11/7 hergün ölçtürüyorumPreeklampsiyi sen anlayamazsin. Acima bende de var deri geriliyor. Ama tansiyon ne durumda asil ordan belirti veriyor
Onlarin sanirim ilk hamileliklerini yasayan cok kisi yada katilim sayilari cok yok.. yada isli gucluler hic anlamadim bende gecende aynini ben dedim.. acip okumak istiyosun onceden biseyler ama yokki bisi okuyasinYa kızçeler bu aralık annelerine giirip bakayım dedim sade 120 sayfa konuşmuşlar biizm maşallahımız var valla süperiz
Hahahahahahah evet geldiler cok rahatim keyfim yerinde.. ayy senin adinada cok ama cok sevindim.. annemler bugun geldiler.. dinleniyorlar.. ay oyle hic dusunmemistim ama zaten onlarda yeni geldiler bi daha doguma kadar gelmezlerdi.. biz boyle iyiyizAyy sorma, cok iyi davraniyorlarmasallah diyim
Kp, evde alkol kullanilmamasini ya da belli programlari izlememizi sorun etmiyor, kv de surekli yemek, bulasik, camasir halinde ama hic sesi cikmiyor. Ben de soklardayim inan
Gelmeleri iyi oldu, ciddi anlamda faydalari var. Bende yapamicaktim artik acikcasi. Keske herkesin bole imkani olsa diyorum icimden. Onlar da korkuyor demek ki diyorum, bi kayip daha yasamamizdan sakiniyorlar.
Ama annem babam gelse bu kadar rahat olmayadabilirdim acikcasi. Annem gelemez bole yemekti, camasirdi ugrasmaya. Cok lafini da eder yani. Simdilik iyiyiz. Idrar yolu enfeksiyonu olup, antibiyotige baslamam haricindeah bi gozlerimizi kapatip acsak da, 30 lu haftalarda olsak die umuyorum surekli ❤
Sende keyifler nasil ? Ailen geldi demi seninde ? Yardimci oluyorlardir kesin onlar da sana. Hem onlar gelince kp,kv gelemiyordur senin demiyasasin kotulukceeeee
Banada kotu olursun tek gitme dediler yanimda biriyle gittim hicbisey olmadi
Bugün bebeğimi görmeye gittim. Diyarbakırda memorial hastanesine gidiyorum. Muayene normalde 265 lira. Öğretmen indirimiyle 227 lira veriyordum. Öğretmenler günü dolayısıyla kampanya yapmışlar. Yalnızca 15 lira verdim. Kampanya aralığın 15 ine kadar devam ediyormuş, öğretmen arkadaşlara duyrulur. Hastaneniz belki indirim yapmıştır. Bebişim iyiymiş. Karın çevresi biraz ilerdeymiş. Kızımda gebelik şekerim vardı. Şekerimi ölçüyorum, doktor bazıları yüksek çıkmış, diyet yap dedi. Maden suyunu ben sadece tuz alımı olarak görüyorum, günde 1 taneden fazla içme dedi.
Daha benim anilarim yok oyle :)
Kızlar dün sağlık ocağında idrar tahlili vermiştim, enfeksiyon çıkmış doktoruma attım az enfeksiyon dedi ama monurol önerdi evde de üromisin vardı muadili sanırım. İçip de faydasını gören oldu mu?
Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
Vernikli boyali olmasida zararli bilemedim.. cok kararsiz kaldim bendeBu mesajını geç gördüm tahta kurusu olurmu bilmiyorum hicbir fikrim yok canım.
Istersen vernik ile kendin boya doğuma kadar kokusu geçer.
Ojeli matkap diye sayfa var bahar o vernik satıyor herkes çok memnun insta da
Benim akrabam da şeker yüklemesinde içtiği içeceği çok beğenmiş, bir tane daha istemişaman herkes ayılıp bayılıyo hiçbir şey yok dedi ben aç karnıma kan aldırdığım zaman kötüleşiyorum, biraz ondan korktum. Bir de ilk şekerli Bir şey yiyip içtiğimde midem de fenalaşıyor. Biraz bünye meselesi sanırım. Bakalım benim nasıl geçecek..
Ama canım maden suyu mineral açısından çok zengin, sınır aşılmadığı sürece çok faydalı olduğu düşünülüyor hamilelikte.Sen neden sadece tuz alımı olarak görüyorsun ki?
Ay aman boşver olmasın. Yemin ederim kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.
