Sen yinede gunluk yemek ortalik toplama ve camasir islerine bakm buyuk temizlik tek basina yapma. En azindan dinlenme sansinda olur. Benim kizim surekli kucağımda ve surekli hasta bu ara zatenBebeğin eşi biraz aşağıda demesi canımı sıktı doktor durumu abartmadı ama bende karnımda bebeğin aşağı doğru ağırlığını hissediyorum ve ağrı gibi bi durum oluyordu dinlenmem lazım ama ev işi hiç yapmasan da illaki yapmam gerekenler oluyor ilgilenmem gereken kızım da var ama Allahtan yaşı büyük laftan sözden anlıyor
Bende medilife beylikduzune gidiyorumGercekten yok. Buranin en uygun fiyatli bi ozeli var ama gercekten pis bi hastane guzel degilm guvenilir degil. Oranin bilr muayenesi 40 lira. Suan Medilife Bagcilar şubesine gidiyorum. Orasi cok guvenilir bi hastane. Bide Medicine var orasida inanilmaz iyi bi hastane doktorlari gercekten muhtesem ama gel gelelimki kuayane ucreti bile 100 liradan asagi yok. Normal dogumu 5 bucuk. Sezeryanida 7. Suanki gittigim hastenin normal dogum sigirtali ucreti 800. Hastaneden hastaneye degisiyor. Ama arada ucurum farklar var gercekten
Benimde açlık 80 tokluk 97 çıktı . Dün randevum vardı. Kendi doktorum şeker yüklemesine gerek yok dediKızlar Bn sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerime baktırdım .açlık 76 tokluk 93 çıktı yanı sağlık ocağında doktor normal dedi .bunun üzerine şeker yükleme yapmama gerek var mı.normalde doktorum bu ay bakacaktı gerek görürsem yükleme yaparım dedi ama bu durumda yapmaz sanırım ve bu ay kontrole gitmemeyi düşünüyorum çünkü her ay gidip 150 tl ödemek açıkçası gereksiz geliyor artık
Ya ben karşıda normal hastalıklar için gittim kadın doğum tabi her hastanede iyi değil. O tarafta otururken en son kadın doğum için türkiye hastanesine gidiyordum orası soyguncu mesela herşeye para istiyorlardı. Güneşli bağcılar tarafında da bir hastanese endoskopi olmuştum bak orası uygun ve temizdi ama adını hatırlayamadım şimdi. 3 yıl oldu eşime bir sorarım. Hastaneyi beğenmiştim. Ethica vardı en son kaıdn doğumda iyiydi sanki oraya baktın mı canım?Valla o zaman çok şanslisinizben 3 tane ozel hastane degistirfim hepside kan tahlili icin bi ton para aldi. Bi serum takiyorlar ona bile 40 lira para aliyorlar. Detayli ultrason fiyati sordum 750 lira dediler. Sasiriyorum bazen arastirip duruyorum her yer tahlili parayla yapiyor. Sizin guttiguniz hastane hangi semtte ben bagcilarda oturuyorum
Ben 8.30 olmadan açlık verdim. Hemen kahvaltı yapıp 1 saat sonrada tokluk verdim. 10 olmadan halletmiş oldumValla cnm bn dün aç gittim kan aldılar sonucum bu gün çıktı .bu gönder Bn onbir gibi gittim toktum zaten kanda bakmadı şeker ölçme aletleri oluyor ya ondan baktı .yani parmağımdan kan alıp aletten baktı tokluk şekerine
Guneslideki bahsettigin hastane buyuk ihyimal Ozel Medicine hastanesi dort dortlui bi hastane. Hatta orda Ünzile diye kadin dogumcu var mukemmel otesi bi doktor. Ama gel gelelimki orasi inanilmaz pahali. Biraz lüks bi yer. Ayni yerdrn bahsediyorsak tabi. Benim dedigim yer gunesli kirazli metro var oraya yakin lüks oldugu binasindanda belli oluyo zaten. Normal dogumu 5500 tele yani asoro pahali bana gore. O deduginiz hastaneye hic gitmedim duymadim nerde nasil iyimi acabaYa ben karşıda normal hastalıklar için gittim kadın doğum tabi her hastanede iyi değil. O tarafta otururken en son kadın doğum için türkiye hastanesine gidiyordum orası soyguncu mesela herşeye para istiyorlardı. Güneşli bağcılar tarafında da bir hastanese endoskopi olmuştum bak orası uygun ve temizdi ama adını hatırlayamadım şimdi. 3 yıl oldu eşime bir sorarım. Hastaneyi beğenmiştim. Ethica vardı en son kaıdn doğumda iyiydi sanki oraya baktın mı canım?
