Masaj yapmadan kremlersen bisey olmaz canim, haftada bir mutlaka kremliyorum ben uclarini, acimaya basladilar cunku.Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Teyzem ve kuzenim balik, ikisi de herseye aglar, idealistlik diye bisey hayatlarinda kesinlikle yok, ne desen tamam onlara. Ozgurluk versen ne yapacagini bilmez ikisi de, onları gordukce endiseleniyorum baya.Balıklar bilinenin aksine kararlı ama dikkat duruşları vardir sakin yapilir olsalar da özgürlüklerine hayallerine siki sıkıya baglidirlar
Kizim yengeç artik nabiyim romantikligi hayattan bezmisim adamimi degistireyimRomantik burc erkegi ariyorsan YENGEÇ canim
Ben sezeryandan sonra pijama giydim hastanede canim, hic sorun yasamadim. Lohusa pijamasi alirsan hem emzirmek icin onu acilir hem de gobegi dikisine gelmez. Yuruttuklerinde falan da derli toplu rahat olmustu. Bu sefer gecelik de aldim, pijamam zaten var ikisini de goturucem.Anladım çok tşk ederim
evet canım ben ödeyecem zate laboratuvara gönderiyor. Sordum ücretini 50 gr şeker için 65 lira dedi. 75 ve 100 ün fiyatı farklı dedi ☺
Tamam canım bi picama takımı bide gecelik lazım çok pahalılar ya resmen soygun. Birde LCW’ye bakçam belki uygun picama vardır güzel
Canm benimde dünden beri öyle bende kafaya çok taktım şu anda...ama hareket hissedemiyorum bende ne yapsam bilemedimKızlar benim oğlan 2 gündür bi sakin öyle karnımda gezinmeli hareketleri azaldı sizinde azalan var mı ya geçicidir inş bu durum. Dün öğlene kdr hareketliydi sonra sakinledi korkutuyor beni bu durum. 23. Haftada normal mi bilmiyorum
Bizde dün akşam son kararı verdik artık bulmaya çalışmıcaz isim yağız olcak inşallah. Daha önce bi kaç beğendiğim ismide yazmıştım yine söyleyim sana öneri olsun. Kıvanç can alp pamir aden beğendiklerimden ama eşime beğendiremediklerimdenBenim ki de erkek. Peki adını ne koyacaksın. Ben kararsızım da, fikir olur belki bana da
Bende cilek natura baby tam takim var, 3,5 senedir kullaniyoruz 3 ev değiştirdi hala sapasaglam. Kizima yeni karyola aldik, takimin besigini oglana kullanicam simdi. Renkleri de naturel oldugu icin baska marka karyola vs aldığında renk sorunu olmuyor. 2 kapili dolap, buyuyen besik, sifonyer ve duvar rafi bizdeki takim.kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Bizde öyle eşim aslan ben boğa çok zoruz ben balığın inatçı olduğunu bilmiyodum hep duygusal olarak biliyorumO kadar kötü mü ya ben hiç balık tanımadımEşim aslan ben boğa birde balık inatçıysa yandık. Hangimizin inadı kazanırsa artık
Ben de ayni durumdayim canim, ben de IT is analistiyim, sabahtan aksama iki ekranin karsisinda oturuyorum. Aksam eve gelince belim tutmuyor agridan. Bu hafta usuttum rapor aldim, evde olmak sirtima iyi geldi. Haftaya ofise donecek olmak nasil gozumde buyuyor anlatamam.Kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı?
Mesleğim yazılımcılık, Bilgisayar başında çalışıyorum sürekli. Gün sonunda sırtım o kadar ağrıyor ki anlatamam.
24. haftadayım. Daha şimdiden böyle olmak beni aşırı korkutuyor. Kilo aldım ondan desem, öyle aşırı bir kilom yok, göbeğim de normal seyrinde aşırı büyümedi.
Var mı benim durumumda olan
Ben de aslanım ve ben de inanılmaz tembelimGünaydın kızlar.
Normal doğumda gecelik şart çünkü sürekli masaya çıkıp muayene oluyorsunuz alttanZ
Seseryanda ise geceliğe gerek yok. Dikişler kasikta bırakın pijamanın belini iç çamaşırınız bile üstünde kalıyor. İciniz rahat olsun ikisini de yaşadığım icin söylüyorum.
Burc konusuna gelirsek ben akrep, eski kocam koçtu şimdi bebek Koç olacak diye ödüm kopuyor :) şimdiki eşim yengeç ay çok romantik evine ailesine düşkün.
Kızım oğlak inat mi inat. Büyük oğlum Aslan tembelim tekiküçük oğlum Başak tam basa bela
Ama hepsinin burcundan memnunum zaten sezeryan olacağı icin büyük ihtimalle 16 Mart sonrasında alalım diyecek doktor ben 20 marti geçirmeyi düşünmüyorumeltimin kızı 8 Mart küçük kaynim 9 Mart iki balık bir arada ama hakkaten de çok inatlar bakalım benimki nasıl olacak :)
Sırt değilde oturup kalkarken mide tarafım hafif gerilio saniyelik acıo. Karnımın içinde su dolu bir balon taşıyor gibiyimKızlar sırt ağrısı yaşayan var mı?
Mesleğim yazılımcılık, Bilgisayar başında çalışıyorum sürekli. Gün sonunda sırtım o kadar ağrıyor ki anlatamam.
24. haftadayım. Daha şimdiden böyle olmak beni aşırı korkutuyor. Kilo aldım ondan desem, öyle aşırı bir kilom yok, göbeğim de normal seyrinde aşırı büyümedi.
Var mı benim durumumda olan
Ayyy insaallah burcla ilgili degildir :) dedigim dedik oluyolsr eltimin iki ogluda balik. Dun misafirlikteydik. Orda annelerinin burnundan getirdiler telefon icin kapanmis anlamiyo biri bagirarak agliyor sanki cocugu dovmussunIyi niyet, fedakarlik yapinda varsa ne yaparsan yap degismiyor. Hepte suistimal ediliyor her yerde her zaman. Ben kova burcuyum ama burcla ilgili oldugunu dusunmuyorum. Cunku kac defa iyi niyetim kullanildi kac defa ummadiklarimdan iyi nyetim yuzunden darbe yedim ama akillanmiyorum iste elimde degil. Tek cozum olarak hayatima kolay kolay yeni kisiler almamayi seciyorum
Ben kovayim aslinda kovalar cok ozguvenlidir ve durustlukle patavatsizligi karistirabiliyorlarama ben kendimden pay biceyim yeri gelmedikce ortama girip ozguven patlamasi yasamam, sirasini zamanini kollarim.
Esim balik, kizim balik yufka gibi yurekleri var ikisininde, cok merhametliler ama gel gor ki dedigin gibi ikisininde inadi tutunca aman Allahkizima istemedigi birseyi asla yaptiramazsin asla. Esimde oyle at gozluklerini takar ne dediyse o dur baska bir acisi yoktur. Dayimda balik onda da bunu gozlemleyince dedim ki bu baliklarin ozelligi herhalde ama bir o kadar da duygusallar hemde gereksiz
Insaallah canim benim. Her anne bunu ister umarim dedigin gibi olurlarAminnnn aminnn... huylari guzel olsun diye aslinda cumlelerimiz, temennimiz.. insallah kendine guvenen, ozguvenli akilli basli nasil davranmasi getektigini bilen, guzel gozlem yapan dikkatli cocuklar yetistirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?