2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın herkese iyi haftalar. E bebek outlete giden var mı hiç. Fiyatları internet sitesine göre değişkenlik gösteriyor mu.

Günaydın herkese iyi haftalar. E bebek outlete giden var mı hiç. Fiyatları internet sitesine göre değişkenlik gösteriyor mu.
Onu bilmiyorumda ağız mendili alcaktım geçen e bebekten 19,90 liraydı. İnternetten bakayım dedim aynı mendil 14,90 dı. Almadan internet sayfasına bakın daha ucuzsa internetten alın diye önerebilirim sadece. Bşrde babymall sanki e bebeke göre daha ucuz ve büyük şeyler aldığında pazarlık da yapabiliyorsun. Ben bebek arabasını ordan pazarlıkla biraz daha uyguna almıştım

Ben sutum geldigi halde hastaneden ciktigim gunden itibaren sagdim canım, ki bende lansinoh var, medela ona on basar. Cok iyi yapmissin, sagarsin, hem sutunu de artirir. Bebek emdikten sonra gogus tamamen bosalana kadar sagdim ben hep, sonra biberonla verdim kizima.

Hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsın, benim lanshon var, ilk günler sütüm gelmemişti hep sağdım ve çok faydası oldu, sonrada biriktirmek için sağdım

Gunaydin kizlar, saat farkindan anca yetisiyorum size

Dunden beri oksurugum kotulesti, aile hekimime geldim sıra bekliyorum, rapor alicam. Oksurdukce karnima agri giriyor nefret ediyorum yaa.

Ogleden sonra da kv geliyor, kadini da hasta etmesem bari.

Kuruluk hissi ve dokuntulerim ilk 4 ayda oldu... ayak tabanlarim soyuldu kabuk tuttu.. döküldü... yillardir yapamadigim temizlik hamilelikte oldu bitti Bebek gibi oldu ayaklarim suanda dudaklarim cok kuruyor.. ve devamli catliyor... bebek gibi olmasina gerek yok diyorum amaaa vucut iste beni anlamiyor. Herkeslere gunaydin..

Kızlar günaydın, affedersiniz ama akıntısı olan var mı aranızda? Serklaj ameliyatı olalı bugün 2 hafta oldu en ufak bişeyde korkuyorum artık. Doktor yeşil, kokulu kaşıntılıysa haber ver dedi, ama böyle değil sarımsı gibi.

Gule gule kullan canim.. insallah elimizdeki aletler bizi utandirmazlar ve bol bol sutumuz olur ve sagabiliriz

O akintidan var bende... gecenlerde de konusu oldu bazi arkadaslardada var... sarimsi yani.. endise etme .. batma kasinti idrar yaparkende yanma kesik kesik gelmedigi surece... o kadar olacak gunde kac camasir degisiyorum artik aldigim kilotlar hamilelikte yiprandilar.. kilot utulemekten gina geldi..

Ben bilirim onu bir yanma ki ense köküne kadar rennie kesmediyse başka hiçbişi kesmez tek tavsiyem hamurişini akşam beşten sonra yeme demek olur. Ben çözümü öyle buldum. Çok geçmiş olsun
cok sagol mutlaka deniycem inanilmaz kotu oldum tum gun simdilik bisey yok ama resmen ucunda bekliyor bisey tetiklesede agrisam diye (
ayyy gece bir yandan migdem agriyor bir yandan da bizim oglan icerde parti veriyor :))) allahim dedim yaa kudurucagi tuttu sabahi sabah ettim sabah da bacak krampi oldu ilk kez... hamilelik sikayetlerim basladi :)) allah sonumu hayir etsin :)

Sağol canım benim, insan çok tedirgin oluyor benim sıpam annesini telaşlandırıyor böyle sürekli işte, haftaya kontrole gitcem zaten tekrar doktordan idrar tahlili isterim

Sağol canım benim, insan çok tedirgin oluyor benim sıpam annesini telaşlandırıyor böyle sürekli işte, haftaya kontrole gitcem zaten tekrar doktordan idrar tahlili isterim
Aklinda kaldiysa git saglik ocagina iki dakkada yaptir cik ertesi gun elinde... haftaya kadar bekletme kendini... bu bir oneri yani... o sipalarin gunahi yok.. onlar herseyden habersiz, masum melakeler isterlermi annelerini uzmek... aşklarrr aşkk... bi tek bize muhtaclar su zamandan sonra.. ama bu vucudumuzun bize oynu

Günaydın kızlarrr.bende bu süt sağma makinesinde mochi markasını duydum ve memnuniyet çoğunlukta fiyatıda çok uygun geldi aranızda duyan varmı

Allah şifa versin bende kbb randevuma gidiyorum öksürüğe döndü

Selam canim. Akinti var bende de hep. Limon sarisi gibi, progestan kaynakli da su gibi bazsn, beyazli fln. Kotu kokulu, ve cok koyu sari olup yesile donmeye baslayinca sikinti var demek. Hatta iki gun once vajinal bakti dr, hersey yolunda dedi. Dert etme. Duzenli yaptir tabi tahlilini d

Günaydın kızlarrr.bende bu süt sağma makinesinde mochi markasını duydum ve memnuniyet çoğunlukta fiyatıda çok uygun geldi aranızda duyan varmı
Canım ben tam avent alıcaktım arkadaşlar medela al mutlaka dediler. dediğin markayı ben duymadım hiç. Ama memnun olan çoksa iyidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…