- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 41
Gecmis olsun cnm Ben de 1 haftadır Raporluyum boğaz gıcığı şiddetli öksürüğe döndü altıma idrarımi kaçıracak yediklerini çıkaracak kadar öksürük geçti sırt kol ağrım başladı sonra o da geçti derken grip hapşırık burun akıntısı grip ilaç da kullanamıyoruz yatıyorum ama geçmiyor Allah sifa versin tüm hastalaraBende boğaz gıcığından dolayı kalktım oturuyorum salındaöksürüğe çevirmez inşallah. Boğaz ağrım geçti boğaz gıcıklanmasına döndü. Allahım şifa versin tüm hastalara Hiç halimde yok pzt.den beri raporluyum evde yatıyorum
Benim bir yukarda bir aşağıda her yerde hareket oluyor. Hatta dün baya altta hissettimKızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mubirkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
Benim hep asagida cnmKızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mubirkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
Demek istediğim buyduYa bir de şunu fark ettim ben. 14. Haftadan beri seyrek de olsa bebisi hissetmeye başlamıştım. İlk kızım çok hareketliydi karnındayken. Gobusum resmen bir daha bir sola kayıyordu. Sanki içimde yilan var gibiama oğlanlarda hiç öyle olmadı. Bunun da bu hareketli hali bana kızların anne karnında çok hareketli olduğunu düşündürüyor. Bakalım bu da yilan gibi saga sola kayacak mi
Demir miii normal ultrason cihazı değilmi niye demir sokuyolarBana soktularo ilk 3 aylik kanama oldugu zamanlardi.. pislikler boy boy oluyormus onlar... kucuk orta large seklinde... devlette kadin acamayiz onu demisti.. biraz rahatsiz ediyor.. ozelde baktiriyorsan en kucuk bedeniyle is yapsinlar...
Evet canım banada oluyor hatta yan yatarken aşaga aşaga vuruyor birden vc sıkıştırıyor o an altıma yapcak gibi hissediyorumKızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mubirkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
Sizin tüp bebek miydi ikiz olduğu için soruyorum biz 2 canlıyız siz 3 canlıEwet kuzummm o dedigin hepp var.. cocuk yumru gibi dursada bazen geriniyor.. sizinki tek.. donuyor dolasmasi icin alan daha fazla.. hem altta hem ustte hissediyorum bebeklerim sagli sollu oldugu icin ya baslari ya elleri ya ayaklari vuruyor.. altli ustlu olsaydi yine bise diyemezdimde..
Doktoruna gorundun mu cnm ?
İnşallah birsey yoktur
Görebildin mi doktorunu
Insallah hemoroiddir. Cok cok gecmis olsun
Bir damlaymis sanmam cnm birsey olacagini iyi dusunelim iyi olsun
Çok geçmiş olsun
İnşallah güzel haberler alırsınız
Benim de 15-20 gün önce oldu. Ama peçeteye silerken geldi. Vajinadan geldiğine eminim. Arka arkaya 3 kere sildim, geldi. Sonra kesildi. Önemli birşey değilmiş sonrasında rahatlattı doktorum
Ayy hayallam ya sanada mı olduu bende bugün 4 ye gideceğim bidaha gelmedi ama içim rahat etsin saha 10 gün önceydi kont. Bukadar sık girince bebeğim zarar görmex umarım akşam çok sağlam tekmeler yedim 9 dan sonra coşuyor ama dışarıdan falan farkettim yani inş hemoroiddir nediyim alttan neyle bakacakkkk Banaaaa
Kuzumm gecende bendede vardi.. buyugunu yaparken zorlandigin oldumu son zamanlarda.. eger oyle bir durumsa kilcal damarlar zaten bu zamanlarda genisliyor. Catlamistir buyuk olasilikla... endiseye kapilma kanamanin devami onemli ve bir pedi doldurmasi gibi kistaslari var.. endiselenme kuzucum hersey iyidir insallah
Aminiyotik sıvı indeksinden bahsetti benimki 5-17 arası olması gerekenBenim dr suyun 3 ile 8 arasında olması gerekir senin 5 iyi dedi. Her dr farklı ya cihazdan mı acaba
Sevindim cnm :) gitmisken bebiside gormus oldun :) ben daha 2 hafta var gecmiyor gunler ozledim hergeleyiKızlar merak ettiğiniz sorduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim ❤ Muayene oldum. Doktorumun da muhtemelen doğumu vardı ama sağolsun baktı. Ultrasonda baktı ilk. Kalp atışında hiçbir sorun yoktu, kanama alanı da görmedi muhtemelen. Bu yüzden alttan muayene etti. Vajinal ultrason falan bekliyordum ama sanırım çatı muayenesi yaptı. Vajen içindeki akıntıyı toplayarak baktı. ‘Rahminden bir damla bile kan gelmiş olsa bu kadar berrak olmazdı, bulanık olurdu. Hiçbir şey yok.’ dedi. Makattan gelme ihtimaline karşı da kontrol yaptı, orada da bir şey göremedi. Hiçbir şey görmediği için kan uyuşmazlığı riski için yapılan indirekt coombs testine bile gerek görmedi.
