- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
6. Aydan sonra yenilebilir diye okumustjm...Gebelikte ciger tavsiye edilmiyor canim
Askimm benimm ben korku yasadimBUGUN benimkilerde oynamadi hic normalde hic Boyle degildi... Muz yedigimde fildir fildir oynarlardi bugun hic oynamadilar korktum bende ins keyifleri yerindedir
Ayyyy tombikk tavsanlar bunlarrr yaa koca tombik seni bekliyor annesiNe güzel canım demek ki bebek büyüyor ki karın da büyüyor☺ sağlıklı olsunlarda varsın karnimiz çıksın
Ben de Cuma günü devlette yaptıracağım tecrübelerimi paylaşırım . Bu arada ishal oldum diye yazmıştım bufün kontrolüm vardı. Doktora devam ettiğini söyledim reflor yaZdıKizlar seker yukleme testi yaptirdiniz mi ? Ozelde fiyatlar nedir bu testin bilen var mi ? Devletten bi turlu randevu alamadim
Ayyy cok sanlisin annem kardeslerim yanimda yoklar gurbette tek basimizayiz bizdeAllah yardımcımız olsun evlat sahibi olmak büyütmek yetiştirmek çok zor hele bu devirde bazen CANIM sıkılıyor çok karamsar bi insanım zaten bi annem var her şeyi paylaştığım destek olanım
Oiyysss bennn severimm bu kuzucuklarii aynen yaa kimi gun tepiniyor kimi gun pit oita geri donus kimi gun sessiz ama yine ikinci gunde hareket alamazsaniz daha beklemyin vallaBenim prensesimde bazı günler baya tekme atıyor bazı günler pıt pıta dönüyor. Demekki herkesin bu şekilde. Prensler ve prenseslerin gönlüne göre
Size de geçmiş olsun. Alerjinin tespit edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması da çok rahatlatıyor. Bizim küf mantarı, hububat polenleri, huşgiller polenleri ve ne yazıkki en kötüsü olan toz-akar alerjimiz teşhisi konuşanlar. Nevresimlerin altına özel bir kılıf kullanıyoruz (yatak, yastık ve yorgan için set olarak satılıyor). Nevresim takımı da en geç 10 günde bir yıkanıyor, odasındaki tül de en geç ayda bir. Evimdeki tek küçük halı salonda. Diğer zeminlerde birşey kullanmıyorum. Süpürge zaten anında değişti. Bütçemize dyson uydu onu aldık ama çok daha etkili olanlar var tabi. Tüm pelüşlar ve etraftaki fazlalık oyuncaklar toplandı. Hafta en az 3 kere süpürge açıyoruz, mutlaka haftada bir dip köşe temizlik yapılıyor. Çamaşırları 60 derecede kokusuz deterjan ve yumuşatıcı olmadan yıkanıyor, kurutma makinasında kurutuluyor. Kokusu olan herşeyden yemek kokusundan bile uzak tutuyoruz. Sisli puslu havalarda pencere açıp havalandırma yapmıyoruz, yünlü kıyafetler kullanmıyoruz. Bunlar bizim araştırmalar sonucu kendimizce aldığımız önlemler. İnanın çok rahatladı o süreçten sonra. 8 yaşına girmek üzere ve artık evin dışındaki ortamlarda aldığımız bu önlemler olmasa bile tolere edebiliyor. Hafif bi rburun tıkanıklığı ve akıntısı hala oluyor ne yazıkki ama buna şükür diyorum. Rabbim dermansız dert vermesin kimsenin evladına. Dilerim siz de en kısa zamanda kurtulursunuz
Gebelikte ciger tavsiye edilmiyor canim
Massallah benim niye sismiyor ya :)Kızlar bu karın sürekli büyüyor. Bugün iş yerinde arkadaşlar yakında yuvarlanarak gelceksin diye dalga geçtiler benimleKilomda aynı ama her gün sanki daha fazla şişiyor 9 aylık sanki şuan ama hala henüz üstüne nutella kavanozu koyamıyorum hahahah demek daha zamanım var
Guzellestirdigini bilmiyordum ama hergun 1 veya 2 yerim canim ister :)Kızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Ilk defa duydumKızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Keşke fırsatım olsa bende yapsam canım yaYa hamilelik surecinde ben bu kadar evde durmamistim.. yani calisma hayatindan eve gel gec oturr... yook anam oturamiyorum devamli elimde bisi olacakbi taraftan sesli kitap okunacak dikis makinesi cakiscaksa kulaklikla kulagimda takilidir.. bi taraftan tv ye bakarim ne var ne yok.. haberleri dinlemem gerek.. yemekti bulasikti suydu buydu... e zaman gecmiyorr aksama kadar... birde bugun disari ciktim etamin bez.. ucuza gupur ve lavanta ve cocuklarimin adinin hazirlattim pleksiden keselerin ustune yapistirmak icin.. bez 22 tl
Gupur4 tl ( defoluymus ama hic belli olmuyor) pleksi isim yazili melekli sey (50 adet 20 tl) kurdela (18metre 5 tl) bide lavanta aldim (2 kutu 5 tl) yani 50 tane kese ve yapinca goruceksiniz cok tatli olacak kizim yada erkegim icin yapsaydim etamin pembe, yada etamin su yesili yada etamin bebe mavisi kirdelalari o renkten ve beyazdan alirdim.. nese bu arada mobilya geldi ama besik olmadigi icin cirkin gozukuyor☺☺Mobilyalari sildim actim tum gozlerini camida actim mobilya kokusu gitsin diye... simdilik bu kadar kizlar... gozlerimin icine sermeye kapitone bezlerim vardi ceyizimden... simdi o bezden gozlerin icine bez dikmeye basladim.....
yorgunummmmmyorgunuzz ama coook guzell hazirliklar☺☺
Hahaha ayni ben :)Ben annemden bekledigim destegi goremiyorum. Su aralar herkesten nefret ediyorum
Yarin geliceklerdi cnm isleri cikmis haftaya geliyorlarBende Ocak sonu bi bayan bulup yaptırıcam o zamana kadar da detaya girmeden kendim yapıcam misafirlerin gitti mi
Tabiiii canim calissaydim bende yapamazdim... isim cunku kosturmaca benim.. gerci beni oturtulardi hamileyiz ama ne olursa olaunKeşke fırsatım olsa bende yapsam canım yaçalışınca çok zor geliyor akşamdan akşama böyle
Ben yirtigimi zor dikiyorum bi an kendimi dusunemedim :) hevesim var ama becerim yok.Ayyy cok sanlisin annem kardeslerim yanimda yoklar gurbette tek basimizayiz bizdeis yap benim gibi yapmayi sviyisun orgu or el isi yap amigurumi yap bebegine ayicik, tavsan, fil, ne bilim icine kinder supriz yumurta koy icine cakil tasi... tutup salladiginda ÇIN ÇIN otsun mesela.... ona uyku arkadasi yapmis olursun... ten coraptan bebek yapiliyor... baskaaa misafirlerine kese yap dagitmak icin yada mevlut icin simdiden yap kenara ayir.... muslim bez al sirt bezi kusmuk bezi biseyler yap yada pazenden... bebek poposu pisik olmasin diye ilk ara annem pazen kumas alalim dedi onlari bezin icine koyalim yumusacik cisi ceker poposunu haslamaz ... deneyecek kizlar isimin adi ne aldim yaptim biraz.. sende deneyebilirsin kuzusum.. ppatik or hirka or sari renk coook guzel oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?