2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
BUGUN benimkilerde oynamadi hic normalde hic Boyle degildi... Muz yedigimde fildir fildir oynarlardi bugun hic oynamadilar korktum bende ins keyifleri yerindedir
Askimm benimm ben korku yasadim
Valla ... sende bugun hissetmedin yarin bide bak.. olmadi acilden bi gorunuver... ama hastaneye gitmedigin sure zarfinda strese sokme kendini.. optumm merak etme hinzirr yaa bunlrr... benimkilerin artik hareketleri yok... o tepinmeleri bitti bu haftamda pit pita geri donus yaptik.. veyahut sizlamalar rahim genislemesi bazen vajinamdan bazen gobek deligi bolgemden... bazen diklesiyorlar ama hareketini hissetmiyorum gerildigini hissediyorum... oyle yani kuzucum insallah cok iyiler merak etme

Kizlar seker yukleme testi yaptirdiniz mi ? Ozelde fiyatlar nedir bu testin bilen var mi ? Devletten bi turlu randevu alamadim
Ben de Cuma günü devlette yaptıracağım tecrübelerimi paylaşırım . Bu arada ishal oldum diye yazmıştım bufün kontrolüm vardı. Doktora devam ettiğini söyledim reflor yaZdı kullandım bakalım inşallah iyi gelir. Bebeğe bir etkisi yokmuş bu ilacın bilginiz olsun

Allah yardımcımız olsun evlat sahibi olmak büyütmek yetiştirmek çok zor hele bu devirde bazen CANIM sıkılıyor çok karamsar bi insanım zaten bi annem var her şeyi paylaştığım destek olanım
Ayyy cok sanlisin annem kardeslerim yanimda yoklar gurbette tek basimizayiz bizde is yap benim gibi yapmayi sviyisun orgu or el isi yap amigurumi yap bebegine ayicik, tavsan, fil, ne bilim icine kinder supriz yumurta koy icine cakil tasi... tutup salladiginda ÇIN ÇIN otsun mesela.... ona uyku arkadasi yapmis olursun... ten coraptan bebek yapiliyor... baskaaa misafirlerine kese yap dagitmak icin yada mevlut icin simdiden yap kenara ayir.... muslim bez al sirt bezi kusmuk bezi biseyler yap yada pazenden... bebek poposu pisik olmasin diye ilk ara annem pazen kumas alalim dedi onlari bezin icine koyalim yumusacik cisi ceker poposunu haslamaz ... deneyecek kizlar isimin adi ne aldim yaptim biraz.. sende deneyebilirsin kuzusum.. ppatik or hirka or sari renk coook guzel oluo..

Benim prensesimde bazı günler baya tekme atıyor bazı günler pıt pıta dönüyor. Demekki herkesin bu şekilde. Prensler ve prenseslerin gönlüne göre
Oiyysss bennn severimm bu kuzucuklarii aynen yaa kimi gun tepiniyor kimi gun pit oita geri donus kimi gun sessiz ama yine ikinci gunde hareket alamazsaniz daha beklemyin valla ne olur ne olmaz... Allah korusun kotuyu cagormak yok ama oyle iste

Amin cok gecmis olsun sizede.. ne guzel detaylandirmissiniz tesekkur ederim ayin 27 sinde dr la gorusmemiz var bakalim. O zaman tam teshis koyulacaktir diye dusunuyorum. Neyse ki bu kadar ilerlemis durumda degil belki de bunlarin bir cogunu bende yaptigim icin tam olarak gozlemleyemedim. Dilerim ki tum evlatlarimiz huzurla saglikla buyurler.

Massallah benim niye sismiyor ya :)

Kizlar bakin bu lohusa terligi fikrini cok sevdim hep o havlularin harici birsey hemde alternatif olarak alinabilir. Benim dogumdan sonra cok odemim oldu ama yinede havlu terlikle rahat edebilmistim 2. Gubn terligi olarak dusundum

Eklentiler

• Screenshot_20191120-205159_Instagram.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 40
Keşke fırsatım olsa bende yapsam canım ya çalışınca çok zor geliyor akşamdan akşama böyle

Keşke fırsatım olsa bende yapsam canım ya çalışınca çok zor geliyor akşamdan akşama böyle
Tabiiii canim calissaydim bende yapamazdim... isim cunku kosturmaca benim.. gerci beni oturtulardi hamileyiz ama ne olursa olaun
Sabahtan aksama kadar disarda hicbisey yapmasanda eve gelince mahfoluyor insan ama ise biseyler getirebilirsin Ogle aralari ogun aralari ne bilim is olmadigi zamanalrda ben tek takilip kafamdaki islerimi bitirmeye calisirdim

Ben yirtigimi zor dikiyorum bi an kendimi dusunemedim :) hevesim var ama becerim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…