- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
BENİM DR UN TAVSİYESİ YEMEKTEN YARIM SAAT ÖNCE AÇ YADA YEMEKTEN 2 SAAT SONRAYDI.HİÇBİR SORUN OLMAZ.Sabah kalkar kalkmaz aç karnına Demir ilacı alıyorum kızımı okul için hazırlayıp okula götürene kadar da yarım saatten fazla bi zaman geçiyordur sonrasında kahvaltı yapıyorum yumurta peynir de yiyorum sorun olur mu ki
HOŞGELDİN BENİMDE SAT 29 MAYIS :)Selamlargruba ben de katılmak istiyorum. 26 haftalık hamileyim. Sat'im 29-05 Tahmini doğum tarihim 04 mart.
Ben yaptrmıcamArkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmeyen varmı
OsteocareKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Benim o karnım ağrıma gibi değilde gergin ve döndünce acıyor gibi. Silkelenme değil o hıçkırma gibi bendede oluyor özellikle çok hareketlendikten sonraHerkese gunaydin... karin kaslari agiran, karni hafiften yara gibi agriyaniniz varmi?? Artik iskence gibi oldu yatmak... bebekler bi silkeleniolar biseyden korkmus gibi.. iyice sinirlerim bozulmaya basladigobek altim cok kasiniyor... kremliyorum sonra ic camasirim atletim haliyle cekiyor.. ben suruyom bi taraftan emiyor.. acik dolasiyom az ise yarasin diye...
Arrtik zorlanmaya basliyorum kizlar...
Evet teyzesiOyy maşallah canım tospik olmuş artık seninki
Ben de yaptırmıycam. Doktorum gerek yok dedi zaten. Bebek olması gerektiğinden tombul olursa yapıyorum dedi. Çünkü halk Canan Karatay'dan dolayı tedirgin dedi. Ve bazı şeylerine katıldığını söyledi. Benimkinin kilosu normalmiş. Gerek duymadı.Ben yaptrmıcam
Şu an biraz önde ama sorun yok dedi canımMasaallah haftasindan önde mi cikiyor senin bebis. Benim bikac gun geride cikti ama doktor muhim degil kilosu iyi dedi :) ilerleyen aylarda daha hizli kilo aliyolar ozamanlarda daha dikkat ederim :)
Canım ben Atilla Okur’a gidiyorum. Muayene ücreti 100 lira. Yazın sorduğum zaman normal doğum 1800dü. Yanlış olmasın isteğe bağlı epidural sezeryan falan da 2800-3000 civarıydı ama sanıyorum zam gelmiştir.Ben selime hanimdayim cok memnunum ondan seviyorum ama boyle seyler duyunca uzuldum ve dogrumu diye merak ediyorum esimde hic degstrmek istemiyor doktorumuzu. Senin doktorunun adi ne avrasyada acaba dogum ve muayene ucretlerini biliyormusun
Inşallah olur canımYarin deniycem bugün daha azaldi gibi ama insallah şifa olur
Bana doktorum baslatmadi ben agzimla istedim artık bir tane ilaç yazmis efermag suda eritip içiliyor magnezyum bu kalsiyum hala ortada yok kullananlar ne kullanıyor acabaKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
bebeğe kilo aldıran şeyler nelerdir canım.herşeyi yemeye özen gösteriyorum ama kilo olarak ben çok zayıftım eşimde üniversite zamanına kadar hep çok zayıfmış. ikimizde minyon olunca bebekte kesin küçük olur diyoruz ki 24. hafta da 680 grdı.ben 9 kilo aldım ama bebek çok almıyor gibi geliyor.Şu an biraz önde ama sorun yok dedi canımBebeğe kilo yapan şeyler yiyorum aslında ama kendim de alıyorum ona da aldırıyorum 50 kg ile hamile kaldım, 60 oldum
magosit kullanıyorum ama düzenli hergün içmiyorum çok yorulduğum ayakta çok kaldığım zamanlar içiyorumKızlar rica etsem hangi kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullanıyorsunuz, yazar mısınız?
Bende bu konuyu en son kontrolde konuştum doktorumla kızım çok küçük doğdu bu bebeğimin biraz daha kilolu doğmasını istiyorum dedim doktor bünye meselesi dedi ne yaparsan yap bebek alacağı kadar kilo alır dedi ama tabiki beslenme de önemli dedi protein ağırlıklı beslen dedi siz ne yiyorsunuz çoğunlukla bu arada maşallah bebişinizeŞu an biraz önde ama sorun yok dedi canımBebeğe kilo yapan şeyler yiyorum aslında ama kendim de alıyorum ona da aldırıyorum 50 kg ile hamile kaldım, 60 oldum
Benimde 24 haftada 640 gram demiştibebeğe kilo aldıran şeyler nelerdir canım.herşeyi yemeye özen gösteriyorum ama kilo olarak ben çok zayıftım eşimde üniversite zamanına kadar hep çok zayıfmış. ikimizde minyon olunca bebekte kesin küçük olur diyoruz ki 24. hafta da 680 grdı.ben 9 kilo aldım ama bebek çok almıyor gibi geliyor.
sanmıyorum yarım saatte emiliyordur bence kana gece yatmadan önce için siz de benim gibi içiniz de rahat ederSabah kalkar kalkmaz aç karnına Demir ilacı alıyorum kızımı okul için hazırlayıp okula götürene kadar da yarım saatten fazla bi zaman geçiyordur sonrasında kahvaltı yapıyorum yumurta peynir de yiyorum sorun olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?