2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen canım bazen canım öyle şeyler istiyorki yememek elde değil

Ben ilkinde de yaptırmadım yani doktor gerek görmedi zayifim ve ailemde yok diye ama dikkat ettrdi her ihtimale karşı, bende pirinc vs degilde tatlı sekerli şeyler yememeye dikkat ettim

Yok boyle bebek bi anda ses duyarda korkar ya boyle oanik gibi bi anda kelebek gibi eli kolu iki uckere patapat vuruyor.. icim bosaliyor sanki.. rahim aciliyormus oyuzden sanirim bu karin kas agrisi.. yani Allahtan hayirlisi

Eger sut iceceksem kalkar kakmaz soguk sut yada isitip balli sut iciyorum... sonra bir guzel icerde oturuyorum.. yarim saat 45 dk sonra kalkip gonlumden geldigi gibi kahvalti hazirliyorum ve yiyorum. O aradan gecen surenin yeterli oldugunu dusunuyorum.. peynir yumurtami yicem ne bilim yada baska bisimi yapip yiyorum.. onceden sut ictigim ocin bi tokluk hissi oluyor daha az yemis oluyorum.. kahvaltimdada kefir iciyorum.. yada sikma portakal suyu iciyorum.. ara ogunlerdede kefir iciyorum.. yada yogurt yiyorum ikinci araohundede roka limonlu yiyorum..

Teyzeler biz geldik Çok şükür her şey yolunda; 930 gram,34 cm olmuşuz Ama ilk kez sırtımızı döndük ve ne kadar uğraşsak da foto vermedik
Maşallah bebiş baya önden gidiyor. Benimki 24. Haftada 720 gr dı. Banada küçük gibi geldi ama her bebek aynı olamaz ki. Sağlıkla gelsinler dünyaya melekler

Bugün kan sonuçlarımı aldım. Kanım 10.5’ten 10.7’ye çıkmış. Valla az da olsa yükselmiş ya ne biçim rahatladım beybide ya da bende bir sorun olsa bu kadar da yükselmezdi diye düşünüyorum çünkü. daha da yükselsin diye Hünnap keçi boynuzu özü aldım. İnşallah işe yarar. Kullanan var mı?

Şekerim güzel düşmüş kiloma göre epey iyi. 86 hemşire beğendi değeri bir de idrardaki kan geçmemiş hala, farkında olmadan taş dökmeye devam ediyorum galiba bir de enfeksiyon çıkmış, tek kullanımlık saşe verdi.

B12 ve D vitamini de düşmüş beybim vampir gibi emiyor beni, helali hoş olsun yavruma

Kızlar doktora gittim. İlişkiden sonra kanama için. Enfeksiyon varmış ve progesteron verdi. İğne verdi düşük riski için. Kullanan var mı progesteron fitil olarak
Canım ben 3 ay kullandım fitil. 4.ayıma başlarken bıraktırdı doktor. Ki benim kanama problemim falan da olmadı. Ama doktorlar devam ettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…