2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kızçeler bu aralık annelerine giirip bakayım dedim sade 120 sayfa konuşmuşlar biizm maşallahımız var valla süperiz
Onlarin sanirim ilk hamileliklerini yasayan cok kisi yada katilim sayilari cok yok.. yada isli gucluler hic anlamadim bende gecende aynini ben dedim.. acip okumak istiyosun onceden biseyler ama yokki bisi okuyasin

Hahahahahahah evet geldiler cok rahatim keyfim yerinde.. ayy senin adinada cok ama cok sevindim.. annemler bugun geldiler.. dinleniyorlar.. ay oyle hic dusunmemistim ama zaten onlarda yeni geldiler bi daha doguma kadar gelmezlerdi.. biz boyle iyiyiz İyi kuzucum biz iyi olalimda ben epey agirlastim eskisi gibi hareket edemiyorum bu hafta farkettirdiler kendilerini.. Allahtan hayirlisi

Banada kotu olursun tek gitme dediler yanimda biriyle gittim hicbisey olmadi

Benim akrabam da şeker yüklemesinde içtiği içeceği çok beğenmiş, bir tane daha istemiş aman herkes ayılıp bayılıyo hiçbir şey yok dedi ben aç karnıma kan aldırdığım zaman kötüleşiyorum, biraz ondan korktum. Bir de ilk şekerli Bir şey yiyip içtiğimde midem de fenalaşıyor. Biraz bünye meselesi sanırım. Bakalım benim nasıl geçecek..

Ama canım maden suyu mineral açısından çok zengin, sınır aşılmadığı sürece çok faydalı olduğu düşünülüyor hamilelikte. Sen neden sadece tuz alımı olarak görüyorsun ki?

Daha benim anilarim yok oyle :)

Ay aman boşver olmasın. Yemin ederim kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.

Canım ben de daha dün idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana da monurol verdi doktor, 2 hafta sonra tekrar tahlil istedi. İkimize de şifa olur inşallah

Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum

Canım neden öyle düşündün ki? Böyle bir şeyle alakası yok. Tansiyonun iyiyse korkma bence

Bu mesajını geç gördüm tahta kurusu olurmu bilmiyorum hicbir fikrim yok canım.
Istersen vernik ile kendin boya doğuma kadar kokusu geçer.
Ojeli matkap diye sayfa var bahar o vernik satıyor herkes çok memnun insta da
Vernikli boyali olmasida zararli bilemedim.. cok kararsiz kaldim bende

11/7 çıkıyor hep. 20. Haftadan önce 10-6 çıkardı

75 gd yukleme sonucunda ilk 1. saat 156
2. saat 113 yuksek sanki referansda yoktu haftaya cars gitcem hocaya
İnsallah hersey yolundadir 75 gramin 50 grama gore referans araligi farkli olurmu bilemedim ama sinir 150 diye biliyorum.. gidince haber ver bizede kuzucuk yada ogrenince..

Suraya da bi göbek birakayim +8 kilo ile

Eki Görüntüle 2559755
Ayy masallah annesi sende cok tatlis bir hamilesin... ya bu bizim gruptaki annelerin hepsi fit valla ne olcak bu halimizz bilemiyorum azicik fazlamizda olsa yinede gozume fit geliyor hepimiz.. bari bogazi tutalim son iki ay icin dayanalimm bol bol sebze ve protein yiyelim Fit anne olalim

Kolay degil tabi fistik, her hafta daha zorlasiyor gibi oluyor. Himbillasmis hissediyorum.
Agiz tadiyla otur, guzel vakit gecir ailenle. Daha rahat yatip kalkman sonucta. Oh mis ne guzel, buyut az daha buyutelim su kuzucuklari

Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
Preeklamsi de asiri ödemle sismeye baslaniyor tansiyon sikintilari kalp carpintisi gibi belirtileri var.. yani olsan anlarsin diye dusunuyorum...

İnsallah hersey yolundadir 75 gramin 50 grama gore referans araligi farkli olurmu bilemedim ama sinir 150 diye biliyorum.. gidince haber ver bizede kuzucuk yada ogrenince..

Bugun sabahtan alisverise ciktim oglumda uyuyakaldi 2 saatte birsuru magazaya girip ciktim ,sonra onu uyandirip mcdonald oyunparkina götürdüm pesinde kostum tabi suanda bittim bittimm kendimi kanguru gibi hissediyorum yürürken ,sanki 10kilo aldim

Amin. Canım inşallah. Onlar sağlıklı olsunlar başka hiçbirşey istemiyor insan

Daha öncesinde farkediyor muydun birşey? Ben yükleme yaptırmadım sadece açlık tokluk şekerine baktırdım

Kaç çıktı ki tokluk ? Kaç mg yükleme yapılmıştı ?

Doktorum bugün öyle söyledi. Ben de mineralleri için içiyorum. Demek o yüzden tansiyonu olanlar etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…