2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sezeryan da 38 haftada mı alıyorlar bebeği
Bebisin gelisimine bagli kizimda 3 mart yada 7 mart bir tarih secin kongrede olacagim demisti esim 7sini beklemeyelim hemen gelsin 3u olsun dedi 3unde tam 38+0 dim. Kizimi 3250 gr kucagima aldim.
Simdi oglumda da satlarim ayni; yine 3 unde olur mu diye sordum erkeklerin ciger gelisimi kizlara gore daha gec oluyor. Alamayabiliriz dedi o zaman duruma gore bakacagiz ama almama taraftariyim dedi doktorum ayni bu arada.

Kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Çocuk odasına perde yaptırıcam ama ilerde de camın önündeki alana şu ikea'da falan renkli oyuncak dolabı satılıyorya boydan boya onu aliyim hem üstüne minder güzel durur diye dişündüm. Boydan perde yaptırsam o dolabı koyamam heralde camın önüne kısa perde yaptırsam bunseferde çirkin mi olur kararsız kaldım.
Stor hiç kullanmadım zaten cam büyük bi de üstten açılmıyor o zor olur dedim.
Pinterestte şöyle birşey buldum cama takılan stor gibi şeyler nasılki acaba hiç kullanmadım.

Eklentiler

• IMG_20191127_180225.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191127-182215.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 63
Görüntü olarak çok şık da pencereden düşme olasılığı korkutucu. Camlar kapalı olsa da ayakta dururken dengesini kaybetse mazallah. Allah korusun. Ama illaki düşünüyorum diyorsan bejim kızımın odasında fon perde yaptırmıştık. Kalın olduğu icin perdeci oradaki petegin önünü kapatmak istemedi ve ortaya söyle bir manzara çıktı. Kısa perdenin görünüşüne fikir olabilir. Stor kullanmıyorum o yüzden yorum yapamayacağım

Eklentiler

• image.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 48

Aa aynı tarihlerde mi doğacaklar inşallah

Ayy camdan düşme olayını hiç düşünmemiştim Allah korusunn. Sağol canım fikir için.

demir icerikli yemeklerle c vitamini alin diyorlar mutlaka. Mesela yumurta yanina portakal suyu veya et yanina yarim limon sikilmis salata. Mumkunse yogurt yemeyin. Benim de demir eksikligim var o yuzden hep demir iceren yiyeceklerin yanina bol limonu salata yiyorum.

son donemde cogu sey bende fena asit yapiyo midemde. midem yandikca gecirsin diye biseyler yiyorum :) rennie disinda bir cozum bulamadim henuz. az az yiyin diyolar ama nerdeee

Ya oerdeyi uzun tut simdilik sonradan kestirirsin kafana gore... cok da guzel olur.. hem icine sinen perden olsun gemde ileriye donukte kullanirsi b.. minderli oyle bir pencere yaninda istiyorsan ama ben korkardim ve cocuk buyuyene kadar bayaggg buyuyene kadar yaptiramazdim.. sende o yuzden epey kullanirsin canim perdeni

Doğru diyorsun canım küçükken sıkıntı olur. Ben uzun ysptıriyim sonrasında duruma göre kestiririm.

Maşallah bebiş baya önden gidiyor. Benimki 24. Haftada 720 gr dı. Banada küçük gibi geldi ama her bebek aynı olamaz ki. Sağlıkla gelsinler dünyaya melekler
Evet canım, kilo farkı çok normal diyor doktorum zaten. Asla da kıyas yapıp canınızı sıkmayın diyor Sağlıklı olsunlar da zayıf tombik fark etmez

Doğru diyorsun canım küçükken sıkıntı olur. Ben uzun ysptıriyim sonrasında duruma göre kestiririm.
Perde ucunu her turlu terzide sip diye diktiriverirsin.. hic problem degil, pantolon pacasindan daha kolaydir emin ol.. dupduz dikis cunku.. minnakima guzel icine sinen perdesinide almis olursun anniskosu

Sağ ol teyzesi Ya mesela haftada bir pirinç pilavı yiyorsam sonra arpa şehriye, bulgur yiyorum. Sabah tahin pekmezi es geçmiyorum, humus yiyorum haftada bir gün o da tahin, nohut tam vitamin deposu. Çorba ve pilavlar hep kemik suyuyla oluyor. Bir de mutlaka meyve yiyorum, her gün bir porsiyon ama farklı çeşit

Yaaa karnin kesiliyor gibi derim aciyoo... duz yatamiyorum kaburgamda agriyo karin kadimda karin deriside gerildigi icin... gobek deligim iyice gerildi.. ama daha gobek deligim pörtlemedi... uc ay beklerse neye doneriz hocbi fikrim yok

Benimde 24te 700gr dı. Doktor ölçümüne normal dedi
Ya bu doktorlar cilgin ya 24( 23+2) te benimkilerde 720 idi 25+4 te baskka doktora gittim ikiside 702 dedi... alin size farkk... bebekler spormu yapti zayifladimi ne kadar fark cikti bide kilo alacagina yada ayni kalsaymis olcusu bu kadar fark olabilir mi dedim icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…