Magnezyuma basladim yeniMagnezyum kalsiyum kullaniyonmu??
Ter dokmeyiz insallah lohusalikta... walla sen iyisin gibime geliyor...Katiliyorum lohusalik onemli
Himm iyi o zaman genelde baslatiyorlar boyle durumlari olunca.. riskli gorduklerindede progestana... gecmis olsun kuzum kendini yormadan yuru.. eger rahatsiz oliyorsan da yorma kendiniMagnezyuma basladim yeni
Rica ederim :)Tamam canım çok tşk ederim
SUWEN DE DE %50 VAR. DAHA ÖNCE HİÇ FİYATLARINA BAKMADIM PİJAMA TAKIMLARININ GERÇEKTEN İNDİRİMLİ Mİ ANLAYAMADIM AMAKızlar selam, Penti de %40 indirim başlamış iki tane emzirme atleti aldım☺İhtiyacı olan bakabilir
Daha benim anilarim yok oyle :)Bende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım
Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum
Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik..Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu
Hepside cok guzel :)Arkadaslar uyudunuz mu saat gec oldu farkindayimsize birsey danismak istiyorum hamilelik cekimi icin hangisi daha guzel sizce bir tane beyaz uzun kadife elbisem var simdisoguk olucak diye hep uzun kol bakiyorum bunlarda normal reyondan bilemedim Eki Görüntüle 2559614 Eki Görüntüle 2559615
Sagolasin kuzum hemen doktorumu aradm magmezyum verdiHimm iyi o zaman genelde baslatiyorlar boyle durumlari olunca.. riskli gorduklerindede progestana... gecmis olsun kuzum kendini yormadan yuru.. eger rahatsiz oliyorsan da yorma kendini
Ayy sorma, cok iyi davraniyorlarTer dokmeyiz insallah lohusalikta... walla sen iyisin gibime geliyor...rahatsin keyfin yerinde.. haberleri kp in tekrar yasatmiyorsa evdekilere bosver bak keyfine iste o zaman
Bol suKabızlıktan öleceğim kızlar. Ne çözüm buluyorsunuz?
Neden kiBirkac gun cok yazamicam kizlar musait oldukca okurum :)
Canım ben ilk sıradaki kruvaze yaka, önü verev geleni çok beğendim, çok şeker duruyor ❤
Ben de yalnız gidecektim ama arkadaşlarım çok net uyardılar, mahvolursun diye. Mecbur kayınvalidemi çağıracaktım ama annemi biraz daha uzun kalmaya ikna ettim sağolsun ❤ Şimdi de böyle bir durum varsa bence yanında biri olsun. Umarım böyle bir imkanın vardır
Sende kendimi gördümBen de baya sık gidiyorum. Esas takip hocam dışında bir dr.a daha gidyorum. Sebebi yıllar sonra Allahıma şükürler olsun ki bebeğime sahip olmam sanırımAllah kimseye eksikliğini yaşatmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Gidişlerim İlk haftalara göre bu haftalarda azaldı bebeğimin hareketlerini hissettiğim için. ama yinede ayda bir mutlaka devletteki hocama kan vermek için giderim. Benim hoca özel muayenede kan için felan Laboratuvarlara gönderiyor. Oralarda çok tuzlı oluyor
Ailem geliyor pazara kadar bizdeler :)Neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?