KefirKabızlıktan öleceğim kızlar. Ne çözüm buluyorsunuz?
İnşallah canım benim bir de benim erken doğum riskim var, serklaj ameliyatı oldum o yüzden daha bir korkuyorum enfeksiyondanCanım ben de daha dün idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana da monurol verdi doktor, 2 hafta sonra tekrar tahlil istedi. İkimize de şifa olur inşallah
O şekilde bir belirti gösterdiğini duymamıştım. Ama vücutta aşırı şişme tansiyon yüksekliği idrara az çıkma belirtiler arasında. İnşallah zaten öyle birşey hiç birimizin başına gelmez . Senin ki farklı bir durum sankiKızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
Senin oyle sansin var canm evet kovalar da cekingen oluyolar bence :) ya ben baliklari duygusal biliyorum ama oyle cekingen degiller eltimin ogullari kadar yaramaz simarik cocuk yoktur illallah ediyoruz bugun annelerini tukettiler valla kadin hicbisey anlamadi telefon istedi sarji bitmis anlamiyor inan bana 1 saat dovmussun gibi agladi katila katilaBende bende bizimkide balik olcak die korkuyorum... insallahhh kova olsun ... kova daha iyi dedi yengem.. onun burcuymus kova.. onun hakkinda bilgim yok ama baliklar cok fena.. yegenlerim bar cok duygusalll... hemen gonlu kiriliyorr.. icine kapaniyor... iki cocukta oyle olursa ugras dur... buyudukleri zaman onlari dis dunyaya atmakda nasil olur bilmiyorum... yirtici olan hakkini arayan cocuklar olurlar insallah aklimiz kalmasa bebeklerimde cocuklarimda... bakicez artiksubati donerse yandik subattan once gelirse kova yada marta kadar da bebeler beklemez karnimda bakicaz artik
Hangisini kullaniyosn canm resim atarmsnBen kullanıyorum canım cok ta memnunum
Karın ağrısı fln var ya preeklamside illa kötüyw yorcam. Kabızım o bile ağrı yapıyor olabilirO şekilde bir belirti gösterdiğini duymamıştım. Ama vücutta aşırı şişme tansiyon yüksekliği idrara az çıkma belirtiler arasında. İnşallah zaten öyle birşey hiç birimizin başına gelmez . Senin ki farklı bir durum sanki
Hangisini kullaniyosn canm resim atarmsnBen kullanıyorum canım cok ta memnunum
Insaallah bende oyle dusunuyorum. Benim burcum aslan yukselenimde yayÇok haklısın canım. Ben de insanların iyi niyetlerinin suistimal edildiğini düşünüyorum. Bu yüzden ben de tedirginim. Ama anneleri olarak bize de çok görev düşüyor. İnşallah evlatlarımızı en doğru en güzel şekilde yetiştirip büyütürüz. Merhametli ama kendi değerinin her zaman farkında olan, ayakları yere sağlam basan insanlar olsunlar. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsunSenin burcun ne peki? ☺
Olabilir tabi canim bende begenmistim :)Benim akrabam da şeker yüklemesinde içtiği içeceği çok beğenmiş, bir tane daha istemişaman herkes ayılıp bayılıyo hiçbir şey yok dedi ben aç karnıma kan aldırdığım zaman kötüleşiyorum, biraz ondan korktum. Bir de ilk şekerli Bir şey yiyip içtiğimde midem de fenalaşıyor. Biraz bünye meselesi sanırım. Bakalım benim nasıl geçecek..
Ama canım maden suyu mineral açısından çok zengin, sınır aşılmadığı sürece çok faydalı olduğu düşünülüyor hamilelikte.Sen neden sadece tuz alımı olarak görüyorsun ki?
Ay aman boşver olmasın. Yemin ederim kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.
Canım ben de daha dün idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana da monurol verdi doktor, 2 hafta sonra tekrar tahlil istedi. İkimize de şifa olur inşallah
Canım neden öyle düşündün ki? Böyle bir şeyle alakası yok. Tansiyonun iyiyse korkma bence
1 haftadir oluyor benim son trimestr normaldir heralde carsamba sorucam bende drumaKızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
Aileler gelimce azaldi cnm :) haftaya canlanir yineKızlar kimse yok mu bu akşam. Bizim grup da yazışmaları azalttı iyice
Ben ilkinde bogazimi tuttum tuttum 25 kilo aldim, bu sefer hic kendimi strese sokamicam, oyle de aliyorum boyle de aliyorum, bebe dogsun sonra dusunuruzAyy masallah annesi sende cok tatlis bir hamilesin... ya bu bizim gruptaki annelerin hepsi fit valla ne olcak bu halimizz bilemiyorumazicik fazlamizda olsa yinede gozume fit geliyor hepimiz.. bari bogazi tutalim son iki ay icin dayanalimm bol bol sebze ve protein yiyelim ☺ Fit anne olalim
Benimde 24 640 gram dediBenimkide 24de 633 grmdi cok mu az
Hahahah hamileler alık oluyor demişti bir arkadaşımda inanmamıştımBen de dun makineye tablet deterjanlardan attim, camasiri koydum, bakiyodum tablet atmis miyim diye. Neyse elle buldum koymusum tableti, calistirdim. Sonra camasir bitti kurutmaya aticam kokluyorum deterjan koydum mu koymadim mi diye, kafa bi milyon ya.
Sizin ilk bebek kaç kilo doğdu acabaBen ilkinde bogazimi tuttum tuttum 25 kilo aldim, bu sefer hic kendimi strese sokamicam, oyle de aliyorum boyle de aliyorum, bebe dogsun sonra dusunuruz
Kızlar kimse yok mu bu akşam. Bizim grup da yazışmaları azalttı iyice
[/
Herkes bi yerde kuzu kiminin annesi kiminin kaynanasıgelmiş kiminin işi oluyor
İnşallah canım benim bir de benim erken doğum riskim var, serklaj ameliyatı oldum o yüzden daha bir korkuyorum enfeksiyondan
Peki öyle olsun
Haftaya canlandırın amaAileler gelimce azaldi cnm :) haftaya canlanir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?