- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bu seferde sutlerimizi cekecekler kalsiyum azalicak kemik erimesi olmasin diye dusuncezBenim b12 iyi ama bende senin gibiyim. Sürekli bir unutkanlık hali. Doğumdan sonra normale döneriz inşallah
Dikislere neyle bakiyor? Onu metak ettim? Ultrasonlami alttanmi yoksa gozuyle ustten mi?? Yani bi dusunemedim de ondanBakti canim muayenede. Hatta apandisit dikişim var ona bile bakti
Anladm canim tesekkur ederimCanım ben Atilla Okur’a gidiyorum. Muayene ücreti 100 lira. Yazın sorduğum zaman normal doğum 1800dü. Yanlış olmasın isteğe bağlı epidural sezeryan falan da 2800-3000 civarıydı ama sanıyorum zam gelmiştir.
Benim doktorumun normal doğum yanlısı olduğunu biliyorum. Aynı şekilde Meriç Bey de. Gülfem Hanım ve Fatma Hanım’dan da memnun olanları biliyorum ama doğum tercihlerini bilmiyorum. Avrasya hastanesi genel olarak kadın doğum alanında tercih edilen bir hastane.
Oo senin zirveye çıkmış bende sana yetişcem az kaldı canım.işyerinde oda arkadaşım şuraya gidiyorum diyor ardından biri gelip onu soruyor nereye gittim demişti kesinlikle hatrlayamıyorumEşimle 10 yıldır evliyiz bugün ilk defa kimlik numarasını hatırlayamadım. Evden daha asansörle aşağı inerken kapıyı kilitleyip kilitlemediğimi hatırlamıyorum. Telefonla bir yerden randevu alıyorum telefonu daha kapatır kapatmaz saat kaçta olduğunu hatırlamayıp geri arıyorum. Biriyle buluşacağım günü hatırlamıyorum. Bazen günleri unutuyorum. Daha saymamı ister misinhayatımda hiç böyle olmamıştım. Hep pratik ve zeki olmuşumdur kendine inanamıyorum artık
Kesinlikle bende elimdwn gelwni yapiyorum ama almaynca almiyor onu anladm artik :)Bende bu konuyu en son kontrolde konuştum doktorumla kızım çok küçük doğdu bu bebeğimin biraz daha kilolu doğmasını istiyorum dedim doktor bünye meselesi dedi ne yaparsan yap bebek alacağı kadar kilo alır dedi ama tabiki beslenme de önemli dedi protein ağırlıklı beslen dedi siz ne yiyorsunuz çoğunlukla bu arada maşallah bebişinize
Anladm canim masaallah :) bende 8 kilo aldim doktor sok oldu 2 haftada 3 kilo almisimŞu an biraz önde ama sorun yok dedi canımBebeğe kilo yapan şeyler yiyorum aslında ama kendim de alıyorum ona da aldırıyorum 50 kg ile hamile kaldım, 60 oldum
Yok oyle bir listem bebeklerim ikisininfe gelisimleri agirliklari yerinde diyor doktorlarim
Haftalarina gore.. fazla olsa olmicak az olsa olmicak.. cok sukur agirliklari iyiydi en son olcumde.. simdi 1 ay uzerine gidiyorum.. bakalim ne diyecek ..
Yemek konusunda protein ve sebze ve lifli gidalarla besleneceksin... karbonhidrattan, kilo alimini tetikleyecek besinlerden uzak duracaksin dedi kisaca..
Şeker yüklemesinden önce yani açken 89 du. Yüklemeden sonra çıkan değer 132 ydi . Benim ilk gebelik olduğu için yapmak istedi doktor. Bende sordum yapmasak olmaz mı diye. Gün içinde hiç mi meyve suyu falan içmiyorsun dedi. Mide bulantısını düşünüyorsan aç karnına bal yediğini düşün için bulanmaz mı bu da onun gibi işte falan diye açıklama yaptı.Açlık mı tokluk mu
Göz boyama bazı siterldeki indirimler bencedeKizlar indirimde hicbirsey yok yaaa... bu bilindik sitelerde yapilan seyler hikaye sanirim... sepete inceden kiymustim simdi gunlerinde bakiyorum.. kampanya irinu diyorlar su kadar indirim diyorlar ama yine ayni para
24+6 haftaligiz bugun 702 gram ciktik ama normal dedi doktorBenimde 24te 700gr dı. Doktor ölçümüne normal dedi
Allah iyiligini versin cok guldum ya afiyet olsun :)Bende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım
Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum
Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik..Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu
Hamilelik bir dert doğunca ayrı bir dert deseneBu seferde sutlerimizi cekecekler kalsiyum azalicak kemik erimesi olmasin diye dusuncez
Benim ilki bir hafta acıdı ikinci sanki vurulmadı gibi 1 saat bile acımadıKızlar bu tetanoz aşısının ikinci dozu daha mı çok acıyor, bana mı öyle geliyor?
Hoşgeldin seninle bizim tarihlerimiz çok yakınSelamlargruba ben de katılmak istiyorum. 26 haftalık hamileyim. Sat'im 29-05 Tahmini doğum tarihim 04 mart.
Aa aynı tarihlerde mi doğacaklar inşallah
Bende baligim ama hic inatci degilimInsallah kuzum bakalim, eger gelisimi kizimda oldugu gibi tamamlanmis olursa ayni tarihlerde olacaklar eger biraz daha bekleyelim derse dr max 5-6 gun daha bekletir diye dusunuyorum2 balik burcuyla basim belada hatta esimde balik 3 inatci keci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?