2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yeşil yapın bence :)

Ay canım anlıyorum seni bende 5 gece yatılı misafir ağirladim bide eltimgil delirecektim artik sinirden küçük çocukta var 4 yaşında bitirdi beni belim tutuldu 2 gün gideli 3 gündür oldu ben daha yeni kendime gelebildim hamislere misafir gelmesin

Pazartesi yaptırdım ben canim yüklemeyi baba amca hala hepsinde şeker olunca doktor yapalım dedi ablamlarda yaptırmıştı bi zararı yokmus yani çok şükür temiz çıktı benimki yani sen bilirsin ama bence yaptır için rahatlasin

Kesinlikle canım ya valla hamileler el üstünde tutulsun yemeğe çağrılsın yemek yapılıp kapısı çalınsın.

Cok gecmis olsun canim, yorma kendini.

Benimde kafam karisti... pembe yapma oglusunda var ayni odadalarsa ortak renk olsun annesi.. sarili grili ben renk uyumunu cok seviyorum... diger dolap kucuk dedigin ne anlamadim

Hasatzamani yazarken aklimdanda gecti yesil duvarlar beyaz ,beyaz ferah geliyor bana o yuzden cok kararsizim renk konusunda.
Gardroplari küçük gelicek daha büyük alicam canim sifonyer almamistim oglum icin simdi hep buyuk dolap hem sifonyer dusunuyorum

Ah neredeailemden çok çok uzaklardayım.bazen o kadar üşeniyorum ki yemek yapmaya.keske birisi yemek yapıp getirse bana diyorum
Benimde öyle annemle ayrı şehirlerdeyiz mumla aradım bu dönemde valla.çalışıyorum birde pazar günü 3 4 çeşit yemek yapıp hafta içi onları yiyorum.iş çıkışı aç aç çok zor oluyor yapmak yoksa. Kayınvalidem sağolsun yakın ama ne yapar ne çağırır

valla kızlar benim annem öleli martta 22 sene olacak. Hiçbir zaman annem yanımda olamadı. İlk evliliğimde de eşimin ailesi beni istemiyordu ne maddi ne manevi desteklerini gormedim. Buna kocam da dahil. Her işi kendim hallettim. Bu kez hiç olmazsa onun ailesi yanımda. Eşim destekçi çocuklarım destekçi. Geçmişte yaşadığım zorluklar bir nevi şimdi telafi oluyor. Başka şehirde olsa da varlığı yeter sizinkilerin. Bir telefon açsanız koşarak gelirler eminim. Babam zaten hiç babalik yapmadı bana. Şimdi bile aynı. Geçen gün arayıp dalga gectim. Dedesin bir beşik alırsın artık diye. Hep bahane hep bahane, ama elin karilarina para yedirmeye geldi mi hiç yok demez yoktan var eder

En guzeli benim galiba oda yapmicam kendi gardrobumdan yer actim.Yesil hem unisex duruyor pastel tonlari cok hos olur.

Kizimin inatliklariyla ugrasiyoruz 2 gundur. Artik bittik tukendij gercekten
Senin kızında 2 yaşındaydı değil mi, benim oğlanda beni mahvediyor bugün öldüm resmen evde durmadı dışarda başırdı ağladı, hiç yapmadığı şeyleri yapıyor, tek başına uğraşmak çok zor, çok da üzülüyorum yetemiyorum diye

Kizimin inatliklariyla ugrasiyoruz 2 gundur. Artik bittik tukendij gercekten
Ya neden biyle yapio annesi kardesi geleceginden mi bu hircinkik yoksa her zamanki halimi?? Sen ablasin buyuksun demeyin sadece ikinci cocuk oldugu zaman bunlar 10 yasindada olsa cocuklar.. o gozle bakarak buyutmeyin daha cok hircinlstigini yegenlerimde gorduk..

Ayyy kuzummm Allah yardimciniz olsun yaa... inan coook zor gercekten ama Allah yardim edecek gör bak...
Peki sana bi soruuu? Tecrubelisin simdii iki yasinda bi cocugunla yeni gelen bebenle ilgilenmek mi daha zorrrrr seninki( iki yasinda tabi ) yoksa bebeklerin ikiz olsaydi mi daha zor bakimi?? Mukayese edince ne diyosun??

Siz gidin yiyin kalkin ne olcak , anne biz gelecez yemege deyin.. ne warsa zahmet etmeyin desen olmuyormu?

Kuzlar biz de mi böyle olcaz. Benim hayallerimde iki yaşına gelince gidip kızımla kahve içmek felan vardı öyle olmuyor mu yani

Kuzlar biz de mi böyle olcaz. Benim hayallerimde iki yaşına gelince gidip kızımla kahve içmek felan vardı öyle olmuyor mu yani
Askim bi bebekle git ne yaparsan yap ... ama ikinci bebegin olupta 1. Si aha boyle olursa kahvede zehir zikkim olabiliyorr yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…