- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Dogumdan sonra eger cok kanli değilse yikanmiyor bebegin tenini kaplayan madde verniks kozeosa bebek cildine yararli bir maddeymis ondan bebek yararlansin diye gobek düşene kadar yikanmiyor şimdilerdeBebeklerimiz kis bebegi ya bisi olmaz daha rahat olacaktir bakimi annesi sen hic merak etmme .. eskiden bebekleri yikiya ilioduk simdi yeni cikti yikamayin diyorlar ama yikamadanda cocuk kendine geleniyor vucudu rahat edip uyuyamiyor.. dogdugundada yikayip mi veriyorlar acaba?? Sileriz bizde heryerlerini guzelce pammuk bebeklerimin...
Ayyy evettt kilonun cogun azini hiccc dusunmuyorum hareketsi diye korktugumdan beriii Allah saglik versinnnn kuzularaa kilo alinir verilir... anayiz manken olmayacam bi yastan sonra catlasin istemem vucudum ama catlarsada dunyanin sonu degil...yeterki yavrularimm sag salim dunyaya gelsin.. ben cidden biraz degistirdim baktigim cerceveyi kendimide cok dusunuyodum ama hicbiseyin evlatlarimdan kiymetli olmadigini anladim..Ne güzel canım demek ki bebek büyüyor ki karın da büyüyor☺ sağlıklı olsunlarda varsın karnimiz çıksın
Ya ona yararliysa oyle yapsinlar ama cok igrenc yaaDogumdan sonra eger cok kanli değilse yikanmiyor bebegin tenini kaplayan madde verniks kozeosa bebek cildine yararli bir maddeymis ondan bebek yararlansin diye gobek düşene kadar yikanmiyor şimdilerde
Gebelikte ciger tavsiye edilmiyor canimAyyyyy bak bi ara aseriyordumm ayvayaa ve yedim bayag cokca☺☺ Ama ayvanin tuylu disina dokunmayin cocuklar tuylu olur, karacigere dokunmayin derler.... orasinda burasinda ben oluyormus... yiyincede oyle.. ayy cocuklarimin bi yerlerine bisey olur diye karaciger yiyemedimofff ciger şişte ne guzel yenirdi amma nese
Ayvadan nefret ederim canim. Suyla zorla yutarim. Anca kati meyve sikacagindan içebilirsem ne âlaKızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Yenidogan yogun bakimi var orda belkide yer yoktu bilemeyecegim canimDetayını bir dahaki gördüğümde sorarım ama onda preeklampsi varmış. Bebeği 1 kilo doğdu. 7 aylık falan. Başka sıkıntılarda varmış sanırım hastane o yüzden başka araştırma hastanesine yönlendirmişler.
İkisini de kan olarak verdim. O nedenle saat 10a kadar hallettik. Kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk ölçülüyorHe ikizindedir
Tokluk şekerin için kan mı verdin yoksa aletten mı ölçtün
CAnım ayakları ordadır onu hissediyosundr bende de öyle oluyo doktora hala çok aşagıda hissediyorum dediğimde öyle demiştiBugun cok yogundum. Bebisi pek hissetmedim. Bir ara cok kasigim agridi. Simdi taaa asagilarda hareket ediyo hic hosuma gitmiyor :'(
Ayva yersen gamzeli olur hem de cildi güzel okur diyorlar. İlk hamileliğimde geç duymuştum zaten kışta bitmişti. Ama oğlum gamzeli oldu. Anne baba yakınlarda gamze yok bu aradaBen gamzeli olsun diye yiyorum
Allah yardımcımız olsun evlat sahibi olmak büyütmek yetiştirmek çok zor hele bu devirde bazen CANIM sıkılıyor çok karamsar bi insanım zaten bi annem var her şeyi paylaştığım destek olanımSen yinede gunluk yemek ortalik toplama ve camasir islerine bakm buyuk temizlik tek basina yapma. En azindan dinlenme sansinda olur. Benim kizim surekli kucağımda ve surekli hasta bu ara zaten
Yaa olası bi durumu yaşıyoruz sanırım aynı haftalardayız aynı sorunlar bebişler bu haftalarda aşağıda oluyormuş ama doktor biraz daha yukarda olabilirdi dedi korkuttuCAnım ayakları ordadır onu hissediyosundr bende de öyle oluyo doktora hala çok aşagıda hissediyorum dediğimde öyle demişti
Doktor bana kağıda TKS yazdı tokluk kan şekeri yani açlık için bi şey demediBakar sanırım ama hem açlık hem tokluk ikisi de önemli Yani
BUGUN benimkilerde oynamadi hic normalde hic Boyle degildi... Muz yedigimde fildir fildir oynarlardi bugun hic oynamadilar korktum bende ins keyifleri yerindedirYawrummm insallah
bayagi yedim muzda yedim.. midem bulandi tatlidan maden suyu ictim... beklemedeyim hala...
En son gecen hafta gittigimde elleri ve başı ordaydi ama bilmiyorum bugun cok rahatsiz etti beniCAnım ayakları ordadır onu hissediyosundr bende de öyle oluyo doktora hala çok aşagıda hissediyorum dediğimde öyle demişti
Ben annemden bekledigim destegi goremiyorum. Su aralar herkesten nefret ediyorumAllah yardımcımız olsun evlat sahibi olmak büyütmek yetiştirmek çok zor hele bu devirde bazen CANIM sıkılıyor çok karamsar bi insanım zaten bi annem var her şeyi paylaştığım destek olanım
Bende Ocak sonu bi bayan bulup yaptırıcam o zamana kadar da detaya girmeden kendim yapıcam misafirlerin gitti miBugun cabuk gecti massallah anlamadim :) eve dip bucak giresim vardi yavas yavas yaparim diyordum doguma daha var diye doguma yakin yaparim diye vazgectim en azindan 1 ay daha ustten silmeyle gecistireyim
Erken Doğumdan çok korkuyorum bebeğimi kucağıma alıp evime gelmek istiyorum küvez de falan kalmaz inşallah Allah korusunEn son gecen hafta gittigimde elleri ve başı ordaydi ama bilmiyorum bugun cok rahatsiz etti beni
Annemin hakkı ödenmez fedakar bi anne sinir ettiği zamanlarda oluyor ama geçiyor hamilelikte bebek vitamin depolarını boşaltıyor ve bu da sinirlilik yapıyormuş bende öyleyim iyi düşünmek lazımBen annemden bekledigim destegi goremiyorum. Su aralar herkesten nefret ediyorum
Valla bende cok korkuyorum. Hastane hastane gezmekten yoruldumErken Doğumdan çok korkuyorum bebeğimi kucağıma alıp evime gelmek istiyorum küvez de falan kalmaz inşallah Allah korusun
Evet burda bir ablada yemiş çok iki kızıda gamzeli ve biri çok çok güzelAyva yersen gamzeli olur hem de cildi güzel okur diyorlar. İlk hamileliğimde geç duymuştum zaten kışta bitmişti. Ama oğlum gamzeli oldu. Anne baba yakınlarda gamze yok bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?