2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben de daha dün idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana da monurol verdi doktor, 2 hafta sonra tekrar tahlil istedi. İkimize de şifa olur inşallah
İnşallah canım benim bir de benim erken doğum riskim var, serklaj ameliyatı oldum o yüzden daha bir korkuyorum enfeksiyondan

Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
O şekilde bir belirti gösterdiğini duymamıştım. Ama vücutta aşırı şişme tansiyon yüksekliği idrara az çıkma belirtiler arasında. İnşallah zaten öyle birşey hiç birimizin başına gelmez . Senin ki farklı bir durum sanki

Senin oyle sansin var canm evet kovalar da cekingen oluyolar bence :) ya ben baliklari duygusal biliyorum ama oyle cekingen degiller eltimin ogullari kadar yaramaz simarik cocuk yoktur illallah ediyoruz bugun annelerini tukettiler valla kadin hicbisey anlamadi telefon istedi sarji bitmis anlamiyor inan bana 1 saat dovmussun gibi agladi katila katila cok korkuyorum allahm insaallah oyle olmaz kizim.

Karın ağrısı fln var ya preeklamside illa kötüyw yorcam. Kabızım o bile ağrı yapıyor olabilir

Insaallah bende oyle dusunuyorum. Benim burcum aslan yukselenimde yay

Olabilir tabi canim bende begenmistim :)

Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
1 haftadir oluyor benim son trimestr normaldir heralde carsamba sorucam bende druma

Ben ilkinde bogazimi tuttum tuttum 25 kilo aldim, bu sefer hic kendimi strese sokamicam, oyle de aliyorum boyle de aliyorum, bebe dogsun sonra dusunuruz

Hahahah hamileler alık oluyor demişti bir arkadaşımda inanmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…