- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Benimde babam koç sevmiyorum genelde huylarını. Koç olsun istemem bebişin. Ama tabi olursa da ne yapalımGünaydın kızlar.
Normal doğumda gecelik şart çünkü sürekli masaya çıkıp muayene oluyorsunuz alttanZ
Seseryanda ise geceliğe gerek yok. Dikişler kasikta bırakın pijamanın belini iç çamaşırınız bile üstünde kalıyor. İciniz rahat olsun ikisini de yaşadığım icin söylüyorum.
Burc konusuna gelirsek ben akrep, eski kocam koçtu şimdi bebek Koç olacak diye ödüm kopuyor :) şimdiki eşim yengeç ay çok romantik evine ailesine düşkün.
Kızım oğlak inat mi inat. Büyük oğlum Aslan tembelim tekiküçük oğlum Başak tam basa bela
Ama hepsinin burcundan memnunum zaten sezeryan olacağı icin büyük ihtimalle 16 Mart sonrasında alalım diyecek doktor ben 20 marti geçirmeyi düşünmüyorumeltimin kızı 8 Mart küçük kaynim 9 Mart iki balık bir arada ama hakkaten de çok inatlar bakalım benimki nasıl olacak :)
aaa meslektaşım çıktı valla :)Ben de ayni durumdayim canim, ben de IT is analistiyim, sabahtan aksama iki ekranin karsisinda oturuyorum. Aksam eve gelince belim tutmuyor agridan. Bu hafta usuttum rapor aldim, evde olmak sirtima iyi geldi. Haftaya ofise donecek olmak nasil gozumde buyuyor anlatamam.
Ben bu indirimlerden hiç birşey alamadım. Bir sonraki ay eksikliklerimi tamamlıycam inşallah.Selam kızlar 2 gündür falan yazamadım geceleri girip okuyabılıyorum☺ inşallah herkes iyidir bi haftayı daha bitirdik cok şükür.. önümüzdeki hafta kontrole giderim diye düşünüyorum cünkü detaylıdan sonra hala gitmedım 24 hafta dolsun dye beklıorm doktoruma en son 18 ekimde gitmişim özlemiştir beni bebişlere bişeyler aldınızmı indirmlerden ben sadece müslin örtü aldım kendımede lohusa pijama terlık lcw den☺ bebişe kıyafet almak icin beklıorum azcık daha ocak bi gelse diyorum
Bende almadım ya, bütün eksikler duruyor, bizde ocağı bekliyoruz dayanabilirsemSelam kızlar 2 gündür falan yazamadım geceleri girip okuyabılıyorum☺ inşallah herkes iyidir bi haftayı daha bitirdik cok şükür.. önümüzdeki hafta kontrole giderim diye düşünüyorum cünkü detaylıdan sonra hala gitmedım 24 hafta dolsun dye beklıorm doktoruma en son 18 ekimde gitmişim özlemiştir beni bebişlere bişeyler aldınızmı indirmlerden ben sadece müslin örtü aldım kendımede lohusa pijama terlık lcw den☺ bebişe kıyafet almak icin beklıorum azcık daha ocak bi gelse diyorum
Hiç ama hiçbişey almadımSelam kızlar 2 gündür falan yazamadım geceleri girip okuyabılıyorum☺ inşallah herkes iyidir bi haftayı daha bitirdik cok şükür.. önümüzdeki hafta kontrole giderim diye düşünüyorum cünkü detaylıdan sonra hala gitmedım 24 hafta dolsun dye beklıorm doktoruma en son 18 ekimde gitmişim özlemiştir beni bebişlere bişeyler aldınızmı indirmlerden ben sadece müslin örtü aldım kendımede lohusa pijama terlık lcw den☺ bebişe kıyafet almak icin beklıorum azcık daha ocak bi gelse diyorum
İnşallah canımkenvotir benim minnagimin adi da yagiz olcak erkek olursa die en basindan karara baglamistik. Bence modasi gecmeyen, guzel bi isim. Isimleri gibi yagiz birer delikanli olurlar ins ❤
Aslan erkeği zor bence. Herşeyin en iyisini bildiklerini düşünüyolar. Kendi fikirlerini kabul ettirmek için baya çene çalıyolar. Hele 2 aslan erkek yanyana gelmesin muhabbet boyunca iddialaşıyorlar benim dediğim doğru diyeAyy bizdede ben aslanim esim boga :) ama zor degiliz biz ya ben bogalarla iyi anlasirim
