- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya kizlar bu burclara takmayayim diom ama vende burcumun kadiniyim haniEşim balık. Aman aman diyorum
Ya bendede kabarciklar var.. ben e vit kapsulu tatli badem ceviz hindistan yagi karistirip suruyorum.. boyle kasintisini bol yaglayarak aliyor.. onun haricinde bazi bazi gunler kuruma oluyor.. bu arada bu yagi butunn vucuduma suruyorum..Gogusun kendisi degil benim ama canim. Tam ucun gogusle birlestigi yerde biseyler oluyo
O kadar kötü mü ya ben hiç balık tanımadımEşim balık. Aman aman diyorum
Biz paramizi idareli kullanalim dedik ve oda takimi almadik ama.. koctastan bir gardirop ve sifonyer aldik.. beyaz lake- ahsapli besiklerde ahsap zaten... tam takim oldu ilerdede birisi odasina alir digerine bir oda yaparim diye dusundum. Cilekte cok guzel odalar vardi ama mobilyalar cok buyuk kaba bazisi mobilyalarin iclerine baktim sende dikkat et sekil olsun diye malzemeyi ovalli bi degisik kesmisler bi camasir koyacan daraltmislar... buyuyen yataklarda hakkaten coook buyuk.. cocuk odasi genis olanlar icin tercih edilebilir.. montesori tarzida takim vardi yeni gelecek.. bilmiyorum orda gelmismidir? Oylede bakabilirsin ama oyle olumca ilk etapta yatak odasi icin bir yatak sart bebegekızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Ayyy cok tatlisinnn sizin burclarda fenaaymisO kadar kötü mü ya ben hiç balık tanımadımEşim aslan ben boğa birde balık inatçıysa yandık. Hangimizin inadı kazanırsa artık
Benim ki de erkek. Peki adını ne koyacaksın. Ben kararsızım da, fikir olur belki bana daAmin inşallah cümlemiz sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım. Erkek benim ki seninkinin cinsiyeti ne
Ben yapıyorum canım ama eşimin kararsızlıkları yüzünden işkenceye döndü benim için. Bu konuda çok dertliyim sürecimizi özet geçiyimkızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Bizim burçlar çok fena ikimizde dediğim dedik benim istediğim olsuncuyuzAyyy cok tatlisinnn sizin burclarda fenaaymis
Hoşbuldum cnm. Allah kucağımıza almamızı nasip etsin. Doğum yaptığımızda haberleşelim. Hayiyirli günler dilerimHoşgeldin seninle bizim tarihlerimiz çok yakınBenim de Sat 30 Mayıstı
İnşallah sağlıklı hayırlı doğumlar yaşarız canım benimHoşbuldum cnm. Allah kucağımıza almamızı nasip etsin. Doğum yaptığımızda haberleşelim. Hayiyirli günler dilerim
Büyük numara al canım, ben hamileliğin ilk başından hemen aldım, diğerinden bildiğim için, değilse çok acı çekersin grçmiş olsunKızlar günaydınn herkese. Yağmur yağıyor diye bir tane yağmur botlarım vardı onu giyiyim dedim. Evden çıktım 5 dakika yürüdüm aman yarabbiiii ayaklarımı çok fena sıktı baskı yaptı. Ofise geldim ayakkabıları çıkardım direk öyle oturuyorum ama ayaklarım mahfoldu hala da ağrıyor. Off akşama kadar nasıl geçicek gün bilmiyorumÇok şişti ayaklarım
Aman boşver takılma ya, ben burcumu hiç bilmiyorumYa kizlar bu burclara takmayayim diom ama vende burcumun kadiniyim haniolmuyor takilmadan da... yani benden bir balik yada bir basak yada ne bilim bi ikizler olmazz.. ayni sekilde bence yukselende giriyor devreye... 30 undan sonra yukselende onemli
Kuzenim verdi canım onun kuşlandıgını kullanıyorum u şeklinde olanlardanHangisini kullaniyosn canm resim atarmsn
Kabarciklar bende de var kabuk kabukYa bendede kabarciklar var.. ben e vit kapsulu tatli badem ceviz hindistan yagi karistirip suruyorum.. boyle kasintisini bol yaglayarak aliyor.. onun haricinde bazi bazi gunler kuruma oluyor.. bu arada bu yagi butunn vucuduma suruyorum..
Bende boğaýim. Esim hic duygusal romantik falan degil kimse inanmasinO kadar kötü mü ya ben hiç balık tanımadımEşim aslan ben boğa birde balık inatçıysa yandık. Hangimizin inadı kazanırsa artık
Oyle oyle aglaktan ziyade içli ve duygusal... ya ne bilim biz guzel yetistirelumde artik.. ama yinede balik olsun istemiyorum:)))Bizim burçlar çok fena ikimizde dediğim dedik benim istediğim olsuncuyuzBalık sakin ağlak diye düşünüyordum ya değil mi kii öylee.
Hehehe bilince duramiyosun iste ahhh su merakAman boşver takılma ya, ben burcumu hiç bilmiyorum
Romantik burc erkegi ariyorsan YENGEÇ canimBende boğaýim. Esim hic duygusal romantik falan degil kimse inanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?