2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canım ben ilk sıradaki kruvaze yaka, önü verev geleni çok beğendim, çok şeker duruyor

Ben de yalnız gidecektim ama arkadaşlarım çok net uyardılar, mahvolursun diye. Mecbur kayınvalidemi çağıracaktım ama annemi biraz daha uzun kalmaya ikna ettim sağolsun Şimdi de böyle bir durum varsa bence yanında biri olsun. Umarım böyle bir imkanın vardır

içtikten sonra ilk 40 45 dk kötü oldum ben baş dönmesi yaptı .45dk dan sonra normale döndüm açlık hissimde kayboldu şekerli su olduğu için tokluk yarattı.sadece çok susadım

yarasın bebişine inşallah kan can olsun

Ah fedakar ve duygusal olmasini hic istemezdim kizimin :) yani cocukluk baskada arkadaslarina ve gelecekteki karsilacagi insanlara karsi Bende cok duygusalm fedakarim da iyi niyet suistimal ediliyor o sebeple babasina benzesin isterim o taviz vermez kimseye ben iyi niyetten hemen kendimden ödün veririm.

Banada kotu olursun tek gitme dediler yanimda biriyle gittim hicbisey olmadi

Bende de dalgınlık unutkanlık oluyor en son kontrole randevu günü zannedip 1 gün öncesi gittim kadın randevunuz yarın deyince ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…