parlama geçiyor diye duydum benBir sorum daha olacak bebeğin kalbinde parlama var dedi. Daha önce Yazmışsınız dır belki ama bunu diyen oldu mu
ablamın ilk oğlunu 39. haftada almışlardı ikinci oğlu 38. haftada ablamın suyu gelmişti öylelikle almışlardıSezeryan da 38 haftada mı alıyorlar bebeği
Allah tamamını erdirsin canım. Bakalım hangimizin bebisi once doğacak. Kız mı erkek mi?HOŞGELDİN BENİMDE SAT 29 MAYIS :)
Genelde 39 bekliyor artik doktorlarSezeryan da 38 haftada mı alıyorlar bebeği
Aynen canım bazen canım öyle şeyler istiyorki yememek elde değilBenimde çok olmadı başlayalı iki haftadır çok fena. Ama çözdüm bende olayı. Paketli bisküvi vs yemişsem, hamurişi bir şey (özellikle poğaça ev yapımı olması fark etmiyor) yemişsem. Bide akşam yemeğini 7 den sonra yersem mide yanmam ensemin köküne kadar yakıyor çok kötü. Ama bunlara dikkat edersem rennie içmeden uyuyabiliyorum. Sen de mutlaka yediklerine dikkat edersen çözersin az da olsa. Ama bazende bile bile yiyorum canım istiyor akşam mahvoluyorum
Ayy benimde hayalim ama cok pahali fiyatlariEşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?
Bakalım Allah ne gösterecekGenelde 39 bekliyor artik doktorlar
Kızımda benim suyum 36 haftada geldi ne oluyor anlamadan Doğum yaptımablamın ilk oğlunu 39. haftada almışlardı ikinci oğlu 38. haftada ablamın suyu gelmişti öylelikle almışlardı
normal doğum mu oldu sizin ablamın 1. sezaryen olunca 2. de mecbur sezaryen oldu :)Kızımda benim suyum 36 haftada geldi ne oluyor anlamadan Doğum yaptım
Ben ilkinde de yaptırmadım yani doktor gerek görmedi zayifim ve ailemde yok diye ama dikkat ettrdi her ihtimale karşı, bende pirinc vs degilde tatlı sekerli şeyler yememeye dikkat ettimBen de yaptırmıycam. Doktorum gerek yok dedi zaten. Bebek olması gerektiğinden tombul olursa yapıyorum dedi. Çünkü halk Canan Karatay'dan dolayı tedirgin dedi. Ve bazı şeylerine katıldığını söyledi. Benimkinin kilosu normalmiş. Gerek duymadı.
Normal mi oldu :)Kızımda benim suyum 36 haftada geldi ne oluyor anlamadan Doğum yaptım
Duruma gore degisiyor dr karar veriyor 39 da alinanda oluyor.Sezeryan da 38 haftada mı alıyorlar bebeği
Yok boyle bebek bi anda ses duyarda korkar ya boyle oanik gibi bi anda kelebek gibi eli kolu iki uckere patapat vuruyor.. icim bosaliyor sanki.. rahim aciliyormus oyuzden sanirim bu karin kas agrisi.. yani Allahtan hayirlisiAy o silkelenme bolumune gelince kahkaha attim o nasil oluyor kiz oylebenim minnoş daha kaymalara başlamadi. Öyle vuruşlar ve biziklamalar var. En cok altta bizikliyor herhalde yine bas asagi ve eller asagida. Oyle huylaniyorum ki durtukluyorum yapma diye dikkatini yukarilara cekmeye calisiyorum.
Sizde deneyin bak karniniza bisey koyun nasil oraya vuruyolar. Kizim da ne zaman arabaya binsem kemere vururdu
Eger sut iceceksem kalkar kakmaz soguk sut yada isitip balli sut iciyorum... sonra bir guzel icerde oturuyorum.. yarim saat 45 dk sonra kalkip gonlumden geldigi gibi kahvalti hazirliyorum ve yiyorum. O aradan gecen surenin yeterli oldugunu dusunuyorum.. peynir yumurtami yicem ne bilim yada baska bisimi yapip yiyorum.. onceden sut ictigim ocin bi tokluk hissi oluyor daha az yemis oluyorum.. kahvaltimdada kefir iciyorum.. yada sikma portakal suyu iciyorum.. ara ogunlerdede kefir iciyorum.. yada yogurt yiyorum ikinci araohundede roka limonlu yiyorum..kızlar selamlar nasılsınız:) ya demirle süt alımını nası dengeliyosunuz. ben kahvaltıda yumurta yediğim için içindeki demiri öldürmesin diye peynir süt yemiyorum, demir ilacını içmeme yakın da yemiyorum.. sadece akşamları süt yoğurt tüketebiliyorum. hiç peynir yiyemiyorum yani ama içim rahat etmiyo
Bana dikişler zorlanmasın diye 38 gibi düşünebilirsin tarihini dediGenelde 39 bekliyor artik doktorlar
Bu bebek ennbuyuk tombik tavsannn ciktiTeyzeler biz geldikÇok şükür her şey yolunda; 930 gram,34 cm olmuşuz Ama ilk kez sırtımızı döndük ve ne kadar uğraşsak da foto vermedik
MaşallahTeyzeler biz geldikÇok şükür her şey yolunda; 930 gram,34 cm olmuşuz Ama ilk kez sırtımızı döndük ve ne kadar uğraşsak da foto vermedik
Canım ben 3 ay kullandım fitil. 4.ayıma başlarken bıraktırdı doktor. Ki benim kanama problemim falan da olmadı. Ama doktorlar devam ettirdiKızlar doktora gittim. İlişkiden sonra kanama için. Enfeksiyon varmış ve progesteron verdi. İğne verdi düşük riski için. Kullanan var mı progesteron fitil olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?