Hım demekki kalsiyum alımımı artırmam gerekiyor. Belki onun için henüz gerek görmedi doktorum. 29. haftayı bekliyor olabilir. Ben de çok süt tüketmiyorum ama yoğurt yiyorum. Sütü de bazen gece ısıtıp ve şekerli içiyorum öyle seviyorum. E öyle uyku öncesi içince de ver elini lavaboBenim hocaya geçen 1 ay önceki kontroldede kramp giriyor dedim. Daha erken dedi süt iç yoğurt ye dedi vermedi. Bir hafta önceki kontrolümde de erken dedi. 29. Haftada da veriyorum dedi. Ben ama çok giriyor deyince iyi tamam tamam dedi bunu yazdı ☺ Yalnız ilk istediğimde vermeyip süt iç yoğurt ye dediğinden sonra ben günde 1 bardak soda ve 1 muz süt ve kefirle krampları azalttım gerçekten dediği gibi yediklerin etkiliyor demek ki
Çok teşekkür ederim canımKalsıyum kullanmıyorum magnezyum kullanıyorum adı magnimore ama bıtırıp magnezyum diasporala geçicem onu aldım☺
Benim dr da onu verdi. Evzaneye almaya gittim ödenmiyormuş fiyatıda 70 civarıydı eczacı muadili ödenen şunlar var dedi. İçeriğine baktım diasporalinkiyle tutmuyor hiçbiriKalsıyum kullanmıyorum magnezyum kullanıyorum adı magnimore ama bıtırıp magnezyum diasporala geçicem onu aldım☺
Bende çok denedim ama bu gidişle kullanıcam gibi tam bulantı bitti derken bu başladı vardıda ağırlaştıBen de çok direndim kullanmamak için ama hemen hemen her gece yatmadan rennie şurubundan bir yudum içiyorum. Bebeğim Allaha emanet diyorum ve içiyorum yoksa o yanmayla uyunmaz
Benimde çok olmadı başlayalı iki haftadır çok fena. Ama çözdüm bende olayı. Paketli bisküvi vs yemişsem, hamurişi bir şey (özellikle poğaça ev yapımı olması fark etmiyor) yemişsem. Bide akşam yemeğini 7 den sonra yersem mide yanmam ensemin köküne kadar yakıyor çok kötü. Ama bunlara dikkat edersem rennie içmeden uyuyabiliyorum. Sen de mutlaka yediklerine dikkat edersen çözersin az da olsa. Ama bazende bile bile yiyorum canım istiyor akşam mahvoluyorumBende çok denedim ama bu gidişle kullanıcam gibi tam bulantı bitti derken bu başladı vardıda ağırlaştı
Doktorunun numarasi varsa sor bi istersen. Yada ben birazdan gidicem insaallah soriyim neden olurmus diyeHerkes farkli seyler yaziyor. Ama ciddi anlamda cok fazla olmaya basladi tedirginligim artiyo
En son bana onu yazmis dr cok zor iciyorum ya. İlk ictigim kaynama bu değildi, sonrada hap kullanmistim. Hap daha iyiydi :ben magnorm kullaniyorum portakalli
Arayip sorarsam hepten ilgilenmez. Zaten hangi doktora sorduysam dalga gecti güldüDoktorunun numarasi varsa sor bi istersen. Yada ben birazdan gidicem insaallah soriyim neden olurmus diye
Tesekkur ederim. Ama kizimda cok nadir oluyordu. Bunda gunde 4 5 kere oluyor nerdeyse.Günaydın kızlar.Amine Busra cnm benim başıma böyle birşey bu hamileligimde de oncekinde de gelmedi.ilginc doğrusu. Ama bence endişe etme çünkü ilk hamileligimde de oldu diyorsun. Bak kızın sapasağlam yanında. Bu arada nasıl oldu Minnoş duzelmistir biraz insallah
Ay o silkelenme bolumune gelince kahkaha attim o nasil oluyor kiz oyleHerkese gunaydin... karin kaslari agiran, karni hafiften yara gibi agriyaniniz varmi?? Artik iskence gibi oldu yatmak... bebekler bi silkeleniolar biseyden korkmus gibi.. iyice sinirlerim bozulmaya basladigobek altim cok kasiniyor... kremliyorum sonra ic camasirim atletim haliyle cekiyor.. ben suruyom bi taraftan emiyor.. acik dolasiyom az ise yarasin diye...
Arrtik zorlanmaya basliyorum kizlar...
Onceki hamılelıgmde kasılmalarım olunca doktor diasporalı vermişti ve bu olsun muadılını alma demişti o daha etkılı diye düşündüğümden onu aldım yine canımBenim dr da onu verdi. Evzaneye almaya gittim ödenmiyormuş fiyatıda 70 civarıydı eczacı muadili ödenen şunlar var dedi. İçeriğine baktım diasporalinkiyle tutmuyor hiçbirihoca bunu verdiyse vardır bir bildiği dedim bunu aldım. Sen neden onu aldın
Canım valla bu sefer bizimki de asla dönmedi ve foto vermediProfilindeki fotoğraf ne güzel
Bizim minnakın böyle bi tane resmi yok. Geçen kontrolde dr ne uğraştı çekmek için. Bizim prenses saolsun ellerini kapadı yüzüne döndü gerildi en son arkasını döndü iyice
İçimde kaldıkendini saklıyor bizden
Ben yaptirmicam canim ilk gebeligimde yaptırmistim tadi okadar igrenctiki inan uc gun yemek yiyemedim tiksindim o sekerin tadi gitmedi agzimdan zaten kan verdigimizde baktiriyoruz açlık sekerine yined doktorun daha iyi bilir canimArkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?