2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben simdiden tembihliyorum ogluma 38 lerde gel diye :)

kızlar hepsiburdanda baya bi indirim var göğüs makinası lanishon aldım ikili, gümüş göğüs kapağı aldım aventin cam biberonunu aldım ikili bi büyük bi küçük. ateş ölçer de alıcaktım kararsız kaldım kimler aldı kullanan var mı önerdiğiniz bi marka

Bende sukulent düşünüyorum varmı uygun bulduğunuz beğendiğiniz sayfalar
Sukulent bime mi a101e mi ne indirimli gelecekti bakmistim4,5 tl gibi biseydi... bana uygun gelmedi... e altindan bez gibi bisey yapcan ustune isim
Gibi en ucuzundan kart koycan derken.. daha uyguna baska bisi bulunabilir diye dusunmustum... bilemiom tabi.. ama fikir guzel

Özelde.. Bakalım artık ama plastikleri var birde sanırım o metali ben bilmiomda çok zorrrf
Ozelse kuzummm hicc korkmaa tup bebek yapilirken bi takmasi var o kadar ama devlette aptallar sanki iki uc dogum yapmis kadinim gibi aldilar en buyuk boyunu birde metal Allahim kanama olduysamda bu serefsizler devam ettirdiler demistim.. her hafta sonu kanama oluyorum yine sokacaklar diye korktum kanama miktarini ben kendim bakiodum ama ozelse hic endiselenme

Bende sukulent düşünüyorum indirime bakacağım burda paylaşmıştım hatta.. Evde renlki çuvallarım var 50 adet yaptırırım ancak ama 50 tanede tohum topu yada başka bişi bide çikolata

Canım yaaaaa... Analık zor işte bende tırsıyorum ama drum anlayışlı ben spekulumla hiç muayene olmadım bugüne kadar vajinal ult oldum zar zor oda bakalım

Benim dr suyun 3 ile 8 arasında olması gerekir senin 5 iyi dedi. Her dr farklı ya cihazdan mı acaba
[/QUOTE]
Aminiyotik sıvı indeksinden bahsetti benimki 5-17 arası olması gereken

Metal şeyler ne kız
Alttan yani vajinal muayeneyi diyorsan çok rahat, sıkma kendini yeter ki hemen geçiyor.

Evet ben de kesinlikle onlara da ikram vereceğim, aklımda ❤ Şu Eminönü’nü bir gezebilsem aslında netleşecek hediye düşüncem ama cesaret edip gidemedim.
Ben gittim cnm gitme derim hazirdan daha pahaliya geldi aldigm hersey

Kizlar bir bacagimda kirmizi sinek isirigi gibi yaklasik 15 tane kirmizi benek cikmis kasirsam kasiniyor varmi bilgisi olan

ah cnm gecmis olsun mandalina ,portakal ye bol bol portakal cikti mi bilmiyorum ama

Canım yaaaaa... Analık zor işte bende tırsıyorum ama drum anlayışlı ben spekulumla hiç muayene olmadım bugüne kadar vajinal ult oldum zar zor oda bakalım
Ahhhh ahhh benki panik atak insan değil alttan bakmaak kadın doğuma gitemeye korkardım hamile kaldım 10.binlerdeydi degerim kese m görünmedi alttan bakalım dedi nasıl korkarım oysaki bktıtmasam haftaya kadar düşün düşün mahvolurdm dedim kendime hadi mine baksın baktı ve küçücük bi kese sende korkma ben olduysam herkes yapar

Saat basi kalktim. Ates kontrolü yaptim. Kizimin gazi da vardı. Suan uyutmaya calisiyorum
cnm senin 22 aylik bi cocugun vardi degil mi ,benim kiz 4 yasinda kizim hep grip kisin astima bagli sıkıntımız oluyor peteklere okaliptus yagli islak havlular koyuyoruz ki bogazi kotu olmasin , hep grip gibi alerjik astim insan yoruluyir yanknda yatiyorum oyle olunca bi dun baktim iyiydi yatmadim bi de kreşte hep bsyler bulasiyor ,o kadar bizim gibi bakilmiyor

Kizlar develtte detayli ultrasona giren var mi ? Bende bu gun giricem. Memnun kaldinizmj
Ben devlete yaptırmadım ama eskiden devletin anlaşmalı olduğu yerde yaptırdım. 10 dakika falan sürdü. Çok detaylı da bakmadı yanı. Biraz daha yüzeysel oluyor oralarda sanırım. Fiyatı uygun diye oraya gitmiştim. 2 aralikta tekrar kontrole çağırdı kabine bir daha bakacak.

Kızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mu birkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…