2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Demirrrrr bak ben bu kadar aldim
1. Resim de sabahlikli gecelik takimi(hastanede)
2. Resimde pijamali bir takimim daha olsun istedim (yedekte dursun )
3. Resimdede kollari uzun usursem felan bide gecelikli(hastanede)

Eklentiler

• C13AD84A-3AFF-4250-86F6-0B5C3287D24A.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 6DA2AFBA-1D82-4265-BC30-81C96D3A5440.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 65AA6B16-1D5A-497D-8996-AEB110978A61.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum senin haftan 23. Mus aslinda ey gidi 23. Haftadayken mecbur bende cikiyordum.. bide oldum olasi hizli yurururum... avm de at kosturur gibi hizlica bakip alip cikma derken ister istemez awm dolasilirdi.. ya gercekten en kisa zamanda bitirmen dilegiyle Cok zorlaniyorum vende artik.. belki coook degil ama zorlabiyorum.. artik oturasim yok.. direk uzaniyorum.. cocuklar tomruk gibi oluyor oturdugumda oirtlicak midemden gobegimden sanki.. benimle oturuyorlar gibi gelior banada yada artik amuda duruyor yavrularim nese canim cok konustum sikmiim senide

Kacinci haftada normali sezeryanmiydi canim??
39+2de dogurdum canim, sezeryana alindim tansiyon yüksekliğinden.
Kilolarin en hızlı kismini da son 1 ay annem gelince aldim. Seker tuketmiyorum diye onume devasa meyve tabaklari dizerdi sagolsun hayatımızın baska hic bi döneminde eve kasayla meyve girmemisti. Bu sefer annem dogumdan sonra gelecek, o yuzden o kadar kilo almam diye umuyorum

Ahh evet belli bi haftadan sonra insana birden agirlik cokuyor zaten gayet normal sana oyle gelmesi ,yok canim estafurullah sıkılmıyorum senin bebisler birbirini itekliyordur icerde sen bol bol uzan onlarda rahat rahat serilsinler bunda benim su an hep sag tarafimda sertlik hala yan yatiyor galiba oglum poposunu gogsumun altina koymuştu soyle normal oturamıyordum sankioraya bicak saplanirdi kovrildigim zman

Ayyss anneler iste dikkat etmek gerek tabi... ama sen tecrubelisin vucudunu kendini az cok biliyorsun.. ve masallah bayag bebis durmus senle 39 arti 2 cok iyimis

Kızlar bana kramp girerken ayak bilegime giriyor resmen hani hamlanirsiniz ya onun gibi ağrı kaldı ayaklarimda son zamanlarda sıklaştı esnerken yatakta gerinirken oluyor genelde tam kramp giriyor.
Ve karin kaşıntılarım çok sıklaştı

Ya bunlar oozisyon degistirmiyorlarmi .. yani kic bas yinede degismiyormu yerleri.. hadi bende degismez yer yok ama yinede degisir diye dusunuyom ama sizinkiler mesela popo ustte bi sonrajinde yanda bi sonrasinda asagida olmaz mi yani?? Artik bas asagi mi devamli duruyor? Offf yaa islerimi tamamlayip hep yatasim var... perde dikicem.. bebekleerin kuyafetini yikayip hastane cantami yerlestircem o kenarda beklesin.. daha dusunmicem onuda... sonra oda suslerini bitircem... besiklerrine fiyonk yapip suslicem... utu isleri olacak.. bide aldigim esyalarini odalarina gozlerine yerlestirebilirsem hic bisey istemem

Bu kramp ayak parmagine iniyor yani yada baldirinami? Magnezyum kalsiyum kullaniyonmu? Bel fitigin felan varmiydi?? Yani almiyosan ilac bol yogurt ye, sut, soda ic. Doktorunlada paylas bir an once..

Ayyss anneler iste dikkat etmek gerek tabi... ama sen tecrubelisin vucudunu kendini az cok biliyorsun.. ve masallah bayag bebis durmus senle 39 arti 2 cok iyimis
Keyfi yerindeydi ya hanfendinin, sezeryanda bile zor çıkardılar, balik gibi kacmaya kalkti bakalim bu oglan ne kadar duracak iceride, icimden bi ses 34ten sonra ciksin gelsin iyice agirlasmadan diyor diger ses de 40+3u gorsun de bari koç olsun diyor

Bu kramp ayak parmagine iniyor yani yada baldirinami? Magnezyum kalsiyum kullaniyonmu? Bel fitigin felan varmiydi?? Yani almiyosan ilac bol yogurt ye, sut, soda ic. Doktorunlada paylas bir an once..

Kullanıyorum canım toz şeklinde suya döküp iciyorm.
Bildiğin bilek kısmına giriyor hamı esnerken söyle parmak uçları uzatıp balet ayağı gibi oluyor ya o arada bileğe giriyor zar zor hareket ettirip kramp tan kurtarıyor. Ama gün içinde ağrı kaliyir kiloda arttı
Dr a söyledim ama tekrar söyleyim belki arttirir günde bi tane içiyorum

Normalde donuyorlar canim bends anlamadim bu kiz mi sakin hep ayni yerde ilkinde tek Isi birakinca assgida oldugunu hissediyordum o zaman dogum kanalindaydi artik ondan hissetmedim heralde saga sola surekli donuyorlar usg de ,bas asagida ilerki zamanlarda normali genelde doguma yakın oluyor.. insallahh hepsini bitirirsin bunlar bitince dahada bisey kalmiyor zaten yatar bebisleri beklersin acele acele koşturdukça erken getrtceksin bebekleri dinlen azz

Koclar cok inatci olur kuzum yaa kendimden biliyorum ben koc oglum boga bakalim bu hangisine demk gelicek

Benim idararda da biraz enfeksiyon çıktı ama bişi vermedi dr
Ama bu kendi dr um değildi tekrar gideyim mi dr a
Canım benim aile hekimimde vermedi, ben tahlil sonuçlarını kendi doktoruma yazdım o verdi ilacı tek kullanımlık bir şase. İstersen sen de bir haberdar et doktorunu

Kizim yengec ben ikizler esim koc. Bence bu kombinasyonda balik olursa cok ezilir bu cocuk

Iyi niyet, fedakarlik yapinda varsa ne yaparsan yap degismiyor. Hepte suistimal ediliyor her yerde her zaman. Ben kova burcuyum ama burcla ilgili oldugunu dusunmuyorum. Cunku kac defa iyi niyetim kullanildi kac defa ummadiklarimdan iyi nyetim yuzunden darbe yedim ama akillanmiyorum iste elimde degil. Tek cozum olarak hayatima kolay kolay yeni kisiler almamayi seciyorum

Ben kovayim aslinda kovalar cok ozguvenlidir ve durustlukle patavatsizligi karistirabiliyorlar ama ben kendimden pay biceyim yeri gelmedikce ortama girip ozguven patlamasi yasamam, sirasini zamanini kollarim.
Esim balik, kizim balik yufka gibi yurekleri var ikisininde, cok merhametliler ama gel gor ki dedigin gibi ikisininde inadi tutunca aman Allah kizima istemedigi birseyi asla yaptiramazsin asla. Esimde oyle at gozluklerini takar ne dediyse o dur baska bir acisi yoktur. Dayimda balik onda da bunu gozlemleyince dedim ki bu baliklarin ozelligi herhalde ama bir o kadar da duygusallar hemde gereksiz

Ben sezeryanla dogum yaptım. Pijama giydim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…