Bende bendeAaaaa 63 le başladım bende 72 çıktım aynıymışız aynı almışız
Bebisin gelisimine bagli kizimda 3 mart yada 7 mart bir tarih secin kongrede olacagim demisti esim 7sini beklemeyelim hemen gelsin 3u olsun dedi 3unde tam 38+0 dim. Kizimi 3250 gr kucagima aldim.Sezeryan da 38 haftada mı alıyorlar bebeği
bende oyleyim... 63 ile baslayip 72’ ye ulasanlar kulubundenimBende bende63 le başladım şuanda 72 kiloyum bende.
Görüntü olarak çok şık da pencereden düşme olasılığı korkutucu. Camlar kapalı olsa da ayakta dururken dengesini kaybetse mazallah. Allah korusun. Ama illaki düşünüyorum diyorsan bejim kızımın odasında fon perde yaptırmıştık. Kalın olduğu icin perdeci oradaki petegin önünü kapatmak istemedi ve ortaya söyle bir manzara çıktı. Kısa perdenin görünüşüne fikir olabilir. Stor kullanmıyorum o yüzden yorum yapamayacağımKızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Çocuk odasına perde yaptırıcam ama ilerde de camın önündeki alana şu ikea'da falan renkli oyuncak dolabı satılıyorya boydan boya onu aliyim hem üstüne minder güzel durur diye dişündüm. Boydan perde yaptırsam o dolabı koyamam heralde camın önüne kısa perde yaptırsam bunseferde çirkin mi olur kararsız kaldım.
Stor hiç kullanmadım zaten cam büyük bi de üstten açılmıyor o zor olur dedim.
Pinterestte şöyle birşey buldum cama takılan stor gibi şeyler nasılki acaba hiç kullanmadım.
Bebisin gelisimine bagli kizimda 3 mart yada 7 mart bir tarih secin kongrede olacagim demisti esim 7sini beklemeyelim hemen gelsin 3u olsun dedi 3unde tam 38+0 dim. Kizimi 3250 gr kucagima aldim.
Simdi oglumda da satlarim ayni; yine 3 unde olur mu diye sordum erkeklerin ciger gelisimi kizlara gore daha gec oluyor. Alamayabiliriz dedi o zaman duruma gore bakacagiz ama almama taraftariyim dedi doktorum ayni bu arada.
Ayy camdan düşme olayını hiç düşünmemiştim Allah korusunn. Sağol canım fikir için.Görüntü olarak çok şık da pencereden düşme olasılığı korkutucu. Camlar kapalı olsa da ayakta dururken dengesini kaybetse mazallah. Allah korusun. Ama illaki düşünüyorum diyorsan bejim kızımın odasında fon perde yaptırmıştık. Kalın olduğu icin perdeci oradaki petegin önünü kapatmak istemedi ve ortaya söyle bir manzara çıktı. Kısa perdenin görünüşüne fikir olabilir. Stor kullanmıyorum o yüzden yorum yapamayacağım
Biz henuz konuşmadık. Benim dikislerim odemliymis biraz gec iyilesme varmis. Kizim 28 aylık. Bakalim o donem ne diyecekBana dikişler zorlanmasın diye 38 gibi düşünebilirsin tarihini dedi
69.5 ile basladim 4. Ayda 62.5 idim bu haftamda 70.5 oldum bu nasil kizlar?Bende bende63 le başladım şuanda 72 kiloyum bende.
Yani ilk sezeryanini doktor nasil anliyor dikislerini ?Biz henuz konuşmadık. Benim dikislerim odemliymis biraz gec iyilesme varmis. Kizim 28 aylık. Bakalim o donem ne diyecek
kızlar selamlar nasılsınız:) ya demirle süt alımını nası dengeliyosunuz. ben kahvaltıda yumurta yediğim için içindeki demiri öldürmesin diye peynir süt yemiyorum, demir ilacını içmeme yakın da yemiyorum.. sadece akşamları süt yoğurt tüketebiliyorum. hiç peynir yiyemiyorum yani ama içim rahat etmiyo
Ya oerdeyi uzun tut simdilik sonradan kestirirsin kafana gore... cok da guzel olur.. hem icine sinen perden olsun gemde ileriye donukte kullanirsi b.. minderli oyle bir pencere yaninda istiyorsan ama ben korkardim ve cocuk buyuyene kadar bayaggg buyuyene kadar yaptiramazdim.. sende o yuzden epey kullanirsin canim perdeniKızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Çocuk odasına perde yaptırıcam ama ilerde de camın önündeki alana şu ikea'da falan renkli oyuncak dolabı satılıyorya boydan boya onu aliyim hem üstüne minder güzel durur diye dişündüm. Boydan perde yaptırsam o dolabı koyamam heralde camın önüne kısa perde yaptırsam bunseferde çirkin mi olur kararsız kaldım.
