2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bakın neler aldım kızıma

Eklentiler

• E8459372-CD3E-495B-89C2-380020B7E537.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 1B15EE1D-8992-440E-886C-162B588A564B.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 49
  • BC6A11CB-1B15-4F93-B35F-AF5136797763.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 145014C5-4340-400B-AAFD-2D0A2D1086FF.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 08FAFD75-4DA0-48E4-A7CA-D6FB8C79AFC2.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 47
  • D8DC3DD3-5E19-439F-B3FD-60D8B119FBC5.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 429D1086-DFDC-44E2-8842-DB53BEA7E980.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
  • B79E740C-B08C-43A2-8A89-8601B54A204F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 303E4447-3A82-4A3D-B549-001FD575D5F6.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 54
  • C82C7095-BE6C-47A7-95D1-5316E8BDD731.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 52
Doktora gidenlerden güzel sonuçlar gelir inşallah bende asm ye gittim kan verdim bakalım neler var neler yok.. tokluk kan şekerinide sordum orda parmaktan bakılmıyormuş damardan bakarız kahvaltı edıp gelirsen dedi ama net sonuc vermeyebılır hastane ortamında daha takıplı yapılıyor aclık tokluk aradakı saat vs dedi kahvaltıda ne yedıgınde önemli dedi

Cok gecmis olsun, bende de bogaz agrisi burun tikanikligi var, bogaz agrisi icin birsey yaptin mi? Doktora gidip gitmemekte kararsizim gidince hemen parol serum yapiyorlar
Gitmedim ilaç verse kullanmak istemezdim biliyorum. Boğaz hafifledi de gıcık öksürüğe çevirmesin diye sürekli sıvı tüketiyorum. Boğaza ballı ıhlamur içtim. Tuzlu Limon yaladım sürekli. Tuzu abartmadan. Bide iki tavuk haşlayıp suyunu sarımsaklı ve limonlu ve arpa şehriye koyup çorba gibi yapıp içtim. Kesinlikle tavsiye ederim o toparladı beni

Benim de dün geceden beri sanırım ayakları sürekli kasığımda ama ta aşağıda önceden yukarda hissederdim. Korktum aşağı mı indi diye. Sizin de öyle oluyor mu. Üstte de hissediyorum ama taa aşağıda kasığımın orda pıtırdatıyor

Ayy hayallam ya sanada mı olduu bende bugün 4 ye gideceğim bidaha gelmedi ama içim rahat etsin saha 10 gün önceydi kont. Bukadar sık girince bebeğim zarar görmex umarım akşam çok sağlam tekmeler yedim 9 dan sonra coşuyor ama dışarıdan falan farkettim yani inş hemoroiddir nediyim alttan neyle bakacakkkk Banaaaa

Sürekli kont ettim akşam ama yok hatta akıntıda gelmiş sarımsı gibi ama dün ben büyük tuv yaptıktan sonra olmuş popomda acıodu dün hep ama kan arkaya doğru değildiii off neyse bakalım 4 te gidicem ama alttan o metal şeylerden sokarsa bayılırımmkiii

Dikkst et kndine canim bak bu aralar cok is yaptin bebisler yoruldu demekki aşağıya dogru oyle agrin oldugunda en ıyisi uzanmak yan yatarken vajina agrinda olursa bi minik yaştık al bacaklarinin arasina dahada rahatlarsin su icmeden olur mu hicc sen yaninda sise tasi bu kez icemiyorum fazla bnide korkutuyor bardak hesabi zor olur saatte 1er bardak icsen bile cok fark eder ananas nolur nolmaz herkese etkisi ayni olmaz ben korkup yiyemiyorum erkn dogmasin diye doktora gidene kadar safsu ic ins duzelir ☺☺

Ben acken gittim... kan aldilr sonra tok gel yedigin son damlada saate bak 1 saat sinra tokluk sekeri icin kan verdim.. oyle hastane aldi

Benim esim evhamli cnm duymus kardesinden bir kere 40 i gectimi bebek kakasini yapar diye ne kadar anlattiysam fayda etmedi ki sezeryan istiyor o da :) bakalim fikir degismezse simdilik oyle

Hakli aslinda ne kadar gecti mi insan kuruyor kendi kendine 40 dan sonra 2sergunde cagiriyorlar kontrole diye hatirliyorum :) bizim agrjn olursa gel diyip yolluyorlar agrim olmamasina ragmen kontrol olsun die 2 3kez acile gitmistim o kadar bekletmezler insallh bizii

Bana soktular o ilk 3 aylik kanama oldugu zamanlardi.. pislikler boy boy oluyormus onlar... kucuk orta large seklinde... devlette kadin acamayiz onu demisti.. biraz rahatsiz ediyor.. ozelde baktiriyorsan en kucuk bedeniyle is yapsinlar...

Ewet kuzummm o dedigin hepp var.. cocuk yumru gibi dursada bazen geriniyor.. sizinki tek.. donuyor dolasmasi icin alan daha fazla.. hem altta hem ustte hissediyorum bebeklerim sagli sollu oldugu icin ya baslari ya elleri ya ayaklari vuruyor.. altli ustlu olsaydi yine bise diyemezdimde..

Kuzumm gecende bendede vardi.. buyugunu yaparken zorlandigin oldumu son zamanlarda.. eger oyle bir durumsa kilcal damarlar zaten bu zamanlarda genisliyor. Catlamistir buyuk olasilikla... endiseye kapilma kanamanin devami onemli ve bir pedi doldurmasi gibi kistaslari var.. endiselenme kuzucum hersey iyidir insallah

Bana soktular o ilk 3 aylik kanama oldugu zamanlardi.. pislikler boy boy oluyormus onlar... kucuk orta large seklinde... devlette kadin acamayiz onu demisti.. biraz rahatsiz ediyor.. ozelde baktiriyorsan en kucuk bedeniyle is yapsinlar...
Özelde.. Bakalım artık ama plastikleri var birde sanırım o metali ben bilmiomda çok zorrrf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…