Canım ben de daha dün idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana da monurol verdi doktor, 2 hafta sonra tekrar tahlil istedi. İkimize de şifa olur inşallah
Canım neden öyle düşündün ki? Böyle bir şeyle alakası yok. Tansiyonun iyiyse korkma bence
İnsallah hersey yolundadir 75 gramin 50 grama gore referans araligi farkli olurmu bilemedim ama sinir 150 diye biliyorum.. gidince haber ver bizede kuzucuk yada ogrenince..75 gd yukleme sonucunda ilk 1. saat 156
2. saat 113 yuksek sanki referansda yoktu haftaya cars gitcem hocaya
Ayy masallah annesi sende cok tatlis bir hamilesin... ya bu bizim gruptaki annelerin hepsi fit valla ne olcak bu halimizz bilemiyorum
Kolay degil tabi fistik, her hafta daha zorlasiyor gibi oluyor. Himbillasmis hissediyorum.Hahahahahahah evet geldiler cok rahatim keyfim yerinde.. ayy senin adinada cok ama cok sevindim.. annemler bugun geldiler.. dinleniyorlar.. ay oyle hic dusunmemistim ama zaten onlarda yeni geldiler bi daha doguma kadar gelmezlerdi.. biz boyle iyiyizİyi kuzucum biz iyi olalimda ben epey agirlastim eskisi gibi hareket edemiyorum bu hafta farkettirdiler kendilerini.. Allahtan hayirlisi
Cok saol canim ❤Monurol toz şase degil mi?
Onlar genelde gece yatmadan wcye gidilip sonra munorol icilip en az 3 4 saat wcye kalkmadan yatmak gerekiyor zaten gece icilmeli yani. Antibiyotige normal herhangi bi saatte baslanabilir
Preeklamsi de asiri ödemle sismeye baslaniyor tansiyon sikintilari kalp carpintisi gibi belirtileri var.. yani olsan anlarsin diye dusunuyorum...Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
O zaman sıkma canını. Muhtemelen gerginliktendir. Organlar yer değiştiriyor, boru mu? Hissediyoruz acısını11/7 çıkıyor hep. 20. Haftadan önce 10-6 çıkardı
Sabah kayısı kurusu ye ben akşamları mutlaka sebze yiyorum brokoli karnıbahar pırasa gibi bol su iç yoğurt ye mutlakaKabızlıktan öleceğim kızlar. Ne çözüm buluyorsunuz?
Tşkler ama ultrasonun hiçbir zararı yokAnladım canım benm Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insllah. Yalnız söylemek isterim cok sık ultrasona girmek iyi birsey değil diye biliyorum. Sadece bi tavsiye☺
İnsallah hersey yolundadir 75 gramin 50 grama gore referans araligi farkli olurmu bilemedim ama sinir 150 diye biliyorum.. gidince haber ver bizede kuzucuk yada ogrenince..
Amin. Canım inşallah. Onlar sağlıklı olsunlar başka hiçbirşey istemiyor insanYa ilk kiloma gore bakilirsa dedigin gibi ayni kilodayim hatta 69,6 kilim yedigimde ayniyim... İlk ay kusmam yoktu 2. Ay ile 4. Aya kadar kilo verdim.. 4. Aydan bu 7. Ayima kadarda eski kiloma vucut geldi.. ya degerlerim zaten bozulmus vucutta su bile yoktu sivi kaybimdan serumlarla ayaktaydim.. cok sukur bugunume...evet azar azar yiyorum dikkat ediyorum.. bebeklerim faydalansin diye faydali seyler yemeye dikkat ediyorum.. hayirlisi kuzucuk.. gobk firladi 6. Ayimin basindan simdiye kadar.. yaaa hem yirtilmayalim hem bebisler saglikli olsun hem rahat dogum ve lohusalik yasayalim insallah
Daha öncesinde farkediyor muydun birşey? Ben yükleme yaptırmadım sadece açlık tokluk şekerine baktırdımKızlar moralim çok bozuk bugün şeker yüklemem vardı korktuğum başıma geldi açlık iyi çıktı ama tokluk şekerim baya yüksek çıktı yarın tekrar 100gr glukoz ile tekrarlanacak yine yüksek çıkarsa diyetisyene sevk edecekmiş doktor
Kaç çıktı ki tokluk ? Kaç mg yükleme yapılmıştı ?Kızlar moralim çok bozuk bugün şeker yüklemem vardı korktuğum başıma geldi açlık iyi çıktı ama tokluk şekerim baya yüksek çıktı yarın tekrar 100gr glukoz ile tekrarlanacak yine yüksek çıkarsa diyetisyene sevk edecekmiş doktor
Doktorum bugün öyle söyledi. Ben de mineralleri için içiyorum. Demek o yüzden tansiyonu olanlar etkileniyor.Benim akrabam da şeker yüklemesinde içtiği içeceği çok beğenmiş, bir tane daha istemişaman herkes ayılıp bayılıyo hiçbir şey yok dedi ben aç karnıma kan aldırdığım zaman kötüleşiyorum, biraz ondan korktum. Bir de ilk şekerli Bir şey yiyip içtiğimde midem de fenalaşıyor. Biraz bünye meselesi sanırım. Bakalım benim nasıl geçecek..
Ama canım maden suyu mineral açısından çok zengin, sınır aşılmadığı sürece çok faydalı olduğu düşünülüyor hamilelikte.Sen neden sadece tuz alımı olarak görüyorsun ki?
Ay aman boşver olmasın. Yemin ederim kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.
Canım ben de daha dün idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana da monurol verdi doktor, 2 hafta sonra tekrar tahlil istedi. İkimize de şifa olur inşallah
Canım neden öyle düşündün ki? Böyle bir şeyle alakası yok. Tansiyonun iyiyse korkma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?