2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet hatta bir hafta sonra tam 6 yasinda oluyor cimcime. Ne ara bu kadar büyüdü diye düşünüyorum böyle 6 yaş diyince
Benim ikinci hamileliğim. Cinsiyeti erkek canim. O yüzden kıyafet almamıza bir sorun çıkarmıyor. Benimkileri giyemez diyor. Ama geçen gün mağazadan bebise kıyafet alırken üzülmesin diye ona da en çok sevdiğin beğendiğin kıyafeti kendin seç sana da alalım dedik. Tam 3 kıyafet seçti. Sebebi bebeğe 3 tane almamizmis. Neden ona 1 tane olsunmus. Aldık mecburen
Şu an bebek arabası bakiyoruz. Benimki olmazmi diyor
Ama cokta mutlu bir kardeşi olacağı icin. Aynı durumlar bizde de mevcut yani..

Kizlar aranizda istanbul yenibosna nisa hastanesine giden varmi? Yada kucukkoy basari hastanesine.

Başarı Hastanesi’ne ben değil ama tanıdıklarım gitti. Yardımcı olabileceğim bir şeyse sor canım :)

Ayyyy senin göbek adın tetanos olmuş artk

Valla ben de başta yemedim, ki çok severim ama bugün pazardan aldım. Çünkü besin değeri inanılmaz yüksek. Kültür mantarlarında sorun olacağını düşünmüyorum şahsen

Ben temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)
Canım bu konuda P Pink_blue_ arkadaşıma katiliyorum. Bende ilk hamileligimde son ay kendimi çok yormustum. Temizlik alışveriş vs derken hiç dinlenmemistim. Suyum oldukça azalmisti. Ve kızım doğduğunda her yeri şiş şişti . Doktorum sen ne yaptın da bu bebek bu kadar yorgun doğdu dedi bana. Bence dikkat etmelisin. En azından camlar konusunda.

Vazgectim korkuttunuz beni :)

Midesi yanan arkadaşlar tıka basa yemek yemeyin.Paketli urunleri tyketmeyin.Sogan,damates kabugu,sarimsak mide yanmasini tetikliyor.Yogurdu sindirimi kolay laktozsuz aliyorum.Baharat cok az veya hic yok.yemek aralarinda su icmeyin yemeginiz bitsin yarim saat sonra su icin.asitli seyler tuketmeyin.yemekten sonra sade soda bir nebze kisa surwli rahatlatir ama gecirmez.Bende sut urunleri yanma konusunda ise yaramadi.yemek yedikten sonra uzanmayin.Abur cubur olarak kavanoz cikolata,bir avuc doritos veya firinlanmis cipsler diger cipslere gore daha az yakiyor.Hazir kekler kurabiyeler yakiyor.salca cok tuketmek yakiyir ketcap mide yanmasina sebep oluyor.Benim hamileligin basindan beri mide yanmasi sorunum var.Deneme yanilma yontemiyle bu kadar ogtenebildim :) dikkat ettigimde midem haftada 2 dikkat etmedigimde bu besinlere haftanin 6 gunu yaniyor.

Cok uzun olmasin okurken sıkılmayin diye 2 sefer atayim dedim :) yumurta,peynir mideme dokunmuyor.sade veya yogurtlu makarna dokunmuyor.midem agridiginda gecen ay kv gorumceme yaparmis reflusu varmis gorumcemin patatesi soydu rendeledi suyunu sıkti verdi 1 patatesi yapti cok az cikiyor zaten suyu ama 1 patatesin suyu bende yeterli oldu.gunumu kurtardi.tadi kotu uyarayim :) ceviz yemekte 1 2 saat rahatlatiyor.

Kizlar bende reflu yatagi siparisini verdim bugun. E bebekten baktim haftasonu 300 tlydi ve internet sitesinden 170 e aldim. Ekledim fotosunu
English home dan 2 nevresim 1 battaniye siparisi verdim. 1 tanesinide magazadan almistim. Internet magazasinda indirimli fiyatlar uzerinden %20 indirim var. Ben planet ve orman temalilarini aldim.
Daha once aldigim tulumlarin 6 tanesini 0-1 ay 56 cm olarak degistirdim.
Simdi ic zibin, agiz mendili, bere, corap, havlu seti, biberon ve bakim urunleri eksigim kaldi. Besikle beraber, bunlara ek unuttugum birsey var mi kizlar bebekle ilgili.

Eklentiler

• Screenshot_20191126-192156_Samsung Internet.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 51
Muslin bez,emzik,emzik kutusu,emzik askisi,eldiven,ilk zamanlar tirnaklari olabilir eldivene ihtiyac duyulabilir.önlük aklima extra gelen bunlar :)

kizlar selam bir suredir okuyamiyorum is guc yogunlugu. Herkesler bebisleriyle iyidir umarim. Kilo guncellemesi yapsak mi? Merak ediyorum herkes ne kadar kilo aliyor. Ben 22 haftada 6 kilo aldim bile. Son iki hafta kilo alisim cok hizlandi. Daha da hizlanicak diyolar. siz ne durumdasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…