Teşekkür ederim takibe aldım. Sevimli bir saksısı olsun istitorum ama onlarda çok pahalı tanesini 25 tl diyorlar. Fidanpazarı var birde instagramda saksılara takıntılı değilsen orda adeti 2 3 tl. Ama bitkileri biraz cılız gibiCanım ben sadece Instagramda atelierofgift sayfasından fiyat aldım. 50 sipariş üzerine 6 lira demişlerdi. Sen de bir bak istersen
Insallah hemoroiddir. Cok cok gecmis olsunKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Allah razi olsun sizden.. dun bayag sancilandim aksam surekli yattim.. kemiklerim agridi asagidan deli gibi agri oldu misafirlikteydim eve gectik direkt yattim... normal Allahin izniyle.. kizima 45ml suyu var dedi doktor... yanlis mi duydum anlamadimki suyu az dedi.. erkeginki normal dedi.. ya tekil gebeliklerin bu yani guzel onlari daha gec haftalarina kadar daha rahat gecirebilme ihtimaller var... Allahtan hazirliklarimi azalttim...Benimde bu hafta 700 çıktı hem de tek bebek olmasına rağmen. Gayet normal dedi doktor. Senin de öyle bence
Saol canim insallah iyiler hep, burda iki gundur vajina sancisi kemik sancisi ne diye soruyordum... dun mahfoldum.. ya oyle bir altim sancilandiki ince ince agrilar.. sanki cocuklar bastiriyorrr asagiya asagiyaa.. misafirlikteydim oturamadim daha fazla.. Ya legen kemiklerimi acaba aciliyor.. bilemedim kuzum ama aciyi cok az da olsa hissettim..Canım o yazan tek bebis icin geçerli. Seninkiler gayet iyi bu durumda :)
Ben de sadece imom kullanıyorum. Kan seferlerine bile iyi gelmiş. Gerek yok başka şeye dediler
Geçen istanbuldayken arkadaşımda kalıyordum. O da hamile, fuarda canım bir tatlı istedi ki sorma. Aradım kızı sizi dinden imandan çıkarayım mi dedim. ( bu arada kız deist eşi Alevi) biraz zor ama hadi bakalım dedi. Akşama cevizleri dov baklava yapacağım dedim. Eşi havalara uçtu yorgun argın hazır yufkayla saray burma yaptım valla.
Ben ilk kızımda deli gibi tatlı yemiştim. O hurafeden öte değil
dikkatli ol canım, bol bol dinlen. inşlh onlarda zamanında geleceklerAllah razi olsun sizden.. dun bayag sancilandim aksam surekli yattim.. kemiklerim agridi asagidan deli gibi agri oldu misafirlikteydim eve gectik direkt yattim... normal Allahin izniyle.. kizima 45ml suyu var dedi doktor... yanlis mi duydum anlamadimki suyu az dedi.. erkeginki normal dedi.. ya tekil gebeliklerin bu yani guzel onlari daha gec haftalarina kadar daha rahat gecirebilme ihtimaller var... Allahtan hazirliklarimi azalttim...Cok tesekkur ederim benimle paylastigin icin bilgilerini
Evet oyleymis havuc ve su tuketicem bende bakalim.. havucu butun yesemde ayni sey sanirim... narenciyem yok cunki.. ne guzel islerini yaomissin ne mutlu sanaBugun cok giremedim kizlar hepiniz iyisinizdir umarim sabah 10 gibi kalktim saat 13 gibi tekrar uyumusum 17 de kalktim :) islerde evde birikti haliyle hem haber izleyip hem onlari yapiyorum.Butun msjlari okuyamadim o yuzden A Altibirlik61 yarin ciftli sayilar :) kizinin suyu azalmis heralde uyku sersemi oyle birsey okumustum cnm havuc ve ananas suyu iyi geliyor diyorlar.Bol su tuketmeye bak cnm.umarim bir dahaki kontrole duzelir.
