- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Iyi geceler canimHerkese iyi ve huzurlu geceler güzel anneler
Ultrasonla da bakiyorda ustten normal dikisime bakti isteDikislere neyle bakiyor? Onu metak ettim? Ultrasonlami alttanmi yoksa gozuyle ustten mi?? Yani bi dusunemedim de ondan
Baliklara cok güldümBende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım
Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum
Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik..Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu
MerhabaHoşgeldin seninle bizim tarihlerimiz çok yakın☺ Benim de Sat 30 Mayıstı☺
Ben de balığımmmBende baligim ama hic inatci degilim
Canım çok çok doğru söyledin biliyor musun.. Kızımı emzirirken henüz 2 aylıkken merdiven inerken belimde inanılmaz şiddetli ağrılar olmuştu. Çıkarken sorun yok ama inerken çok canım yanıyordu. Hatta ben fıtık mı oluyorum diye korkup ağlamıştım. Meğer sebebi vücudumun azalan vitamin ve kalsiyum değerleriymiş. Doktorun verdiği takviyeleri kullanınca iyi oldu elhamdülillah. Yani özellikle emzirmenin ilk 6 ayı bu değerlerimizi sürekli takip etmemiz gerekiyor.Bu seferde sutlerimizi cekecekler kalsiyum azalicak kemik erimesi olmasin diye dusuncez
Beyaz kadife elbise kulağıma çok tatlı geldi bi an. Çok zarif ve yumuş yumuş kadifeArkadaslar uyudunuz mu saat gec oldu farkindayimsize birsey danismak istiyorum hamilelik cekimi icin hangisi daha guzel sizce bir tane beyaz uzun kadife elbisem var simdisoguk olucak diye hep uzun kol bakiyorum bunlarda normal reyondan bilemedim Eki Görüntüle 2559614 Eki Görüntüle 2559615
Canım ben en üstteki ilk sırada olanı çok beğendimArkadaslar uyudunuz mu saat gec oldu farkindayimsize birsey danismak istiyorum hamilelik cekimi icin hangisi daha guzel sizce bir tane beyaz uzun kadife elbisem var simdisoguk olucak diye hep uzun kol bakiyorum bunlarda normal reyondan bilemedim Eki Görüntüle 2559614 Eki Görüntüle 2559615
Bende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım
Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum
Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik..Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu
Arkadaslar uyudunuz mu saat gec oldu farkindayimsize birsey danismak istiyorum hamilelik cekimi icin hangisi daha guzel sizce bir tane beyaz uzun kadife elbisem var simdisoguk olucak diye hep uzun kol bakiyorum bunlarda normal reyondan bilemedim Eki Görüntüle 2559614 Eki Görüntüle 2559615
Beyaz kadife elbise kulağıma çok tatlı geldi bi an. Çok zarif ve yumuş yumuş kadifeResimlerdeki elbiseler de bazıları hamilelik için kalıp olarak dar görünüyor ama bunlar hamile elbisesi mi? Eğer öyleyse bence üçlü fotodaki üstteki 2 elbise çok tatlı canım ☺
Canım ben en üstteki ilk sırada olanı çok beğendim
Neden bu kadar sık doktora gidiyorsunuz acaba bir sebebi mi var merak ettim sadeceAynen canim katiliyorum... ve bu sonuclara guvenerek cocuk budur deyince vallahi bilemedim.. bu hafta yine iki doktara gidecem cuma kendi dr um pazartesi devletteki doktorum bakalim simdi ne diyecekler
Ben de baya sık gidiyorum. Esas takip hocam dışında bir dr.a daha gidyorum. Sebebi yıllar sonra Allahıma şükürler olsun ki bebeğime sahip olmam sanırımNeden bu kadar sık doktora gidiyorsunuz acaba bir sebebi mi var merak ettim sadece
Neden bu kadar sık doktora gidiyorsunuz acaba bir sebebi mi var merak ettim sadece
bazen benimkinde de oluyor çık siteden kapat bütün sayfalari yeniden giris yap cnm
Canım eğer bebiş sağlıklıysa sende de şeker filan yoksa doktorlar kiloyu çok takmıyor. Çünkü çoğu kendiliğinden gidecekAnladm canim masaallah :) bende 8 kilo aldim doktor sok oldu 2 haftada 3 kilo almisim
Aaa aynı gün, cinsiyeti ne peki kuzunuzun?Merhababenimde sat 30 mayıs
Çok güldüm yaaa nerden fotoğraf çekmek resim olarak atmak geldi aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?