2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana sadece tokluk kan şekerine baktır dedi sağlık ocağı bakar mı acaba

kesinlikle bir de Kuranda geçmiyo anlamı yok diyolar Aras istiyorum bende

Bebeğin eşi biraz aşağıda demesi canımı sıktı doktor durumu abartmadı ama bende karnımda bebeğin aşağı doğru ağırlığını hissediyorum ve ağrı gibi bi durum oluyordu dinlenmem lazım ama ev işi hiç yapmasan da illaki yapmam gerekenler oluyor ilgilenmem gereken kızım da var ama Allahtan yaşı büyük laftan sözden anlıyor

Size de geçmiş olsun. Alerjinin tespit edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması da çok rahatlatıyor. Bizim küf mantarı, hububat polenleri, huşgiller polenleri ve ne yazıkki en kötüsü olan toz-akar alerjimiz teşhisi konuşanlar. Nevresimlerin altına özel bir kılıf kullanıyoruz (yatak, yastık ve yorgan için set olarak satılıyor). Nevresim takımı da en geç 10 günde bir yıkanıyor, odasındaki tül de en geç ayda bir. Evimdeki tek küçük halı salonda. Diğer zeminlerde birşey kullanmıyorum. Süpürge zaten anında değişti. Bütçemize dyson uydu onu aldık ama çok daha etkili olanlar var tabi. Tüm pelüşlar ve etraftaki fazlalık oyuncaklar toplandı. Hafta en az 3 kere süpürge açıyoruz, mutlaka haftada bir dip köşe temizlik yapılıyor. Çamaşırları 60 derecede kokusuz deterjan ve yumuşatıcı olmadan yıkanıyor, kurutma makinasında kurutuluyor. Kokusu olan herşeyden yemek kokusundan bile uzak tutuyoruz. Sisli puslu havalarda pencere açıp havalandırma yapmıyoruz, yünlü kıyafetler kullanmıyoruz. Bunlar bizim araştırmalar sonucu kendimizce aldığımız önlemler. İnanın çok rahatladı o süreçten sonra. 8 yaşına girmek üzere ve artık evin dışındaki ortamlarda aldığımız bu önlemler olmasa bile tolere edebiliyor. Hafif bi rburun tıkanıklığı ve akıntısı hala oluyor ne yazıkki ama buna şükür diyorum. Rabbim dermansız dert vermesin kimsenin evladına. Dilerim siz de en kısa zamanda kurtulursunuz

Ben İstanbul dışındayım. Bulunduğum şehirdeki fakülte canım. Sizin oralarda çok daha iyileri vardır hatta. Hastalık sürecinde götüremesen bile iyileşince götürüp hikayesini anlatabilirsin. Yardımcı olurlar. Tekrar geçmiş olsun

tekli aile odalari var ama aynen senin dedigin gibi durum. hangisi bossa oraya aliyorlar, tekli ciftli ya da 3 kisi. o gün kac kisi dogurur ne olur bilmiyoruz... bi de tekli odalarda özel sigortasi olanlarin önceligi var diye biliyorum.

Bunu bilmiyordum canim mantikli olabilir bizde ekstra oduyoruz cunku ins sansimiz iyi gider bu kezde hem dogum oncesi hem sonrasında kolay geçer

Ben normal muane günümde gittim muane ücreti ödedim sadece. testlere ücret almıyorlar kan idrar şeker yüklemesine falan. Bir tek detaylıya para ödedik.
Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama bizim buralarda boyle degil. Istanbul ozellerde. Ben her kan testinde 50 veyahut 60dan asagi vermiyorum muayane ucreti disinda. Muayaneyede 60dan asagi yok zaten ozellerde. Hic bi ozel kan testini ucretsiz yapmaz ayri para aliyorlar. Yani ben nereye gittiysem oyle oldu

İstanbuldayım. Kartalda Vera Hastanesinde yaptırdım canım. Küçük bir hastane ondan ucuz heralde.
Bizim ve eşimin ailesinde yok ama gebelikte çıkabiliyor dediler yaptırdım. Çok şüküe çıkmadı.
Cok sukur. Bebeginiz sag salim dogsun insallah. Bende kartalda dogdum buyudum annemler hala orda. Bagcilara geldim evlenince. Burda fiyatlar biraz tuzlu

Bunu bilmiyordum canim mantikli olabilir bizde ekstra oduyoruz cunku ins sansimiz iyi gider bu kezde hem dogum oncesi hem sonrasında kolay geçer
Bugün ebe geldi, tam da konunun üstüne ona sordum erken cikma konusunu. eger öyle bi talebin varsa hastaneye kayit olurken bildirmen gerekiyor, evine gelen ebe kabul ederse ancak izin veriyorlar yoksa birakmiyorlar dedi. 3 hafta sonra kayit acicaz hastaneye, o zaman kadar düsün tasin dedi. bi de sigortamla görüsmem gerekiyormus cunkü erken ciktigim icin ebeye farkli bi ödeme yapiyorlarmis.
Dogumdan 4 saat sonra evine gelebilirsin istersen dedi. 4 saat de olsa 1 gece sonra da olsa ayni kategoriye giriyor, yoksa min 2 gece maks 5 gece ordasin dedi.

Canım istanbulda da öyle hastaneler var. Örneğin ben bezmialem hastanesine gidiyordum. Doktor kan tahlili falan istemişti 2 defa 2sinede doktor istediği için para ödememiştim.

Cok sukur. Bebeginiz sag salim dogsun insallah. Bende kartalda dogdum buyudum annemler hala orda. Bagcilara geldim evlenince. Burda fiyatlar biraz tuzlu
Amin canım cümlemizin bebeği sağlıklı olsun inşallah. Ben Kadıköyde doğdum büyüdüm. Sonra ailemle Kartala taşındık. Üniversite öğrenciyken Mecidiyeköy, beşiktaş, çağlayan gibi yerlerde yaşadım. Evlenince Kağıthane'de yaşadık. Bebek olunca anneme yakın olmak için Kartal'a taşındık. Avrupa yakası berbat ben hiç alışamadım. Yani o kadar yer gezdim Kartal'ın sakinliği güzelliğini sahilini martılarını başka bir yerde bulamadım. :))
Aslında orda da uygun hastaneler var ama sana denk gelmemiştir.

Canım istanbulda da öyle hastaneler var. Örneğin ben bezmialem hastanesine gidiyordum. Doktor kan tahlili falan istemişti 2 defa 2sinede doktor istediği için para ödememiştim.
Valla o zaman çok şanslisiniz ben 3 tane ozel hastane degistirfim hepside kan tahlili icin bi ton para aldi. Bi serum takiyorlar ona bile 40 lira para aliyorlar. Detayli ultrason fiyati sordum 750 lira dediler. Sasiriyorum bazen arastirip duruyorum her yer tahlili parayla yapiyor. Sizin guttiguniz hastane hangi semtte ben bagcilarda oturuyorum

Gercekten yok. Buranin en uygun fiyatli bi ozeli var ama gercekten pis bi hastane guzel degilm guvenilir degil. Oranin bilr muayenesi 40 lira. Suan Medilife Bagcilar şubesine gidiyorum. Orasi cok guvenilir bi hastane. Bide Medicine var orasida inanilmaz iyi bi hastane doktorlari gercekten muhtesem ama gel gelelimki kuayane ucreti bile 100 liradan asagi yok. Normal dogumu 5 bucuk. Sezeryanida 7. Suanki gittigim hastenin normal dogum sigirtali ucreti 800. Hastaneden hastaneye degisiyor. Ama arada ucurum farklar var gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…