2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biraz önce onu düşünüyordum. Benimkisi prenses. Dr 2 saatte 3 hareket yeterli dedi. Benimki hiç durmuyorki. Bazen duruluyor birkaç saat. Herkesinki hareketli değil mi kızlara özel mi hareketlilik

21 22 haftalarda bende hep kasıklarda hissettim şuan 24 teyim ara sıra kasıklarda hissediyorum ama genelde göbek deliğimin hizasında
Ben daha göbeğimde hiç hissetmedim. Göbek deliğimin alt kısımlarında özellikle kasıkta hissediyorum. Haftayla alakalı demekki

Kızlar şimdi çıktık önce ultrasondan bakıcam açıklık görürsem alttan bakarım dedi ama rahim ağzımda bir açıklık görmedi herşey çok normal dedi ama kilolu biraz yani 610 gr 1 hafta 1 gün önde şeker diyeti yaparsan iyi olur dedi tipini yediğimm 1 haftada nasıl değişmiş anneme benzettim okadar yani

Biraz önce onu düşünüyordum. Benimkisi prenses. Dr 2 saatte 3 hareket yeterli dedi. Benimki hiç durmuyorki. Bazen duruluyor birkaç saat. Herkesinki hareketli değil mi kızlara özel mi hareketlilik
Benimde kız ama aşiri sakin ilk bebem erkek oda böyleydi acaba haftam erken diyemi

Sevindim sizin adınıza
Allah düşündüklerimizi başımıza getirmesin. Benim gece 3buçukta başıma geldi. İnternetten açtım, okudum. Ne felaket senaryoları... Sinir oldum. Korkudan ne uyuyabildim ne de sabah oldu. Hemen en kötüsü geliyor aklımıza ama bazen basit şeyler olabiliyor. Yine de bir daha yaşamayalım inşallah. Benimki haftasıyla uyumluydu sözde ama yine de iri olacak dedi

Kizim 28 aylik. 2.5 aydan fazladir surekli hastalanıyor. Bugun yine hastanedeydim

Masallah canim normal gibi sanki hani bunyeden bunyeye yapilarimizda farkediyor sonucta :) seker yuklemesi yapmis miydiniz seker diyeti nasil acaba

Acil drlari bastan savuyor. Tahlil yaptirdik. Yarin ozele gidicem. Hem kendim hem kızımı götürcem...

Ins guzel sonuclari cikar canim alerji yada astim icin bazen sık kullandigimiz ama farketmedigimiz seylerde yapabiliyor acaba deterjaniniz filam tetikler mi nerde oturuyordunuz havalar cok mu sogudu

Ins guzel sonuclari cikar canim alerji yada astim icin bazen sık kullandigimiz ama farketmedigimiz seylerde yapabiliyor acaba deterjaniniz filam tetikler mi nerde oturuyordunuz havalar cok mu sogudu
Aksine havalar sogumadi. Sogusaydi belki bu denli hastalanmazdi...
İstanbul'dayım.
Suanki durumu alerjik gorunmuyor kaninda crp yuksek cikiyor

Aksine havalar sogumadi. Sogusaydi belki bu denli hastalanmazdi...
İstanbul'dayım.
Suanki durumu alerjik gorunmuyor kaninda crp yuksek cikiyor

Anladim canim soguk mikroplari kırar haklisin benimde hep bronsit rahatsizligim oldu ailecek var yani bazi havalrda yada donemlerde artar o yüzden sormustum,
Bazi enfeksiyonlar zor atiliyor vücuttan kucucukler daha zor oluyor tabi ins bu kez ilaclari daha iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…