2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun cnm Ben de 1 haftadır Raporluyum boğaz gıcığı şiddetli öksürüğe döndü altıma idrarımi kaçıracak yediklerini çıkaracak kadar öksürük geçti sırt kol ağrım başladı sonra o da geçti derken grip hapşırık burun akıntısı grip ilaç da kullanamıyoruz yatıyorum ama geçmiyor Allah sifa versin tüm hastalara

Kızlar neredeyse hepimizin bebisleri bir karışı geçti. Karnınizla 1 karışı karşılaştırın zaten bebisim tekmelerinin her yerde hissedilebilecegini göreceksiniz. Endişeye mahal yok ayak asagidaysa asagida kollar sağa sola gerinirse oralarda hareket hissedeceğiz :)

Son düzenleme:
Ya bir de şunu fark ettim ben. 14. Haftadan beri seyrek de olsa bebisi hissetmeye başlamıştım. İlk kızım çok hareketliydi karnındayken. Gobusum resmen bir daha bir sola kayıyordu. Sanki içimde yilan var gibi ama oğlanlarda hiç öyle olmadı. Bunun da bu hareketli hali bana kızların anne karnında çok hareketli olduğunu düşündürüyor. Bakalım bu da yilan gibi saga sola kayacak mi

Demek istediğim buydu

Bana soktular o ilk 3 aylik kanama oldugu zamanlardi.. pislikler boy boy oluyormus onlar... kucuk orta large seklinde... devlette kadin acamayiz onu demisti.. biraz rahatsiz ediyor.. ozelde baktiriyorsan en kucuk bedeniyle is yapsinlar...
Demir miii normal ultrason cihazı değilmi niye demir sokuyolar

Kızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mu birkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
Evet canım banada oluyor hatta yan yatarken aşaga aşaga vuruyor birden vc sıkıştırıyor o an altıma yapcak gibi hissediyorum

Sizin tüp bebek miydi ikiz olduğu için soruyorum biz 2 canlıyız siz 3 canlı

Kızlar merak ettiğiniz sorduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim Muayene oldum. Doktorumun da muhtemelen doğumu vardı ama sağolsun baktı. Ultrasonda baktı ilk. Kalp atışında hiçbir sorun yoktu, kanama alanı da görmedi muhtemelen. Bu yüzden alttan muayene etti. Vajinal ultrason falan bekliyordum ama sanırım çatı muayenesi yaptı. Vajen içindeki akıntıyı toplayarak baktı. ‘Rahminden bir damla bile kan gelmiş olsa bu kadar berrak olmazdı, bulanık olurdu. Hiçbir şey yok.’ dedi. Makattan gelme ihtimaline karşı da kontrol yaptı, orada da bir şey göremedi. Hiçbir şey görmediği için kan uyuşmazlığı riski için yapılan indirekt coombs testine bile gerek görmedi.
Ben pedimi atmıştım tabi ki. ‘Bir daha böyle bir şey olursa pedinle geliyorsun’ dedi. Hatta altıma yeni ped takmıştım, onu bile inceledi.

Doktoruna gorundun mu cnm ?
İnşallah birsey yoktur
Görebildin mi doktorunu
Insallah hemoroiddir. Cok cok gecmis olsun
Bir damlaymis sanmam cnm birsey olacagini iyi dusunelim iyi olsun

Canım doktor da öyle dedi ama kan uyuşmazlığı var diye çok pimpirikleniyorum ben. Bir şey olsa muhakkak devamı gelir dedi.

Ya artık taharetlenirken falan yoluyor muyuz ne yapıyoruz valla anlamadım.

Bana eliyle baktı canım. Kendini kasmazsan çok rahat geçiyor. Ben girişi anlamadım mesela. Ama o ördek ağzına benzeyen şeyden de, ultrasondan da korkma.

Sanırım yoldum kendimi gülüyorum ama sabah tabi epey endişelendim. Böyle tertemiz bir kandı. Ay ne bileyim neyse muayene oldum geçti bitti

Sevindim cnm :) gitmisken bebiside gormus oldun :) ben daha 2 hafta var gecmiyor gunler ozledim hergeleyi

Kızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mu birkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
21 22 haftalarda bende hep kasıklarda hissettim şuan 24 teyim ara sıra kasıklarda hissediyorum ama genelde göbek deliğimin hizasında

Benim oglan karnimda bi sag bi sol hic durmazdi simdi videolarina bakiyordum tam denk geldi yakalayabildigim zmanlarda hep çekmiştim ne zaman çeksem sakinlerdi ama simdi bakiyorumda o haliyle bile cok belli oluyormus hareketleri simdide cok hareketki kizimda simdilik pek sakin gidiyor ins boyle devam eder demk istiyorum

Bebeğimin sağlıkla ve hayırla gelmesinden başka bi şey istemiyorum başlarda düşük korkusu vardı sonlara doğru erken doğum korkusu sardı beni
Benimde öyle ilkilk düşük korkusu sardı, erken dusuklerim olduğu için.
Şimdide erken doğum korkusu, erken dogum hikayem de var.
Sonuçta Allah ne emrettiyse o olacak bol bol dua edelim Allah yavrularimizı bize, bizleride onlara bağışlasın inşallah.

Doktorum bana bol bol ananas ye dedi. Doğumu tetiklediğini bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…