2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Baliklara cok güldüm
Bende de benzer şeyler oluyor arada. Bazi yaptigim seylerden emin olamiyorum. Soyledigim seyleri unutuyorum falan.
Bir kez yolda kızım cok agladi. Durdum anneme döndüm biz nereye gidiyoruz dedim :/

Bende baligim ama hic inatci degilim
Ben de balığımmm İnatçılığım var ama inadım kimseyi incitmez. Sadece çok alıngan ve kırılgandım ama bu yönlerimi biraz farkındalıkla törpüledim. Bir de balık bebişi olacak hanımlar için söylüyorum balıklar çok fedakar ve iyi niyetli olur kızlar

Bu seferde sutlerimizi cekecekler kalsiyum azalicak kemik erimesi olmasin diye dusuncez
Canım çok çok doğru söyledin biliyor musun.. Kızımı emzirirken henüz 2 aylıkken merdiven inerken belimde inanılmaz şiddetli ağrılar olmuştu. Çıkarken sorun yok ama inerken çok canım yanıyordu. Hatta ben fıtık mı oluyorum diye korkup ağlamıştım. Meğer sebebi vücudumun azalan vitamin ve kalsiyum değerleriymiş. Doktorun verdiği takviyeleri kullanınca iyi oldu elhamdülillah. Yani özellikle emzirmenin ilk 6 ayı bu değerlerimizi sürekli takip etmemiz gerekiyor.

Arkadaslar uyudunuz mu saat gec oldu farkindayimsize birsey danismak istiyorum hamilelik cekimi icin hangisi daha guzel sizce bir tane beyaz uzun kadife elbisem var simdisoguk olucak diye hep uzun kol bakiyorum bunlarda normal reyondan bilemedim

Beyaz kadife elbise kulağıma çok tatlı geldi bi an. Çok zarif ve yumuş yumuş kadife Resimlerdeki elbiseler de bazıları hamilelik için kalıp olarak dar görünüyor ama bunlar hamile elbisesi mi? Eğer öyleyse bence üçlü fotodaki üstteki 2 elbise çok tatlı canım ☺

Canım ben en üstteki ilk sırada olanı çok beğendim

Beyaz kadifem ilk hamileligimden var onuda en sonunda giyip yine cekilmeyi dusunuyorum zaten kuzenimiz cekicek burda profesyonel cekim yapan yok malesef . Bende hepsini ayri ayri cok begendim ama hamile kalibi degiller buyuk beden mesela 3ludekiler ,38 40 beden almayi dusunuyorum alt taraflar bol oldugu icin black fridayde gormusken aliyim dedim

Neden bu kadar sık doktora gidiyorsunuz acaba bir sebebi mi var merak ettim sadece
Ben de baya sık gidiyorum. Esas takip hocam dışında bir dr.a daha gidyorum. Sebebi yıllar sonra Allahıma şükürler olsun ki bebeğime sahip olmam sanırım Allah kimseye eksikliğini yaşatmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Gidişlerim İlk haftalara göre bu haftalarda azaldı bebeğimin hareketlerini hissettiğim için. ama yinede ayda bir mutlaka devletteki hocama kan vermek için giderim. Benim hoca özel muayenede kan için felan Laboratuvarlara gönderiyor. Oralarda çok tuzlı oluyor

gunaydin hamisler,calistigim univ hastanesinde muayene oluyorum,seker yüklenmesini de dogal olarak orada yaptircam ,baya ac kaliyoruz ya tekim kötü olan olmadi degil mi hic aranizda bas donmesi falan,kizimda olmamisti ama oglumda iki saat bile ac kalsam halden dusuyorum elim ayagim titriyor sık az yemem gerek ins sekerim cikmaz tipik şeker belirtisi ailedede herkeste sınırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…