- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Doktor d vitaminini damla olarak verdi devit günde 10 damlaKizlar saglik ocaginda kan testi oldum b12 ve D vitamini dusuk cikmis ozellikle D vitamin degerim yerlerde siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz
Benimde sag böbrekte var ama cok azmış takıpte istemedi normal dedidetaylida bobreklerde genisleme benden baskasina cikmadi sanirim :/
benimde düşüktü Wellcare d vit günde 1 puff kullanıyorum b 12 solgar dil altı kullanıyodum bitti, ocean alacagımKizlar saglik ocaginda kan testi oldum b12 ve D vitamini dusuk cikmis ozellikle D vitamin degerim yerlerde siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz
Hepsi cok cicii güle güle kullansın prensesss inşallahKızlar bakın neler aldım kızıma
İnşallah canımmmHepsi cok cicii güle güle kullansın prensesss inşallah
Gitmedim ilaç verse kullanmak istemezdim biliyorum. Boğaz hafifledi de gıcık öksürüğe çevirmesin diye sürekli sıvı tüketiyorum. Boğaza ballı ıhlamur içtim. Tuzlu Limon yaladım sürekli. Tuzu abartmadan. Bide iki tavuk haşlayıp suyunu sarımsaklı ve limonlu ve arpa şehriye koyup çorba gibi yapıp içtim. Kesinlikle tavsiye ederim o toparladı beniCok gecmis olsun, bende de bogaz agrisi burun tikanikligi var, bogaz agrisi icin birsey yaptin mi? Doktora gidip gitmemekte kararsizim gidince hemen parol serum yapiyorlar
Benim de dün geceden beri sanırım ayakları sürekli kasığımda ama ta aşağıda önceden yukarda hissederdim. Korktum aşağı mı indi diye. Sizin de öyle oluyor mu. Üstte de hissediyorum ama taa aşağıda kasığımın orda pıtırdatıyorGecen cumartesi bana da oldu ayaga kalkinca ve otururken surekli büyük tuvaletim varmis gibi bir his birde arada sanci geliyor 30 sn falan suruyor geciyor iki gun yattim gecti ama acilma falan olmuştur diye ödüm patladı sanirim bebeklerin basi servikse baski yapti son kontrolde kafasi tam servikste demisti zaten 36 ya kadar dursunlarda hep yatmaya raziyim alisverisi falan hep internetten yapıyorum
Ayy hayallam ya sanada mı olduu bende bugün 4 ye gideceğim bidaha gelmedi ama içim rahat etsin saha 10 gün önceydi kont. Bukadar sık girince bebeğim zarar görmex umarım akşam çok sağlam tekmeler yedim 9 dan sonra coşuyor ama dışarıdan falan farkettim yani inş hemoroiddir nediyim alttan neyle bakacakkkk BanaaaaKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Kizlar sadece suuuuuuuu tuketmekkkk en iyisi ananas ve havucun tuketimini ilk aylarda yapmak lazim... yada cok seviyorsak gunluk tuketim ihtiyaci nedir? Bir havuctur yada salatanin icinde yarim kadar yiyebilioz yani bir havuc yeterli, ananasta son trimesterda yemesek daha iyi, dogurmak istiyosaniz bol bol yiyinicerisindeki maddenin dogumu tetikleyici hormonu uyardigi soz konusuyken kimisine gore oyle degilmis... aldim yabanci makale ceviriyorum sinirim bozuldu azicik.. kisacasi bol su gidip bir bardak su daha iceyim.. biraz bobrekler calissin zaten au icen biri degildim..
Ben acken gittim... kan aldilr sonra tok gel yedigin son damlada saate bak 1 saat sinra tokluk sekeri icin kan verdim.. oyle hastane aldiDoktora gidenlerden güzel sonuçlar gelir inşallahbende asm ye gittim kan verdim bakalım neler var neler yok.. tokluk kan şekerinide sordum orda parmaktan bakılmıyormuş damardan bakarız kahvaltı edıp gelirsen dedi ama net sonuc vermeyebılır hastane ortamında daha takıplı yapılıyor aclık tokluk aradakı saat vs dedi kahvaltıda ne yedıgınde önemli dedi
Benim esim evhamli cnm duymus kardesinden bir kere 40 i gectimi bebek kakasini yapar diye ne kadar anlattiysam fayda etmedi ki sezeryan istiyor o da :) bakalim fikir degismezse simdilik oyle
Bana soktularSürekli kont ettim akşam ama yok hatta akıntıda gelmiş sarımsı gibi ama dün ben büyük tuv yaptıktan sonra olmuş popomda acıodu dün hep ama kan arkaya doğru değildiii off neyse bakalım 4 te gidicem ama alttan o metal şeylerden sokarsa bayılırımmkiii
Ewet kuzummm o dedigin hepp var.. cocuk yumru gibi dursada bazen geriniyor.. sizinki tek.. donuyor dolasmasi icin alan daha fazla.. hem altta hem ustte hissediyorum bebeklerim sagli sollu oldugu icin ya baslari ya elleri ya ayaklari vuruyor.. altli ustlu olsaydi yine bise diyemezdimde..Benim de dün geceden beri sanırım ayakları sürekli kasığımda ama ta aşağıda önceden yukarda hissederdim. Korktum aşağı mı indi diye. Sizin de öyle oluyor mu. Üstte de hissediyorum ama taa aşağıda kasığımın orda pıtırdatıyor
Kuzumm gecende bendede vardi.. buyugunu yaparken zorlandigin oldumu son zamanlarda.. eger oyle bir durumsa kilcal damarlar zaten bu zamanlarda genisliyor. Catlamistir buyuk olasilikla... endiseye kapilma kanamanin devami onemli ve bir pedi doldurmasi gibi kistaslari var.. endiselenme kuzucum hersey iyidir insallahKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Özelde.. Bakalım artık ama plastikleri var birde sanırım o metali ben bilmiomda çok zorrrfBana soktularo ilk 3 aylik kanama oldugu zamanlardi.. pislikler boy boy oluyormus onlar... kucuk orta large seklinde... devlette kadin acamayiz onu demisti.. biraz rahatsiz ediyor.. ozelde baktiriyorsan en kucuk bedeniyle is yapsinlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?