Normalde butun testler ucretli benim gittigim hastanede ki cogu yerde de oyle olurYa kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular varYarin bi suru isim var istanbulu birazcik gezicem aksamada kv yemek var uyusam iyi olur yoksa yarina pertim cikar Allahtan babam geldide arabayla gidicez istedigimiz yere :) bu arada benim karnim gerilmeye vasladi 2 gundur yatarken etlerim cekiliyor.Umarim catlak olmaz simdilik iyi gidiyor sukur :) herkese bol huzurlu uykular
Bende tahlillerde ek ücret yok canım. Hastaneyi arayıp sorsaydın keşkeYa kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Dün duştan sonra bende farkettim. Ucunun kenarları beyaz bugun tatlı tatlı kaşınıyorBenim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Benim kaşınmıyor Acıyordu akşamDün duştan sonra bende farkettim. Ucunun kenarları beyaz bugun tatlı tatlı kaşınıyor
Kizim yengec ben ikizler esim koc. Bence bu kombinasyonda balik olursa cok ezilir bu cocuk
Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Canım haklısın kızlar daha narin geliyor insana.. Annelik bir de kıyamıyorsun hep endişe ediyorsun. Ama kızı erkeği değil aslında mühim olan. Rabbim kimseyi evladı ile sevdikleri ile sınamasın. Kötülerle karşılaştırmasın. Gönlünü ferah tut.Bende 2 kız annesi olucam ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum hayat gittikçe zorlaşıyor kötüleşiyor hayat değilde insanlar desem daha doğru olacak
Balıklar bilinenin aksine kararlı ama dikkat duruşları vardir sakin yapilir olsalar da özgürlüklerine hayallerine siki sıkıya baglidirlarKizim yengec ben ikizler esim koc. Bence bu kombinasyonda balik olursa cok ezilir bu cocuk
Canım eğer normal doğum yaparsan pijama en güzeli sıcacık ☺ Ama sezaryen doğum yaparsan ve gecelik giymek istersen de alttan hamile taytı giyebilirsin. Lastiği yok ve göğüs altına kadar da gelir ya sıcak ta tutar. O geldi aklıma. Geceliğin altından görünmesin dersen de diz altına kadar olanlardan alabilirsin. Sezaryen olan arkadaşlar daha güzel fikir verebilirKızlar bişi sorcam ben cmt loğusa takımı bakıcam da gecelik mi alayım yoksa takım mı alayım. Sezeryan olabilirim de bilmiyorum şu an. Dr um normal doğumu bekleriz dedi ama sezeryan da olabilir. Siz sezeryan gibi akıl verin hangisi daha rahat olur. Gecelikle üşürüm takım daha iyi ama acır mı orası bilemedim
Anladım çok tşk ederimBen bir uzun sabahlik bir tanede onu dugmeli aldim cnm soyle ki eger alacagin pijama takiminin alti onemli giydiginde lastikli yer kasiklarina gelmiyorsa gobek deliginin hizasina geliyorsa sorun olacagini sanmam.
evet canım ben ödeyecem zate laboratuvara gönderiyor. Sordum ücretini 50 gr şeker için 65 lira dedi. 75 ve 100 ün fiyatı farklı dediYa kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Tamam canım bi picama takımı bide gecelik lazım çok pahalılar ya resmen soygun. Birde LCW’ye bakçam belki uygun picama vardır güzelBence iki takimin olsun.. bir gecelikli takimin sabahlihida olsun bilmiom fotoda esinle kkiniziede cekilsin istersen tam lohusa anne gibi oluyoo benceo renge yakin pijama takiminda olsun eger evde biraz genis rahat varsa onleri delikli hani oluyorya ust tarafi.. altida beli dikislerin ust kismina gelecek sekilde oluyorsa hic almana gerek yok... he yok diyosab geceligine uygun renkte bir pijama takimida alki gecelik ne de olsa cok rahat olmuyor... bacaklar aciliyor yat uzan kalk... yatakta felan pijama dikislere gelmedigi surece sikinti yok.. ha bide sezeryanlilara genelde gecelik giydiriyorlar cunku devamli hemsire gelip gidip kanamaya ona buna sonraya felan bakio.. ne bilim zaten ilk basta kanaman oluyo... ve illaki yedekte olsun istiyosun...
Valla öyle güzel açıklayıcı görselle tammalamışsınkiDemirrrrr bak ben bu kadar aldim
1. Resim de sabahlikli gecelik takimi(hastanede)
2. Resimde pijamali bir takimim daha olsun istedim (yedekte dursun )
3. Resimdede kollari uzun usursem felan bide gecelikli(hastanede)
Tamam canm saolCanım benim aile hekimimde vermedi, ben tahlil sonuçlarını kendi doktoruma yazdım o verdi ilacı tek kullanımlık bir şase. İstersen sen de bir haberdar et doktorunu
anladım ondan da alcamBen sezeryanla dogum yaptım. Pijama giydim hep
Hem gecelik hem pijama almaya karar verdim ama dediğin gibi tayt da sıcak tutar oba göre bakayım cmt günüCanım eğer normal doğum yaparsan pijama en güzeli sıcacık ☺ Ama sezaryen doğum yaparsan ve gecelik giymek istersen de alttan hamile taytı giyebilirsin. Lastiği yok ve göğüs altına kadar da gelir ya sıcak ta tutar. O geldi aklıma. Geceliğin altından görünmesin dersen de diz altına kadar olanlardan alabilirsin. Sezaryen olan arkadaşlar daha güzel fikir verebilir
O girtlaga kadar dolmak bizde de var cnm eylulden sonra rahatlicaz dusun artik:)Ya nedense girtlaga kadar biz limitleri doldurduk... aklima takildi umarim muayene ucreti kadar pahali degildir
Valla önceki günden aç ve susuz olduğum için öyle güzel geldi ki içecek doyamadım. Bildiğin gazoz düşün .gunaydin hamisler,calistigim univ hastanesinde muayene oluyorum,seker yüklenmesini de dogal olarak orada yaptircam ,baya ac kaliyoruz ya tekim kötü olan olmadi degil mi hic aranizda bas donmesi falan,kizimda olmamisti ama oglumda iki saat bile ac kalsam halden dusuyorum elim ayagim titriyor sık az yemem gerek ins sekerim cikmaz tipik şeker belirtisi ailedede herkeste sınırda
Ayy al benden de o kadar. Gece yedim yedim, bayılacak gibi oldum. Midem azıcık hafifleyince uyudum hemen. Sabah bir kalktım karnım yurttan sesler korosu gibi. Bir yandan bebek tekmeliyor, bir yandan bağırsaklarım atağa geçmiş. Zor attım kendimi tuvaleteYa kızlar bugün öğleden sonra aşırı bi acıkma hissettim. Çok fazla yedim sanırım. Kontrolü kaçırdım. İyice karıştırdım da yediklerimi. Midem bağırsaklarım bi tuhaf. Sürekli çok fena sesler geliyor. Benim midem hep öyledir aslında. Hiçbir zaman fazla kaçırmaya gelmiyor. Hemen bozuluyor sindirim sistemim. Ne yapsam bilmiyorum. Uyuyamiyorum da. Midem bulanıyor uyuyunca. Öyle lavabo -yatak gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?