2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Normalde butun testler ucretli benim gittigim hastanede ki cogu yerde de oyle olur

Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var

Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Dün duştan sonra bende farkettim. Ucunun kenarları beyaz bugun tatlı tatlı kaşınıyor

Kizim yengec ben ikizler esim koc. Bence bu kombinasyonda balik olursa cok ezilir bu cocuk

Evet su anda hak verdim kendini korumasi lazim yavrununhic balik erkegi tanimiyorum cok alingan olur derler genelde erkekte zor olur gibi bende koc olsun ıstiyorum esim simdiden dertli kendisi terazi olunca

Kurudu mu acaba canim ? Catlaktan once hoc beyazlık gormedim ben genelde kirmizi oluyorlar bi ara gogus altlarim banyodan sonra pul pul gibi dokuluyordu olu deri mi neydi bilmiyorum onlari iyice silip bikac kez karnima surdugum yagdan surdum tekrrlamadi sonra

Bende 2 kız annesi olucam ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum hayat gittikçe zorlaşıyor kötüleşiyor hayat değilde insanlar desem daha doğru olacak
Canım haklısın kızlar daha narin geliyor insana.. Annelik bir de kıyamıyorsun hep endişe ediyorsun. Ama kızı erkeği değil aslında mühim olan. Rabbim kimseyi evladı ile sevdikleri ile sınamasın. Kötülerle karşılaştırmasın. Gönlünü ferah tut.

Ya kızlar bugün öğleden sonra aşırı bi acıkma hissettim. Çok fazla yedim sanırım. Kontrolü kaçırdım. İyice karıştırdım da yediklerimi. Midem bağırsaklarım bi tuhaf. Sürekli çok fena sesler geliyor. Benim midem hep öyledir aslında. Hiçbir zaman fazla kaçırmaya gelmiyor. Hemen bozuluyor sindirim sistemim. Ne yapsam bilmiyorum. Uyuyamiyorum da. Midem bulanıyor uyuyunca. Öyle lavabo -yatak gidip geliyorum

Canım eğer normal doğum yaparsan pijama en güzeli sıcacık ☺ Ama sezaryen doğum yaparsan ve gecelik giymek istersen de alttan hamile taytı giyebilirsin. Lastiği yok ve göğüs altına kadar da gelir ya sıcak ta tutar. O geldi aklıma. Geceliğin altından görünmesin dersen de diz altına kadar olanlardan alabilirsin. Sezaryen olan arkadaşlar daha güzel fikir verebilir

Ben bir uzun sabahlik bir tanede onu dugmeli aldim cnm soyle ki eger alacagin pijama takiminin alti onemli giydiginde lastikli yer kasiklarina gelmiyorsa gobek deliginin hizasina geliyorsa sorun olacagini sanmam.
Anladım çok tşk ederim
Ya kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
evet canım ben ödeyecem zate laboratuvara gönderiyor. Sordum ücretini 50 gr şeker için 65 lira dedi. 75 ve 100 ün fiyatı farklı dedi
Tamam canım bi picama takımı bide gecelik lazım çok pahalılar ya resmen soygun. Birde LCW’ye bakçam belki uygun picama vardır güzel

Demirrrrr bak ben bu kadar aldim
1. Resim de sabahlikli gecelik takimi(hastanede)
2. Resimde pijamali bir takimim daha olsun istedim (yedekte dursun )
3. Resimdede kollari uzun usursem felan bide gecelikli(hastanede)
Valla öyle güzel açıklayıcı görselle tammalamışsınki bende sanırım picama ve sabahlık alcam. Malum yıllar sonra özlemle gelecek ilk bebişimiz fotoğrafçı da olsun istiyorum aslında artık maddi olarak kımıldayacak gücümüz kalmadı beni en iyi sen anlarsın bugünümüze şükür Son birkaç parça kaldı alınacak biride bunlar işte

Hem gecelik hem pijama almaya karar verdim ama dediğin gibi tayt da sıcak tutar oba göre bakayım cmt günü

Valla önceki günden aç ve susuz olduğum için öyle güzel geldi ki içecek doyamadım. Bildiğin gazoz düşün .

Eklentiler

• IMG20191128094816.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın güzel anneler

Ayy al benden de o kadar. Gece yedim yedim, bayılacak gibi oldum. Midem azıcık hafifleyince uyudum hemen. Sabah bir kalktım karnım yurttan sesler korosu gibi. Bir yandan bebek tekmeliyor, bir yandan bağırsaklarım atağa geçmiş. Zor attım kendimi tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…