- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Ben selime hanimdayim cok memnunum ondan seviyorum ama boyle seyler duyunca uzuldum ve dogrumu diye merak ediyorum esimde hic degstrmek istemiyor doktorumuzu. Senin doktorunun adi ne avrasyada acaba dogum ve muayene ucretlerini biliyormusunO tarafa yakınsan kendi hastanemi, Avrasya’yı tavsiye ederim.Hem kendi deneyimlerim, hem de tanıdıklarımın deneyimleri epey iyi.
Başarı’da benim akrabam hemşireydi önceden. Kendisi Çağla Hanımda doğum yapıp çok memnun kalmıştı. Başka bir tanıdığım da Selime Hanımdan. Sen hangisindesin? Normal/sezeryan konusunu ne yazık ki bilemiyorum.
Magnezyum magnorm kalsiyum calcimax canımKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Bende aynı durumdayım. Hayır yedikten sonra midem yanıyor ama yine de yiyesim geliyorBen cok yiyorum. Kac kg aldigimi soylemicem. Ama surekli aklim fikrim yemekte
Magnorm plus kullaniyorum. Kalsiyumda velbondu acaba degistirdi bugun doktorum osteozinc verdi onu icicem bugunKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Evet ilişki en başından beri yasakİlişki yasak mı doktor nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi mi bana eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi sadece
Ben 63 ile hamile kalmistim 2hafta once 68 cikarken bugun 71 ciktim doktor bile sasirdi ufff hizli almissin dedi . kotu aslinda ama bebegim iyi olsunda umursamadim suanBende aynı durumdayım. Hayır yedikten sonra midem yanıyor ama yine de yiyesim geliyor
Ben seker yuklemesini 2 hafta once yaptirdim temiz cikti cok sukurm tadi kotu degildi cilekli asitli kutu kola gibi biseydi sadece hizli ve ac karnina icmek sknti ama bana guzel geldi :)Ben yaptirmicam canim ilk gebeligimde yaptırmistim tadi okadar igrenctiki inan uc gun yemek yiyemedim tiksindim o sekerin tadi gitmedi agzimdan zaten kan verdigimizde baktiriyoruz açlık sekerine yined doktorun daha iyi bilir canim
ben demir ilacını gece uyumadan önce içiyorum sütü yoğurdu gün içinde tüketiyorum genellikle yumurtayı ne yalan söyleyim her gün yemiyorumkızlar selamlar nasılsınız:) ya demirle süt alımını nası dengeliyosunuz. ben kahvaltıda yumurta yediğim için içindeki demiri öldürmesin diye peynir süt yemiyorum, demir ilacını içmeme yakın da yemiyorum.. sadece akşamları süt yoğurt tüketebiliyorum. hiç peynir yiyemiyorum yani ama içim rahat etmiyo
ben de 63le hamile kaldım 22+4üm ve tam 10 kilo almışımm ben şokkkkBen 63 ile hamile kalmistim 2hafta once 68 cikarken bugun 71 ciktim doktor bile sasirdi ufff hizli almissin dedi . kotu aslinda ama bebegim iyi olsunda umursamadim suan
Bende aynı durumdayım. Hayır yedikten sonra midem yanıyor ama yine de yiyesim geliyor
Kalsiyum için ilaç kullanmıyorum ama magnezyum için magosit yazdı doktorumKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Benim ki karın kası değil kaburga ağrısı. Artık geceleri pek uyumuyorum. Okulda da zorlanıyorum . Ayakta dursam bile ağrı yapıyor. Kilo alımı göğüslerin büyümesi sebepler arasında birde bebeğin yerleşimi. Ben hem kilo aldım hem göğüslerim çok fazla büyüdü. Oturunca zaten kesiliyor gibi acı oluyor. Böyle 3 ay geçecek sanırım.Herkese gunaydin... karin kaslari agiran, karni hafiften yara gibi agriyaniniz varmi?? Artik iskence gibi oldu yatmak... bebekler bi silkeleniolar biseyden korkmus gibi.. iyice sinirlerim bozulmaya basladigobek altim cok kasiniyor... kremliyorum sonra ic camasirim atletim haliyle cekiyor.. ben suruyom bi taraftan emiyor.. acik dolasiyom az ise yarasin diye...
Arrtik zorlanmaya basliyorum kizlar...
OsteozincKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Ben yumurta ile peynir muhakkak yiyorum. Süt ile yumurta yemiyorum. Doktorun mu yeme dedi? Kesin olarak demirin emilimini azaltıyor diye biliyor musun. İlk kez duydum dakızlar selamlar nasılsınız:) ya demirle süt alımını nası dengeliyosunuz. ben kahvaltıda yumurta yediğim için içindeki demiri öldürmesin diye peynir süt yemiyorum, demir ilacını içmeme yakın da yemiyorum.. sadece akşamları süt yoğurt tüketebiliyorum. hiç peynir yiyemiyorum yani ama içim rahat etmiyo
Yapcak bisey yok ya neyapalim anne olmak boyle bisey iste herseyden ödün vericez sonra gider kilolar bebisler saglikla gelsinde :)ben de 63le hamile kaldım 22+4üm ve tam 10 kilo almışımm ben şokkkk
Masaallah haftasindan önde mi cikiyor senin bebis. Benim bikac gun geride cikti ama doktor muhim degil kilosu iyi dedi :) ilerleyen aylarda daha hizli kilo aliyolar ozamanlarda daha dikkat ederim :)Teyzeler biz geldikÇok şükür her şey yolunda; 930 gram,34 cm olmuşuz Ama ilk kez sırtımızı döndük ve ne kadar uğraşsak da foto vermedik
Ben agizdan aliyorum canim. Gecmis olsunKızlar doktora gittim. İlişkiden sonra kanama için. Enfeksiyon varmış ve progesteron verdi. İğne verdi düşük riski için. Kullanan var mı progesteron fitil olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?