Ya benim agrimisti yine kolum agridi ikinci gun daha iyi hissettiriyo kendiniKızlar bu tetanoz aşısının ikinci dozu daha mı çok acıyor, bana mı öyle geliyor?
Ya saat kacta randevun sabahsa kahvalti yapmadan gidersen yeterli canim. Eger oglen saatleriyse tandevun hastanenle konus belki sabah su saate kafar ye ve sonra kes der...Kızlar ben aralık 16sında 50 gr şeker yüklemesi yaptırcam da bana aç gelmem konusunda bişi demediler. Akşam kaçtan sonra bişi yemicem felan gibi bişi var mı kızlar
Maşallah güzel düzen oturtmuşsunuz ❤ Ben çok dikkat edemiyorum ya. Zararlı şeyler tüketmiyorum ama yaratlı şeyleri de düzenli olarak tüketttiğimi düşünmüyorum. Neyse ki beybi gününe uygun ilerliyor
Aslında normalde de sağlıklı beslenme gibi bir durumum vardı, bağışıklık sistemim düşük çünkü. Bu şekilde olunca hastalıktan korunuyor insan ama bir de hamile olunca ekstra dikkat ediyor insan
Bende de var hünnap ama daha hic icmedim başlasammı kii
Kızlar ben aralık 16sında 50 gr şeker yüklemesi yaptırcam da bana aç gelmem konusunda bişi demediler. Akşam kaçtan sonra bişi yemicem felan gibi bişi var mı kızlar
Şeker yok çok şükür canım, vücut da orantılı alınca dışarıdan çok belli olmuyorMasallah eger sekerin yoksa ne Ala:)) iyi iyi ya alan cocuk aliyor annesi beslenmeye bagli ama bunye meseleside masallah bakim bu cuma bana doktorum ne diyecek.. bu haftalardan sonra daha boyuyla ilgili bisey demiyor doktorlar... bende merak ettim simdi
Sabah erken gidicem tamam tşk ederimYa saat kacta randevun sabahsa kahvalti yapmadan gidersen yeterli canim. Eger oglen saatleriyse tandevun hastanenle konus belki sabah su saate kafar ye ve sonra kes der...
Tamam ben de öyle yapayım tşklerValla ben geçen bir arkadaşıma sızlanıyordum işte, o da 2-3 ay önce mi ne doğum yaptı. O tavsiye etti. 1 ayda farkı görürsün dedi. Ama tabi herkesin bünyesi farklı. Bakalım bende etkisi nasıl olacak
Canım ben geçen kan tahlilime de 12 saat açlıkla gittim, şeker yüklememe de 12 saat açlıkla gideceğim nasipse.
Hiç ağrımadı benim halbuki ağrı eşiğim çok düşüktür ilki çok ağrımıştıKızlar bu tetanoz aşısının ikinci dozu daha mı çok acıyor, bana mı öyle geliyor?
Bakti canim muayenede. Hatta apandisit dikişim var ona bile baktiYani ilk sezeryanini doktor nasil anliyor dikislerini ?
cnm bazilarinin da eli hafif yavasca veriyor ilaciHiç ağrımadı benim halbuki ağrı eşiğim çok düşüktür ilki çok ağrımıştı
Sorma hiç anlamadım zaten sağolsun hemşirecnm bazilarinin da eli hafif yavasca veriyor ilaci
Hiç ağrımadı benim halbuki ağrı eşiğim çok düşüktür ilki çok ağrımıştı
50 gr da ac tok farketmiyor cnm ama sen ne olur ne olmaz ac git istersen.8 saatlik aclik yeterli olur diye dusunuyorum.gece 11 12 den sonra yiyip icme yeter ki uyursun o saatte :)Kızlar ben aralık 16sında 50 gr şeker yüklemesi yaptırcam da bana aç gelmem konusunda bişi demediler. Akşam kaçtan sonra bişi yemicem felan gibi bişi var mı kızlar
Ben mutfağımdaki camda kullandım dediğiniz cam storunu adı aklıma gelmiyor şuan b12im sağolsunKızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Çocuk odasına perde yaptırıcam ama ilerde de camın önündeki alana şu ikea'da falan renkli oyuncak dolabı satılıyorya boydan boya onu aliyim hem üstüne minder güzel durur diye dişündüm. Boydan perde yaptırsam o dolabı koyamam heralde camın önüne kısa perde yaptırsam bunseferde çirkin mi olur kararsız kaldım.
Stor hiç kullanmadım zaten cam büyük bi de üstten açılmıyor o zor olur dedim.
Pinterestte şöyle birşey buldum cama takılan stor gibi şeyler nasılki acaba hiç kullanmadım.
Tamam canım çok tşk ederim50 gr da ac tok farketmiyor cnm ama sen ne olur ne olmaz ac git istersen.8 saatlik aclik yeterli olur diye dusunuyorum.gece 11 12 den sonra yiyip icme yeter ki uyursun o saatte :)
Benim b12 iyi ama bende senin gibiyim. Sürekli bir unutkanlık hali. Doğumdan sonra normale döneriz inşallahBen mutfağımdaki camda kullandım dediğiniz cam storunu adı aklıma gelmiyor şuan b12im sağolsunçıkar temizle tak zor oluyor. İlerde yaptırcaksınız madem o zaman boyunu kestirebilirsiniz sadece
İnşallah ya benim çok fazla unutkanlık. Şifreleri falan hatırlayamıyorum o derece.Benim b12 iyi ama bende senin gibiyim. Sürekli bir unutkanlık hali. Doğumdan sonra normale döneriz inşallah
Bende yükselsin diye iğne vuruldum 5 tane ama faydası olmadı gibi. Unutkanlık tam gaz devam. Yarın alıcam tahlil sonucumuİnşallah ya benim çok fazla unutkanlık. Şifreleri falan hatırlayamıyorum o derece.
Eşimle 10 yıldır evliyiz bugün ilk defa kimlik numarasını hatırlayamadım. Evden daha asansörle aşağı inerken kapıyı kilitleyip kilitlemediğimi hatırlamıyorum. Telefonla bir yerden randevu alıyorum telefonu daha kapatır kapatmaz saat kaçta olduğunu hatırlamayıp geri arıyorum. Biriyle buluşacağım günü hatırlamıyorum. Bazen günleri unutuyorum. Daha saymamı ister misinİnşallah ya benim çok fazla unutkanlık. Şifreleri falan hatırlayamıyorum o derece.
Bende katiliyorum uzun sure ac kalmana gerek yok biz hamisiz50 gr da ac tok farketmiyor cnm ama sen ne olur ne olmaz ac git istersen.8 saatlik aclik yeterli olur diye dusunuyorum.gece 11 12 den sonra yiyip icme yeter ki uyursun o saatte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?