- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Aminnnn aminnn... huylari guzel olsun diye aslinda cumlelerimiz, temennimiz.. insallah kendine guvenen, ozguvenli akilli basli nasil davranmasi getektigini bilen, guzel gozlem yapan dikkatli cocuklar yetistirebiliriz
anlad canim tesekkurler :)Kuzenim verdi canım onun kuşlandıgını kullanıyorum u şeklinde olanlardan
Ayy bizdede ben aslanim esim boga :) ama zor degiliz biz ya ben bogalarla iyi anlasirimBizde öyle eşim aslan ben boğa çok zoruz ben balığın inatçı olduğunu bilmiyodum hep duygusal olarak biliyorum
Bende asiri usengecim ya saatlerce yatsam yada gezsem ama baska bisey yapmasam :) Tabi hayat oyle ilerlemiyor m ecburen yapiyoruzBen de aslanım ve ben de inanılmaz tembelim
Bende ameliyat olmustum ozaman alt sut pijama takimlari almistim hep birtane sadece gecelik aldim uzun dizimden biraz asagida. Hicbirini giymedim geceligi giydim 3 gun hastanede yattim giyemedm pijamalari. Zaten sonda takiliydi hastaneden cikana kadar cikarmadilar. Oyle rahat etmistim .Ben sezeryandan sonra pijama giydim hastanede canim, hic sorun yasamadim. Lohusa pijamasi alirsan hem emzirmek icin onu acilir hem de gobegi dikisine gelmez. Yuruttuklerinde falan da derli toplu rahat olmustu. Bu sefer gecelik de aldim, pijamam zaten var ikisini de goturucem.
Ilkinde gecelikleri guzel dursun diye annemin gaziyla beyaz almistim, hem gelen giden coktu hem de kanamadan dolayı giyemedim, pijamalari biraz mecburiyetten giydim yani, ama rahat ettim.
Benim bikac gundur sirt agrim var canim ama şöyle diyim ben 2-3 gunde hizli bir sekilde karnim buyudu ozellikle bugun sasirdim midemle beraber cikmis . Gecede uyuyamadim zaten mide yanmasindan. 2 gundur cok vardi gaviscon kullaniyodum. Fayda etmiyor suan ozellikle gece mafoldm hic uyuyamadim yanmadan arada gaviscon icip yattm yarm saat dalip dalip uyaniyodumKızlar sırt ağrısı yaşayan var mı?
Mesleğim yazılımcılık, Bilgisayar başında çalışıyorum sürekli. Gün sonunda sırtım o kadar ağrıyor ki anlatamam.
24. haftadayım. Daha şimdiden böyle olmak beni aşırı korkutuyor. Kilo aldım ondan desem, öyle aşırı bir kilom yok, göbeğim de normal seyrinde aşırı büyümedi.
Var mı benim durumumda olan
Kizlar ben oda yapmadim bos odam ust katta suan uygun olmaz minicik bebegi udt kata koymak. Besigi cilekten aldim. Dolabi kendi yatak odama hemen besigin yanina koydum kolay olsun diye . dolapta hepsi buradadan 3 kapili 1 cekmeceli dolap aldim 300 tl mis gibi geldi valla cok begendim . askilik bolumunun ortasinada biz askilik yaptik aparatlari alip iki tane askiligi oldu herseyi astim :)Bende cilek natura baby tam takim var, 3,5 senedir kullaniyoruz 3 ev değiştirdi hala sapasaglam. Kizima yeni karyola aldik, takimin besigini oglana kullanicam simdi. Renkleri de naturel oldugu icin baska marka karyola vs aldığında renk sorunu olmuyor. 2 kapili dolap, buyuyen besik, sifonyer ve duvar rafi bizdeki takim.
