2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar merhaba naçizane fikrim olarak şeker hakkında birşeyler söylemek istiyorum lütfen sizde son 3 ayınızda şeker varmış gibi beslenin çünkü hormonlardan dolayı son 3 ay çıkıyormuş ben 50 gr yükleme yaptırıp diğerlerini düşünmüyorum çünkü çok k fazla 100 gr bence yani demem o ki ara öğün atlamayın yoğurt yiyin ekmek makarna patates pirinç yemeyin yüklemede iyi birşey değil yani şöyle diyet diyecekler ben karbonhidratı bulantılarım yüzünden sanırım fazla kaçırdım ekmek yemezdim ben önceleri... Kendi drum önermedi ama burdaki devlet hastanesinde yaptırayım diyorum 50 gr olanı beslenmenize çok dikkat edin çok aç kalmayın

Anladım canım benm Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insllah. Yalnız söylemek isterim cok sık ultrasona girmek iyi birsey değil diye biliyorum. Sadece bi tavsiye

Bugün bebeğimi görmeye gittim. Diyarbakırda memorial hastanesine gidiyorum. Muayene normalde 265 lira. Öğretmen indirimiyle 227 lira veriyordum. Öğretmenler günü dolayısıyla kampanya yapmışlar. Yalnızca 15 lira verdim. Kampanya aralığın 15 ine kadar devam ediyormuş, öğretmen arkadaşlara duyrulur. Hastaneniz belki indirim yapmıştır. Bebişim iyiymiş. Karın çevresi biraz ilerdeymiş. Kızımda gebelik şekerim vardı. Şekerimi ölçüyorum, doktor bazıları yüksek çıkmış, diyet yap dedi. Maden suyunu ben sadece tuz alımı olarak görüyorum, günde 1 taneden fazla içme dedi.

Kan uyuşmazlığı iğnesini sordum, 185 lira dediler. Onu devlette yaptırmayı düşünüyorum. Doğum ücreti ise öğretmen indirimiyle 2980 liraymış. Tabi bu değişir.

Yazamiyordum duzelmisss ohhh beee

Bende bende bizimkide balik olcak die korkuyorum... insallahhh kova olsun ... kova daha iyi dedi yengem.. onun burcuymus kova.. onun hakkinda bilgim yok ama baliklar cok fena.. yegenlerim bar cok duygusalll... hemen gonlu kiriliyorr.. icine kapaniyor... iki cocukta oyle olursa ugras dur... buyudukleri zaman onlari dis dunyaya atmakda nasil olur bilmiyorum... yirtici olan hakkini arayan cocuklar olurlar insallah aklimiz kalmasa bebeklerimde cocuklarimda... bakicez artik subati donerse yandik subattan once gelirse kova yada marta kadar da bebeler beklemez karnimda bakicaz artik

Aynen kuzucuk sekerimiz varmis gibi beslenmemize dikkat edip dediklerinden uzak durulmali kimseye bir gaydasi yok.. az yenilebilir yada sinirlamalar getirilebilirek gecirilechinide bnde dusunuyorum.. seker yukleme testi ailede seker varsa cok daha dikkat edilmesi gerektigini.. ozellikle anne baba kardes sonra 2. Derecede babanne dede 3. Amca dayi teyze hala gibi...

Günaydın hanımlar. Bugün miniğimizin kalp atışlarını az da olsa duyduk :) ama doktorum içerde az bi kanaman var dedi progestan hap kullanıyordum zaten şimdi birde hafta da bir iğnesini verdi . Eğilip kalkma bebeği sıkıştırma dedi. Korktum kanama diyince böyle bisey yasayan var mı aranızda? Tecrübeli annelerimiz vardır diye buraya yazmak istedim yardımcı olurmusunuz

Hiç almamışsın bile denebilir. Bence süper
Ya ilk kiloma gore bakilirsa dedigin gibi ayni kilodayim hatta 69,6 kilim yedigimde ayniyim... İlk ay kusmam yoktu 2. Ay ile 4. Aya kadar kilo verdim.. 4. Aydan bu 7. Ayima kadarda eski kiloma vucut geldi.. ya degerlerim zaten bozulmus vucutta su bile yoktu sivi kaybimdan serumlarla ayaktaydim.. cok sukur bugunume...evet azar azar yiyorum dikkat ediyorum.. bebeklerim faydalansin diye faydali seyler yemeye dikkat ediyorum.. hayirlisi kuzucuk.. gobk firladi 6. Ayimin basindan simdiye kadar.. yaaa hem yirtilmayalim hem bebisler saglikli olsun hem rahat dogum ve lohusalik yasayalim insallah

Katiliyorum lohusalik onemli

Var bende keselerin etrafinda kanama odaklari var demislerdi hafta sonlari kanama olmaya basladim... tup bebekle oldum ama tuplu tupsuz farketmiyormus edindigim tecrubelere gore..
Progestan fitil bende kullaniyordum... ustune o vuruldugun kalcadan ben progestan 50 mg her gun vuruluyordum... yaklasik 16. Haftama kadarda vurulmaya devam ettim.. ve sonra igneyi kestik.. progestan hala devam ediyor.. kanamam bittiginden iki hafta sonra igneyi birakmistik...
He kanamam olmaya basladiginda kan sulandiriciyi doktorum kesti.. Gecmis olsun.. kafana takarak bnim gibi hareket etme kendimi ister istemez strese koydum.. ki rahat bir insanim, ne gelirse Allahtan uzun zaman sonra bebekerim olunca icime korku girdi.. ama cok sukur 9 ay kanamasi olupta doguranida gordum.. hastane arkadaslarim oldu.. ve benim kanama alanlari zamanla kndiliginden bir anda gidiverdi..
sende canini sikma stres etme... kocisinle mutlu ol dinlen, film izle keyif cat... annesi 5. Aydan sonra hazirliklar yapmaya baslaman gerektigi icin simdi kendini hicc yorma ilk trimester genelde zor geciiyor bu tarz olay yasayan bayanlarda.. sevgilerlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…