Kız kardeşim Aslan büyük oğlum Aslan, erkek kardeşim Başak küçük oğlum Başak. Al birini vur ötekine valla. Beni temizlik yaparken görse oğlum anne niye yapıyorsun yine kirlenecek diyor. Küçüğü ise anne sen bensiz temizlik mi yapıyorsun diyor. Dolaptan ütülü gömleği alır ütületirBen de aslanım ve ben de inanılmaz tembelim
Hakkaten 15 sene nasıl yaşamışım bu adamla diyorum. Olmasın Koç valla, en korktuğun Burc ikizler, sonra Koç sonra da yay ahahhaBenimde babam koç sevmiyorum genelde huylarını. Koç olsun istemem bebişin. Ama tabi olursa da ne yapalım
Bende dün lcw sitesinde emzirme atleti ve hamile külotlu çorabı aldım 1 alana 1 bedava kampanyası var baya uyguna geldiBende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
Ahahaha korkmakta haksizsin diyemem, esimle ben iki ayri cins, birbirimizden baska kimseyle anlaşamıyoruz, ama ben ikizler olarak koclari seviyorum. Esim disinda bir de en yakin arkadasim koc, universiteden beri ayri gayrimiz olmadi onla da.Kız kardeşim Aslan büyük oğlum Aslan, erkek kardeşim Başak küçük oğlum Başak. Al birini vur ötekine valla. Beni temizlik yaparken görse oğlum anne niye yapıyorsun yine kirlenecek diyor. Küçüğü ise anne sen bensiz temizlik mi yapıyorsun diyor. Dolaptan ütülü gömleği alır ütületir
Hakkaten 15 sene nasıl yaşamışım bu adamla diyorum. Olmasın Koç valla, en korktuğun Burc ikizler, sonra Koç sonra da yay ahahha
Ben hazırladım kızımın odasını canımcımkızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Kizima 6 aylik hamileydim esimin dogumgunu icin masa hazirladim, yemekler vs. Yaptim. Sandalye tepelerine cikip tavanlara balonlar astım. En son yaptigim bu oldu. Hic karsiligini görmeyince bendende bu kadar dedimSen romantik misin? Ben hiç romantik değilimBöyle masa süslemeler romantik akşam yemekleri falan hiç benlik değil hahahahah gülesim geliyor benim öyle ortamlarda
Muhtemelen işinden dolayıdır ancak benim de çok ağrır d vitamini eksikliği den de olabilirKızlar sırt ağrısı yaşayan var mı?
Mesleğim yazılımcılık, Bilgisayar başında çalışıyorum sürekli. Gün sonunda sırtım o kadar ağrıyor ki anlatamam.
24. haftadayım. Daha şimdiden böyle olmak beni aşırı korkutuyor. Kilo aldım ondan desem, öyle aşırı bir kilom yok, göbeğim de normal seyrinde aşırı büyümedi.
Var mı benim durumumda olan
Çok hoş olmuş güle güle kullanın inşallahBen hazırladım kızımın odasını canımcıme bebekten aldık takımını, pierre carden in ürünü. Beşiğini yatak odama kurdurucam
Valla narkozu atamadim hemen. Ameliyatim normalde 1 bucuk saat surer diyordu doktorum 3 bucuk saat surmus bende verem ciktigi icin narkozu arttirip baska doktorlar gelmis falan derken agir geldi heralde ayaga kalkamadm surekli tansiyonum dusup bayginlik gecirdim.Neden sonda cinarilmadi acaba agir mi gecmisti Ameliyat? Benim ilk yuruyusle cikarildi
Bugun muayenm var esimle tartistim.. ya ben cok agresifim yada karsimdakiler beni anlamiyor... esi degistirme sikkida olabilir yani.. yani sinirliyim bilmem anlasiliyormuKizim yengeç artik nabiyim romantikligi hayattan bezmisim adamimi degistireyim
Benimde esim aslan.....Bizde öyle eşim aslan ben boğa çok zoruz ben balığın inatçı olduğunu bilmiyodum hep duygusal olarak biliyorum
Koç eşimKız kardeşim Aslan büyük oğlum Aslan, erkek kardeşim Başak küçük oğlum Başak. Al birini vur ötekine valla. Beni temizlik yaparken görse oğlum anne niye yapıyorsun yine kirlenecek diyor. Küçüğü ise anne sen bensiz temizlik mi yapıyorsun diyor. Dolaptan ütülü gömleği alır ütületir
Hakkaten 15 sene nasıl yaşamışım bu adamla diyorum. Olmasın Koç valla, en korktuğun Burc ikizler, sonra Koç sonra da yay ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?