2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hım demekki kalsiyum alımımı artırmam gerekiyor. Belki onun için henüz gerek görmedi doktorum. 29. haftayı bekliyor olabilir. Ben de çok süt tüketmiyorum ama yoğurt yiyorum. Sütü de bazen gece ısıtıp ve şekerli içiyorum öyle seviyorum. E öyle uyku öncesi içince de ver elini lavabo

Kalsıyum kullanmıyorum magnezyum kullanıyorum adı magnimore ama bıtırıp magnezyum diasporala geçicem onu aldım☺
Benim dr da onu verdi. Evzaneye almaya gittim ödenmiyormuş fiyatıda 70 civarıydı eczacı muadili ödenen şunlar var dedi. İçeriğine baktım diasporalinkiyle tutmuyor hiçbiri hoca bunu verdiyse vardır bir bildiği dedim bunu aldım. Sen neden onu aldın

Ben de çok direndim kullanmamak için ama hemen hemen her gece yatmadan rennie şurubundan bir yudum içiyorum. Bebeğim Allaha emanet diyorum ve içiyorum yoksa o yanmayla uyunmaz
Bende çok denedim ama bu gidişle kullanıcam gibi tam bulantı bitti derken bu başladı vardıda ağırlaştı

Bende çok denedim ama bu gidişle kullanıcam gibi tam bulantı bitti derken bu başladı vardıda ağırlaştı
Benimde çok olmadı başlayalı iki haftadır çok fena. Ama çözdüm bende olayı. Paketli bisküvi vs yemişsem, hamurişi bir şey (özellikle poğaça ev yapımı olması fark etmiyor) yemişsem. Bide akşam yemeğini 7 den sonra yersem mide yanmam ensemin köküne kadar yakıyor çok kötü. Ama bunlara dikkat edersem rennie içmeden uyuyabiliyorum. Sen de mutlaka yediklerine dikkat edersen çözersin az da olsa. Ama bazende bile bile yiyorum canım istiyor akşam mahvoluyorum

Günaydın kızlar. Amine Busra cnm benim başıma böyle birşey bu hamileligimde de oncekinde de gelmedi.ilginc doğrusu. Ama bence endişe etme çünkü ilk hamileligimde de oldu diyorsun. Bak kızın sapasağlam yanında. Bu arada nasıl oldu Minnoş duzelmistir biraz insallah

Herkese gunaydin... karin kaslari agiran, karni hafiften yara gibi agriyaniniz varmi?? Artik iskence gibi oldu yatmak... bebekler bi silkeleniolar biseyden korkmus gibi.. iyice sinirlerim bozulmaya basladi gobek altim cok kasiniyor... kremliyorum sonra ic camasirim atletim haliyle cekiyor.. ben suruyom bi taraftan emiyor.. acik dolasiyom az ise yarasin diye...
Arrtik zorlanmaya basliyorum kizlar...

günaydın hanımlar dün migrenim tutmuştu erkenden yattım.rüyamda 35 mi 37 demi neydim tam hatırlayamadım onu eyvah magnezyumu bırakmayı unuttum çok geç kaldım doğuramıcam diyordum . bilinçaltıma fena işlemiş. bu arada bende 9 kilo aldım ki her gün düzenli kahvaltı yapamıyorum yumurta fln yiyemiyorum.yesem daha çok almıştım.

Tesekkur ederim. Ama kizimda cok nadir oluyordu. Bunda gunde 4 5 kere oluyor nerdeyse.
Kizim daha iyi ama öksürük hâla geçmedi. İlaçlarina devam ediyoruz

Ay o silkelenme bolumune gelince kahkaha attim o nasil oluyor kiz oyle benim minnoş daha kaymalara başlamadi. Öyle vuruşlar ve biziklamalar var. En cok altta bizikliyor herhalde yine bas asagi ve eller asagida. Oyle huylaniyorum ki durtukluyorum yapma diye dikkatini yukarilara cekmeye calisiyorum.

Sizde deneyin bak karniniza bisey koyun nasil oraya vuruyolar. Kizim da ne zaman arabaya binsem kemere vururdu

Onceki hamılelıgmde kasılmalarım olunca doktor diasporalı vermişti ve bu olsun muadılını alma demişti o daha etkılı diye düşündüğümden onu aldım yine canım doktorum aynı ama bu sefer magnimore verdı benım aklım yinede digerınde kaldı bunun mg ı düşük

Gunaydin kizlar..benimyine dogum korkum.basladi nasil gecicek kac gun sürücek diye kisada denk geluyor havalar cok sogukken oglumla yuruyuste yapamiycam cok düşünüyorum heralde gece ruyamda dogum yapiyodum kanamam vardi ama sancim yok sabahtan aksama kadar bekliyodum doktor gelmiyordu aglayipdurdum bitmez artik bu rüyalar

kızlar selamlar nasılsınız:) ya demirle süt alımını nası dengeliyosunuz. ben kahvaltıda yumurta yediğim için içindeki demiri öldürmesin diye peynir süt yemiyorum, demir ilacını içmeme yakın da yemiyorum.. sadece akşamları süt yoğurt tüketebiliyorum. hiç peynir yiyemiyorum yani ama içim rahat etmiyo

Canım valla bu sefer bizimki de asla dönmedi ve foto vermedi Babamız sinir oldu bayağı

Kizlar bebisimi gordum bugun. 702 gram 30 cm olmus. Bikac gun geride cikti ama ultrasonda olcum hatalari olabiliyor diye onemsemedim suan. Kaşlarını çatmış babasinin kizi ayni eşime benziyor ya annesinin birtanesi. Rabbim gonulden isteyen herkese nasib etsin ultrasonda gormek onu hissetmek cok guzel duygularmis elhamdulillah. Hepimiz saglikla kavusalim insaallah❤

Arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
Ben yaptirmicam canim ilk gebeligimde yaptırmistim tadi okadar igrenctiki inan uc gun yemek yiyemedim tiksindim o sekerin tadi gitmedi agzimdan zaten kan verdigimizde baktiriyoruz açlık sekerine yined doktorun daha iyi bilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…