Benim idararda da biraz enfeksiyon çıktı ama bişi vermedi drİnşallah canım benim bir de benim erken doğum riskim var, serklaj ameliyatı oldum o yüzden daha bir korkuyorum enfeksiyondan
Bende 2 kız annesi olucam ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum hayat gittikçe zorlaşıyor kötüleşiyor hayat değilde insanlar desem daha doğru olacakÇok haklısın canım. Ben de insanların iyi niyetlerinin suistimal edildiğini düşünüyorum. Bu yüzden ben de tedirginim. Ama anneleri olarak bize de çok görev düşüyor. İnşallah evlatlarımızı en doğru en güzel şekilde yetiştirip büyütürüz. Merhametli ama kendi değerinin her zaman farkında olan, ayakları yere sağlam basan insanlar olsunlar. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsunSenin burcun ne peki? ☺
Canlandiririz cnm :) haftaya seker yuklemem falan da var uzun uzun yazarim zaten siz istemesenizde :)Peki öyle olsun
Haftaya canlandırın amaalıştırdınız beni okumaya şimdi kimsecikler yok
Yaww kuzumm bayagg is halletmissin.. iki saatte awmde canim cikardi sanirim... ya yorukuyoruz artik eskisi gibi is yapamiyoruz. Kendini yormadan aralikli aralikli islerini hallediver.. cocugu birakcak kimse yokmuydu? Oyle olsaydi daha rahat ederdinBugun sabahtan alisverise ciktim oglumda uyuyakaldi 2 saatte birsuru magazaya girip ciktim ,sonra onu uyandirip mcdonald oyunparkina götürdüm pesinde kostum tabi suanda bittim bittimm kendimi kanguru gibi hissediyorum yürürken ,sanki 10kilo aldim
Benim isimde gucumdeyim ablasi.. kiyafet hurcu yapiyom tik tik tik koymak icin.. sonra yastiga ceviririm gerek olursaKızlar kimse yok mu bu akşam. Bizim grup da yazışmaları azalttı iyice
Sen bu isi cozdun vallaBenim isimde gucumdeyim ablasi.. kiyafet hurcu yapiyom tik tik tik koymak icin.. sonra yastiga ceviririm gerek olursaYazmaya basladim ya sen durrrr
Vernikli boyali olmasida zararli bilemedim.. cok kararsiz kaldim bende
Aminnnn aminnn... huylari guzel olsun diye aslinda cumlelerimiz, temennimiz.. insallah kendine guvenen, ozguvenli akilli basli nasil davranmasi getektigini bilen, guzel gozlem yapan dikkatli cocuklar yetistirebilirizSenin oyle sansin var canm evet kovalar da cekingen oluyolar bence :) ya ben baliklari duygusal biliyorum ama oyle cekingen degiller eltimin ogullari kadar yaramaz simarik cocuk yoktur illallah ediyoruz bugun annelerini tukettiler valla kadin hicbisey anlamadi telefon istedi sarji bitmis anlamiyor inan bana 1 saat dovmussun gibi agladi katila katilacok korkuyorum allahm insaallah oyle olmaz kizim.
Canlandiririz cnm :) haftaya seker yuklemem falan da var uzun uzun yazarim zatebPeki öyle olsun
Haftaya canlandırın amaalıştırdınız beni okumaya şimdi kimsecikler yok
sonra susun cok yaziyorsunuz demeyin de :)A Altibirlik61 vallahi bravo ellerine sağlık güzel ve becerikli annemiz ☺
Hasatzamani cidden sizler yazmayınca bir boşluk oluyor grupta hemen gitsin misafirleriniz şaka şaka
Amine Busra inşallah açılırda bulursun
Ben bir uzun sabahlik bir tanede onu dugmeli aldim cnm soyle ki eger alacagin pijama takiminin alti onemli giydiginde lastikli yer kasiklarina gelmiyorsa gobek deliginin hizasina geliyorsa sorun olacagini sanmam.Kızlar bişi sorcam ben cmt loğusa takımı bakıcam da gecelik mi alayım yoksa takım mı alayım. Sezeryan olabilirim de bilmiyorum şu an. Dr um normal doğumu bekleriz dedi ama sezeryan da olabilir. Siz sezeryan gibi akıl verin hangisi daha rahat olur. Gecelikle üşürüm takım daha iyi ama acır mı orası bilemedim
Ben odicem cnmYa kizlar bisi sorcam.. simdi yarin ozel muayene olcam.. doktor geldiginde seker yukleme yapariz demisti.. ozel muayaneye giden arkadaslar siz seker yukleme testi icin muayene ucreti haricinde ek para odeniyor mu?? Merakim ettim..
Bence iki takimin olsun.. bir gecelikli takimin sabahlihida olsun bilmiom fotoda esinle kkiniziede cekilsin istersen tam lohusa anne gibi oluyoo benceKızlar bişi sorcam ben cmt loğusa takımı bakıcam da gecelik mi alayım yoksa takım mı alayım. Sezeryan olabilirim de bilmiyorum şu an. Dr um normal doğumu bekleriz dedi ama sezeryan da olabilir. Siz sezeryan gibi akıl verin hangisi daha rahat olur. Gecelikle üşürüm takım daha iyi ama acır mı orası bilemedim
Ucreti ne kadar muayene ucreti kadar varmi? Yoksa daha fazlamiBen odicem cnm
Hic sormadim valla :)Ucreti ne kadar muayene ucreti kadar varmi? Yoksa daha fazlami
Yaww kuzumm bayagg is halletmissin.. iki saatte awmde canim cikardi sanirim... ya yorukuyoruz artik eskisi gibi is yapamiyoruz. Kendini yormadan aralikli aralikli islerini hallediver.. cocugu birakcak kimse yokmuydu? Oyle olsaydi daha rahat ederdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?