O tarafa yakınsan kendi hastanemi, Avrasya’yı tavsiye ederim.Sezeryanci diyorlar basari icin ben oraya gidiyorumda huzursuz oldum biraz dogrusu normal istiyorum bir saglik sorunum olmadigi surece oncelik olarak. Onu sorucaktim tanidiklarinin dogumu nasl oldu :)
Rica ederim cnm ne demekEvet bak onluk, muslin bez unutmustum sagol kuzum tesekkur ederim. Aldigim tulumlar kendiliginden eldivenli bizim cocuk doktoru taktirmiyor eldiven
Ölçümlerin hepsi aynı ilerlemiyor mesela benm ablamın bebeğinin bacak boyu hep onde ilerliyordu hiç bir sıkıntısı yok . Zaten bi sıkıntı olsa doktorunuz söyler.. bide cihazdan cihaza ölçümler değişiyormuş. Endişelenmeyin benceKızlar son adet tarihime göre 25+5 deyiz biz ve 9-10 kilo arası aldım. Şimdi de yürüyüş yasak olduğu için bir 7-8 kilo daha alırım gibi duruyor doğuma kadar hayırlısı. Size bir şey danışacağım,dün doktoruma gittim bebeğimin ölçümleri 26+ çıktı ama karnı 24. Haftada ölçtü. Ben bebeğimi görünce her şeyi unuttum her zamanki gibi soramadım ama bu neden olur? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
bende işten dolayi stresliyim ondanUst üste yiyorum anlatilmaz yasanir. Bütün stresimi verdim yemeğe
cnm migrosta alpedo diye satilan bi marka var maras o cok iyi hem pastorize yemen gerek zaten acik dondurmadan ben zehirlenmiştim hatta ankaranin sincan ve etimesguttaki meshur acik dondurmacisi tunahan dondurmadsn acikca yazdim ki ankarsdakiler gorsun yemesin diye,az yersen bsy olmaz cnm maksat yanman gecsinEvet aslında çok yararlı ama markette satılanlar tam glikoz bombası ya..
Benim deeeeesürekli ‘ay canım bunu çekti’ ‘ay şu olsa da yesek’ nefes almadan yemek istiyorum. Ama reflüm beni durduruyor biraz
Valla iki farklı fikir olduğu için, ben de net bir fikre sahip olmadığım için en baştan beri hep ‘doktorum ne derse onu yaptıracağım’ dedim. Doktorum da bana şans tanımadı, 3 hafta sonra şeker taraman var dedibebek iri değil, suyum fazla değil, kilo almayı bırak verdim, risk gözükmüyor ama gel gör ki epey kiloluyum, işte bu risk olabilir. doktor da kilolu olman haricinde bana risk düşündüren bir şey yok dedi. Bakalım ak koyun kara koyun haftaya belli olacak
Teşekkür ederim canım benimÖlçümlerin hepsi aynı ilerlemiyor mesela benm ablamın bebeğinin bacak boyu hep onde ilerliyordu hiç bir sıkıntısı yok . Zaten bi sıkıntı olsa doktorunuz söyler.. bide cihazdan cihaza ölçümler değişiyormuş. Endişelenmeyin bence☺
ben magnorm kullaniyorum portakalliKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Onu bende bilmiyorum ama inşallah onu da korurYa en guzelide Allah korusun eger sutle bebegde bagisiklik kazandiriyorsa ne ala.. Allah korusun bisey olsa bebisin eline koluna anlamadan da olsa bagisikligi yuksek olabilme ihtimali olabilir.. cok emin degilim ama ona bi katkisi olabilme ihtimalide guzel☺
Magnezyum diasporal içiyorum ben şase şeklinde. Günde bir kez yarım bardak suya atıp karıştırıp içiyorum. Portakallı gibi ama güzel değil tadıKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Çok sağol canım ☺ Faydalı olsun da tadı idare edilir. Benim doktorum geçen kontrolümde kullanmamı söylemedi. Ben de sormamıştım. Ama gece uyurken bacak kramplarım olmaya başladı. Onun için ihtiyaç duyuyorum sanırım yavaş yavaş. Kendim de biraz araştırayım dedim, size danıştımMagnezyum diasporal içiyorum ben şase şeklinde. Günde bir kez yarım bardak suya atıp karıştırıp içiyorum. Portakallı gibi ama güzel değil tadı
Benim hocaya geçen 1 ay önceki kontroldede kramp giriyor dedim. Daha erken dedi süt iç yoğurt ye dedi vermedi. Bir hafta önceki kontrolümde de erken dedi. 29. Haftada da veriyorum dedi. Ben ama çok giriyor deyince iyi tamam tamam dedi bunu yazdıÇok sağol canım ☺ Faydalı olsun da tadı idare edilir. Benim doktorum geçen kontrolümde kullanmamı söylemedi. Ben de sormamıştım. Ama gece uyurken bacak kramplarım olmaya başladı. Onun için ihtiyaç duyuyorum sanırım yavaş yavaş. Kendim de biraz araştırayım dedim, size danıştım
bilinir marketlerden al migros gibi. ben dışardan pizza yedim mantarlı ishal oldum midemi bozduKızlar canım çok mantar çekiyor
Geçen eşim sakin yeme zehirli falan olursa diye korktu.
Bende vazgeçtim yemekten,
Şimdi yine canım çekiyor normal kültür mantarı işte markettekilerden.
Ama bi sıkıntı daha var nette baktım gebelikte yiyilabilir mi diye,
Mantar yiyenin çocuğunun kulakları kepçe olurmuş diye yazılar okudum
Allahım zehirli olmasını geçtim şimdide içime bu dert oldu
en iyisi yememek mi yaa
nedir bu miniklerin utangaçlıığı mı deyim inat mı deyim benim oğlum da yüzünü göstermedi en son kontrolde ellerini kapadı sonra da arkasını döndü :))Profilindeki fotoğraf ne güzel
Bizim minnakın böyle bi tane resmi yok. Geçen kontrolde dr ne uğraştı çekmek için. Bizim prenses saolsun ellerini kapadı yüzüne döndü gerildi en son arkasını döndü iyice
İçimde kaldıkendini saklıyor bizden
Kalsıyum kullanmıyorum magnezyum kullanıyorum adı magnimore ama bıtırıp magnezyum diasporala geçicem onu aldımKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?