Medilife guzel bi hastane gercekden. Ama arkadaslarin dedigi gibi tahlilde para almamazlik gibi bi durum yok. Her tahlilin bi ucrrti varBende medilife beylikduzune gidiyorum
İncirli Ethica diye geçiyor. Bir kaç arkadaşım doğum yapmıştı memnun kalmışlardı. Ama sonra zamlandı falan diyorlardı sanki bi bakarsın.Guneslideki bahsettigin hastane buyuk ihyimal Ozel Medicine hastanesi dort dortlui bi hastane. Hatta orda Ünzile diye kadin dogumcu var mukemmel otesi bi doktor. Ama gel gelelimki orasi inanilmaz pahali. Biraz lüks bi yer. Ayni yerdrn bahsediyorsak tabi. Benim dedigim yer gunesli kirazli metro var oraya yakin lüks oldugu binasindanda belli oluyo zaten. Normal dogumu 5500 tele yani asoro pahali bana gore. O deduginiz hastaneye hic gitmedim duymadim nerde nasil iyimi acaba
O kadar olucak artik :)Medilife guzel bi hastane gercekden. Ama arkadaslarin dedigi gibi tahlilde para almamazlik gibi bi durum yok. Her tahlilin bi ucrrti var
Birde geçen bir arkadaş nisa hastanesini söyledi bahçelievler tarafında sanırım. Orda doğum yapmak istemiş ama bebeği erken doğduğu için sıkıntı olmuş. Birde oraya baksana canım. Bana çok önerdi de dedim nasıl gidiyim te oraya.Medilife guzel bi hastane gercekden. Ama arkadaslarin dedigi gibi tahlilde para almamazlik gibi bi durum yok. Her tahlilin bi ucrrti var
Daha çok kirlenir canım. 1-2 ay sonra yaparsın o temizliğiiBugun cabuk gecti massallah anlamadim :) eve dip bucak giresim vardi yavas yavas yaparim diyordum doguma daha var diye doguma yakin yaparim diye vazgectim en azindan 1 ay daha ustten silmeyle gecistireyim
Bende dun instagramdan malzeme aldimKızlar amigurumi oyuncaklardan istiyorum çok tatlılar ya ama çok pahalı tanesi 100 tl falan. Bir tanede değil bir kaç tane alasım var ama kıyamıyorum bu kadar da para vermeye
Youtubeda videosunu izliyim bakiyim belki kendim yaparım dedim sonra şu yorumu gördüm dedim aha düşüncelerimi yazmışlar
Neden sikinti yasamis acaba? Ben orada doguma karar verdim. Asiye hanimdan baskasina isinamiyorumBirde geçen bir arkadaş nisa hastanesini söyledi bahçelievler tarafında sanırım. Orda doğum yapmak istemiş ama bebeği erken doğduğu için sıkıntı olmuş. Birde oraya baksana canım. Bana çok önerdi de dedim nasıl gidiyim te oraya.
Benim karnım da böyle ama benim ikiz ☺ ben iki hafta gerideyim senden.Kızlar bu karın sürekli büyüyor. Bugün iş yerinde arkadaşlar yakında yuvarlanarak gelceksin diye dalga geçtiler benimleKilomda aynı ama her gün sanki daha fazla şişiyor 9 aylık sanki şuan ama hala henüz üstüne nutella kavanozu koyamıyorum hahahah demek daha zamanım var
He ikizindedirBenimde açlık 80 tokluk 97 çıktı . Dün randevum vardı. Kendi doktorum şeker yüklemesine gerek yok dedi
Tokluk şekerin için kan mı verdin yoksa aletten mı ölçtünBenimde açlık 80 tokluk 97 çıktı . Dün randevum vardı. Kendi doktorum şeker yüklemesine gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?