2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben sadece Instagramda atelierofgift sayfasından fiyat aldım. 50 sipariş üzerine 6 lira demişlerdi. Sen de bir bak istersen
Teşekkür ederim takibe aldım. Sevimli bir saksısı olsun istitorum ama onlarda çok pahalı tanesini 25 tl diyorlar. Fidanpazarı var birde instagramda saksılara takıntılı değilsen orda adeti 2 3 tl. Ama bitkileri biraz cılız gibi

Insallah hemoroiddir. Cok cok gecmis olsun

Benimde bu hafta 700 çıktı hem de tek bebek olmasına rağmen. Gayet normal dedi doktor. Senin de öyle bence
Allah razi olsun sizden.. dun bayag sancilandim aksam surekli yattim.. kemiklerim agridi asagidan deli gibi agri oldu misafirlikteydim eve gectik direkt yattim... normal Allahin izniyle.. kizima 45ml suyu var dedi doktor... yanlis mi duydum anlamadimki suyu az dedi.. erkeginki normal dedi.. ya tekil gebeliklerin bu yani guzel onlari daha gec haftalarina kadar daha rahat gecirebilme ihtimaller var... Allahtan hazirliklarimi azalttim... Cok tesekkur ederim benimle paylastigin icin bilgilerini

Saol canim insallah iyiler hep, burda iki gundur vajina sancisi kemik sancisi ne diye soruyordum... dun mahfoldum.. ya oyle bir altim sancilandiki ince ince agrilar.. sanki cocuklar bastiriyorrr asagiya asagiyaa.. misafirlikteydim oturamadim daha fazla.. Ya legen kemiklerimi acaba aciliyor.. bilemedim kuzum ama aciyi cok az da olsa hissettim..

dikkatli ol canım, bol bol dinlen. inşlh onlarda zamanında gelecekler

Evet oyleymis havuc ve su tuketicem bende bakalim.. havucu butun yesemde ayni sey sanirim... narenciyem yok cunki.. ne guzel islerini yaomissin ne mutlu sana

Doktor sekere sokmadan aclik sekeri tokluk sekerini kandan aldi bakti.. bir hafta sonra seker yukleme icin gel dedi.. bu on gun icindede bol bol su iciceksin tekrar bakcaz... su az olunca bebek hareketi kisitlaniyormus... bu da bilgi olsun size de.. aklima gelmezdi

Detaylıdan geldim çok şükür bebeğim iyiydi. Doktor amniyotik sıvı alt sınıra yakın dedi ve aspirin verdi önlem olarak yaşayan varmı bu durumu?
Aynisini banada dedi... bol bol su ic dedi.. aspirini eger siviyi su icerek kontrol altina alirsak aspirine gerek kalmaz dedi.. ongun bol bol su iccem.. ve gittigimde seker yuklemeyi yapalim dedi..

A Altibirlik61 yok uzunnn uzunnn yazıp moral verenimiz yok

Kuzum iki gundur disarlardayim hastanelerdeyim... icimde yorgunluk bikkinlik var.. hic bise yapasim sap gibi durasim var yazilari okuyorum ama cok uzun okuyamicam ama sizlerin guzel haberlerinizi almak banada moral oluyor.. bol sivi tuketin hepiniz!!! Hatta kalkin bu mesaji okurken bebisiniz icin bir bardak su alin icin 1 lt siseyle dolasin.. bitirmeye calisin.. ben su icmeyi seven biri degilim.. icsemde midemi bulandiriyor ama mecbur oldu artik... cok opuldun tatlim. Sevgiyle kal

Gecen cumartesi bana da oldu ayaga kalkinca ve otururken surekli büyük tuvaletim varmis gibi bir his birde arada sanci geliyor 30 sn falan suruyor geciyor iki gun yattim gecti ama acilma falan olmuştur diye ödüm patladı sanirim bebeklerin basi servikse baski yapti son kontrolde kafasi tam servikste demisti zaten 36 ya kadar dursunlarda hep yatmaya raziyim alisverisi falan hep internetten yapıyorum

Kizlar sadece suuuuuuuu tuketmekkkk en iyisi ananas ve havucun tuketimini ilk aylarda yapmak lazim... yada cok seviyorsak gunluk tuketim ihtiyaci nedir? Bir havuctur yada salatanin icinde yarim kadar yiyebilioz yani bir havuc yeterli, ananasta son trimesterda yemesek daha iyi, dogurmak istiyosaniz bol bol yiyin icerisindeki maddenin dogumu tetikleyici hormonu uyardigi soz konusuyken kimisine gore oyle degilmis... aldim yabanci makale ceviriyorum sinirim bozuldu azicik.. kisacasi bol su gidip bir bardak su daha iceyim.. biraz bobrekler calissin zaten au icen biri degildim..

Aynen ayniii dediginn gibi oldu banada... biyle bir agri yok.. bagirsakta gaz toplamis ve patliyor gibi altta kemiklerim makat tarafi on tarafim agrisina duramadim... birde gece yatarken sanki adet olcam dedim... tobe tobe diyorum... valla korkumdan dualarin hepsine basladim sikisinca Allahin yaninda olma dusunceside uzdu beni... offf psikolojim bozukmustu dun... telefona giresimde gelmedi... nese dediginle ayni kuzum.. su sifa biliyormusum bol bol su bizim gibiler tuketsin.. hem odeme iyi.. son aylarda preeklamsi odem riski artiyormus... su ilactir. İcinn uleynn sevgiyle kal fistikk

Bir damlaymis sanmam cnm birsey olacagini iyi dusunelim iyi olsun

Çok geçmiş olsun
İnşallah güzel haberler alırsınız
Benim de 15-20 gün önce oldu. Ama peçeteye silerken geldi. Vajinadan geldiğine eminim. Arka arkaya 3 kere sildim, geldi. Sonra kesildi. Önemli birşey değilmiş sonrasında rahatlattı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…