2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kilo mesajlariniz icin tesekkurler herkese! Ben de cok yiyorum hic doymuyorum sonra da rahatsiz oluyorum. Biraz daha dikkat etmeye baslicam aksamlari daha az yicem bakalim.

Ben de mide yanmasi icin rennie kullaniyorum. Hic sakincasi yok bebislerimiz icin. Agri cekmektense kullanin rahat rahat bence

4 doz var sanirim Saglik Bakanligi tetanoz yaz google cikar..
1. Doz 16. Haftasiyla-20. Haftasi arasiydi (sanirim)
2. Doz: ilk dozdan bir ay sonra
3.Doz: 2. Dozdan 6 ay sonra
4.Doz:3. Dozdan 1yil sonra (bunun suresini yanlis yazmis olabilirim)

Muslin bez,emzik,emzik kutusu,emzik askisi,eldiven,ilk zamanlar tirnaklari olabilir eldivene ihtiyac duyulabilir.önlük aklima extra gelen bunlar :)

Evet bak onluk, muslin bez unutmustum sagol kuzum tesekkur ederim. Aldigim tulumlar kendiliginden eldivenli bizim cocuk doktoru taktirmiyor eldiven

4 doz var sanirim Saglik Bakanligi tetanoz yaz google cikar..
1. Doz 16. Haftasiyla-20. Haftasi arasiydi (sanirim)
2. Doz: ilk dozdan bir ay sonra
3.Doz: 2. Dozdan 6 ay sonra
4.Doz:3. Dozdan 1yil sonra (bunun suresini yanlis yazmis olabilirim)
Doğru bende öyle biliyorum. Ve bu sefer 4e tamamlatıp 10 sene kafam rahat olsun istiyorum. Çünkü geçen sene bacağını paslı tel çizdi vuruldum. birkaç sene önce elime çivi batmıştı galiba. gene vuruldum. 2 cepteyken 4e tamamlıyım da En azından 10 sene rahat ediyim diyorum

Arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
Benim pek yaptirasim yok. Ikinci gebeligim bu. Ilkinde yqptirdim ac karni gidip iki defa kan alip beklemek o sekeri ac karna icmek mahvolmustum o gun. Tabi o zaman baska cocugum yoktu, simdi elimde kucuk bi bebekle ayni sıkıntılari yasamak istemedigimden yaptirmak istemiyorum

Benimkide oyle 1 ay sonra seker yuklemesi yapacagiz ac gel dedi direkt secme sansimda kalmadi bu ptesi gidicem ama o kutulu iceceklerden icirmiyor bana. Bildigin seker serbeti hazirliyor hemsireler

Ya en guzelide Allah korusun eger sutle bebegde bagisiklik kazandiriyorsa ne ala.. Allah korusun bisey olsa bebisin eline koluna anlamadan da olsa bagisikligi yuksek olabilme ihtimali olabilir.. cok emin degilim ama ona bi katkisi olabilme ihtimalide guzel

Ben de tetanozumun 2. Dozunu vurdurdum bugün bana 29. Hafta da tekrar gel gebelik takibi için dedi

2. Ve 3. Gebeligi olan anneler, ben çıt çıt ses duyuyorum. Kizimda da duyuyordum ama nadiren. O zamanki doktorumdan net bir cevap alamadim. O zamanda arastirdim şimdide bakıyorum net birsey yok. Ama bunda gunde 5 6 kez o sesi duymaya basladim. Korkuyorum ne oluyor anlamiyorum. Derimmi çatlıyor, kemiklerime mi çarpıyor. Bebek hareket edince oluyor. Benim gibi olan varmi

Sezeryanci diyorlar basari icin ben oraya gidiyorumda huzursuz oldum biraz dogrusu normal istiyorum bir saglik sorunum olmadigi surece oncelik olarak. Onu sorucaktim tanidiklarinin dogumu nasl oldu :)

Ben nisaya gidiyorum canim. Asiye hanima
Hastanede cogunluk normal mi sezeryanmi acaba canim birde dogum ucretleri hakkinda bilgin varmi odalar falan nasil. Benim gittigim.hastane konusunda biraz kafam karisti . Hastane degistirme konusunda esimde geriliyor biyerde kalalim istiyor ama kendimi riske atmak istemiyorum .

Ben 7-8 kilo aldim 24+6 olduk

Çevremde bir kisi zorunlu sezeryan, 2 kisi istege bagli sezeryan bir kiside normal dogum yapti orada. İstatistik olarak bilemeyecegim. Benim ikinci gebeligim bu mecburi sezeryan olucam.

Haftasonu fiyati sordum sezeryan 2650 dediler. Ama ocaktan sonra değişir tabi. Epidural +750 tl ucretli. Spinalde ucret yok.
Odalar orta ve kucuk. Cok buyuk oda hic gormedim

Kese ve su varken senin kemiklerine carpip o sesi cikarmaz canim. Ama bir sitede okumustum bebegin eklemlerinden geliyormus bazi haftalarda oyle sesler :)

Anladm canm tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…