2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 63 ile hamile kalmistim 2hafta once 68 cikarken bugun 71 ciktim doktor bile sasirdi ufff hizli almissin dedi . kotu aslinda ama bebegim iyi olsunda umursamadim suan
Ben de 63le basladim canim, 71,5 cikiyorum su an. 80i gecmeden bitirsek daha bisey istemem. Kizimda 55le baslayip 80le bitirmistim

Ben 63 ile hamile kalmistim 2hafta once 68 cikarken bugun 71 ciktim doktor bile sasirdi ufff hizli almissin dedi . kotu aslinda ama bebegim iyi olsunda umursamadim suan
Ben 53 ile başladım. Dün sağlık ocağında 63 çıktım evde 62 çıkıyorum kıyafetlerden sanırım. Yinede çok fazla ama benimde tek derdim bebeğimin iyi olması yoksa kilo verilir. Canımın her istediğini de yiyorum kendimi kısıtlamıyorum valla.
Çalışmasam bu kadar kilo almazdım muhtemelen evde sağlıklı beslenirdim. Kahvaltı öğle yemeğini düzgün yapardım. E çalışınca simitler, poğaçalar, tostlar, dürümler, hamburgerler, pizzalar kilo yapıyor.

Kızlar doktora gittim. İlişkiden sonra kanama için. Enfeksiyon varmış ve progesteron verdi. İğne verdi düşük riski için. Kullanan var mı progesteron fitil olarak
Ben gebeligimin başından beri kullaniyorum vajinal olarak.
Enfeksiyon için birşey vermedi mi?

ben demir ilacını öğle yemeğinden 2 saat sonra içiyorum.sütümüde gece yatarken içiyorum.bilgim çok yok ama peynir ve yumurtanın birbirini çok tolare etceğini düşünmüyorum.bir yumurta bir dilim peynir ye mutlaka ,süt yada çay içersen kahvaltıdan 1 saat sonra iç demişti dr'um

ben demir ilacını gece uyumadan önce içiyorum sütü yoğurdu gün içinde tüketiyorum genellikle yumurtayı ne yalan söyleyim her gün yemiyorum
Sabah kalkar kalkmaz aç karnına Demir ilacı alıyorum kızımı okul için hazırlayıp okula götürene kadar da yarım saatten fazla bi zaman geçiyordur sonrasında kahvaltı yapıyorum yumurta peynir de yiyorum sorun olur mu ki

Bende oyleym valla evde oldugum halde borek pogca ozellkle ekmek cok yiyorum sabah 9 da uyandm hastabe icin bseyler yedim simdi 2. Kahvaltimi yaptim yaridan fazla ekmek yemisim bugun daha aksami var

KAhvaltımı yapıyorum ilacımı da en az 2 saat sonra içiyorum canım içtikten sonrda bir süre süt ürünü tüketmiyorum

Yaaa Aslinda eltimde oyle diyor 15 kilo almis 13 unu vermis sonra sutum olsun diye yemis ve istahi cok acilmis 15 daha almis. Hamile kalma kilosundan 17 kilo fazlasi varmis suan . korktum bende
Emzirirken insan hem yoruluyor hem acikiyor ama sut yapan tek sey bol su icmek ve dinlenmek. Yemekte asiriya kacmadikca gidiyor kilolar. Ben 80den 63e kadar cok rahat geldim dogumdan sonra 5 ay gibi surede, ama sonrasinda sutum azaldi, ise geri donunce hareketim azaldi. 8 aylik olunca da emzirmeyi birakip kortizon almak zorunda kaldim, 8 kilo o yuzden gidemedi. Bu sefer herhangi bi sorun yasamazsam verilir gibi geliyor. Hayirlisiyla bebeler bi gelsin de, gerisini dusunuruz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…