2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar indirimde hicbirsey yok yaaa... bu bilindik sitelerde yapilan seyler hikaye sanirim... sepete inceden kiymustim simdi gunlerinde bakiyorum.. kampanya irinu diyorlar su kadar indirim diyorlar ama yine ayni para

herkese merhaba,yenidoğan alışveriş listesi hazırlayan var mı☺ bende ne alsam nerden başlasam hiç bilmiyorum.bakıyorum ama öyle kalıyor.kaç ay olandan alsam.Yeni.doğunca ne giydiriliyor nasıl giydiriliyor herşey silinmiş sanki kafamda.ikinxi çocugum olmasına rağmen☺ bu kız diye daha da hevesliyim

Anladm canim tesekkur ederim

Oo senin zirveye çıkmış bende sana yetişcem az kaldı canım.işyerinde oda arkadaşım şuraya gidiyorum diyor ardından biri gelip onu soruyor nereye gittim demişti kesinlikle hatrlayamıyorum tahlillerde düşükte çıkmıyor ama olsun bebişlerin aklı başında olsun yeter

Kesinlikle bende elimdwn gelwni yapiyorum ama almaynca almiyor onu anladm artik :)

Şu an biraz önde ama sorun yok dedi canım Bebeğe kilo yapan şeyler yiyorum aslında ama kendim de alıyorum ona da aldırıyorum 50 kg ile hamile kaldım, 60 oldum
Anladm canim masaallah :) bende 8 kilo aldim doktor sok oldu 2 haftada 3 kilo almisim

Masallah canim.belkide senin beslenmeni yeterli gördüğü icin listeye gerek duymamistir gelisimlsri iyi olsun yeterki ne guzel sizinki tahminide olsa her ay soyluyorlaren azindan insan beslenmesini ayarlabilir ben birdaha 7.ayda ogrenicem

Açlık mı tokluk mu
Şeker yüklemesinden önce yani açken 89 du. Yüklemeden sonra çıkan değer 132 ydi . Benim ilk gebelik olduğu için yapmak istedi doktor. Bende sordum yapmasak olmaz mı diye. Gün içinde hiç mi meyve suyu falan içmiyorsun dedi. Mide bulantısını düşünüyorsan aç karnına bal yediğini düşün için bulanmaz mı bu da onun gibi işte falan diye açıklama yaptı.

Bende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım

Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum

Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik.. Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu

Allah iyiligini versin cok guldum ya afiyet olsun :)

Aa aynı tarihlerde mi doğacaklar inşallah

Insallah kuzum bakalim, eger gelisimi kizimda oldugu gibi tamamlanmis olursa ayni tarihlerde olacaklar eger biraz daha bekleyelim derse dr max 5-6 gun daha bekletir diye dusunuyorum 2 balik burcuyla basim belada hatta esimde balik 3 inatci keci

Insallah kuzum bakalim, eger gelisimi kizimda oldugu gibi tamamlanmis olursa ayni tarihlerde olacaklar eger biraz daha bekleyelim derse dr max 5-6 gun daha bekletir diye dusunuyorum 2 balik burcuyla basim belada hatta esimde balik 3 inatci keci
Bende baligim ama hic inatci degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…