Çok teşekkürlerVar bende keselerin etrafinda kanama odaklari var demislerdi hafta sonlari kanama olmaya basladim... tup bebekle oldum ama tuplu tupsuz farketmiyormus edindigim tecrubelere gore..
Progestan fitil bende kullaniyordum... ustune o vuruldugun kalcadan ben progestan 50 mg her gun vuruluyordum... yaklasik 16. Haftama kadarda vurulmaya devam ettim.. ve sonra igneyi kestik.. progestan hala devam ediyor.. kanamam bittiginden iki hafta sonra igneyi birakmistik...
He kanamam olmaya basladiginda kan sulandiriciyi doktorum kesti.. Gecmis olsun.. kafana takarak bnim gibi hareket etme kendimi ister istemez strese koydum.. ki rahat bir insanim, ne gelirse Allahtan uzun zaman sonra bebekerim olunca icime korku girdi.. ama cok sukur 9 ay kanamasi olupta doguranida gordum.. hastane arkadaslarim oldu.. ve benim kanama alanlari zamanla kndiliginden bir anda gidiverdi..
sende canini sikma stres etme... kocisinle mutlu ol dinlen, film izle keyif cat... annesi 5. Aydan sonra hazirliklar yapmaya baslaman gerektigi icin simdi kendini hicc yorma ilk trimester genelde zor geciiyor bu tarz olay yasayan bayanlarda.. sevgilerlee
Sanki azıcık da olsa yapmışlarSUWEN DE DE %50 VAR. DAHA ÖNCE HİÇ FİYATLARINA BAKMADIM PİJAMA TAKIMLARININ GERÇEKTEN İNDİRİMLİ Mİ ANLAYAMADIM AMA
Bende de cikti bugun canim..monurol ve augmentin verdi. Gecen haftaki tahlilde bi sey cikmamisti halbuki ama oluyor iste.Kızlar dün sağlık ocağında idrar tahlili vermiştim, enfeksiyon çıkmış doktoruma attım az enfeksiyon dedi ama monurol önerdi evde de üromisin vardı muadili sanırım. İçip de faydasını gören oldu mu?
Tamam canimmm... besikler gelmis eve ama ahsap besik boyasiz verniksiz model... babamlarda tahta kurusu olur dediler... siz me diyorsunuz? Sagliksiz mi oliyorr?? Bilginiz varmi
Doktora sordum aynısı dedi kuzum, gece yatarken içcem ben de, augmentine ben kanımdaki enfeksiyon için kullanmıştım Pazartesi günü bitmişti. Çok da dikkat ediyorum neden oluyor bu enfeksiyon bilmiyorum yaBende de cikti bugun canim..monurol ve augmentin verdi. Gecen haftaki tahlilde bi sey cikmamisti halbuki ama oluyor iste.
Ben direkt augmentine basladim, gece alcam monurolu. Bahsettgin ilaci bilmiyorum ben. Monurol baya etkili, ve gebelerde kullaniliyor yorumlarda var. Gecmis olsun
Çok haklısın canım. Ben de insanların iyi niyetlerinin suistimal edildiğini düşünüyorum. Bu yüzden ben de tedirginim. Ama anneleri olarak bize de çok görev düşüyor. İnşallah evlatlarımızı en doğru en güzel şekilde yetiştirip büyütürüz. Merhametli ama kendi değerinin her zaman farkında olan, ayakları yere sağlam basan insanlar olsunlar. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsunAh fedakar ve duygusal olmasini hic istemezdim kizimin :) yani cocukluk baskada arkadaslarina ve gelecekteki karsilacagi insanlara karsiBende cok duygusalm fedakarim da iyi niyet suistimal ediliyor o sebeple babasina benzesin isterim o taviz vermez kimseye ben iyi niyetten hemen kendimden ödün veririm.
vallaha ictim haldir haldir calistim malesef tektimiçtikten sonra ilk 40 45 dk kötü oldum ben baş dönmesi yaptı .45dk dan sonra normale döndüm açlık hissimde kayboldu şekerli su olduğu için tokluk yarattı.sadece çok susadım
Benimde vardı kanama alanım 8. Haftadan 11. Haftaya kadar progestan kullandım. Her gittiğimde doktor bazen görüyor bazen görmüyor kanama alanı ama çok şükür şuan kanamam yok . Çok takılmayınÇok teşekkürler ☺☺☺
Bugün bendede çıktı canım enfeksiyon. Monurol 2 kutu yazdı. Daha önce 3 kutu içtim fayda etmedi bende. Mecbur yine içicez bakalımKızlar dün sağlık ocağında idrar tahlili vermiştim, enfeksiyon çıkmış doktoruma attım az enfeksiyon dedi ama monurol önerdi evde de üromisin vardı muadili sanırım. İçip de faydasını gören oldu mu?
Ohoo bunlar birşey mi ben geçen kek yaptım diyorum niye kabarmıyor, kabartma tozu atmayı unutmuşumBende unutkanlıktan ziyade garip bir dalgınlık var. Hamileliğimin en başından beri var ama bu ara yoğunlaştı. Şimdi size bununla ilgili iki olay anlatayım
Birgün okulda fotokopi çekiyorum. Boş kağıt veriyor. Kontrol edip tekrar çekiyorum, yine aynı. Makineyi kapatıp açıyorum yine aynı. Bir 10 dk cebelleştim. Sonra arkadaşımdan yardım istedim. Geldi bir baktı ki kağıdı ters koymuşum
Diğer olay daha da kötü, balıkları iki hafta boyunca mısır unu yerine irmikle kızartmışım. İrmik bitmese ve yeni mısır unu alıp renk karşılaştırması yapamasam daha da yiyecektik..Tevekkeli balıklar çok çıtır oluyordu
Ben de dun makineye tablet deterjanlardan attim, camasiri koydum, bakiyodum tablet atmis miyim diye. Neyse elle buldum koymusum tableti, calistirdim. Sonra camasir bitti kurutmaya aticam kokluyorum deterjan koydum mu koymadim mi diye, kafa bi milyon ya.Ohoo bunlar birşey mi ben geçen kek yaptım diyorum niye kabarmıyor, kabartma tozu atmayı unutmuşum
Monurol toz şase degil mi?Bilen varsa yazabilir mi ?
Monurol tek dozu ve augmentini ayni anda mi aliyorsunuz ?
Yoksa monurolu kullanip bitirip, ertesi gun augmentine mi basliyosunuz ?
Preeklampsiyi sen anlayamazsin. Acima bende de var deri geriliyor. Ama tansiyon ne durumda asil ordan belirti veriyorKızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?