2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok teşekkürler

Bende de cikti bugun canim..monurol ve augmentin verdi. Gecen haftaki tahlilde bi sey cikmamisti halbuki ama oluyor iste.
Ben direkt augmentine basladim, gece alcam monurolu. Bahsettgin ilaci bilmiyorum ben. Monurol baya etkili, ve gebelerde kullaniliyor yorumlarda var. Gecmis olsun

Tamam canimmm... besikler gelmis eve ama ahsap besik boyasiz verniksiz model... babamlarda tahta kurusu olur dediler... siz me diyorsunuz? Sagliksiz mi oliyorr?? Bilginiz varmi

Bu mesajını geç gördüm tahta kurusu olurmu bilmiyorum hicbir fikrim yok canım.
Istersen vernik ile kendin boya doğuma kadar kokusu geçer.
Ojeli matkap diye sayfa var bahar o vernik satıyor herkes çok memnun insta da

Doktora sordum aynısı dedi kuzum, gece yatarken içcem ben de, augmentine ben kanımdaki enfeksiyon için kullanmıştım Pazartesi günü bitmişti. Çok da dikkat ediyorum neden oluyor bu enfeksiyon bilmiyorum ya

Çok haklısın canım. Ben de insanların iyi niyetlerinin suistimal edildiğini düşünüyorum. Bu yüzden ben de tedirginim. Ama anneleri olarak bize de çok görev düşüyor. İnşallah evlatlarımızı en doğru en güzel şekilde yetiştirip büyütürüz. Merhametli ama kendi değerinin her zaman farkında olan, ayakları yere sağlam basan insanlar olsunlar. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun Senin burcun ne peki? ☺

içtikten sonra ilk 40 45 dk kötü oldum ben baş dönmesi yaptı .45dk dan sonra normale döndüm açlık hissimde kayboldu şekerli su olduğu için tokluk yarattı.sadece çok susadım
vallaha ictim haldir haldir calistim malesef tektim

75 gd yukleme sonucunda ilk 1. saat 156
2. saat 113 yuksek sanki referansda yoktu haftaya cars gitcem hocaya

Bugün bendede çıktı canım enfeksiyon. Monurol 2 kutu yazdı. Daha önce 3 kutu içtim fayda etmedi bende. Mecbur yine içicez bakalım

Gecen haftasonundan beri evden cikmiyorum oksurugum gecsin diye, artik iyice canim sıkılmaya basladi oksuruk gecti gibi, biraz bogaz agrim var ama genel olarak iyiyim. Pazartesi kontrol ve seker yuklemesi var, insallah sorunsuz atlatirim onu da. Bakalim bizim sipa ne kadar oldu
Raporum da bitiyor, hic ise gidesim yok, evde olmak bel agrilarima da iyi geldi. Simdi git sabahtan aksama otur gene ayni dert. Bakalim pztesi duruma gore ek rapor isterim belki doktordan.

Ohoo bunlar birşey mi ben geçen kek yaptım diyorum niye kabarmıyor, kabartma tozu atmayı unutmuşum

Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum

Ohoo bunlar birşey mi ben geçen kek yaptım diyorum niye kabarmıyor, kabartma tozu atmayı unutmuşum
Ben de dun makineye tablet deterjanlardan attim, camasiri koydum, bakiyodum tablet atmis miyim diye. Neyse elle buldum koymusum tableti, calistirdim. Sonra camasir bitti kurutmaya aticam kokluyorum deterjan koydum mu koymadim mi diye, kafa bi milyon ya.

Bilen varsa yazabilir mi ?
Monurol tek dozu ve augmentini ayni anda mi aliyorsunuz ?
Yoksa monurolu kullanip bitirip, ertesi gun augmentine mi basliyosunuz ?

Bilen varsa yazabilir mi ?
Monurol tek dozu ve augmentini ayni anda mi aliyorsunuz ?
Yoksa monurolu kullanip bitirip, ertesi gun augmentine mi basliyosunuz ?
Monurol toz şase degil mi?
Onlar genelde gece yatmadan wcye gidilip sonra munorol icilip en az 3 4 saat wcye kalkmadan yatmak gerekiyor zaten gece icilmeli yani. Antibiyotige normal herhangi bi saatte baslanabilir

Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
Preeklampsiyi sen anlayamazsin. Acima bende de var deri geriliyor. Ama tansiyon ne durumda asil ordan belirti veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…