Ben en son 21. hafta da 8 kilo almistim, daha da almisimdir istahim çok açık .kizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?
Bende oyle yapcam haftaya hazirlarim artik deterjan alip. Annemlerede yerini soylerim kolayca bulunur birsey olursa dolaba askiya asarim herhalde posede gecirip..Ben ütüleyip koydum çekmeceye bi makinalık daha var onlarda 5 dk da olur perde ve cam silme için yardımcı bayan ayarlıcam kaçıncı haftaya denk getirsem 30 haftalıkken erken olur mu ki
Ben cok yiyorum. Kac kg aldigimi soylemicem. Ama surekli aklim fikrim yemekteAl benden de o kadar... ya az ye sik sik ogunlerini ye.. bende bir tabak yemekle catliyor gibiyim.. beni sikistiran cocuklar... zavalli midecigimacliktan bayilcam ama ancak su iciyorum baska bisiye yer acmak icin bi saat bekliyorum..
ay benimde karnim tok olsa bile sanki yiyesim varBen cok yiyorum. Kac kg aldigimi soylemicem. Ama surekli aklim fikrim yemekte
Ust üste yiyorum anlatilmaz yasanir. Bütün stresimi verdim yemeğeay benimde karnim tok olsa bile sanki yiyesim var
Cok guzel olmusMinnoslarima yaptigim keseler...
Doktorum gerek olmadığını söyledi. İlkinde şeker çıkmadığı ve tahlil sonuçlarım iyi olduğu için yapmayalım dedi. Yaptırmadım yaniArkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
Bende yaptırmayı düşünmüyorumda canm o yüzden sordumDoktorum gerek olmadığını söyledi. İlkinde şeker çıkmadığı ve tahlil sonuçlarım iyi olduğu için yapmayalım dedi. Yaptırmadım yani
mide yanmasi icin onerirken bi bakayim dedim dondurmanin yararlari ne diye
Ben cok yiyorum. Kac kg aldigimi soylemicem. Ama surekli aklim fikrim yemekte
Arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
Ben sadece kanda tokluk şekerine baktırdım ama ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmıştım sıkıntı çıkmamıştı ailede de şeker olmayınca doktor istemediArkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
Bir su bardağı kadar suda 3 tane zar yeter canım bi 5 dakika kaynatsan yeterli olurMiktar nasil ayarlaniyor
Benimde sikintili cikmadi aclik sekerim normalde ama dr yaptirmami onerdi. Cok guvendigim bi kadin cunku. Sozunu dinlerim kuvvetle muhtemelBende yaptırmayı düşünmüyorumda canm o yüzden sordum
Kızlar bende şeker testinin sonuçlarını aldım normal çıktı çok şükür150 sınırmış benimki 132 . Ama karnım o kadar gergin ki ayakta dik duramıyorum ve acayip kaşıntım oluyor
Keske bende kilo versemBuda guzelhic canini sikma canim bebisin iyidir.. sen kendini biran once toparlamaya calis.. o kadar kullaniyoruz takviye edici ilaclar.. bebisinin gunluk alacagi kalori zaten cok cok az.. sen dusunup uzulmeyesin sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?