- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben simdiden tembihliyorum ogluma 38 lerde gel diye :)Hakli aslinda ne kadar gecti mi insan kuruyor kendi kendine 40 dan sonra 2sergunde cagiriyorlar kontrole diye hatirliyorum :) bizim agrjn olursa gel diyip yolluyorlar agrim olmamasina ragmen kontrol olsun die 2 3kez acile gitmistimo kadar bekletmezler insallh bizii
Sukulent bime mi a101e mi ne indirimli gelecekti bakmistim4,5 tl gibi biseydi... bana uygun gelmedi... e altindan bez gibi bisey yapcan ustune isimBende sukulent düşünüyorum varmı uygun bulduğunuz beğendiğiniz sayfalar
Ozelse kuzummm hicc korkmaaÖzelde.. Bakalım artık ama plastikleri var birde sanırım o metali ben bilmiomda çok zorrrf
Canım yaaaaa... Analık zor işte bende tırsıyorum ama drum anlayışlı ben spekulumla hiç muayene olmadım bugüne kadar vajinal ult oldum zar zor oda bakalımOzelse kuzummm hicc korkmaatup bebek yapilirken bi takmasi var o kadar ama devlette aptallar sanki iki uc dogum yapmis kadinim gibi aldilar en buyuk boyunu birde metal Allahim kanama olduysamda bu serefsizler devam ettirdiler demistim.. her hafta sonu kanama oluyorum yine sokacaklar diye korktum kanama miktarini ben kendim bakiodum ama ozelse hic endiselenme
Çok hoşlarrrr iyi günlerde kullanınnnnKızlar bakın neler aldım kızıma
Metal şeyler ne kızSürekli kont ettim akşam ama yok hatta akıntıda gelmiş sarımsı gibi ama dün ben büyük tuv yaptıktan sonra olmuş popomda acıodu dün hep ama kan arkaya doğru değildiii off neyse bakalım 4 te gidicem ama alttan o metal şeylerden sokarsa bayılırımmkiii
Ben gittim cnm gitme derim hazirdan daha pahaliya geldi aldigm herseyEvet ben de kesinlikle onlara da ikram vereceğim, aklımda ❤ Şu Eminönü’nü bir gezebilsem aslında netleşecek hediye düşüncem ama cesaret edip gidemedim.
ah cnm gecmis olsun mandalina ,portakal ye bol bol portakal cikti mi bilmiyorum amaBende boğaz gıcığından dolayı kalktım oturuyorum salındaöksürüğe çevirmez inşallah. Boğaz ağrım geçti boğaz gıcıklanmasına döndü. Allahım şifa versin tüm hastalara Hiç halimde yok pzt.den beri raporluyum evde yatıyorum
Ahhhh ahhh benki panik atak insan değil alttan bakmaak kadın doğuma gitemeye korkardım hamile kaldım 10.binlerdeydi degerim kese m görünmedi alttan bakalım dedi nasıl korkarım oysaki bktıtmasam haftaya kadar düşün düşün mahvolurdm dedim kendime hadi mine baksın baktı ve küçücük bi keseCanım yaaaaa... Analık zor işte bende tırsıyorum ama drum anlayışlı ben spekulumla hiç muayene olmadım bugüne kadar vajinal ult oldum zar zor oda bakalım
cnm senin 22 aylik bi cocugun vardi degil mi ,benim kiz 4 yasinda kizim hep grip kisin astima bagli sıkıntımız oluyor peteklere okaliptus yagli islak havlular koyuyoruz ki bogazi kotu olmasin , hep grip gibi alerjik astim insan yoruluyir yanknda yatiyorum oyle olunca bi dun baktim iyiydi yatmadim bi de kreşte hep bsyler bulasiyor ,o kadar bizim gibi bakilmiyorSaat basi kalktim. Ates kontrolü yaptim. Kizimin gazi da vardı. Suan uyutmaya calisiyorum
Allerjidir muhtelen. Kullandigin catlak kreminden fln olmustur. Benimki oleydi. Birakinca kremi, gecti canimKizlar bir bacagimda kirmizi sinek isirigi gibi yaklasik 15 tane kirmizi benek cikmis kasirsam kasiniyor varmi bilgisi olan
Ben devlete yaptırmadım ama eskiden devletin anlaşmalı olduğu yerde yaptırdım. 10 dakika falan sürdü. Çok detaylı da bakmadı yanı. Biraz daha yüzeysel oluyor oralarda sanırım. Fiyatı uygun diye oraya gitmiştim. 2 aralikta tekrar kontrole çağırdı kabine bir daha bakacak.Kizlar develtte detayli ultrasona giren var mi ? Bende bu gun giricem. Memnun kaldinizmj
Kızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok muBenim de dün geceden beri sanırım ayakları sürekli kasığımda ama ta aşağıda önceden yukarda hissederdim. Korktum aşağı mı indi diye. Sizin de öyle oluyor mu. Üstte de hissediyorum ama taa aşağıda kasığımın orda pıtırdatıyor
Limon tuzlayıp yaladım baya faydası oldu onunda. Mandalina da yiyorum. Portakalı eskiden de sevmezdimah cnm gecmis olsun mandalina ,portakal ye bol bol portakal cikti mi bilmiyorum ama
Kuzummm ben bi anda aşağıda bi dakika sonra göbek üstümde hissediyorumKızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mubirkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
Şeker değerlerin nasıl çıktıBen acken gittim... kan aldilr sonra tok gel yedigin son damlada saate bak 1 saat sinra tokluk sekeri icin kan verdim.. oyle hastane aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?