Teyzesi, mesela pirinç pilavında az yiyorum ama arpa şehriye, bulgur daha çok yiyorum. Sabah tahin pekmezi mutlaka yerim, haftada bir gün tahin, nohut vitamin deposu diye humus yiyorum. Çorba ve pilavlar hep kemik suyuyla oluyor. meyve yiyorum, ama her gün bir porsiyon ama farklı çeşit olarakbebeğe kilo aldıran şeyler nelerdir canım.herşeyi yemeye özen gösteriyorum ama kilo olarak ben çok zayıftım eşimde üniversite zamanına kadar hep çok zayıfmış. ikimizde minyon olunca bebekte kesin küçük olur diyoruz ki 24. hafta da 680 grdı.ben 9 kilo aldım ama bebek çok almıyor gibi geliyor.
Benim kanım bir ara 9.9 a düşmüştü. Bu kadar düşüşten sonra sadece beslenmenin kısa zamanda kanı yükseltmeyeceğini düşünüyorum. Doktorum kan ilacımı değiştirip sabah akşam içirdikten sonra 1.5 ayda 11.2 ye yükseldi. Beslenmemde büyük bir değişiklik olmadı hatta çayı malesef başlarda hiç içmezsen sonraları baya tüketmeye başladım. Ben ilaca bağlıyorumBugün kan sonuçlarımı aldım. Kanım 10.5’ten 10.7’ye çıkmış. Valla az da olsa yükselmiş ya ne biçim rahatladımbeybide ya da bende bir sorun olsa bu kadar da yükselmezdi diye düşünüyorum çünkü. daha da yükselsin diye Hünnap keçi boynuzu özü aldım. İnşallah işe yarar. Kullanan var mı?
Şekerim güzel düşmüşkiloma göre epey iyi. 86 hemşire beğendi değeri bir de idrardaki kan geçmemiş hala, farkında olmadan taş dökmeye devam ediyorum galiba bir de enfeksiyon çıkmış, tek kullanımlık saşe verdi.
B12 ve D vitamini de düşmüşbeybim vampir gibi emiyor beni, helali hoş olsun yavruma
Canım ben 3 ay kullandım fitil. 4.ayıma başlarken bıraktırdı doktor. Ki benim kanama problemim falan da olmadı. Ama doktorlar devam ettirdi
Tombik seninki miydi simdi isimleri karistirmamayim eger seninkiyse bebek hakkini vermis yani kuzucukTeyzesi, mesela pirinç pilavında az yiyorum ama arpa şehriye, bulgur daha çok yiyorum. Sabah tahin pekmezi mutlaka yerim, haftada bir gün tahin, nohut vitamin deposu diye humus yiyorum. Çorba ve pilavlar hep kemik suyuyla oluyor. meyve yiyorum, ama her gün bir porsiyon ama farklı çeşit olarak
O ölçümlerin çoğunluğu doktorun cihazındaki ortalamalar olarak alınıyor. Yoksa kesin sonuca ulaşmaları tam olarak mümkün değil. Böyle olunca her doktor farklı ölçüm yapıyorYa bu doktorlar cilgin ya 24( 23+2) te benimkilerde 720 idi 25+4 te baskka doktora gittim ikiside 702 dedi... alin size farkk... bebekler spormu yapti zayifladimine kadar fark cikti bide kilo alacagina yada ayni kalsaymis olcusu bu kadar fark olabilir mi dedim icimden
Aynen canim katiliyorum... ve bu sonuclara guvenerek cocuk budur deyince vallahi bilemedim.. bu hafta yine iki doktara gidecem cuma kendi dr um pazartesi devletteki doktorum bakalim simdi ne diyeceklerO ölçümlerin çoğunluğu doktorun cihazındaki ortalamalar olarak alınıyor. Yoksa kesin sonuca ulaşmaları tam olarak mümkün değil. Böyle olunca her doktor farklı ölçüm yapıyor
Benimde 24 aylık ama daha dikişler hakkında bi yorum yapmadıBiz henuz konuşmadık. Benim dikislerim odemliymis biraz gec iyilesme varmis. Kizim 28 aylık. Bakalim o donem ne diyecek
Ben doğum yapacağım zaman hep aynı doktora gittim. Doğumun 3 gün öncesi bebek 3 kilo dedi ama doğunca fazla az olabilir demişti. Nitekim bebek 3500 gr doğdu. Zaten çok düşük bir doğum kilosu yoksa takılmamak gerekAynen canim katiliyorum... ve bu sonuclara guvenerek cocuk budur deyince vallahi bilemedim.. bu hafta yine iki doktara gidecem cuma kendi dr um pazartesi devletteki doktorum bakalim simdi ne diyecekler
AhahahahaTombik seninki miydi simdi isimleri karistirmamayim eger seninkiyse bebek hakkini vermis yani kuzucuk
69.5 ile basladim 4. Ayda 62.5 idim bu haftamda 70.5 oldum bu nasil kizlar?
