2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogumdan sonra eger cok kanli değilse yikanmiyor bebegin tenini kaplayan madde verniks kozeosa bebek cildine yararli bir maddeymis ondan bebek yararlansin diye gobek düşene kadar yikanmiyor şimdilerde

Ne güzel canım demek ki bebek büyüyor ki karın da büyüyor☺ sağlıklı olsunlarda varsın karnimiz çıksın
Ayyy evettt kilonun cogun azini hiccc dusunmuyorum hareketsi diye korktugumdan beriii Allah saglik versinnnn kuzularaa kilo alinir verilir... anayiz manken olmayacam bi yastan sonra catlasin istemem vucudum ama catlarsada dunyanin sonu degil...yeterki yavrularimm sag salim dunyaya gelsin.. ben cidden biraz degistirdim baktigim cerceveyi kendimide cok dusunuyodum ama hicbiseyin evlatlarimdan kiymetli olmadigini anladim..

Gebelikte ciger tavsiye edilmiyor canim

Yenidogan yogun bakimi var orda belkide yer yoktu bilemeyecegim canim

Sen yinede gunluk yemek ortalik toplama ve camasir islerine bakm buyuk temizlik tek basina yapma. En azindan dinlenme sansinda olur. Benim kizim surekli kucağımda ve surekli hasta bu ara zaten
Allah yardımcımız olsun evlat sahibi olmak büyütmek yetiştirmek çok zor hele bu devirde bazen CANIM sıkılıyor çok karamsar bi insanım zaten bi annem var her şeyi paylaştığım destek olanım

CAnım ayakları ordadır onu hissediyosundr bende de öyle oluyo doktora hala çok aşagıda hissediyorum dediğimde öyle demişti
Yaa olası bi durumu yaşıyoruz sanırım aynı haftalardayız aynı sorunlar bebişler bu haftalarda aşağıda oluyormuş ama doktor biraz daha yukarda olabilirdi dedi korkuttu

Allah yardımcımız olsun evlat sahibi olmak büyütmek yetiştirmek çok zor hele bu devirde bazen CANIM sıkılıyor çok karamsar bi insanım zaten bi annem var her şeyi paylaştığım destek olanım
Ben annemden bekledigim destegi goremiyorum. Su aralar herkesten nefret ediyorum

Bugun cabuk gecti massallah anlamadim :) eve dip bucak giresim vardi yavas yavas yaparim diyordum doguma daha var diye doguma yakin yaparim diye vazgectim en azindan 1 ay daha ustten silmeyle gecistireyim
Bende Ocak sonu bi bayan bulup yaptırıcam o zamana kadar da detaya girmeden kendim yapıcam misafirlerin gitti mi

Ben annemden bekledigim destegi goremiyorum. Su aralar herkesten nefret ediyorum
Annemin hakkı ödenmez fedakar bi anne sinir ettiği zamanlarda oluyor ama geçiyor hamilelikte bebek vitamin depolarını boşaltıyor ve bu da sinirlilik yapıyormuş bende öyleyim iyi düşünmek lazım

Ayva yersen gamzeli olur hem de cildi güzel okur diyorlar. İlk hamileliğimde geç duymuştum zaten kışta bitmişti. Ama oğlum gamzeli oldu. Anne baba yakınlarda gamze yok bu arada
Evet burda bir ablada yemiş çok iki kızıda gamzeli ve biri çok çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…