Biraz önce onu düşünüyordum. Benimkisi prenses. Dr 2 saatte 3 hareket yeterli dedi. Benimki hiç durmuyorki. Bazen duruluyor birkaç saat. Herkesinki hareketli değil mi kızlara özel mi hareketlilikYa bir de şunu fark ettim ben. 14. Haftadan beri seyrek de olsa bebisi hissetmeye başlamıştım. İlk kızım çok hareketliydi karnındayken. Gobusum resmen bir daha bir sola kayıyordu. Sanki içimde yilan var gibiama oğlanlarda hiç öyle olmadı. Bunun da bu hareketli hali bana kızların anne karnında çok hareketli olduğunu düşündürüyor. Bakalım bu da yilan gibi saga sola kayacak mi
Ben daha göbeğimde hiç hissetmedim. Göbek deliğimin alt kısımlarında özellikle kasıkta hissediyorum. Haftayla alakalı demekki21 22 haftalarda bende hep kasıklarda hissettim şuan 24 teyim ara sıra kasıklarda hissediyorum ama genelde göbek deliğimin hizasında
Bende aynı hislerdeyim yalnız degilsinBebeğimin sağlıkla ve hayırla gelmesinden başka bi şey istemiyorum başlarda düşük korkusu vardı sonlara doğru erken doğum korkusu sardı beni
Benimde kız ama aşiri sakin ilk bebem erkek oda böyleydi acaba haftam erken diyemiBiraz önce onu düşünüyordum. Benimkisi prenses. Dr 2 saatte 3 hareket yeterli dedi. Benimki hiç durmuyorki. Bazen duruluyor birkaç saat. Herkesinki hareketli değil mi kızlara özel mi hareketlilik
Sevindim sizin adınızaKızlar şimdi çıktık önce ultrasondan bakıcam açıklık görürsem alttan bakarım dedi ama rahim ağzımda bir açıklık görmedi herşey çok normal dedi ama kilolu biraz yani 610 gr 1 hafta 1 gün önde şeker diyeti yaparsan iyi olur dedi tipini yediğimm 1 haftada nasıl değişmiş anneme benzettim okadar yani
Hepsi cok guzel canim, saglikla kullansin insallah.Kızlar bakın neler aldım kızıma
Ama aynen bence o hepimizde vardır bende öle hislere kapılıpdum iyi düşünmek gerekBende aynı hislerdeyim yalnız degilsin
Kizim 28 aylik. 2.5 aydan fazladir surekli hastalanıyor. Bugun yine hastanedeydimcnm senin 22 aylik bi cocugun vardi degil mi ,benim kiz 4 yasinda kizim hep grip kisin astima bagli sıkıntımız oluyor peteklere okaliptus yagli islak havlular koyuyoruz ki bogazi kotu olmasin , hep grip gibi alerjik astim insan yoruluyir yanknda yatiyorum oyle olunca bi dun baktim iyiydi yatmadim bi de kreşte hep bsyler bulasiyor ,o kadar bizim gibi bakilmiyor
Benim haftam senden daha küçük ama hareketli demekki cinsiyetle alakalı değilBenimde kız ama aşiri sakin ilk bebem erkek oda böyleydi acaba haftam erken diyemi ☺
Ne dedi ki dr ?hersey yolundadir insKizim 28 aylik. 2.5 aydan fazladir surekli hastalanıyor. Bugun yine hastanedeydim
Acil drlari bastan savuyor. Tahlil yaptirdik. Yarin ozele gidicem. Hem kendim hem kızımı götürcem...Ne dedi ki dr ?hersey yolundadir ins
Kızlar şimdi çıktık önce ultrasondan bakıcam açıklık görürsem alttan bakarım dedi ama rahim ağzımda bir açıklık görmedi herşey çok normal dedi ama kilolu biraz yani 610 gr 1 hafta 1 gün önde şeker diyeti yaparsan iyi olur dedi tipini yediğimm 1 haftada nasıl değişmiş anneme benzettim okadar yani
Acil drlari bastan savuyor. Tahlil yaptirdik. Yarin ozele gidicem. Hem kendim hem kızımı götürcem...
Aksine havalar sogumadi. Sogusaydi belki bu denli hastalanmazdi...Ins guzel sonuclari cikar canim alerji yada astim icin bazen sık kullandigimiz ama farketmedigimiz seylerde yapabiliyor acaba deterjaniniz filam tetikler mi nerde oturuyordunuz havalar cok mu sogudu
sonucunuz nasıl gelmişti benim papp a 1268Canım bnm papp a 3208 beta hcg 16.58 çıkmıştı
Aksine havalar sogumadi. Sogusaydi belki bu denli hastalanmazdi...
İstanbul'dayım.
Suanki durumu alerjik gorunmuyor kaninda crp yuksek cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?