Banada normal dedi ama biz anneler hep tombiş oksun fazlası olsun istiyoruzBenimde 24te 700gr dı. Doktor ölçümüne normal dedi
Hiç almamışsın bile denebilir. Bence süper69.5 ile basladim 4. Ayda 62.5 idim bu haftamda 70.5 oldum bu nasil kizlar?
Evet benimde ilk bebeğimAynen canım, seninde mi öyle
Anladım canım benm Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insllah. Yalnız söylemek isterim cok sık ultrasona girmek iyi birsey değil diye biliyorum. Sadece bi tavsiyeBen de baya sık gidiyorum. Esas takip hocam dışında bir dr.a daha gidyorum. Sebebi yıllar sonra Allahıma şükürler olsun ki bebeğime sahip olmam sanırımAllah kimseye eksikliğini yaşatmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Gidişlerim İlk haftalara göre bu haftalarda azaldı bebeğimin hareketlerini hissettiğim için. ama yinede ayda bir mutlaka devletteki hocama kan vermek için giderim. Benim hoca özel muayenede kan için felan Laboratuvarlara gönderiyor. Oralarda çok tuzlı oluyor
Yazamiyordum duzelmisss ohhh beeeÇok güldüm yaaa nerden fotoğraf çekmek resim olarak atmak geldi aklınaben olsam bekler dururdum düzelsin diye
Bilgisayardan felan denesen o zaman anlarsın telefondan mı olduğunuBenim başıma hiç gelmedi canım ya o yüzden bilemedim
Sorma ya girmiyorum hicNerelerdesin sen kayıp
Bende bende bizimkide balik olcak die korkuyorum... insallahhh kova olsun ... kova daha iyi dedi yengem.. onun burcuymus kova.. onun hakkinda bilgim yok ama baliklar cok fena.. yegenlerim bar cok duygusalll... hemen gonlu kiriliyorr.. icine kapaniyor... iki cocukta oyle olursa ugras dur... buyudukleri zaman onlari dis dunyaya atmakda nasil olur bilmiyorum... yirtici olan hakkini arayan cocuklar olurlar insallah aklimiz kalmasa bebeklerimde cocuklarimda... bakicez artikAh fedakar ve duygusal olmasini hic istemezdim kizimin :) yani cocukluk baskada arkadaslarina ve gelecekteki karsilacagi insanlara karsiBende cok duygusalm fedakarim da iyi niyet suistimal ediliyor o sebeple babasina benzesin isterim o taviz vermez kimseye ben iyi niyetten hemen kendimden ödün veririm.
Benimkide 24de 633 grmdi cok mu azBenimde 24te 700gr dı. Doktor ölçümüne normal dedi
Aynen kuzucuk sekerimiz varmis gibi beslenmemize dikkat edip dediklerinden uzak durulmali kimseye bir gaydasi yok.. az yenilebilir yada sinirlamalar getirilebilirek gecirilechinide bnde dusunuyorum.. seker yukleme testi ailede seker varsa cok daha dikkat edilmesi gerektigini.. ozellikle anne baba kardes sonra 2. Derecede babanne dede 3. Amca dayi teyze hala gibi...Arkadaşlar merhaba naçizane fikrim olarak şeker hakkında birşeyler söylemek istiyorum lütfen sizde son 3 ayınızda şeker varmış gibi beslenin çünkü hormonlardan dolayı son 3 ay çıkıyormuş ben 50 gr yükleme yaptırıp diğerlerini düşünmüyorum çünkü çok k fazla 100 gr bence yani demem o ki ara öğün atlamayın yoğurt yiyin ekmek makarna patates pirinç yemeyin yüklemede iyi birşey değil yani şöyle diyet diyecekler ben karbonhidratı bulantılarım yüzünden sanırım fazla kaçırdım ekmek yemezdim ben önceleri... Kendi drum önermedi ama burdaki devlet hastanesinde yaptırayım diyorum 50 gr olanı beslenmenize çok dikkat edin çok aç kalmayın
Yok kuzum haftana gore cok normal benimde oyleydi hmen hemenBenimkide 24de 633 grmdi cok mu az
Ben kullanıyorum canım cok ta memnunumKizlar hamile yastigi alan kullanan oneren varmi. Malum yatmak zorlasmaya basliyor artik
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahEvet benimde ilk bebeğim
Ya ilk kiloma gore bakilirsa dedigin gibi ayni kilodayim hatta 69,6 kilim yedigimde ayniyim... İlk ay kusmam yoktu 2. Ay ile 4. Aya kadar kilo verdim.. 4. Aydan bu 7. Ayima kadarda eski kiloma vucut geldi.. ya degerlerim zaten bozulmus vucutta su bile yoktu sivi kaybimdan serumlarla ayaktaydim.. cok sukur bugunume...evet azar azar yiyorum dikkat ediyorum.. bebeklerim faydalansin diye faydali seyler yemeye dikkat ediyorum.. hayirlisi kuzucuk.. gobk firladi 6. Ayimin basindan simdiye kadar.. yaaa hem yirtilmayalim hem bebisler saglikli olsun hem rahat dogum ve lohusalik yasayalim insallahHiç almamışsın bile denebilir. Bence süper
Katiliyorum lohusalik onemliYa ilk kiloma gore bakilirsa dedigin gibi ayni kilodayim hatta 69,6 kilim yedigimde ayniyim... İlk ay kusmam yoktu 2. Ay ile 4. Aya kadar kilo verdim.. 4. Aydan bu 7. Ayima kadarda eski kiloma vucut geldi.. ya degerlerim zaten bozulmus vucutta su bile yoktu sivi kaybimdan serumlarla ayaktaydim.. cok sukur bugunume...evet azar azar yiyorum dikkat ediyorum.. bebeklerim faydalansin diye faydali seyler yemeye dikkat ediyorum.. hayirlisi kuzucuk.. gobk firladi 6. Ayimin basindan simdiye kadar.. yaaa hem yirtilmayalim hem bebisler saglikli olsun hem rahat dogum ve lohusalik yasayalim insallah
Günaydın hanımlar. Bugün miniğimizin kalp atışlarını az da olsa duyduk :) ama doktorum içerde az bi kanaman var dedi progestan hap kullanıyordum zaten şimdi birde hafta da bir iğnesini verdi . Eğilip kalkma bebeği sıkıştırma dedi. Korktum kanama diyince böyle bisey yasayan var mı aranızda? Tecrübeli annelerimiz vardır diye buraya yazmak istedim yardımcı olurmusunuz
Magnezyum kalsiyum kullaniyonmu??Sorma ya girmiyorum hicya kizlar benim yuruyus yaptigimda belimle kasiklarima bide bacaklarima uyusma geliyor oldugum yerde kaliyorum bu durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?