2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben özele gidiyorum drum kan uyuşmazlık iğnesi pahalı devlette yazdır dedi
Neyse randevu alıp gittim yazdırdım ama reçete ile direk eczane den alamıyorsun
Şimdi bu reçete ile eczacılar odasına gidip başvurup sıraya girmek gerekiyirmus sonra da hangi eczaneye çıkıyorsa sıram gidip ordan alıcak misim
28. Hafta da vurulacak
Fiyatı normalde 400 küsur

Benimde babam koç sevmiyorum genelde huylarını. Koç olsun istemem bebişin. Ama tabi olursa da ne yapalım

aaa meslektaşım çıktı valla :)

Ben bu indirimlerden hiç birşey alamadım. Bir sonraki ay eksikliklerimi tamamlıycam inşallah.

Bende almadım ya, bütün eksikler duruyor, bizde ocağı bekliyoruz dayanabilirsem

Hiç ama hiçbişey almadım ocaktan sonra düşünüyom anneannesi düzecek zaten kırıklığını

Ayy bizdede ben aslanim esim boga :) ama zor degiliz biz ya ben bogalarla iyi anlasirim
Aslan erkeği zor bence. Herşeyin en iyisini bildiklerini düşünüyolar. Kendi fikirlerini kabul ettirmek için baya çene çalıyolar. Hele 2 aslan erkek yanyana gelmesin muhabbet boyunca iddialaşıyorlar benim dediğim doğru diye

Ben de aslanım ve ben de inanılmaz tembelim
Kız kardeşim Aslan büyük oğlum Aslan, erkek kardeşim Başak küçük oğlum Başak. Al birini vur ötekine valla. Beni temizlik yaparken görse oğlum anne niye yapıyorsun yine kirlenecek diyor. Küçüğü ise anne sen bensiz temizlik mi yapıyorsun diyor. Dolaptan ütülü gömleği alır ütületir
Benimde babam koç sevmiyorum genelde huylarını. Koç olsun istemem bebişin. Ama tabi olursa da ne yapalım
Hakkaten 15 sene nasıl yaşamışım bu adamla diyorum. Olmasın Koç valla, en korktuğun Burc ikizler, sonra Koç sonra da yay ahahha

Bende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
Bende dün lcw sitesinde emzirme atleti ve hamile külotlu çorabı aldım 1 alana 1 bedava kampanyası var baya uyguna geldi

Ahahaha korkmakta haksizsin diyemem, esimle ben iki ayri cins, birbirimizden baska kimseyle anlaşamıyoruz, ama ben ikizler olarak koclari seviyorum. Esim disinda bir de en yakin arkadasim koc, universiteden beri ayri gayrimiz olmadi onla da.
Bende duygusallik sifir, o yuzden miymiy tiplere tahammulum hic yok. Teyzem ve kuzenim o kadar bayiyorlarki bazen beni, onlari dusunerek diyorum bari ya erken gelsin ya 3 gun daha dursun ama balik olmasin

kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Ben hazırladım kızımın odasını canımcım e bebekten aldık takımını, pierre carden in ürünü. Beşiğini yatak odama kurdurucam

Eklentiler

• B2185A60-30E3-4FA7-8C0D-13459C66F5CF.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 625A719D-37E9-4EC1-A9B8-38BED7A41ECF.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 30EA8590-301E-48F3-A3C9-296DEA88AD2B.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
Sen romantik misin? Ben hiç romantik değilim Böyle masa süslemeler romantik akşam yemekleri falan hiç benlik değil hahahahah gülesim geliyor benim öyle ortamlarda
Kizima 6 aylik hamileydim esimin dogumgunu icin masa hazirladim, yemekler vs. Yaptim. Sandalye tepelerine cikip tavanlara balonlar astım. En son yaptigim bu oldu. Hic karsiligini görmeyince bendende bu kadar dedim

Muhtemelen işinden dolayıdır ancak benim de çok ağrır d vitamini eksikliği den de olabilir

Neden sonda cinarilmadi acaba agir mi gecmisti Ameliyat? Benim ilk yuruyusle cikarildi
Valla narkozu atamadim hemen. Ameliyatim normalde 1 bucuk saat surer diyordu doktorum 3 bucuk saat surmus bende verem ciktigi icin narkozu arttirip baska doktorlar gelmis falan derken agir geldi heralde ayaga kalkamadm surekli tansiyonum dusup bayginlik gecirdim.

Kizim yengeç artik nabiyim romantikligi hayattan bezmisim adamimi degistireyim
Bugun muayenm var esimle tartistim.. ya ben cok agresifim yada karsimdakiler beni anlamiyor... esi degistirme sikkida olabilir yani.. yani sinirliyim bilmem anlasiliyormu esi degistirme demeyelim de esi birakma diyelim biz ona... burctan dolayi degil ama bazen okuz olmalari ve kendi kafalarinin dikine gitmeleri adami sinir ediyor

Koç eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…