2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sezeryanci diyorlar basari icin ben oraya gidiyorumda huzursuz oldum biraz dogrusu normal istiyorum bir saglik sorunum olmadigi surece oncelik olarak. Onu sorucaktim tanidiklarinin dogumu nasl oldu :)
O tarafa yakınsan kendi hastanemi, Avrasya’yı tavsiye ederim. Hem kendi deneyimlerim, hem de tanıdıklarımın deneyimleri epey iyi.

Başarı’da benim akrabam hemşireydi önceden. Kendisi Çağla Hanımda doğum yapıp çok memnun kalmıştı. Başka bir tanıdığım da Selime Hanımdan. Sen hangisindesin? Normal/sezeryan konusunu ne yazık ki bilemiyorum.

Ölçümlerin hepsi aynı ilerlemiyor mesela benm ablamın bebeğinin bacak boyu hep onde ilerliyordu hiç bir sıkıntısı yok . Zaten bi sıkıntı olsa doktorunuz söyler.. bide cihazdan cihaza ölçümler değişiyormuş. Endişelenmeyin bence

cnm migrosta alpedo diye satilan bi marka var maras o cok iyi hem pastorize yemen gerek zaten acik dondurmadan ben zehirlenmiştim hatta ankaranin sincan ve etimesguttaki meshur acik dondurmacisi tunahan dondurmadsn acikca yazdim ki ankarsdakiler gorsun yemesin diye,az yersen bsy olmaz cnm maksat yanman gecsin

Teşekkür ederim canım benim

Onu bende bilmiyorum ama inşallah onu da korur

Profilindeki fotoğraf ne güzel
Bizim minnakın böyle bi tane resmi yok. Geçen kontrolde dr ne uğraştı çekmek için. Bizim prenses saolsun ellerini kapadı yüzüne döndü gerildi en son arkasını döndü iyice
İçimde kaldı kendini saklıyor bizden

Magnezyum diasporal içiyorum ben şase şeklinde. Günde bir kez yarım bardak suya atıp karıştırıp içiyorum. Portakallı gibi ama güzel değil tadı
Çok sağol canım ☺ Faydalı olsun da tadı idare edilir. Benim doktorum geçen kontrolümde kullanmamı söylemedi. Ben de sormamıştım. Ama gece uyurken bacak kramplarım olmaya başladı. Onun için ihtiyaç duyuyorum sanırım yavaş yavaş. Kendim de biraz araştırayım dedim, size danıştım

Benim hocaya geçen 1 ay önceki kontroldede kramp giriyor dedim. Daha erken dedi süt iç yoğurt ye dedi vermedi. Bir hafta önceki kontrolümde de erken dedi. 29. Haftada da veriyorum dedi. Ben ama çok giriyor deyince iyi tamam tamam dedi bunu yazdı Yalnız ilk istediğimde vermeyip süt iç yoğurt ye dediğinden sonra ben günde 1 bardak soda ve 1 muz süt ve kefirle krampları azalttım gerçekten dediği gibi yediklerin etkiliyor demek ki

bilinir marketlerden al migros gibi. ben dışardan pizza yedim mantarlı ishal oldum midemi bozdu

Reactions: Eva
nedir bu miniklerin utangaçlıığı mı deyim inat mı deyim benim oğlum da yüzünü göstermedi en son kontrolde ellerini kapadı sonra da arkasını döndü :))

S scrambledeggs canım 4 kilo da ben aldım. Kızlar benim en sevdiğim öğün kahvaltı. Kahvaltı hayali ile uyuyorum diyebilirim Kontrolü olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelin. Benim bir sonraki kontrol Aralık ta inşallah ama çok özledim kuzucuğumu Çok birşey kalmadı aslında. Rabbim nasip ederse Şubat gibi doğum hikayeleri okumaya ve kendi doğum hikayemizi anlatmaya başlarız. Herşey çok güzel olsun ve her hanım bu güzel duyguları tatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…