2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Teyzesi, mesela pirinç pilavında az yiyorum ama arpa şehriye, bulgur daha çok yiyorum. Sabah tahin pekmezi mutlaka yerim, haftada bir gün tahin, nohut vitamin deposu diye humus yiyorum. Çorba ve pilavlar hep kemik suyuyla oluyor. meyve yiyorum, ama her gün bir porsiyon ama farklı çeşit olarak

Benim kanım bir ara 9.9 a düşmüştü. Bu kadar düşüşten sonra sadece beslenmenin kısa zamanda kanı yükseltmeyeceğini düşünüyorum. Doktorum kan ilacımı değiştirip sabah akşam içirdikten sonra 1.5 ayda 11.2 ye yükseldi. Beslenmemde büyük bir değişiklik olmadı hatta çayı malesef başlarda hiç içmezsen sonraları baya tüketmeye başladım. Ben ilaca bağlıyorum

Tombik seninki miydi simdi isimleri karistirmamayim eger seninkiyse bebek hakkini vermis yani kuzucuk

O ölçümlerin çoğunluğu doktorun cihazındaki ortalamalar olarak alınıyor. Yoksa kesin sonuca ulaşmaları tam olarak mümkün değil. Böyle olunca her doktor farklı ölçüm yapıyor

O ölçümlerin çoğunluğu doktorun cihazındaki ortalamalar olarak alınıyor. Yoksa kesin sonuca ulaşmaları tam olarak mümkün değil. Böyle olunca her doktor farklı ölçüm yapıyor
Aynen canim katiliyorum... ve bu sonuclara guvenerek cocuk budur deyince vallahi bilemedim.. bu hafta yine iki doktara gidecem cuma kendi dr um pazartesi devletteki doktorum bakalim simdi ne diyecekler

Aynen canim katiliyorum... ve bu sonuclara guvenerek cocuk budur deyince vallahi bilemedim.. bu hafta yine iki doktara gidecem cuma kendi dr um pazartesi devletteki doktorum bakalim simdi ne diyecekler
Ben doğum yapacağım zaman hep aynı doktora gittim. Doğumun 3 gün öncesi bebek 3 kilo dedi ama doğunca fazla az olabilir demişti. Nitekim bebek 3500 gr doğdu. Zaten çok düşük bir doğum kilosu yoksa takılmamak gerek

69.5 ile basladim 4. Ayda 62.5 idim bu haftamda 70.5 oldum bu nasil kizlar?

Biz 2 can tasiyosak sen 3can tasiyosun canim daha hizli artmasi normal bence gecen gun oglumda yazdigim notlara baktim 7.ayimda 68 kiloyum demisim dogumda 75dim 2ayda ne kadar cok almisim yine ayni olurum gibi geliyor ve korkuyorumm

Aynen canim katiliyorum... bakalim
Bu hafta ne diyecekler birine cuma digerine pazartesi gutcem

Ahahahaha bence de hakkını verdi, doktor bu şekilde devam dedi zaten ama ben de 50ydim 60 olmuşum. Doktorum buna takılmadı ama
Masallah eger sekerin yoksa ne Ala:)) iyi iyi ya alan cocuk aliyor annesi beslenmeye bagli ama bunye meseleside masallah bakim bu cuma bana doktorum ne diyecek.. bu haftalardan sonra daha boyuyla ilgili bisey demiyor doktorlar... bende merak ettim simdi

Biz 2 can tasiyosak sen 3can tasiyosun canim daha hizli artmasi normal bence gecen gun oglumda yazdigim notlara baktim 7.ayimda 68 kiloyum demisim dogumda 75dim 2ayda ne kadar cok almisim yine ayni olurum gibi geliyor ve korkuyorumm
Evet yaa bakalim ben ne olcam... aldigimiz kilolalari bebekler alsaya.. agirlik artsin ama onlara artsa ya Allahim yani onlar 9 ayin sonunda 3200 olacaklr diye anne 15 kilo aliyosa vay halimize

Ben yumurtayı demir değil de daha ziyade protein alımı için tüketiyorum. O yüzden açıkçası yumurta yediğimde yanında kalsiyum varmış, yokmuş dikkat etmiyorum. Demir ilacımı sabah uyanır uyanmaz alıyorum. Kahvaltıya kadar en az 1, 1buçuk saat geçiyor. Yeterli diye düşünüyorum. Et ürünleriyle de C vitamini almaya gayret ediyorum. Portakal gelene kadar bir mandalina tüketiyordum. Şimdi de yarım bardak portakal suyu ile yiyorum. Değerler olumlu etkileniyordur umarım

Bir sorum daha olacak bebeğin kalbinde parlama var dedi. Daha önce Yazmışsınız dır belki ama bunu diyen oldu mu
Canım benim bebeğimde de görüldü. Dr başka bir bulgu olmadığı için önemli olmadığını söyledi. yüz gebelikten 4-5 inde olan bişi, Doğuma yakın yada doğumla kaybolur dedi. Ben fetal eko çekinmek istedim gerek olmadığını ama istiyorsam çekinebileceğimi söyledi. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza alırız

Evet yaa bakalim ben ne olcam... aldigimiz kilolalari bebekler alsaya.. agirlik artsin ama onlara artsa ya Allahim yani onlar 9 ayin sonunda 3200 olacaklr diye anne 15 kilo aliyosa vay halimize

Ahh sorma 20kilo alip 3kilo bebek dogurdum gerci arkadaşımda 30kilo almis onunkiyle aramizda 100gram vardi ona gore iyiyim yine diyorum keske sunlar kesin bebege kilo yapar diye liste olsa seninkiler ikiz ustelik boyle yemek listesi gibi biseyin var mi doktorun bebeklerin sagligi icin verdigi yoksa kendi.yaptiklarindan mi yiyorsun daha cok protein vitamin alman lazim sonucta

Maşallah güzel düzen oturtmuşsunuz Ben çok dikkat edemiyorum ya. Zararlı şeyler tüketmiyorum ama yaratlı şeyleri de düzenli olarak tüketttiğimi düşünmüyorum. Neyse ki beybi gününe uygun ilerliyor

Benim de geçen ay 10.5’a düştü. Sağlık ocağı doktoru kullandığım ilacın yetersiz olduğunu (ferplex fol) söyledi ve yeniden gyno ferro sanol’e dönmek istedi. Ama kendi doktorum ferplex fol’ü ikiye çıkarttı. Bir ayda yükselen de bu kadar ama bir de talesemi taşıyıcısıyım. Kansızlık genlerimde var yani

Bende de var hünnap ama daha hic icmedim başlasammı kii

Yok oyle bir listem bebeklerim ikisininfe gelisimleri agirliklari yerinde diyor doktorlarim
Haftalarina gore.. fazla olsa olmicak az olsa olmicak.. cok sukur agirliklari iyiydi en son olcumde.. simdi 1 ay uzerine gidiyorum.. bakalim ne diyecek ..
Yemek konusunda protein ve sebze ve lifli gidalarla besleneceksin... karbonhidrattan, kilo alimini tetikleyecek besinlerden uzak duracaksin dedi kisaca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…