Yok ilkinden 1 ay sonra ikinci doz.2.dozu 1.dozdan 1 ay sonra vurulmuyor muyuz? Ben erken ni vueuldum ozaman anlamadım
Ben de çok direndim kullanmamak için ama hemen hemen her gece yatmadan rennie şurubundan bir yudum içiyorum. Bebeğim Allaha emanet diyorum ve içiyorum yoksa o yanmayla uyunmazYa kızlar midemden resmen alev çıkıyor nasıl baş ediyorsunuz bu mide yanmasıyla ilaç kullanmak istemiyorum
Üçüncüye sanırım gerek yok ama bağışıklık süresini uzatmak istersen vurulabilirisnŞeker yüklememi yaptırdım bugün kızlar sağlık ocağında 3 kez kan alındı. İdrar tahlilide verdim muhtemelen enfeksiyon çıkacak yine koku var çünkü. Tetanozumunda 2. Dozunu vuruldum. Bana bidaha vurulacaksın demediler. Geçmiş sayfalarda yazmışsınızda etiketleyemedim 3. Dozu da mı varmış?
Benimde yüksekti cnm kendi druma sordum gebelikte olur dedi üstüne düşmedi yaniKızlar ya kan tahlili yapmıştm kolestrolüm yüksek çıkmış moralim bozuldu.sizin nasıldı bktrmışmıydnız
Açlık mı tokluk muKızlar bende şeker testinin sonuçlarını aldım normal çıktı çok şükür150 sınırmış benimki 132 . Ama karnım o kadar gergin ki ayakta dik duramıyorum ve acayip kaşıntım oluyor
Yarin deniycem bugün daha azaldi gibi ama insallah şifa olurBir su bardağı kadar suda 3 tane zar yeter canım bi 5 dakika kaynatsan yeterli olur
Aşağıda olunca normal doğum da olabilir ama sezeryan tercih ediliyor. Cinsellik yasaklanıyor vs. Birde eş aşağıda olduğunda plesentada yapışıklık olma ihtimali yukarda olanlara göre bir tık fazla oluyor. Plesenta priveria deniyordu buna sanırım. Olacak demiyorum bak ihtimal biraz daha fazla oluyormuş diyorum. Birde normal doğum yaparsan ilk eş geliyormuş doğum olmuyormuş. İkisinin birlikte gelmesi lazım sanırımMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi bebegim 22 hafta ile uyumluymus kilosu 500 gram dedi ama plasenta cok aşağıda dedi kanaman varmi dedi kanamam olmadi hic gozum korktu oyle diyince doktor kizlar aranızda benim gibi olan varmi neden aşağılanır ki bebegin eşi
Aldigin kangurunun ne kadar ergonomik olduğuna, senin kac kiloyu sirt ve bel olarak taşıyabileceğine ve en onemlisi cocugun huyuna suyuna göre degisir. Biz cok cok az kullanabildik kizimda, pek hoslanmadi kanguruya girmekten. Bulursan es dost ya da ikinci el alinabilecek bisey bence.Ya peki kanguru dusunulebilir bisey midir? Ne kadarlik kac kg ya kafar rahat tasinabilir??
Benim normalde çok düşüktür kolestrolüm benimde sınırı geçmiş gözüküyor yeni verdim kanAy sağolun kızlar ya internete bakınca baya korktum
4 kilo da ben aldımkizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?
Minoria cok iyi suan kendi sitesindede indirime girdi.Ben Minoris stokladım. Bir de Duru granül vardı sanırım daha önce aldığım
Ben düşünmüyordum yaptırmadım. Sadece açlık tokluk baktırdım doktorum gerekli görmediArkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
Bende 9-10 kilo arası aldım ama aşırı yemiyoruz. Zaten midem almıyor ama kademeli olarak kilom artıyor. Zaten kolay kilo alan biriyim. Çok yemesemde kalorili şeylerden pek sakınmıyorum ondan oluyor. Mesela simit falan canım çekince yiyorum. Tost yiyorum hamur işi beni mahvediyor10 kilo aldım herhalde bir haftadır tartılmadımama ben çok yemiyorum, yiyemiyorum hele iki gündür hiç yiyemez oldum çünkü çok şişim iki lokma alsam nefes alamıyorum,
Anladım canım, umarım sağlıklı bir doğum gerçekleştiririzCanım ben yaptırmadım aşı ilk oğlumda düşük tehlikem var diye yaptırmadı doktor, bunda tekrar sordum gerek yok evde yapılan doğumlar için tetanoz dedi yaptırmaycam
Yok kuzucum, öyle bir durum olsaydı söylerdi bence doktorun, benimki açıklığı görür görmez pat diye seni ameliyata almam lazım dedi. Riskli durumlarda kesin bizi haberdar ederlerAcaba ben de ilkinde erken doğum riski olduğu için mi yaptırma dedi de, beni endişelendirmemek için yüzüme yüzüme söylemedi??
Ben kullandim canim bej rengini aynisinin. Ilk zamanlar odamda anne yani besige yer olmadığı icin besik niyetine kullandim, sonra annemin evinde balkonda falan kullandim yazin. Buyuyunce sandalye olarak bahcede kullandim.Ya bende düğünüyorum böyle bişey kullanan varsa yazsın
Valla ben de içiyorum hatta daha demin içtim. Hamilelikte reflü sık görülüyor, doktorlar peynir ekmek gibi veriyor zaten. Şükür, en riskli 3 ayı da atlattık. Artık Allaha emanetBen de çok direndim kullanmamak için ama hemen hemen her gece yatmadan rennie şurubundan bir yudum içiyorum. Bebeğim Allaha emanet diyorum ve içiyorum yoksa o yanmayla uyunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?