2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar benim yuruyus yaptigimda belime agri uyusma geliyor sonra kasiklarimla bacaklarima uyusma geliyor yuruyemez hale geliyorum bu durumu yasayan varmi

Daha benim anilarim yok oyle :)

Ter dokmeyiz insallah lohusalikta... walla sen iyisin gibime geliyor... rahatsin keyfin yerinde.. haberleri kp in tekrar yasatmiyorsa evdekilere bosver bak keyfine iste o zaman
Ayy sorma, cok iyi davraniyorlar masallah diyim
Kp, evde alkol kullanilmamasini ya da belli programlari izlememizi sorun etmiyor, kv de surekli yemek, bulasik, camasir halinde ama hic sesi cikmiyor. Ben de soklardayim inan
Gelmeleri iyi oldu, ciddi anlamda faydalari var. Bende yapamicaktim artik acikcasi. Keske herkesin bole imkani olsa diyorum icimden. Onlar da korkuyor demek ki diyorum, bi kayip daha yasamamizdan sakiniyorlar.

Ama annem babam gelse bu kadar rahat olmayadabilirdim acikcasi. Annem gelemez bole yemekti, camasirdi ugrasmaya. Cok lafini da eder yani. Simdilik iyiyiz. Idrar yolu enfeksiyonu olup, antibiyotige baslamam haricinde ah bi gozlerimizi kapatip acsak da, 30 lu haftalarda olsak die umuyorum surekli ❤
Sende keyifler nasil ? Ailen geldi demi seninde ? Yardimci oluyorlardir kesin onlar da sana. Hem onlar gelince kp,kv gelemiyordur senin demi yasasin kotulukceeeee

Esimde onu cok begendi canimtesekkur ederim havalar soguk olucak diye ayakkabi konusu dusundurdu biraz beni yagmurda topuklu filan zor olur diye bakalim nasil olucak☺
Hasatzamani sagol canim bencede hepsi cok guzel sonra giyebilcegimi bilsem alirdim ama pembede pek giymem normalde

Gozunaydin annenler geldi galiba hemde kolay gelsin hic strese sokma kendini

Kızlar dün sağlık ocağında idrar tahlili vermiştim, enfeksiyon çıkmış doktoruma attım az enfeksiyon dedi ama monurol önerdi evde de üromisin vardı muadili sanırım. İçip de faydasını gören oldu mu?

Sende kendimi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…