2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben selime hanimdayim cok memnunum ondan seviyorum ama boyle seyler duyunca uzuldum ve dogrumu diye merak ediyorum esimde hic degstrmek istemiyor doktorumuzu. Senin doktorunun adi ne avrasyada acaba dogum ve muayene ucretlerini biliyormusun

Gunaydin kizlar, cok sık yazamiyorum pazartesi kv geldi.
Benim oksuruk biraz yumuşadi ama hala gecmedi, evden cikmiyorum. Magnezyum kasilmalari kesti ama alttan igne batiyor gibi kemik agrim var. Kontrol pazartesi bakalim doktor ne diyecek. Bu sabah da oglan idrar torbamla tekme antremani yapiyor canimi acitmaya basladi sipa.
Dun komsum geldi, oglundan kalan 0-3 ay iki devasa torba esyayi birakti, ben de kizina bendeki elbiseleri ayakkabilari verdim evden eksildi iyi oldu. Bugun yavas yavas getirdiklerini yikarim ben de.

İlişki yasak mı doktor nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi mi bana eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi sadece
Evet ilişki en başından beri yasak Bu eşim için kötü ne yapalım onlar sağlıklı olsunda. Birde doktor ağır kaldırmaktan vb şeylerden sakın diyor sürekli. Genelde hep istiraat ediyorum zaten

Bende aynı durumdayım. Hayır yedikten sonra midem yanıyor ama yine de yiyesim geliyor
Ben 63 ile hamile kalmistim 2hafta once 68 cikarken bugun 71 ciktim doktor bile sasirdi ufff hizli almissin dedi . kotu aslinda ama bebegim iyi olsunda umursamadim suan

Ben yaptirmicam canim ilk gebeligimde yaptırmistim tadi okadar igrenctiki inan uc gun yemek yiyemedim tiksindim o sekerin tadi gitmedi agzimdan zaten kan verdigimizde baktiriyoruz açlık sekerine yined doktorun daha iyi bilir canim
Ben seker yuklemesini 2 hafta once yaptirdim temiz cikti cok sukurm tadi kotu degildi cilekli asitli kutu kola gibi biseydi sadece hizli ve ac karnina icmek sknti ama bana guzel geldi :)

ben demir ilacını gece uyumadan önce içiyorum sütü yoğurdu gün içinde tüketiyorum genellikle yumurtayı ne yalan söyleyim her gün yemiyorum

Benim ki karın kası değil kaburga ağrısı. Artık geceleri pek uyumuyorum. Okulda da zorlanıyorum . Ayakta dursam bile ağrı yapıyor. Kilo alımı göğüslerin büyümesi sebepler arasında birde bebeğin yerleşimi. Ben hem kilo aldım hem göğüslerim çok fazla büyüdü. Oturunca zaten kesiliyor gibi acı oluyor. Böyle 3 ay geçecek sanırım.

Ben yumurta ile peynir muhakkak yiyorum. Süt ile yumurta yemiyorum. Doktorun mu yeme dedi? Kesin olarak demirin emilimini azaltıyor diye biliyor musun. İlk kez duydum da

Kızlar doktora gittim. İlişkiden sonra kanama için. Enfeksiyon varmış ve progesteron verdi. İğne verdi düşük riski için. Kullanan var mı progesteron fitil olarak

Teyzeler biz geldik Çok şükür her şey yolunda; 930 gram,34 cm olmuşuz Ama ilk kez sırtımızı döndük ve ne kadar uğraşsak da foto vermedik
Masaallah haftasindan önde mi cikiyor senin bebis. Benim bikac gun geride cikti ama doktor muhim degil kilosu iyi dedi :) ilerleyen aylarda daha hizli kilo aliyolar ozamanlarda daha dikkat ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…