2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kilo almadim daha ben :)

Ben de 6 kilo aldım

Şimdilik 4 ile 5 arası gidip geliyorum. Bir sabah veriyorum ertesi sabah geri alıyorum hahah

Ya bende düğünüyorum böyle bişey kullanan varsa yazsın
Bende alacam boyle bisi coook guzel bayildim.. erginomik evin heryerine getir gotur anakucagindan daha guzel.. sadece 5 emniyet kemerimi var uc mu?? Onada bakmak lazim.. bisey sorayim sizlere uc emniyet kemeri olani biz 5 li yapabilirmiyizz??? Omuzlarindan yani?? Kalkip dusmemesi devrilmemesi icin?

Detaylı açıklamadı. Ben de bebeği görünce aptallaşıyorum iyice Soracaklarımı bile mutlaka not edip gidiyorum. Öyle bir leylayım işte

Canım ben de ilk dozunu olmuştum 16 Ekim’de ama 18 Kasım’da ikinci dozunu yaptırmadım erken doğum riskim var diye yaptırmadı doktor, hemşireye de söyleyince bir sorun yaşamadım sağlık ocağında
Acaba ben de ilkinde erken doğum riski olduğu için mi yaptırma dedi de, beni endişelendirmemek için yüzüme yüzüme söylemedi??

24.haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz, normal demişti bana kendi doktorum. Ama hareket etmedi diye bebeğimin kalp atışlarını duymak için gittiğim doktor bir ton kötü senaryo dizilemişti. Kanama riski oluşturuyormuş evet, bunun için progestan kullandım ama doktorum çok rahatlattı beni ve nihayetinde yukarı çıktı da. Darısı size olsun, canınızı sıkıp kendinizi üzmeyin. Tabi temkini elden bırakmayıp kendinizi koruyun kollayın

Bana da tam 24 haftada dedi aşağıda diye Progestan falanda vermedi

24 hafta itibariyle 7, 7buçuk kilo da burda var

simdi arkadaslar bi konuda eşim beni uyarmisti bi hocadan duymus camii de ne kadar dogru bilmiyorum kirmizi renk gozle gorulmeyen varliklarin dikkatini cekermis korkutmak icin yazmiyorum bana ve kizima giydirmez, kirmizi rengini pek kullanmayacagim o yuzden kiyafette esarpta falan hani cocugun yuzune orttukleri icin disariya cikarirken ruzgar gelmesin diye tabi herkesin inanci farkli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…