2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sen yinede gunluk yemek ortalik toplama ve camasir islerine bakm buyuk temizlik tek basina yapma. En azindan dinlenme sansinda olur. Benim kizim surekli kucağımda ve surekli hasta bu ara zaten

Bende medilife beylikduzune gidiyorum

Benimde açlık 80 tokluk 97 çıktı . Dün randevum vardı. Kendi doktorum şeker yüklemesine gerek yok dedi

Ya ben karşıda normal hastalıklar için gittim kadın doğum tabi her hastanede iyi değil. O tarafta otururken en son kadın doğum için türkiye hastanesine gidiyordum orası soyguncu mesela herşeye para istiyorlardı. Güneşli bağcılar tarafında da bir hastanese endoskopi olmuştum bak orası uygun ve temizdi ama adını hatırlayamadım şimdi. 3 yıl oldu eşime bir sorarım. Hastaneyi beğenmiştim. Ethica vardı en son kaıdn doğumda iyiydi sanki oraya baktın mı canım?

Ben 8.30 olmadan açlık verdim. Hemen kahvaltı yapıp 1 saat sonrada tokluk verdim. 10 olmadan halletmiş oldum

Guneslideki bahsettigin hastane buyuk ihyimal Ozel Medicine hastanesi dort dortlui bi hastane. Hatta orda Ünzile diye kadin dogumcu var mukemmel otesi bi doktor. Ama gel gelelimki orasi inanilmaz pahali. Biraz lüks bi yer. Ayni yerdrn bahsediyorsak tabi. Benim dedigim yer gunesli kirazli metro var oraya yakin lüks oldugu binasindanda belli oluyo zaten. Normal dogumu 5500 tele yani asoro pahali bana gore. O deduginiz hastaneye hic gitmedim duymadim nerde nasil iyimi acaba

Merhaba kızlar, hamile kıyafetleri aldığınız güvenilir siteleri yazar mısınız zira ben kendim için bisey bulamıyorum da

Kızlar bu gün hatırlatma dozu olsun diye tetanoz aşısi yapıldı başka yapılmayacakmış. Sağlık ocağındaki ebe daha önceden insülin direncim bir ara yüksek olduğu icin yaptırmamı önerdi. Doktorunla konuş 50 mg kadar biz yapıyoruz üstünü isterse 75 mg olanı hastaneler yapıyor dedi.

29 kasımda randevum var bakalım. Doktor ne diyecek

İncirli Ethica diye geçiyor. Bir kaç arkadaşım doğum yapmıştı memnun kalmışlardı. Ama sonra zamlandı falan diyorlardı sanki bi bakarsın.
Bende bir kere beyin emarı çektirmeye gitmiştim 200 küsür vermiştim diğer hastanelere göre daha uygun gelmişti. Hastane temizdi baya. Doktoruda beğenmiştim ki ta ki emar sonucumu inceleyene kadar.
Öyle aman aman bi tümör gözükmüyor demişti. Ben şok olmuştum nasıl yani tümör var ama büyük mü değil demiştim he yok ya tümör yok yani demek istedim demişti. Değişik bi kadındı ama bi kadın doğumuna bak istersen canım.
O hastaneyide dediğim gibi hatırlayamadım. Çok lüks bir hastane değildi ama temizdi.

Medilife guzel bi hastane gercekden. Ama arkadaslarin dedigi gibi tahlilde para almamazlik gibi bi durum yok. Her tahlilin bi ucrrti var
Birde geçen bir arkadaş nisa hastanesini söyledi bahçelievler tarafında sanırım. Orda doğum yapmak istemiş ama bebeği erken doğduğu için sıkıntı olmuş. Birde oraya baksana canım. Bana çok önerdi de dedim nasıl gidiyim te oraya.

Kızlar bu karın sürekli büyüyor. Bugün iş yerinde arkadaşlar yakında yuvarlanarak gelceksin diye dalga geçtiler benimle Kilomda aynı ama her gün sanki daha fazla şişiyor 9 aylık sanki şuan ama hala henüz üstüne nutella kavanozu koyamıyorum hahahah demek daha zamanım var

Eklentiler

• IMG_20191120_191304.webp
    16 KB · Görüntüleme: 58
Bende dun instagramdan malzeme aldim
oyuncak fiyati sordum 110 dediler en basitine
becerebilirim insallah daha once hic yapmadim

Neden sikinti yasamis acaba? Ben orada doguma karar verdim. Asiye hanimdan baskasina isinamiyorum

Benim karnım da böyle ama benim ikiz ☺ ben iki hafta gerideyim senden.
En son 8 kilo almıştım

Benimde açlık 80 tokluk 97 çıktı . Dün randevum vardı. Kendi doktorum şeker yüklemesine gerek yok dedi
He ikizindedir
Tokluk şekerin için kan mı verdin yoksa aletten mı ölçtün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…