- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Evet hatta bir hafta sonra tam 6 yasinda oluyor cimcime. Ne ara bu kadar büyüdü diye düşünüyorum böyle 6 yaş diyinceBenimde 6 yaşında kızım var sizin de ikinci çocuğunuz mu olacak bebeğin cinsiyeti ne benim kızım kardeşine bi şey almamızı istemiyor o benden kalanları kullansın diyoama kardeşi olacağı içinde mutlu karnımı gelip öpüyor sizin kızın tepkileri neler acaba merak ettim
Kizlar aranizda istanbul yenibosna nisa hastanesine giden varmi? Yada kucukkoy basari hastanesine.
Kızlar bana yapılan tetanoz asisinin haddi hesabı yok. Kayıtlı ı olarak 2000 yılında iki kez kızıma hamileyken, 2006 da 2 kez ogluma hamileyken, 2007 de 1 doz küçük oğluma hamileyken, 1 yıl sonra son dozu yapıyoruz bir daha onur boyu yaptırmana gerek yok dediler.
elimi kestim acilde vurdular, aynı elimden ameliyat oldum vurdular, feci bir şekilde düşüp dizimi yaraladım vurdular. Ki artık bana ömür boyu yapılmayacak dediğim halde.
Son olarak Ebeye söyledim bana çok vuruld diye, 1 doz hatırlatma vuralım yine dediler ve vurdurdum.
Bununla ilgili hiç sorun yaşamadım ne kendim ne çocuklarım. Korkmayın bence vurdurun ikinci dozu da
Kızlar canım çok mantar çekiyor
Geçen eşim sakin yeme zehirli falan olursa diye korktu.
Bende vazgeçtim yemekten,
Şimdi yine canım çekiyor normal kültür mantarı işte markettekilerden.
Ama bi sıkıntı daha var nette baktım gebelikte yiyilabilir mi diye,
Mantar yiyenin çocuğunun kulakları kepçe olurmuş diye yazılar okudum
Allahım zehirli olmasını geçtim şimdide içime bu dert oldu
en iyisi yememek mi yaa
Canım bu konuda P Pink_blue_ arkadaşıma katiliyorum. Bende ilk hamileligimde son ay kendimi çok yormustum. Temizlik alışveriş vs derken hiç dinlenmemistim. Suyum oldukça azalmisti. Ve kızım doğduğunda her yeri şiş şişti . Doktorum sen ne yaptın da bu bebek bu kadar yorgun doğdu dedi bana. Bence dikkat etmelisin. En azından camlar konusunda.Ben temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)
Bende yiyorum valla ilk defa duydumKizlar mantar ben yiyorum bebislerin kepce olursa soylerim son zamanlarinizda yersiniz.. yemekten cekinenler icin soyluyorum.. ☺☺
Vazgectim korkuttunuz beni :)Canım bu konuda P Pink_blue_ arkadaşıma katiliyorum. Bende ilk hamileligimde son ay kendimi çok yormustum. Temizlik alışveriş vs derken hiç dinlenmemistim. Suyum oldukça azalmisti. Ve kızım doğduğunda her yeri şiş şişti . Doktorum sen ne yaptın da bu bebek bu kadar yorgun doğdu dedi bana. Bence dikkat etmelisin. En azından camlar konusunda.
Ben birazcık yedim simdiKizlar mantar ben yiyorum bebislerin kepce olursa soylerim son zamanlarinizda yersiniz.. yemekten cekinenler icin soyluyorum..
Guzelmis cnm gule gule kullanmak nasip olur ins :)Ben bebişime bundan aldım bugün işime çok yarayacak diye düşünüyorum ne dersiniz Eki Görüntüle 2559233 Eki Görüntüle 2559234
Ben bebişime bundan aldım bugün işime çok yarayacak diye düşünüyorum ne dersiniz Eki Görüntüle 2559233 Eki Görüntüle 2559234
Korkutmak amaçlı değildi canım. Sadece önlem ve dikkat çekmek için yazdım. Yoksa hamileyiz sadece hasta değiliz mantığındayim bende. Ama bazı seyler de ister istemez dikkat etmek lazımmış.Vazgectim korkuttunuz beni :)
Ben nisaya gidiyorum canim. Asiye hanimaKizlar aranizda istanbul yenibosna nisa hastanesine giden varmi? Yada kucukkoy basari hastanesine.
Muslin bez,emzik,emzik kutusu,emzik askisi,eldiven,ilk zamanlar tirnaklari olabilir eldivene ihtiyac duyulabilir.önlük aklima extra gelen bunlar :)Kizlar bende reflu yatagi siparisini verdim bugun. E bebekten baktim haftasonu 300 tlydi ve internet sitesinden 170 e aldim. Ekledim fotosunu
English home dan 2 nevresim 1 battaniye siparisi verdim. 1 tanesinide magazadan almistim. Internet magazasinda indirimli fiyatlar uzerinden %20 indirim var. Ben planet ve orman temalilarini aldim.
Daha once aldigim tulumlarin 6 tanesini 0-1 ay 56 cm olarak degistirdim.
Simdi ic zibin, agiz mendili, bere, corap, havlu seti, biberon ve bakim urunleri eksigim kaldi. Besikle beraber, bunlara ek unuttugum birsey var mi kizlar bebekle ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?