Ay bence kesinlikle kararsiz asla sakin degil hircinlar ama ozgurluklerine baglilar evet . Eltimin oglu kafasini islatmis annesi kizmis canimi sıkma islaticam dedim diyormus cok gulduk . Daha 4 yasinda bu cocuk yani yapcam dediyse yapiyor engel olursan sinirlenir ya aglar yada gider zorla yapar bidaha o istedigini. Yada yaptirir bir sekilde. Isteklerinide nasil yaptirmasini gerektigini cok iyi biliyolarBalıklar bilinenin aksine kararlı ama dikkat duruşları vardir sakin yapilir olsalar da özgürlüklerine hayallerine siki sıkıya baglidirlar
Bende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar25 tlye emzirme atleti aldim trendyoldan. Genel olarak daha pahaliydi cogu yerde. Zaten bir tane oldugu için 1 tane aldim. Emzirme sutyenimde vardi. Eğer ileride gerekirse yine alirim. Cunku asiri rahat ya oran buran acilmiyor emzirirken hem kış olcak tavsiye ederim kizlar
En erken 11-12 haftada ogrenirsin canim ama yanilma paylari oluyor 16-17 de kesinlesir hayirli olsunMerhaba hanımlar bende yeni gebeyimcinsiyeti en erken ne zaman öğreniyoruz ilk gebelik Benim
Çok teşekkür ederimEn erken 11-12 haftada ogrenirsin canim ama yanilma paylari oluyor 16-17 de kesinlesir hayirli olsun❤
Bende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
bende bundan ictim ama sekeri cok agir geldi simsekler cakti resmen 5. yudumda beynimdeValla önceki günden aç ve susuz olduğum için öyle güzel geldi ki içecek doyamadım. Bildiğin gazoz düşün .
Neden sonda cinarilmadi acaba agir mi gecmisti Ameliyat? Benim ilk yuruyusle cikarildiBende ameliyat olmustum ozaman alt sut pijama takimlari almistim hep birtane sadece gecelik aldim uzun dizimden biraz asagida. Hicbirini giymedim geceligi giydim 3 gun hastanede yattim giyemedm pijamalari. Zaten sonda takiliydi hastaneden cikana kadar cikarmadilar. Oyle rahat etmistim .
Gogus pedi kullandim ben kizimda yapiskanli onlar zatenBende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
Ben de ayni durumdayim canim, ben de IT is analistiyim, sabahtan aksama iki ekranin karsisinda oturuyorum. Aksam eve gelince belim tutmuyor agridan. Bu hafta usuttum rapor aldim, evde olmak sirtima iyi geldi. Haftaya ofise donecek olmak nasil gozumde buyuyor anlatamam.
Sırt değilde oturup kalkarken mide tarafım hafif gerilio saniyelik acıo. Karnımın içinde su dolu bir balon taşıyor gibiyim
Benim normalde midemde gastrit var sürekli olarak mide yanması ve şişmesi yaşıyordum. Hamileliğim başladığından beri midemin maşallahı var diyebilirim.Benim bikac gundur sirt agrim var canim ama şöyle diyim ben 2-3 gunde hizli bir sekilde karnim buyudu ozellikle bugun sasirdim midemle beraber cikmis . Gecede uyuyamadim zaten mide yanmasindan. 2 gundur cok vardi gaviscon kullaniyodum. Fayda etmiyor suan ozellikle gece mafoldm hic uyuyamadim yanmadan arada gaviscon icip yattm yarm saat dalip dalip uyaniyodumbirazda hasta oluyorum bogazimda agriyor oksuruk falan gicik var derken mafoldum iyice
Off bir tane bot alcam artık, sporlarım oluyordu rahatlardı da botlar ayağımı sıkıyor. :/Büyük numara al canım, ben hamileliğin ilk başından hemen aldım, diğerinden bildiğim için, değilse çok acı çekersin grçmiş olsun
Sen romantik misin? Ben hiç romantik değilimBende boğaýim. Esim hic duygusal romantik falan degil kimse inanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?