2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızzzzz ne hamaratsıj maşalah battaniyeler bebekler. Ohh imrendim valla benim annem terzi ama hele bi deki iğne iplik almışmıyım elime
Ya hamilelik surecinde ben bu kadar evde durmamistim.. yani calisma hayatindan eve gel gec oturr... yook anam oturamiyorum devamli elimde bisi olacak bi taraftan sesli kitap okunacak dikis makinesi cakiscaksa kulaklikla kulagimda takilidir.. bi taraftan tv ye bakarim ne var ne yok.. haberleri dinlemem gerek.. yemekti bulasikti suydu buydu... e zaman gecmiyorr aksama kadar... birde bugun disari ciktim etamin bez.. ucuza gupur ve lavanta ve cocuklarimin adinin hazirlattim pleksiden keselerin ustune yapistirmak icin.. bez 22 tl
Gupur4 tl ( defoluymus ama hic belli olmuyor) pleksi isim yazili melekli sey (50 adet 20 tl) kurdela (18metre 5 tl) bide lavanta aldim (2 kutu 5 tl) yani 50 tane kese ve yapinca goruceksiniz cok tatli olacak kizim yada erkegim icin yapsaydim etamin pembe, yada etamin su yesili yada etamin bebe mavisi kirdelalari o renkten ve beyazdan alirdim.. nese bu arada mobilya geldi ama besik olmadigi icin cirkin gozukuyorMobilyalari sildim actim tum gozlerini camida actim mobilya kokusu gitsin diye... simdilik bu kadar kizlar... gozlerimin icine sermeye kapitone bezlerim vardi ceyizimden... simdi o bezden gozlerin icine bez dikmeye basladim.....
yorgunummmmm yorgunuzz ama coook guzell hazirliklar

Kızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Ayyyyy bak bi ara aseriyordumm ayvayaa ve yedim bayag cokca Ama ayvanin tuylu disina dokunmayin cocuklar tuylu olur, karacigere dokunmayin derler.... orasinda burasinda ben oluyormus... yiyincede oyle.. ayy cocuklarimin bi yerlerine bisey olur diye karaciger yiyemedim offf ciger şişte ne guzel yenirdi amma nese

Bende dun instagramdan malzeme aldim
oyuncak fiyati sordum 110 dediler en basitine
becerebilirim insallah daha once hic yapmadim
Örgü işinden biraz anlıyorsan becerirsin heralde canım. Baya uğraşmak gerekiyor ama izlediğim kadarıyla :)

Ben çok şeftali yedim valla benimkiler nasıl olur bilmem

Ben izmirliyim bizde ayva yeme tüylü olur derler gelin geldiğim yerde de ayva ye gamzeli olur derler. Ben ayva çok sevdiğim için yiyorum valla Eva

Neden sikinti yasamis acaba? Ben orada doguma karar verdim. Asiye hanimdan baskasina isinamiyorum
Detayını bir dahaki gördüğümde sorarım ama onda preeklampsi varmış. Bebeği 1 kilo doğdu. 7 aylık falan. Başka sıkıntılarda varmış sanırım hastane o yüzden başka araştırma hastanesine yönlendirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…