- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
50mg ile yapıldı 140 sınır benim 180çıktı şimdi tekrar kan verdim 100mg içtim kan verecem 1 saat sonra yineKaç çıktı ki tokluk ? Kaç mg yükleme yapılmıştı ?
AminCanım haklısın kızlar daha narin geliyor insana.. Annelik bir de kıyamıyorsun hep endişe ediyorsun. Ama kızı erkeği değil aslında mühim olan. Rabbim kimseyi evladı ile sevdikleri ile sınamasın. Kötülerle karşılaştırmasın. Gönlünü ferah tut.
inşallah iyi çıkar canım sonuçlar .50mg ile yapıldı 140 sınır benim 180çıktı şimdi tekrar kan veteim 100mg içtim kan verecem 1 saat yine
Ben sabahlıklı pijama takımı aldım bi adette gecelik pijama takımının sabahlığı geceliğime de uyar renkleri uygunValla öyle güzel açıklayıcı görselle tammalamışsınkibende sanırım picama ve sabahlık alcam. Malum yıllar sonra özlemle gelecek ilk bebişimiz fotoğrafçı da olsun istiyorum aslında artık maddi olarak kımıldayacak gücümüz kalmadı beni en iyi sen anlarsın bugünümüze şükür Son birkaç parça kaldı alınacak biride bunlar işte
İnşallah canım ☺ Ben de daha almadım zaten. Allah nasip ederse normal doğum istiyorum. Onun için pijama takımı almayı düşünüyorum. Ama mutlaka sıcak tutan bi sabahlık istiyorum. Çünkü ne kadar pekmez tüketsem de demir ilacıma devam etsem de çok üşüyen bi bünyem var.Hem gecelik hem pijama almaya karar verdim ama dediğin gibi tayt da sıcak tutar oba göre bakayım cmt günü ☺
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım50mg ile yapıldı 140 sınır benim 180çıktı şimdi tekrar kan verdim 100mg içtim kan verecem 1 saat sonra yine
Canım inşallah bebişler korkmamıştır seslerdenGünaydın güzel anneler ❤❤❤
Ayy al benden de o kadar. Gece yedim yedim, bayılacak gibi oldum. Midem azıcık hafifleyince uyudum hemen. Sabah bir kalktım karnım yurttan sesler korosu gibi. Bir yandan bebek tekmeliyor, bir yandan bağırsaklarım atağa geçmiş. Zor attım kendimi tuvalete
O üşüme bende de var normalde hamileler yanar üşümez ama ben hala aynıyım donuyorumİnşallah canım ☺ Ben de daha almadım zaten. Allah nasip ederse normal doğum istiyorum. Onun için pijama takımı almayı düşünüyorum. Ama mutlaka sıcak tutan bi sabahlık istiyorum. Çünkü ne kadar pekmez tüketsem de demir ilacıma devam etsem de çok üşüyen bi bünyem var.
Ben de birbirine uygun bakarımBen sabahlıklı pijama takımı aldım bi adette gecelik pijama takımının sabahlığı geceliğime de uyar renkleri uygun
İnşallah iyi çıkar sonuçların50mg ile yapıldı 140 sınır benim 180çıktı şimdi tekrar kan verdim 100mg içtim kan verecem 1 saat sonra yine
Normal doğumda açılma kontrolü yaptıkları için gecelik daha rahat oluyor diyorlar. Zaten hastaneye 3 takım götürülmesi tavsiye ediliyor. 1 tane gecelik tarzı bir tanede önden düğmeli takım alabilirsin bence canım.Kızlar bişi sorcam ben cmt loğusa takımı bakıcam da gecelik mi alayım yoksa takım mı alayım. Sezeryan olabilirim de bilmiyorum şu an. Dr um normal doğumu bekleriz dedi ama sezeryan da olabilir. Siz sezeryan gibi akıl verin hangisi daha rahat olur. Gecelikle üşürüm takım daha iyi ama acır mı orası bilemedim
Muayene ücreti dışında 47 tl para verdim ben canım.Ya kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Canım ben 3-4 aydır çatlak yağımı göğüslerime de sürüyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı çok şükür erken doğumla ilgili. Yağladığım halde çatladı tabikırmızı mor damarlar var hep çok kötü :/Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Bitmezzzz bu parca pincik isleri bitmez... ya Ben ileriye donuk aldim yani ilerdede Allah korusun ameliyat su bu islerimiz olursenin 2. Bebek felan olacak yani ihtiyac.. guzel temiz iki takim olsun en azindan.. fotografci benim esim olacakValla öyle güzel açıklayıcı görselle tammalamışsınkibende sanırım picama ve sabahlık alcam. Malum yıllar sonra özlemle gelecek ilk bebişimiz fotoğrafçı da olsun istiyorum aslında artık maddi olarak kımıldayacak gücümüz kalmadı beni en iyi sen anlarsın bugünümüze şükür Son birkaç parça kaldı alınacak biride bunlar işte
Eşim balık. Aman aman diyorumEvet su anda hak verdim kendini korumasi lazim yavrununhic balik erkegi tanimiyorum cok alingan olur derler genelde erkekte zor olur gibi bende koc olsun ıstiyorum esim simdiden dertli kendisi terazi olunca
İnsallah guzelll degerlerin cikar 2. Testte ama ogrenip bilip ona gore hareket etmek en guzeli.. cok gecmis olsun50mg ile yapıldı 140 sınır benim 180çıktı şimdi tekrar kan verdim 100mg içtim kan verecem 1 saat sonra yine
Saolasin canim bilgilendirdigin icin korkulacak gibi degilmisMuayene ücreti dışında 47 tl para verdim ben canım.
Gogusun kendisi degil benim ama canim. Tam ucun gogusle birlestigi yerde biseyler oluyoCanım ben 3-4 aydır çatlak yağımı göğüslerime de sürüyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı çok şükür erken doğumla ilgili. Yağladığım halde çatladı tabikırmızı mor damarlar var hep çok kötü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?