2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gogusun kendisi degil benim ama canim. Tam ucun gogusle birlestigi yerde biseyler oluyo
Ya bendede kabarciklar var.. ben e vit kapsulu tatli badem ceviz hindistan yagi karistirip suruyorum.. boyle kasintisini bol yaglayarak aliyor.. onun haricinde bazi bazi gunler kuruma oluyor.. bu arada bu yagi butunn vucuduma suruyorum..

kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Biz paramizi idareli kullanalim dedik ve oda takimi almadik ama.. koctastan bir gardirop ve sifonyer aldik.. beyaz lake- ahsapli besiklerde ahsap zaten... tam takim oldu ilerdede birisi odasina alir digerine bir oda yaparim diye dusundum. Cilekte cok guzel odalar vardi ama mobilyalar cok buyuk kaba bazisi mobilyalarin iclerine baktim sende dikkat et sekil olsun diye malzemeyi ovalli bi degisik kesmisler bi camasir koyacan daraltmislar... buyuyen yataklarda hakkaten coook buyuk.. cocuk odasi genis olanlar icin tercih edilebilir.. montesori tarzida takim vardi yeni gelecek.. bilmiyorum orda gelmismidir? Oylede bakabilirsin ama oyle olumca ilk etapta yatak odasi icin bir yatak sart bebege Ayy cok keyifli git gez bak

kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Ben yapıyorum canım ama eşimin kararsızlıkları yüzünden işkenceye döndü benim için. Bu konuda çok dertliyim sürecimizi özet geçiyim
Bir kaç mağaza dolandık fiyatlar 7-8 bin civarıydı. Eşim ilk alalım dedi sonra ben pahalı gerek yok dedim. Sonra Çilek mobilyaya baktık. Orda da baby cotton serisini beğendim bitek onu da kuzenim daha yeni aldı o yüzden aynısı olsun da istemedim birde büyüyen beşik istemediğime karar verdim.
Babymall mağazasından bebek arabası alırken montessori yatakta beğendik onu aldım. Dolap ve şifonyeri'de başka bir yerden alırız dedik.
Sonra dolap ve şifonyeri ikea'dan almaya karar verdik. Hatta geçen hafta gittik şifonyer aldık. Bir tane de pax sistem dolaplardan yaptırcaktım onuda bu hafta alcaktık. Sonra kayınvalidem sağolsun eşime demişki ne gerek var bi dolaba o kadar para vermenize bak bizim falanca uyguna aldı da güzelde falan filan eşimin aklını karıştırmış.
Eşimde yok senin beğendiğin mobilyalar çocuk odası tatlılığı yok falan demeye başladı. E dedim çocuk sonrada kullanır işte ne güzel. En son sinirlendim napıyorsan yap karışmıyorum dedim. Son durum
Almila mobilya diye bir yer bulmuş. Orda baby cute serisi hoşuma gitti eşimde bu takımı çok istedi yarın gidip alcaz sanırsam. İkea'daki şifonyeri'de kurmamıştık Allah'tan iade edeceğiz Fiyatları da uygun geldi bi bak istersen.

Büyük numara al canım, ben hamileliğin ilk başından hemen aldım, diğerinden bildiğim için, değilse çok acı çekersin grçmiş olsun

Ya kizlar bu burclara takmayayim diom ama vende burcumun kadiniyim hani olmuyor takilmadan da... yani benden bir balik yada bir basak yada ne bilim bi ikizler olmazz.. ayni sekilde bence yukselende giriyor devreye... 30 undan sonra yukselende onemli
Aman boşver takılma ya, ben burcumu hiç bilmiyorum

Kızlar benim oğlan 2 gündür bi sakin öyle karnımda gezinmeli hareketleri azaldı sizinde azalan var mı ya geçicidir inş bu durum. Dün öğlene kdr hareketliydi sonra sakinledi korkutuyor beni bu durum. 23. Haftada normal mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…