2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim göğüs ucumun kenarlari beyazimsi olmus acıyorda. Catliyor sanirim. Kızımda hic boyle seyler olmamisti kremlesemmi, yada kremleyince uyarilmis olur mu erken dogumu tetikler mi kafamda deli sorular var
Masaj yapmadan kremlersen bisey olmaz canim, haftada bir mutlaka kremliyorum ben uclarini, acimaya basladilar cunku.

Balıklar bilinenin aksine kararlı ama dikkat duruşları vardir sakin yapilir olsalar da özgürlüklerine hayallerine siki sıkıya baglidirlar
Teyzem ve kuzenim balik, ikisi de herseye aglar, idealistlik diye bisey hayatlarinda kesinlikle yok, ne desen tamam onlara. Ozgurluk versen ne yapacagini bilmez ikisi de, onları gordukce endiseleniyorum baya.
Kuzenim universiteye gidiyor hala annesi olmadan tek yasayamiyor, bana cok garip geliyor mesela.

Ben sezeryandan sonra pijama giydim hastanede canim, hic sorun yasamadim. Lohusa pijamasi alirsan hem emzirmek icin onu acilir hem de gobegi dikisine gelmez. Yuruttuklerinde falan da derli toplu rahat olmustu. Bu sefer gecelik de aldim, pijamam zaten var ikisini de goturucem.
Ilkinde gecelikleri guzel dursun diye annemin gaziyla beyaz almistim, hem gelen giden coktu hem de kanamadan dolayı giyemedim, pijamalari biraz mecburiyetten giydim yani, ama rahat ettim.

Canm benimde dünden beri öyle bende kafaya çok taktım şu anda...ama hareket hissedemiyorum bende ne yapsam bilemedim

Günaydın kızlar.
Normal doğumda gecelik şart çünkü sürekli masaya çıkıp muayene oluyorsunuz alttanZ

Seseryanda ise geceliğe gerek yok. Dikişler kasikta bırakın pijamanın belini iç çamaşırınız bile üstünde kalıyor. İciniz rahat olsun ikisini de yaşadığım icin söylüyorum.

Burc konusuna gelirsek ben akrep, eski kocam koçtu şimdi bebek Koç olacak diye ödüm kopuyor :) şimdiki eşim yengeç ay çok romantik evine ailesine düşkün.
Kızım oğlak inat mi inat. Büyük oğlum Aslan tembelim teki küçük oğlum Başak tam basa bela
Ama hepsinin burcundan memnunum zaten sezeryan olacağı icin büyük ihtimalle 16 Mart sonrasında alalım diyecek doktor ben 20 marti geçirmeyi düşünmüyorum eltimin kızı 8 Mart küçük kaynim 9 Mart iki balık bir arada ama hakkaten de çok inatlar bakalım benimki nasıl olacak :)

Benim ki de erkek. Peki adını ne koyacaksın. Ben kararsızım da, fikir olur belki bana da
Bizde dün akşam son kararı verdik artık bulmaya çalışmıcaz isim yağız olcak inşallah. Daha önce bi kaç beğendiğim ismide yazmıştım yine söyleyim sana öneri olsun. Kıvanç can alp pamir aden beğendiklerimden ama eşime beğendiremediklerimden

Kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı?
Mesleğim yazılımcılık, Bilgisayar başında çalışıyorum sürekli. Gün sonunda sırtım o kadar ağrıyor ki anlatamam.
24. haftadayım. Daha şimdiden böyle olmak beni aşırı korkutuyor. Kilo aldım ondan desem, öyle aşırı bir kilom yok, göbeğim de normal seyrinde aşırı büyümedi.

Var mı benim durumumda olan

kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Bende cilek natura baby tam takim var, 3,5 senedir kullaniyoruz 3 ev değiştirdi hala sapasaglam. Kizima yeni karyola aldik, takimin besigini oglana kullanicam simdi. Renkleri de naturel oldugu icin baska marka karyola vs aldığında renk sorunu olmuyor. 2 kapili dolap, buyuyen besik, sifonyer ve duvar rafi bizdeki takim.

Ben de ayni durumdayim canim, ben de IT is analistiyim, sabahtan aksama iki ekranin karsisinda oturuyorum. Aksam eve gelince belim tutmuyor agridan. Bu hafta usuttum rapor aldim, evde olmak sirtima iyi geldi. Haftaya ofise donecek olmak nasil gozumde buyuyor anlatamam.

Ben de aslanım ve ben de inanılmaz tembelim

Kizlar bir alana bir bedava var lcwde. Bugun son gun. Bi tane de ornek koyim soyle dusunen varsa bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20191129-123930_Chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20191129-123934_Chrome.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
Sırt değilde oturup kalkarken mide tarafım hafif gerilio saniyelik acıo. Karnımın içinde su dolu bir balon taşıyor gibiyim

Selam bende son eksiklerden biraz biseyler aldim. Unibaby sampuan 3lü vardi sepette bir baktim bitirmisler trendyol ve kirmizibeyazdan aldim

Eklentiler

• Screenshot_20191129-103741.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191129-103724.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 37
Ayyy insaallah burcla ilgili degildir :) dedigim dedik oluyolsr eltimin iki ogluda balik. Dun misafirlikteydik. Orda annelerinin burnundan getirdiler telefon icin kapanmis anlamiyo biri bagirarak agliyor sanki cocugu dovmussun duyan olsa oyle sanar yani . 1 saat agladi . sonra yoruldu aglamaktan uyuyakaldi. Digeri tutturdu babanneme gidicem diye . neyse ben goturdum mecburen eltim mafolmustu artik. Oraya girdik hemen skildi 10 dk sonra basladi eve gitcem eve gitcem hayir yakinda degil ben neyapiym simdi neyse bi saat oyaladik esim geldi bizi aldi bu sefer kapiya geldik evlerine vazgecti geri gitmek istedi esimde kusura bakma artik dedi verdik annesine aglaya aglaya girdi eve sesi geliyodu hala agliyodu. Az oncede bana gelmek istemis 4-5 kez indi cikti girmiyoda kapidan kapiya gidip geliyo eltimle kendi evimizn kapisinda bekliyoruz acaba neye karar vercek diye . cok zor gercekten biseye karar veremiyor ve sen engel olamiyosn cunku busefer saatlerce agliyor. Simdi bi balikta benimki geliyo yandik diyoruz iyice. Ben kendimi zaten eltimin cocuklardan dolayi 3 cocuklu hissediyorum smdiden yoruyolar insani

Aminnnn aminnn... huylari guzel olsun diye aslinda cumlelerimiz, temennimiz.. insallah kendine guvenen, ozguvenli akilli basli nasil davranmasi getektigini bilen, guzel gozlem yapan dikkatli cocuklar yetistirebiliriz
Insaallah canim benim. Her anne bunu ister umarim dedigin gibi olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…