. gozumuzlede istedigimiz an gorup bakamiyoruzki... ne yapiyor ne edior nefes aliyormu ne ihtiyaci varBenim eşimde hayırlısıyla çıkarsaydın şu çocuğu diyor
Allah razi olsun okudugumda yazini icime su serpmistinDedim sana arada inzivaya çekiliyolar annesi
Allahim razi olsun sizin yanimda olmaniz.. beni o kadar motive ettiki.. destegini esirgemedigin icin beni anladigin icin tesekkur ederim... Allah kimseyi boyle sikintili seye atmasin.. esimde diyoki niye bu kadar rahat davrandin bekledin bu saate kadarA Altibirlik61 canımm seni çok düşündüm aklımdaydın ne oldu diye çok şükür elhamdülillah çok sevindim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?