2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben aralık 16sında 50 gr şeker yüklemesi yaptırcam da bana aç gelmem konusunda bişi demediler. Akşam kaçtan sonra bişi yemicem felan gibi bişi var mı kızlar

Kızlar ben aralık 16sında 50 gr şeker yüklemesi yaptırcam da bana aç gelmem konusunda bişi demediler. Akşam kaçtan sonra bişi yemicem felan gibi bişi var mı kızlar
Ya saat kacta randevun sabahsa kahvalti yapmadan gidersen yeterli canim. Eger oglen saatleriyse tandevun hastanenle konus belki sabah su saate kafar ye ve sonra kes der...

Bende de var hünnap ama daha hic icmedim başlasammı kii

Valla ben geçen bir arkadaşıma sızlanıyordum işte, o da 2-3 ay önce mi ne doğum yaptı. O tavsiye etti. 1 ayda farkı görürsün dedi. Ama tabi herkesin bünyesi farklı. Bakalım bende etkisi nasıl olacak

Canım ben geçen kan tahlilime de 12 saat açlıkla gittim, şeker yüklememe de 12 saat açlıkla gideceğim nasipse.

Şeker yok çok şükür canım, vücut da orantılı alınca dışarıdan çok belli olmuyor Boyuna da 34 cm dedi, babası gibi uzun olur umarım

Ya saat kacta randevun sabahsa kahvalti yapmadan gidersen yeterli canim. Eger oglen saatleriyse tandevun hastanenle konus belki sabah su saate kafar ye ve sonra kes der...
Sabah erken gidicem tamam tşk ederim

Tamam ben de öyle yapayım tşkler

50 gr da ac tok farketmiyor cnm ama sen ne olur ne olmaz ac git istersen.8 saatlik aclik yeterli olur diye dusunuyorum.gece 11 12 den sonra yiyip icme yeter ki uyursun o saatte :)

Ben mutfağımdaki camda kullandım dediğiniz cam storunu adı aklıma gelmiyor şuan b12im sağolsun çıkar temizle tak zor oluyor. İlerde yaptırcaksınız madem o zaman boyunu kestirebilirsiniz sadece

Ben mutfağımdaki camda kullandım dediğiniz cam storunu adı aklıma gelmiyor şuan b12im sağolsun çıkar temizle tak zor oluyor. İlerde yaptırcaksınız madem o zaman boyunu kestirebilirsiniz sadece
Benim b12 iyi ama bende senin gibiyim. Sürekli bir unutkanlık hali. Doğumdan sonra normale döneriz inşallah

İnşallah ya benim çok fazla unutkanlık. Şifreleri falan hatırlayamıyorum o derece.
Eşimle 10 yıldır evliyiz bugün ilk defa kimlik numarasını hatırlayamadım. Evden daha asansörle aşağı inerken kapıyı kilitleyip kilitlemediğimi hatırlamıyorum. Telefonla bir yerden randevu alıyorum telefonu daha kapatır kapatmaz saat kaçta olduğunu hatırlamayıp geri arıyorum. Biriyle buluşacağım günü hatırlamıyorum. Bazen günleri unutuyorum. Daha saymamı ister misin hayatımda hiç böyle olmamıştım. Hep pratik ve zeki olmuşumdur kendine inanamıyorum artık

50 gr da ac tok farketmiyor cnm ama sen ne olur ne olmaz ac git istersen.8 saatlik aclik yeterli olur diye dusunuyorum.gece 11 12 den sonra yiyip icme yeter ki uyursun o saatte :)
Bende katiliyorum uzun sure ac kalmana gerek yok biz hamisiz 12 den sonra tıp Demirrrrr .. cunku ben seker testi yapar diye kahvalti yapmadan gittim.. 9:40 ti randevum.. 10 da anca aldilar beni... gozlerim donuyordu... zaten ac kalmak yeterli.. kimi 75 gram garanti olsun diye tek dozla bitiriyo.. ama doktorumm sana seker testinden once aclik tokluk sekerine bakalim ona gore belki gerek kalmaz dedi... benim hikaye boyleydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…