2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kızlar midemden resmen alev çıkıyor nasıl baş ediyorsunuz bu mide yanmasıyla ilaç kullanmak istemiyorum
Ben de çok direndim kullanmamak için ama hemen hemen her gece yatmadan rennie şurubundan bir yudum içiyorum. Bebeğim Allaha emanet diyorum ve içiyorum yoksa o yanmayla uyunmaz

Üçüncüye sanırım gerek yok ama bağışıklık süresini uzatmak istersen vurulabilirisn

Aşağıda olunca normal doğum da olabilir ama sezeryan tercih ediliyor. Cinsellik yasaklanıyor vs. Birde eş aşağıda olduğunda plesentada yapışıklık olma ihtimali yukarda olanlara göre bir tık fazla oluyor. Plesenta priveria deniyordu buna sanırım. Olacak demiyorum bak ihtimal biraz daha fazla oluyormuş diyorum. Birde normal doğum yaparsan ilk eş geliyormuş doğum olmuyormuş. İkisinin birlikte gelmesi lazım sanırım Buda doğumu iyi ve tecrübeli bir hekimde yapman gerektiği yönünde kanaat oluşturuyor. Benim de aşağıdaydı da ben de o arada araştırmıştım. Dr un iyiyse zaten takibini iyi yapar. 24. Haftaya kadar çıkar demişti bana dr. Geçen kontrolde çıkmış denildi. Senin de çıkar inşallah

Ya peki kanguru dusunulebilir bisey midir? Ne kadarlik kac kg ya kafar rahat tasinabilir??
Aldigin kangurunun ne kadar ergonomik olduğuna, senin kac kiloyu sirt ve bel olarak taşıyabileceğine ve en onemlisi cocugun huyuna suyuna göre degisir. Biz cok cok az kullanabildik kizimda, pek hoslanmadi kanguruya girmekten. Bulursan es dost ya da ikinci el alinabilecek bisey bence.

4 kilo da ben aldım

10 kilo aldım herhalde bir haftadır tartılmadım ama ben çok yemiyorum, yiyemiyorum hele iki gündür hiç yiyemez oldum çünkü çok şişim iki lokma alsam nefes alamıyorum,
Bende 9-10 kilo arası aldım ama aşırı yemiyoruz. Zaten midem almıyor ama kademeli olarak kilom artıyor. Zaten kolay kilo alan biriyim. Çok yemesemde kalorili şeylerden pek sakınmıyorum ondan oluyor. Mesela simit falan canım çekince yiyorum. Tost yiyorum hamur işi beni mahvediyor

Canım ben yaptırmadım aşı ilk oğlumda düşük tehlikem var diye yaptırmadı doktor, bunda tekrar sordum gerek yok evde yapılan doğumlar için tetanoz dedi yaptırmaycam
Anladım canım, umarım sağlıklı bir doğum gerçekleştiririz Benim şuanda hedefim 36.haftaya kadar sağlıklı bir biçimde minik kızımı taşıyabilmek

Acaba ben de ilkinde erken doğum riski olduğu için mi yaptırma dedi de, beni endişelendirmemek için yüzüme yüzüme söylemedi??
Yok kuzucum, öyle bir durum olsaydı söylerdi bence doktorun, benimki açıklığı görür görmez pat diye seni ameliyata almam lazım dedi. Riskli durumlarda kesin bizi haberdar ederler

Ya bende düğünüyorum böyle bişey kullanan varsa yazsın
Ben kullandim canim bej rengini aynisinin. Ilk zamanlar odamda anne yani besige yer olmadığı icin besik niyetine kullandim, sonra annemin evinde balkonda falan kullandim yazin. Buyuyunce sandalye olarak bahcede kullandim.
Simdi temizlenmeyi bekliyor, su anki evim iki katlı, salonda uyuduğunda icine yatiririm, yukarida da besiginde uyur.

Kızlar son adet tarihime göre 25+5 deyiz biz ve 9-10 kilo arası aldım. Şimdi de yürüyüş yasak olduğu için bir 7-8 kilo daha alırım gibi duruyor doğuma kadar hayırlısı. Size bir şey danışacağım,dün doktoruma gittim bebeğimin ölçümleri 26+ çıktı ama karnı 24. Haftada ölçtü. Ben bebeğimi görünce her şeyi unuttum her zamanki gibi soramadım ama bu neden olur? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Ben de çok direndim kullanmamak için ama hemen hemen her gece yatmadan rennie şurubundan bir yudum içiyorum. Bebeğim Allaha emanet diyorum ve içiyorum yoksa o yanmayla uyunmaz
Valla ben de içiyorum hatta daha demin içtim. Hamilelikte reflü sık görülüyor, doktorlar peynir ekmek gibi veriyor zaten. Şükür, en riskli 3 ayı da atlattık. Artık Allaha emanet Çok berbat bir şey çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…