2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende 2 kız annesi olucam ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum hayat gittikçe zorlaşıyor kötüleşiyor hayat değilde insanlar desem daha doğru olacak

Yaww kuzumm bayagg is halletmissin.. iki saatte awmde canim cikardi sanirim... ya yorukuyoruz artik eskisi gibi is yapamiyoruz. Kendini yormadan aralikli aralikli islerini hallediver.. cocugu birakcak kimse yokmuydu? Oyle olsaydi daha rahat ederdin

Kızlar kimse yok mu bu akşam. Bizim grup da yazışmaları azalttı iyice
Benim isimde gucumdeyim ablasi.. kiyafet hurcu yapiyom tik tik tik koymak icin.. sonra yastiga ceviririm gerek olursa Yazmaya basladim ya sen durrrr

Eklentiler

• 3EA9D1D7-530C-4793-95A1-80EADF190525.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 27
Vernikli boyali olmasida zararli bilemedim.. cok kararsiz kaldim bende

Ilk cocuk da bizde her şeyi ince eleyip sık dokuyorduk ama şimdi o kadar takmıyorum.
Yine de tabiki elimizden geleni yapiyoruz.
Ben ilk kızımda her eve misafir gelip gidince çocuğu yıkardım gelenler kucağına alıp öpüyor diye tiksinirdim
Şimdi anaokuluna gidiyor her gün yikanmiyor sonuçta sadece okuldan çıkınca komple elbiselerini degistiriyorum.

Aminnnn aminnn... huylari guzel olsun diye aslinda cumlelerimiz, temennimiz.. insallah kendine guvenen, ozguvenli akilli basli nasil davranmasi getektigini bilen, guzel gozlem yapan dikkatli cocuklar yetistirebiliriz

Kızlar bişi sorcam ben cmt loğusa takımı bakıcam da gecelik mi alayım yoksa takım mı alayım. Sezeryan olabilirim de bilmiyorum şu an. Dr um normal doğumu bekleriz dedi ama sezeryan da olabilir. Siz sezeryan gibi akıl verin hangisi daha rahat olur. Gecelikle üşürüm takım daha iyi ama acır mı orası bilemedim

Peki öyle olsun

Haftaya canlandırın ama alıştırdınız beni okumaya şimdi kimsecikler yok
Canlandiririz cnm :) haftaya seker yuklemem falan da var uzun uzun yazarim zateb
sonra susun cok yaziyorsunuz demeyin de :)

Ben bir uzun sabahlik bir tanede onu dugmeli aldim cnm soyle ki eger alacagin pijama takiminin alti onemli giydiginde lastikli yer kasiklarina gelmiyorsa gobek deliginin hizasina geliyorsa sorun olacagini sanmam.

Ya kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..

Bence iki takimin olsun.. bir gecelikli takimin sabahlihida olsun bilmiom fotoda esinle kkiniziede cekilsin istersen tam lohusa anne gibi oluyoo bence o renge yakin pijama takiminda olsun eger evde biraz genis rahat varsa onleri delikli hani oluyorya ust tarafi.. altida beli dikislerin ust kismina gelecek sekilde oluyorsa hic almana gerek yok... he yok diyosab geceligine uygun renkte bir pijama takimida alki gecelik ne de olsa cok rahat olmuyor... bacaklar aciliyor yat uzan kalk... yatakta felan pijama dikislere gelmedigi surece sikinti yok.. ha bide sezeryanlilara genelde gecelik giydiriyorlar cunku devamli hemsire gelip gidip kanamaya ona buna sonraya felan bakio.. ne bilim zaten ilk basta kanaman oluyo... ve illaki yedekte olsun istiyosun...

Yarin bi suru isim var istanbulu birazcik gezicem aksamada kv yemek var uyusam iyi olur yoksa yarina pertim cikar Allahtan babam geldide arabayla gidicez istedigimiz yere :) bu arada benim karnim gerilmeye vasladi 2 gundur yatarken etlerim cekiliyor.Umarim catlak olmaz simdilik iyi gidiyor sukur :) herkese bol huzurlu uykular

Yaww kuzumm bayagg is halletmissin.. iki saatte awmde canim cikardi sanirim... ya yorukuyoruz artik eskisi gibi is yapamiyoruz. Kendini yormadan aralikli aralikli islerini hallediver.. cocugu birakcak kimse yokmuydu? Oyle olsaydi daha rahat ederdin

Oglum uyumazsa belli mağazalara girer cikarim diye düşünmüştüm ama uyuyunca firsat bu firsat diyip aklimdaki hepsinr baktim
Eksik tamamlarim demistim hep ayni seyler var birkac bone eldiven corap gibi minik parcalar aldim herzamn bedenlerini bulamiyorum yinede eksik badyler var havayada guvenemiyorum aklima estikce aliyorum.. yok canim tek burda kaynanam var yorulsamda birakip cikamam aklimda kalir hep hava alsin diye cikartiyim demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…