Aynen canim katiliyorum... bakalimO ölçümlerin çoğunluğu doktorun cihazındaki ortalamalar olarak alınıyor. Yoksa kesin sonuca ulaşmaları tam olarak mümkün değil. Böyle olunca her doktor farklı ölçüm yapıyor
Masallah eger sekerin yoksa ne Ala:)) iyi iyi ya alan cocuk aliyor annesi beslenmeye bagli ama bunye meseleside masallah bakim bu cuma bana doktorum ne diyecek.. bu haftalardan sonra daha boyuyla ilgili bisey demiyor doktorlar... bende merak ettim simdiAhahahahabence de hakkını verdi, doktor bu şekilde devam dedi zaten ama ben de 50ydim 60 olmuşum. Doktorum buna takılmadı ama
Evet yaa bakalim ben ne olcam... aldigimiz kilolalari bebekler alsaya.. agirlik artsin ama onlara artsa ya Allahim yani onlar 9 ayin sonunda 3200 olacaklr diye anne 15 kilo aliyosa vay halimizeBiz 2 can tasiyosak sen 3can tasiyosun canim daha hizli artmasi normal bence gecen gun oglumda yazdigim notlara baktim 7.ayimda 68 kiloyum demisim dogumda 75dim 2ayda ne kadar cok almisimyine ayni olurum gibi geliyor ve korkuyorumm
Ben yumurtayı demir değil de daha ziyade protein alımı için tüketiyorum. O yüzden açıkçası yumurta yediğimde yanında kalsiyum varmış, yokmuş dikkat etmiyorum. Demir ilacımı sabah uyanır uyanmaz alıyorum. Kahvaltıya kadar en az 1, 1buçuk saat geçiyor. Yeterli diye düşünüyorum. Et ürünleriyle de C vitamini almaya gayret ediyorum. Portakal gelene kadar bir mandalina tüketiyordum. Şimdi de yarım bardak portakal suyu ile yiyorum. Değerler olumlu etkileniyordur umarımkızlar selamlar nasılsınız:) ya demirle süt alımını nası dengeliyosunuz. ben kahvaltıda yumurta yediğim için içindeki demiri öldürmesin diye peynir süt yemiyorum, demir ilacını içmeme yakın da yemiyorum.. sadece akşamları süt yoğurt tüketebiliyorum. hiç peynir yiyemiyorum yani ama içim rahat etmiyo
Amin inşallah cümlemiz sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım. Erkek benim ki seninkinin cinsiyeti neAllah tamamını erdirsin canım. Bakalım hangimizin bebisi once doğacak. Kız mı erkek mi?
Canım benim bebeğimde de görüldü. Dr başka bir bulgu olmadığı için önemli olmadığını söyledi. yüz gebelikten 4-5 inde olan bişi, Doğuma yakın yada doğumla kaybolur dedi. Ben fetal eko çekinmek istedim gerek olmadığını ama istiyorsam çekinebileceğimi söyledi. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza alırızBir sorum daha olacak bebeğin kalbinde parlama var dedi. Daha önce Yazmışsınız dır belki ama bunu diyen oldu mu
Evet yaa bakalim ben ne olcam... aldigimiz kilolalari bebekler alsaya.. agirlik artsin ama onlara artsa ya Allahim yani onlar 9 ayin sonunda 3200 olacaklr diye anne 15 kilo aliyosa vay halimize
Sağ ol teyzesiYa mesela haftada bir pirinç pilavı yiyorsam sonra arpa şehriye, bulgur yiyorum. Sabah tahin pekmezi es geçmiyorum, humus yiyorum haftada bir gün o da tahin, nohut tam vitamin deposu. Çorba ve pilavlar hep kemik suyuyla oluyor. Bir de mutlaka meyve yiyorum, her gün bir porsiyon ama farklı çeşit
Benim kanım bir ara 9.9 a düşmüştü. Bu kadar düşüşten sonra sadece beslenmenin kısa zamanda kanı yükseltmeyeceğini düşünüyorum. Doktorum kan ilacımı değiştirip sabah akşam içirdikten sonra 1.5 ayda 11.2 ye yükseldi. Beslenmemde büyük bir değişiklik olmadı hatta çayı malesef başlarda hiç içmezsen sonraları baya tüketmeye başladım. Ben ilaca bağlıyorum
Bende de var hünnap ama daha hic icmedim başlasammı kiiBugün kan sonuçlarımı aldım. Kanım 10.5’ten 10.7’ye çıkmış. Valla az da olsa yükselmiş ya ne biçim rahatladımbeybide ya da bende bir sorun olsa bu kadar da yükselmezdi diye düşünüyorum çünkü. daha da yükselsin diye Hünnap keçi boynuzu özü aldım. İnşallah işe yarar. Kullanan var mı?
Şekerim güzel düşmüşkiloma göre epey iyi. 86 hemşire beğendi değeri bir de idrardaki kan geçmemiş hala, farkında olmadan taş dökmeye devam ediyorum galiba bir de enfeksiyon çıkmış, tek kullanımlık saşe verdi.
B12 ve D vitamini de düşmüşbeybim vampir gibi emiyor beni, helali hoş olsun yavruma
Canım ben 3 ay kullandım fitil. 4.ayıma başlarken bıraktırdı doktor. Ki benim kanama problemim falan da olmadı. Ama doktorlar devam ettirdi
Yok oyle bir listem bebeklerim ikisininfe gelisimleri agirliklari yerinde diyor doktorlarimAhh sorma 20kilo alip 3kilo bebek dogurdum gerci arkadaşımda 30kilo almis onunkiyle aramizda 100gram vardi ona gore iyiyim yine diyorumkeske sunlar kesin bebege kilo yapar diye liste olsa seninkiler ikiz ustelik boyle yemek listesi gibi biseyin var mi doktorun bebeklerin sagligi icin verdigi yoksa kendi.yaptiklarindan mi yiyorsun daha cok protein vitamin alman lazim sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?