2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben en son 21. hafta da 8 kilo almistim, daha da almisimdir istahim çok açık .
Kaburga ağrım zorlamasa ağzımın duracağı yok
İkizler beni kurutuyor resmen ne yesem yetmiyo

mide yanmasi icin onerirken bi bakayim dedim dondurmanin yararlari ne diye

Eklentiler

• Screenshot_20191126-203140_Chrome.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 23
Ben ütüleyip koydum çekmeceye bi makinalık daha var onlarda 5 dk da olur perde ve cam silme için yardımcı bayan ayarlıcam kaçıncı haftaya denk getirsem 30 haftalıkken erken olur mu ki
Bende oyle yapcam haftaya hazirlarim artik deterjan alip. Annemlerede yerini soylerim kolayca bulunur birsey olursa dolaba askiya asarim herhalde posede gecirip..
Temizlik benim Şubat'ta olur daha badana yapilacak benim.. mutfak dolabi ve camlar icin bende temizlikci istiyorum. Kimseye eyvallah etmek istemiyorum. Kaynanam calisiyo annem sürekli hasta

Al benden de o kadar... ya az ye sik sik ogunlerini ye.. bende bir tabak yemekle catliyor gibiyim.. beni sikistiran cocuklar... zavalli midecigim acliktan bayilcam ama ancak su iciyorum baska bisiye yer acmak icin bi saat bekliyorum..
Ben cok yiyorum. Kac kg aldigimi soylemicem. Ama surekli aklim fikrim yemekte

mide yanmasi icin onerirken bi bakayim dedim dondurmanin yararlari ne diye

Evet aslında çok yararlı ama markette satılanlar tam glikoz bombası ya..

Ben cok yiyorum. Kac kg aldigimi soylemicem. Ama surekli aklim fikrim yemekte

Benim deeeee sürekli ‘ay canım bunu çekti’ ‘ay şu olsa da yesek’ nefes almadan yemek istiyorum. Ama reflüm beni durduruyor biraz

Arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı

Valla iki farklı fikir olduğu için, ben de net bir fikre sahip olmadığım için en baştan beri hep ‘doktorum ne derse onu yaptıracağım’ dedim. Doktorum da bana şans tanımadı, 3 hafta sonra şeker taraman var dedi bebek iri değil, suyum fazla değil, kilo almayı bırak verdim, risk gözükmüyor ama gel gör ki epey kiloluyum, işte bu risk olabilir. doktor da kilolu olman haricinde bana risk düşündüren bir şey yok dedi. Bakalım ak koyun kara koyun haftaya belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…