Doktor sekere sokmadan aclik sekeri tokluk sekerini kandan aldi bakti.. bir hafta sonra seker yukleme icin gel dedi.. bu on gun icindede bol bol su iciceksin tekrar bakcaz... su az olunca bebek hareketi kisitlaniyormus... bu da bilgi olsun size de.. aklima gelmezdiCanim cift yumurta ikizleri miydi seninkiler ? Arkadaslarda yazmis havuc suyu diye arttiriyorda sekerin varsa tüketmemen gerekiyor arkadasim doktoru soylemisti seker testine gorede doktor ikinci kontrolle soyluycekdir ne yapman gerektigini insallah sonrakikontrole kadar toparlanir sikma kendini
Aynisini banada dedi... bol bol su ic dedi.. aspirini eger siviyi su icerek kontrol altina alirsak aspirine gerek kalmaz dedi.. ongun bol bol su iccem.. ve gittigimde seker yuklemeyi yapalim dedi..Detaylıdan geldim çok şükür bebeğim iyiydi. Doktor amniyotik sıvı alt sınıra yakın dedi ve aspirin verdi önlem olarak yaşayan varmı bu durumu?
MasallahDün kontrolde 730gr cikti oglum. Doktorumda normal dedi.
A Altibirlik61 yok uzunnn uzunnn yazıp moral verenimiz yok
Gecen cumartesi bana da oldu ayaga kalkinca ve otururken surekli büyük tuvaletim varmis gibi bir his birde arada sanci geliyor 30 sn falan suruyor geciyor iki gun yattim gecti ama acilma falan olmuştur diye ödüm patladı sanirim bebeklerin basi servikse baski yapti son kontrolde kafasi tam servikste demisti zaten 36 ya kadar dursunlarda hep yatmaya raziyim alisverisi falan hep internetten yapıyorumDoktor sekere sokmadan aclik sekeri tokluk sekerini kandan aldi bakti.. bir hafta sonra seker yukleme icin gel dedi.. bu on gun icindede bol bol su iciceksin tekrar bakcaz... su az olunca bebek hareketi kisitlaniyormus... bu da bilgi olsun size de.. aklima gelmezdi
Kizlar sadece suuuuuuuu tuketmekkkk en iyisi ananas ve havucun tuketimini ilk aylarda yapmak lazim... yada cok seviyorsak gunluk tuketim ihtiyaci nedir? Bir havuctur yada salatanin icinde yarim kadar yiyebilioz yani bir havuc yeterli, ananasta son trimesterda yemesek daha iyi, dogurmak istiyosaniz bol bol yiyinInsallah o kaadr beklemeniz gerekmez canim sen boyle geri saydikca ben heycanlaniyorumnormal dogum icin 42 ye kadar bekleniyor bi sağlıksorunun yoksa siz bilirsinizde tek gunden kararini degistirmek nasil olur bilemedim bakarsin 1martta dogar ben 40+5de dogum yaptimda artik 40haftayi gozden cikardim
Evet aynn canim ben yzdigim gibi gec yapinca dogumu baya arastirmistim ahududu yapragida iyi geliyormus onu bulamayinca ananas suyu ictim gecikmeli dogumlara tavsiyeymis ,miktarlar onemlidir belkide bence A Altibirlik61 su anda hepsini arastiriyordur hlaa yazmadigina gore :)
Aynen ayniii dediginn gibi oldu banada... biyle bir agri yok.. bagirsakta gaz toplamis ve patliyor gibi altta kemiklerim makat tarafi on tarafim agrisina duramadim... birde gece yatarken sanki adet olcam dedim... tobe tobe diyorum... valla korkumdan dualarin hepsine basladimGecen cumartesi bana da oldu ayaga kalkinca ve otururken surekli büyük tuvaletim varmis gibi bir his birde arada sanci geliyor 30 sn falan suruyor geciyor iki gun yattim gecti ama acilma falan olmuştur diye ödüm patladı sanirim bebeklerin basi servikse baski yapti son kontrolde kafasi tam servikste demisti zaten 36 ya kadar dursunlarda hep yatmaya raziyim alisverisi falan hep internetten yapıyorum
Bende hamile kaldığım dönemde nar suyu içtim hamile kalmama etkisi olduğunu düşünüyorum çok şükür veren AllahaBen tup bebek yaptim ananas havuc ve kabak cekirdegi ye diyordu doktorum engellesede demezdi heralde gunde 1 dilim yiyordum
Bir damlaymis sanmam cnm birsey olacagini iyi dusunelim iyi olsunKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Çok geçmiş olsunKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
D vit ve B12 ocean sprey kullanıyorumKizlar saglik ocaginda kan testi oldum b12 ve D vitamini dusuk cikmis ozellikle D vitamin degerim yerlerde siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?