2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben sabahlıklı pijama takımı aldım bi adette gecelik pijama takımının sabahlığı geceliğime de uyar renkleri uygun

Hem gecelik hem pijama almaya karar verdim ama dediğin gibi tayt da sıcak tutar oba göre bakayım cmt günü ☺
İnşallah canım ☺ Ben de daha almadım zaten. Allah nasip ederse normal doğum istiyorum. Onun için pijama takımı almayı düşünüyorum. Ama mutlaka sıcak tutan bi sabahlık istiyorum. Çünkü ne kadar pekmez tüketsem de demir ilacıma devam etsem de çok üşüyen bi bünyem var.

Canım inşallah bebişler korkmamıştır seslerden Benim karnım da aynen gur gur gur.. Zaten sabaha kadar tuvalete taşındım durdum. Kalkar kalkmaz da çay koydum. Açık bi çay sıcak sıcak iyi gelir diye. An itibariyle düzenli beslenmeme geri dönüyorum ben. Şunu da yiyim bunu da yiyim rahatlığı bana hiç iyi gelmedi ☺

O üşüme bende de var normalde hamileler yanar üşümez ama ben hala aynıyım donuyorum

Normal doğumda açılma kontrolü yaptıkları için gecelik daha rahat oluyor diyorlar. Zaten hastaneye 3 takım götürülmesi tavsiye ediliyor. 1 tane gecelik tarzı bir tanede önden düğmeli takım alabilirsin bence canım.

Ya kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Muayene ücreti dışında 47 tl para verdim ben canım.

Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Canım ben 3-4 aydır çatlak yağımı göğüslerime de sürüyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı çok şükür erken doğumla ilgili. Yağladığım halde çatladı tabikırmızı mor damarlar var hep çok kötü :/

Kızlar günaydınn herkese. Yağmur yağıyor diye bir tane yağmur botlarım vardı onu giyiyim dedim. Evden çıktım 5 dakika yürüdüm aman yarabbiiii ayaklarımı çok fena sıktı baskı yaptı. Ofise geldim ayakkabıları çıkardım direk öyle oturuyorum ama ayaklarım mahfoldu hala da ağrıyor. Off akşama kadar nasıl geçicek gün bilmiyorum Çok şişti ayaklarım

Bitmezzzz bu parca pincik isleri bitmez... ya Ben ileriye donuk aldim yani ilerdede Allah korusun ameliyat su bu islerimiz olursenin 2. Bebek felan olacak yani ihtiyac.. guzel temiz iki takim olsun en azindan.. fotografci benim esim olacak herhalde selfieli olur bizimkiler anne babalar uzaktan ceker olur biter.. yaa hasretle bekledikl bugunleriniii tabikidee kiymetlilerimiz... ya mucize gibi.. nasil insanlar hamile kalmayi basariyorlar biz nesini eksik yapiyoruz diyordum kafayi yemek uzereydim iste Allahima cok sukur bizi ilk durakta aldi ve istedigimiz gibi hersey yolunda gidiyor.. giderde insallah

Gogusun kendisi degil benim ama canim. Tam ucun gogusle birlestigi yerde biseyler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…