- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Yeşil yapın bence :)Bizde hamilelikte tasinmistik hemen ikinci cocuk dusunmedigim icin bize gire tamdi salonum odalar buyuk ama cocuk odasi biraz kucuk oglum icin duvarlara stickerlar yapmistik besik üstüne simdi tekrar biseyler yapmak istiyorum ,hepsini cikartim pembemi yapiyim yoksa sari grili biseyler mi dusunuyorum hepsi yepyeni dolaplari kucuk gelicek satip buyuklerini almaliyimne ara biticek bilmiyorum ust uste olmasin diye evdeki cikmadan yeni esyada istemiyorum
Ay canım anlıyorum seni bende 5 gece yatılı misafir ağirladim bide eltimgil delirecektim artik sinirden küçük çocukta var 4 yaşında bitirdi beni belim tutuldu 2 gün gideli 3 gündür oldu ben daha yeni kendime gelebildimMerhaba hanımlar. Dün 16 kişilik misafir ağırladım. Gecenin sonunda belim ikiye ayrılacak sandım çatı ağrım coştu yatağa zor yürüdüm. Hamile insana bu kadar kalabalık gelinmez ki birde aşağıda taşıdığımı biliyorlarbirde gece uyurken eşim dönerken dirseğiyle boşluğuma çarptı Allahtan arkam dönükmüş yoksa karnıma gelcekti.
Pazartesi yaptırdım ben canim yüklemeyi baba amca hala hepsinde şeker olunca doktor yapalım dedi ablamlarda yaptırmıştı bi zararı yokmus yani çok şükür temiz çıktı benimki yani sen bilirsin ama bence yaptır için rahatlasinKızlar ya şu şeker yüklemesi çok kafamı kurcalıyor dün yazmıştım dr suyum fazla ve bebiş fazla kilolu olup önden gidince şeker için diyet yap dedi ama yükleme yapmayacak açlık şekerim de normaldi yaptırsammı başka yerde bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler?
Kesinlikle canım ya valla hamileler el üstünde tutulsun yemeğe çağrılsın yemek yapılıp kapısı çalınsın.Ay canım anlıyorum seni bende 5 gece yatılı misafir ağirladim bide eltimgil delirecektim artik sinirden küçük çocukta var 4 yaşında bitirdi beni belim tutuldu 2 gün gideli 3 gündür oldu ben daha yeni kendime gelebildimhamislere misafir gelmesin
Cok gecmis olsun canim, yorma kendini.Ben geceden beri çok rahatsizim. Oyle hic halim yoktu uyurken bile cok yorgundum. Sabah biraz karnım agridi,midem bulandi. Gecer dedim ama geçmedi. Az bisey kahvalti yaptım oglen hemen ardindan cikardim. Gozum karardi falan. Kizimda hasta zaten kv geldi annemide cagirdim
Ah neredeKesinlikle canım ya valla hamileler el üstünde tutulsun yemeğe çağrılsın yemek yapılıp kapısı çalınsın.
Benimde kafam karisti... pembe yapma oglusunda var ayni odadalarsa ortak renk olsun annesi.. sarili grili ben renk uyumunu cok seviyorum... diger dolap kucuk dedigin ne anlamadim
Benimde öyle annemle ayrı şehirlerdeyiz mumla aradım bu dönemde valla.çalışıyorum birde pazar günü 3 4 çeşit yemek yapıp hafta içi onları yiyorum.iş çıkışı aç aç çok zor oluyor yapmak yoksa. Kayınvalidem sağolsun yakın ama ne yapar ne çağırırAh neredeailemden çok çok uzaklardayım.bazen o kadar üşeniyorum ki yemek yapmaya.keske birisi yemek yapıp getirse bana diyorum
Benimde öyle annemle ayrı şehirlerdeyiz mumla aradım bu dönemde valla.çalışıyorum birde pazar günü 3 4 çeşit yemek yapıp hafta içi onları yiyorum.iş çıkışı aç aç çok zor oluyor yapmak yoksa. Kayınvalidem sağolsun yakın ama ne yapar ne çağırır
En guzeli benim galiba oda yapmicam kendi gardrobumdan yer actim.Yesil hem unisex duruyor pastel tonlari cok hos olur.Hasatzamani yazarken aklimdanda gecti yesil duvarlar beyaz ,beyaz ferah geliyor bana o yuzden cok kararsizim renk konusunda.
Gardroplari küçük gelicek daha büyük alicam canim sifonyer almamistim oglum icin simdi hep buyuk dolap hem sifonyer dusunuyorum
Senin kızında 2 yaşındaydı değil mi, benim oğlanda beni mahvediyorKizimin inatliklariyla ugrasiyoruz 2 gundur. Artik bittik tukendij gercekten
Ya neden biyle yapio annesi kardesi geleceginden mi bu hircinkik yoksa her zamanki halimi?? Sen ablasin buyuksun demeyin sadece ikinci cocuk oldugu zaman bunlar 10 yasindada olsa cocuklar.. o gozle bakarak buyutmeyin daha cok hircinlstigini yegenlerimde gorduk..Kizimin inatliklariyla ugrasiyoruz 2 gundur. Artik bittik tukendij gercekten
Ayyy kuzummm Allah yardimciniz olsun yaa... inan coook zor gercektenSenin kızında 2 yaşındaydı değil mi, benim oğlanda beni mahvediyorbugün öldüm resmen evde durmadı dışarda başırdı ağladı, hiç yapmadığı şeyleri yapıyor, tek başına uğraşmak çok zor, çok da üzülüyorum yetemiyorum diye
Siz gidin yiyin kalkin ne olcak , anne biz gelecez yemege deyin.. ne warsa zahmet etmeyin desen olmuyormu?Benimde öyle annemle ayrı şehirlerdeyiz mumla aradım bu dönemde valla.çalışıyorum birde pazar günü 3 4 çeşit yemek yapıp hafta içi onları yiyorum.iş çıkışı aç aç çok zor oluyor yapmak yoksa. Kayınvalidem sağolsun yakın ama ne yapar ne çağırır
Yaaa kuzummm kiyamam... kocalara is dusuyor bu durumda....Ah neredeailemden çok çok uzaklardayım.bazen o kadar üşeniyorum ki yemek yapmaya.keske birisi yemek yapıp getirse bana diyorum
Aynen canım da eşim de polis çok yoğun calısıuoYaaa kuzummm kiyamam... kocalara is dusuyor bu durumda....
Ya iste valla ne diyeyimki zor.. bosuna cennet analarin ayaginin altinda denmemis... benim gobek deligim gobeklikten cikacak cok geriliyor... nolcak boyle yaAynen canım da eşim de polis çok yoğun calısıuo
Kuzlar biz de mi böyle olcaz. Benim hayallerimde iki yaşına gelince gidip kızımla kahve içmek felan vardı öyle olmuyor mu yaniSenin kızında 2 yaşındaydı değil mi, benim oğlanda beni mahvediyorbugün öldüm resmen evde durmadı dışarda başırdı ağladı, hiç yapmadığı şeyleri yapıyor, tek başına uğraşmak çok zor, çok da üzülüyorum yetemiyorum diye
Askim bi bebekle git ne yaparsan yap ... ama ikinci bebegin olupta 1. Si aha boyle olursa kahvede zehir zikkim olabiliyorr yaniKuzlar biz de mi böyle olcaz. Benim hayallerimde iki yaşına gelince gidip kızımla kahve içmek felan vardı öyle olmuyor mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?