Ya hamilelik surecinde ben bu kadar evde durmamistim.. yani calisma hayatindan eve gel gec oturr... yook anam oturamiyorum devamli elimde bisi olacakKızzzzz ne hamaratsıj maşalah battaniyeler bebekler. Ohh imrendim valla benim annem terzi ama hele bi deki iğne iplik almışmıyım elime
A harika canim sayfa ismini paylasir misin bende malzeme aldım gelince denicem insallah yaparımBen yaptim anne kuzularina oldu bileeee kuzucuk bakk istersen youtubada anlatiliyor ama ipimden dolayi bazi sekilleri istedigim gibi veremesemde el becerimle hallediverdim onuda☺☺
Ben gamzeli olsun diye yiyorumKızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Ayyyyy bak bi ara aseriyordumm ayvayaa ve yedim bayag cokcaKızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Örgü işinden biraz anlıyorsan becerirsin heralde canım. Baya uğraşmak gerekiyor ama izlediğim kadarıyla :)Bende dun instagramdan malzeme aldim
oyuncak fiyati sordum 110 dediler en basitine
becerebilirim insallah daha once hic yapmadim
Gamzelimiiiii????ahhh yaa yuzune parmaginda dokunduruncada yeni dogdugunda gamzesi oluyorBen gamzeli olsun diye yiyorum
Ben çok şeftali yedim valla benimkiler nasıl olur bilmemAyyyyy bak bi ara aseriyordumm ayvayaa ve yedim bayag cokcaAma ayvanin tuylu disina dokunmayin cocuklar tuylu olur, karacigere dokunmayin derler.... orasinda burasinda ben oluyormus... yiyincede oyle.. ayy cocuklarimin bi yerlerine bisey olur diye karaciger yiyemedim offf ciger şişte ne guzel yenirdi amma nese
Gamzwli mi oluyormus bilmiyordum bunu.Ben gamzeli olsun diye yiyorum
Ben izmirliyim bizde ayva yeme tüylü olur derler gelin geldiğim yerde de ayva ye gamzeli olur derler. Ben ayva çok sevdiğim için yiyorum vallaAyyyyy bak bi ara aseriyordumm ayvayaa ve yedim bayag cokcaAma ayvanin tuylu disina dokunmayin cocuklar tuylu olur, karacigere dokunmayin derler.... orasinda burasinda ben oluyormus... yiyincede oyle.. ayy cocuklarimin bi yerlerine bisey olur diye karaciger yiyemedim offf ciger şişte ne guzel yenirdi amma nese
Tamam hemen bakiyorum...A harika canim sayfa ismini paylasir misin bende malzeme aldım gelince denicem insallah yaparım
Ayyyy ye coook faydali ama killi killi yapisina dokunmak ayva seftalinin iyi dgilmis batil inanc mi artik ne bilmiyirum....Ben çok şeftali yedim valla benimkiler nasıl olur bilmem
Detayını bir dahaki gördüğümde sorarım ama onda preeklampsi varmış. Bebeği 1 kilo doğdu. 7 aylık falan. Başka sıkıntılarda varmış sanırım hastane o yüzden başka araştırma hastanesine yönlendirmişler.Neden sikinti yasamis acaba? Ben orada doguma karar verdim. Asiye hanimdan baskasina isinamiyorum
Bende tüylü meyve yiyince çocukta tüylü olurmuş diye biliyordum, bile bile yedimAyyyy ye coook faydali ama killi killi yapisina dokunmak ayva seftalinin iyi dgilmis batil inanc mi artik ne bilmiyirum....
Offff agziminin suyu aktiBen izmirliyim bizde ayva yeme tüylü olur derler gelin geldiğim yerde de ayva ye gamzeli olur derler. Ben ayva çok sevdiğim için yiyorum vallaEva
Sağol canım ya demeyeydin öyle iyiydi hahahajBenim karnım da böyle ama benim ikiz ☺ ben iki hafta gerideyim senden.
En son 8 kilo almıştım
Adres nasil kopyalniyor bilmiyorum ama sana youtuben fotosunu ekrandan aticamA harika canim sayfa ismini paylasir misin bende malzeme aldım gelince denicem insallah yaparım
Ayy eşin alsın hemen yolla manava yollaOffff agziminin suyu akti
Ne güzel canım demek ki bebek büyüyor ki karın da büyüyor☺ sağlıklı olsunlarda varsın karnimiz çıksınSağol canım ya demeyeydin öyle iyiydi hahahajbende 8-9 kilo arasında gidip geliyorum şuan ama karnım baya şişiyor.
Kizzz az once bisey istermisin diye cikti disariya su aldi geldi simdi kiyamam ayva al diye.. yarin olsun hele gun ola hayrolaAyy eşin alsın hemen yolla manava yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?