2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay hadi inşallah bizde herkes renkli gözlü eşim ve kayınvalidem hariç. Kesin eşime çeker çocuk ümitlenmiyorum o yüzden
Benim sulale hep bugday tenli kara gozlu esimin tarafida sarisin yesil gozlu ins gozleri babaya benzer gerisi onemli degil :) burunlarimiz falan hep kucuktur ki ayazindan oyle olucak belli :) esimde ve bende dudakta yoktur. ki beyfendide oyle olucak gibi:)

Valla bende gözlerini eşime ağzını kaynıma benzettim ondan kimseye ultrason resmi göstermiyom bize benziyo demesinler diye

Size yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Namazında niyazında biri diye biliyorum. Camiden hoca getirmiştik yiğenimde. Biz naparız hiç konuşmadık

Kuzum söyleme öyle şeyler bir alerji uzmanıyla koordineli çalışmak en doğrusu gibi görünüyor. Allah muhafaza öyle bir şey olsa şimdiye çoktan teşhis konulurdu. Sıkma kendini.
Kizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dedi yani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Ah o kuzucuklar ah.. neyse dediğin gibi gittin de için rahatladı boşver.

2 hafta önceye kadar bendede vardi kuru öksürük vardi. Doktor bir ilac yazamadi malesef. Dogal yöntemlerle gecirmeyi calistim, anca iyilesiyorum

Size yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Oğlumda babam okumuştu, çünkü ben çok istiyordum hayalimdi hatta, bunda yine babam okur herhalde, olmazsa eşim okur

Ilk kizimda esimin dayisi kulagina ezani omudu sonnra dualar okudu. Kendisi hoca gibidir.

Geçmiş olsun bademcikleri mi hassas acaba ateşleniyor

Allahım yaaaa uykucularr yerim onları annelerini korkutmasınlar böylee☺ ayy cok sükür canım gozumuz aydın
Ay Allah razi olsun sizin de icinize korku dusurmek istemezdim... ama hepimiz birbirimizin derdine,sikintisina,mutluluguna ortak olduk. paylastik kah uzulduk kah sevindik..dusuncelerimiz buyudu, gelisti.. sizi uzmek inanin hic istemezdim.. ama boyle seylerinde ikiz gebe bile olsak olabileceginide anladim.. iki gun bide dile kolay dun kiillanmadim ama bugun artik killanmaya basladim.. herzaman sukunetle yaklasalim.. ama iste tembel tavuk gibiymis bizimkilerde ablasi Koymuslar kafanin altina ellerini ikiside yan yana yatiyorlar

Saglicakla dogursakta yani kucagimizda olsalar kanli canli gorsek yahu hareket etmedi niye etmedi demiyordum 21-22-23 haftalarinda e kucuk diyordum.. ama iki haftadir deli gibi duzenliyken ne oldu anlamadim.. sinirim bozuldu..
Benim eşimde hayırlısıyla çıkarsaydın şu çocuğu diyor

Çok sukur canim, super haber. Uyusun da buyusun sipalar
Allah razi olsun kuzummm... buda ders olsun ama doktorum oyle seyde artik haftalarimiz buyudu bide dusuk tehlikesi yasadigim icin direkt acile gel dedi Panik yapma ben tahmin ediyodum uyuduklarini ama icimizi rahatlatmakta fayda var gittim hastaneyeki tup bebek merkezi kati kapali.. doktor geldi odasjni acti ilgilendi felan.. Sasirtti beni Demirrrrr bu doktorum Hani rahatti felan ya ..

A Altibirlik61 canımm seni çok düşündüm aklımdaydın ne oldu diye çok şükür elhamdülillah çok sevindim
Allahim razi olsun sizin yanimda olmaniz.. beni o kadar motive ettiki.. destegini esirgemedigin icin beni anladigin icin tesekkur ederim... Allah kimseyi boyle sikintili seye atmasin.. esimde diyoki niye bu kadar rahat davrandin bekledin bu saate kadar baksana vicdan azabim dahada buyuyecekti yani.. nese sukur bunada sukr Saol canimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…