Stor hiç kullanmadım zaten cam büyük bi de üstten açılmıyor o zor olur dedim.
Pinterestte şöyle birşey buldum cama takılan stor gibi şeyler nasılki acaba hiç kullanmadım.
Doğru diyorsun canım küçükken sıkıntı olur. Ben uzun ysptıriyim sonrasında duruma göre kestiririm.Ya oerdeyi uzun tut simdilik sonradan kestirirsin kafana gore... cok da guzel olur.. hem icine sinen perden olsun gemde ileriye donukte kullanirsi b.. minderli oyle bir pencere yaninda istiyorsan ama ben korkardim ve cocuk buyuyene kadar bayaggg buyuyene kadar yaptiramazdim.. sende o yuzden epey kullanirsin canim perdeni
Evet canım, kilo farkı çok normal diyor doktorum zaten. Asla da kıyas yapıp canınızı sıkmayın diyorMaşallahbebiş baya önden gidiyor. Benimki 24. Haftada 720 gr dı. Banada küçük gibi geldi ama her bebek aynı olamaz ki. Sağlıkla gelsinler dünyaya melekler
Yaa teyzesiii, hem de ne tombikBu bebek ennbuyuk tombik tavsannn cikti
Perde ucunu her turlu terzide sip diye diktiriverirsin.. hic problem degil, pantolon pacasindan daha kolaydir emin ol.. dupduz dikis cunku.. minnakima guzel icine sinen perdesinide almis olursun anniskosuDoğru diyorsun canım küçükken sıkıntı olur. Ben uzun ysptıriyim sonrasında duruma göre kestiririm.
Zayif tombikte olsa senin bebeginde tombik olsun insallah annesiEvet canım, kilo farkı çok normal diyor doktorum zaten. Asla da kıyas yapıp canınızı sıkmayın diyorSağlıklı olsunlar da zayıf tombik fark etmez
Benimde 24te 700gr dı. Doktor ölçümüne normal dediMaşallahbebiş baya önden gidiyor. Benimki 24. Haftada 720 gr dı. Banada küçük gibi geldi ama her bebek aynı olamaz ki. Sağlıkla gelsinler dünyaya melekler
Sağ ol teyzesiBende bu konuyu en son kontrolde konuştum doktorumla kızım çok küçük doğdu bu bebeğimin biraz daha kilolu doğmasını istiyorum dedim doktor bünye meselesi dedi ne yaparsan yap bebek alacağı kadar kilo alır dedi ama tabiki beslenme de önemli dedi protein ağırlıklı beslen dedi siz ne yiyorsunuz çoğunlukla bu arada maşallah bebişinize
Yaaa karnin kesiliyor gibi derim aciyoo... duz yatamiyorumBenim ki karın kası değil kaburga ağrısı. Artık geceleri pek uyumuyorum. Okulda da zorlanıyorum . Ayakta dursam bile ağrı yapıyor. Kilo alımı göğüslerin büyümesi sebepler arasında birde bebeğin yerleşimi. Ben hem kilo aldım hem göğüslerim çok fazla büyüdü. Oturunca zaten kesiliyor gibi acı oluyor. Böyle 3 ay geçecek sanırım.
Ya bu doktorlar cilgin ya 24( 23+2) te benimkilerde 720 idi 25+4 te baskka doktora gittim ikiside 702 dedi... alin size farkk... bebekler spormu yapti zayifladimiBenimde 24te 700gr dı. Doktor ölçümüne normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?