- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Kilo almadim daha ben :)kizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?
Ben de 6 kilo aldımkizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?
Ya bende düğünüyorum böyle bişey kullanan varsa yazsınBen bebişime bundan aldım bugün işime çok yarayacak diye düşünüyorum ne dersiniz Eki Görüntüle 2559233 Eki Görüntüle 2559234
Aslında ben de sormadım. Geçen kontrolde yaptırmamı kendi hatırlatmıştı. Bu sefer de sağlık ocağı ve tahliller konusu açılınca aklına geldi herhalde yaptırma ikinci dozu dediBen hiç sormadım bu konuyu doktoruma. Yaptırılıyor diye yaptırdım yani
Ohhh ohhh bnde haftaya pazartesi insallah... ayy hadi bakalim insallhA Altibirlik61 şafak 14 :) yaftaya carsambada seker yuklemesi ve ayazi gorucem tam 1 ay olucak :)
Şimdilik 4 ile 5 arası gidip geliyorum. Bir sabah veriyorum ertesi sabah geri alıyorum hahahkizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?
Bende alacam boyle bisi coook guzel bayildim.. erginomik evin heryerine getir gotur anakucagindan daha guzel.. sadece 5 emniyet kemerimi var uc mu?? Onada bakmak lazim.. bisey sorayim sizlere uc emniyet kemeri olani biz 5 li yapabilirmiyizz??? Omuzlarindan yani?? Kalkip dusmemesi devrilmemesi icin?Ya bende düğünüyorum böyle bişey kullanan varsa yazsın
Detaylı açıklamadı. Ben de bebeği görünce aptallaşıyorum iyiceBen doktorumla aşı konusunu hiç konuşmadım. Bana ilk dozu yaptıklarında belki 2.ye gerek olmayacağını aile hekimliğinde hemşiremiz söylemişti. Sonra aile hekimimiz aradan 9yıl geçti için tek dozun koruyucu olmayacağını düşündü.Dün 2.yi yaptırdım. Yaptırmanın ne gibi sorunu olabilir tam bilmiyorum açıkça
Ben Minoris stokladım. Bir de Duru granül vardı sanırım daha önce aldığımGünaydın bebek deterjanı olarak doğal hangi ürünü tercih ediyorsunuz acaba
Acaba ben de ilkinde erken doğum riski olduğu için mi yaptırma dedi de, beni endişelendirmemek için yüzüme yüzüme söylemedi??Canım ben de ilk dozunu olmuştum 16 Ekim’de ama 18 Kasım’da ikinci dozunu yaptırmadım erken doğum riskim var diye yaptırmadı doktor, hemşireye de söyleyince bir sorun yaşamadım sağlık ocağında
sutlu dondurma ye cnmMidem beni maf etti herseyi denedim en iyi gelen bu oydu
24.haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz, normal demişti bana kendi doktorum. Ama hareket etmedi diye bebeğimin kalp atışlarını duymak için gittiğim doktor bir ton kötü senaryo dizilemişti. Kanama riski oluşturuyormuş evet, bunun için progestan kullandım ama doktorum çok rahatlattı beni ve nihayetinde yukarı çıktı da. Darısı size olsun, canınızı sıkıp kendinizi üzmeyin. Tabi temkini elden bırakmayıp kendinizi koruyun kollayınMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi bebegim 22 hafta ile uyumluymus kilosu 500 gram dedi ama plasenta cok aşağıda dedi kanaman varmi dedi kanamam olmadi hic gozum korktu oyle diyince doktor kizlar aranızda benim gibi olan varmi neden aşağılanır ki bebegin eşi
E bebekten aldım 370 tl tam yatırıp uykusunuda burda uyuyabilir uyanıkken de vakit geçirebilir diye düşündümYa bende düğünüyorum böyle bişey kullanan varsa yazsın
evet mesela mutfakta yemek yaparken seni izler minnos bende eski bi bebek arabasi bulmustum temizlik yaparken ona oturtuyordum supurecegim odaya yakin bebek arabasi ile bebegi goturuyordum supuruyordum gozumun onunde duruyorduBen bebişime bundan aldım bugün işime çok yarayacak diye düşünüyorum ne dersiniz Eki Görüntüle 2559233 Eki Görüntüle 2559234
Bana da tam 24 haftada dedi aşağıda diye Progestan falanda vermedi24.haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz, normal demişti bana kendi doktorum. Ama hareket etmedi diye bebeğimin kalp atışlarını duymak için gittiğim doktor bir ton kötü senaryo dizilemişti. Kanama riski oluşturuyormuş evet, bunun için progestan kullandım ama doktorum çok rahatlattı beni ve nihayetinde yukarı çıktı da. Darısı size olsun, canınızı sıkıp kendinizi üzmeyin. Tabi temkini elden bırakmayıp kendinizi koruyun kollayın
24 hafta itibariyle 7, 7buçuk kilo da burda varkizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?
cok guzeller cnm,ellerine saglikMinnoslarima yaptigim keseler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?