Arkadaslar uyudunuz mu saat gec oldu farkindayimsize birsey danismak istiyorum hamilelik cekimi icin hangisi daha guzel sizce bir tane beyaz uzun kadife elbisem var simdisoguk olucak diye hep uzun kol bakiyorum bunlarda normal reyondan bilemedim Eki Görüntüle 2559614 Eki Görüntüle 2559615
gunaydin hamisler,calistigim univ hastanesinde muayene oluyorum,seker yüklenmesini de dogal olarak orada yaptircam ,baya ac kaliyoruz ya tekim kötü olan olmadi degil mi hic aranizda bas donmesi falan,kizimda olmamisti ama oglumda iki saat bile ac kalsam halden dusuyorum elim ayagim titriyor sık az yemem gerek ins sekerim cikmaz tipik şeker belirtisi ailedede herkeste sınırda
Haydi bakalım. Bebişin süpper poz versin, her şeyinin çok sağlıklı çok iyi olduğunu duy inşallahAyrıntılı usg girecem biradan çok heyecanlıyım
içtikten sonra ilk 40 45 dk kötü oldum ben baş dönmesi yaptı .45dk dan sonra normale döndüm açlık hissimde kayboldu şekerli su olduğu için tokluk yarattı.sadece çok susadımgunaydin hamisler,calistigim univ hastanesinde muayene oluyorum,seker yüklenmesini de dogal olarak orada yaptircam ,baya ac kaliyoruz ya tekim kötü olan olmadi degil mi hic aranizda bas donmesi falan,kizimda olmamisti ama oglumda iki saat bile ac kalsam halden dusuyorum elim ayagim titriyor sık az yemem gerek ins sekerim cikmaz tipik şeker belirtisi ailedede herkeste sınırda
yarasın bebişine inşallah kan can olsunHünnap keçiboynuzu açılışını bu sabah yapayım dedim aman Allahım nasıl bir mide kaynamasısonrasında bulantıya çevirdi pencereyi açıp derin derin nefes alarak iyi oldum birazcık ama tekrar uzanmaya korkuyorum.
Beybinin de hoşuna gitti heralde yediğimden beri yerinde durmuyor❤
Kızım olucak canım senin nedir cinsiyetAaa aynı gün, cinsiyeti ne peki kuzunuzun?
Bende baligim ama hic inatci degilim
Benim de kızım olacakKızım olucak canım senin nedir cinsiyet
Çok şükür gelişimi herşeyi normalHaydi bakalım. Bebişin süpper poz versin, her şeyinin çok sağlıklı çok iyi olduğunu duy inşallah ❤
İlk bebeğin mi canım ?Benim de kızım olacak ☺
Aynen canım, seninde mi öyleİlk bebeğin mi canım ?
Ah fedakar ve duygusal olmasini hic istemezdim kizimin :) yani cocukluk baskada arkadaslarina ve gelecekteki karsilacagi insanlara karsiBen de balığımmmİnatçılığım var ama inadım kimseyi incitmez. Sadece çok alıngan ve kırılgandım ama bu yönlerimi biraz farkındalıkla törpüledim. Bir de balık bebişi olacak hanımlar için söylüyorum balıklar çok fedakar ve iyi niyetli olur kızlar
Aynen seker cikmadi canim bebiste aksine gununden bikac gun kucuk cikiyor o sebeple heralde sorun etmiyo suan :)Canım eğer bebiş sağlıklıysa sende de şeker filan yoksa doktorlar kiloyu çok takmıyor. Çünkü çoğu kendiliğinden gidecek
Banada kotu olursun tek gitme dediler yanimda biriyle gittim hicbisey olmadiCanım ben ilk sıradaki kruvaze yaka, önü verev geleni çok beğendim, çok şeker duruyor ❤
Ben de yalnız gidecektim ama arkadaşlarım çok net uyardılar, mahvolursun diye. Mecbur kayınvalidemi çağıracaktım ama annemi biraz daha uzun kalmaya ikna ettim sağolsun ❤ Şimdi de böyle bir durum varsa bence yanında biri olsun. Umarım böyle bir imkanın vardır
Bende de dalgınlık unutkanlık oluyor en son kontrole randevu günü zannedip 1 gün öncesi gittim kadın randevunuz yarın deyince ben şokBende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım
Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum
Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik..Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu
Nerelerdesin sen kayıpSelam kizlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?