Ben pedimi atmıştım tabi ki. ‘Bir daha böyle bir şey olursa pedinle geliyorsun’ dedi. Hatta altıma yeni ped takmıştım, onu bile inceledi.
Canım doktor da öyle dedi ama kan uyuşmazlığı var diye çok pimpirikleniyorum ben. Bir şey olsa muhakkak devamı gelir dedi.
Ya artık taharetlenirken falan yoluyor muyuz ne yapıyoruz valla anlamadım.
Bana eliyle baktı canım. Kendini kasmazsan çok rahat geçiyor. Ben girişi anlamadım mesela. Ama o ördek ağzına benzeyen şeyden de, ultrasondan da korkma.
Sanırım yoldum kendimigülüyorum ama sabah tabi epey endişelendim. Böyle tertemiz bir kandı. Ay ne bileyim neyse muayene oldum geçti bitti
Korkulacak birşey yok. Açıkçası rahatsızlık hissi verecek birşey değil. Yeterki güzel haberler alınÖzelde.. Bakalım artık ama plastikleri var birde sanırım o metali ben bilmiomda çok zorrrf
21 22 haftalarda bende hep kasıklarda hissettim şuan 24 teyim ara sıra kasıklarda hissediyorum ama genelde göbek deliğimin hizasındaKızlar benim haftamda pıtırtıları aşağıda hisseden yok mubirkaç gün önce yukardaydı şimdi daha aşağılarda. Böyle mi oluyor sizin de. Taa kasıklarımı itekliyor prensesim
Ya bir de şunu fark ettim ben. 14. Haftadan beri seyrek de olsa bebisi hissetmeye başlamıştım. İlk kızım çok hareketliydi karnındayken. Gobusum resmen bir daha bir sola kayıyordu. Sanki içimde yilan var gibiama oğlanlarda hiç öyle olmadı. Bunun da bu hareketli hali bana kızların anne karnında çok hareketli olduğunu düşündürüyor. Bakalım bu da yilan gibi saga sola kayacak mi
Benimde öyle ilkilk düşük korkusu sardı, erken dusuklerim olduğu için.Bebeğimin sağlıkla ve hayırla gelmesinden başka bi şey istemiyorum başlarda düşük korkusu vardı sonlara doğru erken doğum korkusu sardı beni
Doktorum bana bol bol ananas ye dedi. Doğumu tetiklediğini bilmiyordum.Kizlar sadece suuuuuuuu tuketmekkkk en iyisi ananas ve havucun tuketimini ilk aylarda yapmak lazim... yada cok seviyorsak gunluk tuketim ihtiyaci nedir? Bir havuctur yada salatanin icinde yarim kadar yiyebilioz yani bir havuc yeterli, ananasta son trimesterda yemesek daha iyi, dogurmak istiyosaniz bol bol yiyinicerisindeki maddenin dogumu tetikleyici hormonu uyardigi soz konusuyken kimisine gore oyle degilmis... aldim yabanci makale ceviriyorum sinirim bozuldu azicik.. kisacasi bol su gidip bir bardak su daha iceyim.. biraz bobrekler calissin zaten au icen biri degildim..
Sultan hanıma gidiyorum. İkinci çocuğum olacak hayırlısıyla
Metal şeyler ne kız
Alttan yani vajinal muayeneyi diyorsan çok rahat, sıkma kendini yeter ki hemen geçiyor.
[/QUOTE
Şuan bekliyorum ve sağlam tekmeler yiyorumKorkulacak birşey yok. Açıkçası rahatsızlık hissi verecek birşey değil. Yeterki güzel haberler alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?