2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de 25 haftalık hamileyim. Akıntı gibi birşey oluyor. Özellikle oturup kalkarken, hareket ederken. Su sızıntısı olma ihtimali var mı? Farkı nedir? Böyle vajinam da idrarım gelmiş gibi oluyor.

BENİM DR UN TAVSİYESİ YEMEKTEN YARIM SAAT ÖNCE AÇ YADA YEMEKTEN 2 SAAT SONRAYDI.HİÇBİR SORUN OLMAZ.

Benim o karnım ağrıma gibi değilde gergin ve döndünce acıyor gibi. Silkelenme değil o hıçkırma gibi bendede oluyor özellikle çok hareketlendikten sonra

Masaallah haftasindan önde mi cikiyor senin bebis. Benim bikac gun geride cikti ama doktor muhim degil kilosu iyi dedi :) ilerleyen aylarda daha hizli kilo aliyolar ozamanlarda daha dikkat ederim :)
Şu an biraz önde ama sorun yok dedi canım Bebeğe kilo yapan şeyler yiyorum aslında ama kendim de alıyorum ona da aldırıyorum 50 kg ile hamile kaldım, 60 oldum

Ben selime hanimdayim cok memnunum ondan seviyorum ama boyle seyler duyunca uzuldum ve dogrumu diye merak ediyorum esimde hic degstrmek istemiyor doktorumuzu. Senin doktorunun adi ne avrasyada acaba dogum ve muayene ucretlerini biliyormusun
Canım ben Atilla Okur’a gidiyorum. Muayene ücreti 100 lira. Yazın sorduğum zaman normal doğum 1800dü. Yanlış olmasın isteğe bağlı epidural sezeryan falan da 2800-3000 civarıydı ama sanıyorum zam gelmiştir.
Benim doktorumun normal doğum yanlısı olduğunu biliyorum. Aynı şekilde Meriç Bey de. Gülfem Hanım ve Fatma Hanım’dan da memnun olanları biliyorum ama doğum tercihlerini bilmiyorum. Avrasya hastanesi genel olarak kadın doğum alanında tercih edilen bir hastane.

Kızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Bana doktorum baslatmadi ben agzimla istedim artık bir tane ilaç yazmis efermag suda eritip içiliyor magnezyum bu kalsiyum hala ortada yok kullananlar ne kullanıyor acaba

Şu an biraz önde ama sorun yok dedi canım Bebeğe kilo yapan şeyler yiyorum aslında ama kendim de alıyorum ona da aldırıyorum 50 kg ile hamile kaldım, 60 oldum
bebeğe kilo aldıran şeyler nelerdir canım.herşeyi yemeye özen gösteriyorum ama kilo olarak ben çok zayıftım eşimde üniversite zamanına kadar hep çok zayıfmış. ikimizde minyon olunca bebekte kesin küçük olur diyoruz ki 24. hafta da 680 grdı.ben 9 kilo aldım ama bebek çok almıyor gibi geliyor.

Bende bu konuyu en son kontrolde konuştum doktorumla kızım çok küçük doğdu bu bebeğimin biraz daha kilolu doğmasını istiyorum dedim doktor bünye meselesi dedi ne yaparsan yap bebek alacağı kadar kilo alır dedi ama tabiki beslenme de önemli dedi protein ağırlıklı beslen dedi siz ne yiyorsunuz çoğunlukla bu arada maşallah bebişinize

Benimde 24 haftada 640 gram demişti

sanmıyorum yarım saatte emiliyordur bence kana gece yatmadan önce için siz de benim gibi içiniz de rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…