2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Napiyosunizz?? Kizlarrr dikis makinem bozuldu hic anlamiyorum ne istedigini her bi isim yarim kaldi... zart diye ses cikarip igne icerde kaliyor toplaniyor altta ipler.. ne denediysem olmadi...... cildirmak uzereydim.. esim geldi ... hastane randevumuz var iste suanda muayene salonunda sira beklioz herneyse... disari cikcaz diye o piss isyerine gittigi kiyafetlerle yataga uzaniyor... gorunce bende kizdim neden icerde yanimizda uzanmiyosun evd annemle kiz kardesim var ama eger yinede yanlarinda oturmak istemiyosan buda ayri sikinti deliriyorum bu hallerine git oturma odasinda uzan... ya inat ya.. kalkti yine gitti yataga uzandi.. bende ben benim icin degil bebeklerim mikrop kapmasin ben sikinti yasamiim diye ugrsiom diye bagirdim.. yorgunum diyor. Bende aksama kadar yorgunum dedim.. aslan burcu artik iki hafta konusmaz...
revami????

Nası gecti kontrol bebişler napıyomuş

O dedigin sıkıntı benim makinemde de oluyodu canım ve bunu cok sık tekrarlıyodu sonra naptıgımı unuttum 3 senedir elime almadıgımdan.. nette bi araştır bişeyler cıkmıştı orda

Daha giremedim bekliyoruz... canim cok sikkin esimle tartistim suratima bakmiyor... bebisler canavar gibi tepiniyor ya herkesin bir kaderi var iste.. Allahtan hayirlisi...
Sıkmamaya çalış canını ya kuzu bebişlerinii görceksin öyle düşün vee mutlu ol sen nasıl geç saatte gidiyorsun kontrole hep özel muayene mi gittgin doktorun

Aslanlar hiç düzenli değil gerçekten. Eşim çok dağınık. Eve gelince her kıyafetini bi odada çıkartır. Bende tam tersi düzenli olmayı severim.
Kuzenim var kız o da aslan o da çok dağınık. Onunda eşi oğlakmış çok düzenli hep laf söylüyormuş kuzenime hahahah

Allah başka dert vermesin hahaha belki ben anlasamiyorumdir ama bilmiyorum hanı zor insanlar genele bakınca
Hahaha valla bir ara eski eşimle kavga edip annanemin evine gitmiştim. ( annem oldu daha önce bahsetmiştim) kız kardeşim de orada yaşıyor. Ay evi affedersin bok götürüyor hele onun odası anlatmaya sözler yetmez. Dikiş nakışla uğraşıyor her yer kumaş ip kalıp vs vs. Başladım süpürge tutmaya buna da dedim yerlerde ne varsa topla ne bulursam aticam. Bu kalktı söylene söylene yerleri topladı ben girdim süpürdüm domastoslarla sildim. Sonra da yanına gittim ve dedim ki “odana gitme 1 saat domestos la sildim ölürsün. Hala konusu açılınca güleriz

NapıcaN canım işte eş eşleri Bazen çok seviyor kucaklayasımızz geliyor bazen de Yerden Yere Vurasımız geliyor ne yapalım Allah yine de başımızdan eksik etmesin onları

Benim en son 24+2 de 801 gramdı. Daha gitmeme 2 hafta kadar var bakalım ne kadar olcak.
Sen hangi isimlerde kararsız kaldığını söyle beğendiğimizi söyleyelim canım.

Kizima 6 aylik hamileydim esimin dogumgunu icin masa hazirladim, yemekler vs. Yaptim. Sandalye tepelerine cikip tavanlara balonlar astım. En son yaptigim bu oldu. Hic karsiligini görmeyince bendende bu kadar dedim
Vaay romantikmişsin. Özeniyorum böyle insanlara ama evet karşılığını göremeyince insanın bir daha birşey yapası gelmiyor.

Bebisleri gordukten sonra yumusar belkicanim.annengilde varsa uzatmaz belki benim kaynanam yengec kaynim aslan kaynanam kadar kusen alingan bi insan gormedim kaynimda tam tersi hic biseyi takmaz gayet rahat dunya yansa umursamayan tiplerden cok sasirdim su an

Sıkmamaya çalış canını ya kuzu bebişlerinii görceksin öyle düşün vee mutlu ol sen nasıl geç saatte gidiyorsun kontrole hep özel muayene mi gittgin doktorun
Evet kuzum 18:50 randevumuz ve hala sira gelmedi her zamanki doktorum bir ay once detaylida bakmisti.. bir hafta once bebekler hareket etmiyor diye bi bakti hersey yolundami diye simdi normal kontrolumuz... evett bebislerimi dusunuyorum sadece...

Bende aynı durumdayım canım. İş yerinde IK'cımız sağolsun beni rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor ayak desteği, bel desteği falan ama yok omuzlarım ve sırtım çok ağrıyor. Bende yazılımcı arkadaşlarıma masaj yaptırıyorum sağolsunlar 2 haftadır özellikle kuluç oluyor resmen hep napcam bilmiyorum.

Vaay romantikmişsin. Özeniyorum böyle insanlara ama evet karşılığını göremeyince insanın bir daha birşey yapası gelmiyor.
Yazikk gelmemeside uzucu... boyle dusuncesiz olusuda uzucu.. enson ki dogum gunu hediyesi almis... bir haftada suratimiza bakmadim ondan bekledim ama olmadi neyse hediyeyi bana verdi okuz gibi ve ise gitti.. hediye almis ama sevinemedim.. sadece duygulandim ve agladim... bazi seyleri kabul ettik diyorum simdde

Benim kocamda oyle dunya yansa umrunda degil.. kendi isine bakar.. kavga ettigimiz yoktur ven konusurum karsimda muhattap yoktur...

Eee makinayıı rahat bırakmadın ki bi bozulur tabi şaka bi yana tamir olur inşallah canım. Ayy eşler çok anlayışsız. Valla bazen dövesim geliyor eşimi. Şiddet uyguluycam yakında

Eee makinayıı rahat bırakmadın ki bi bozulur tabi şaka bi yana tamir olur inşallah canım. Ayy eşler çok anlayışsız. Valla bazen dövesim geliyor eşimi. Şiddet uyguluycam yakında
makinenin kıçı soğumadi diyecem amma iki gundur adam akilli calistirmadim ne olduysa bu perdeyi dikerken oluverdi.. ignesi korelmistir diye baska igne taktim... ipi degistim.. baska masura taktim... icinin tozunu aldim... tansiyon ayarini dgisik degisik denedim.. ama perde kumasimizi koydugumda bir sure sonra igne icerde makine kitlenip kaliyor... neyse bakicam yarinda onun caresine... gidip bebiklerin kiyafetini yarin yikarim... utulerim...

Bende doğumu bekliyrum koyacam kapıya tatlı istedim gidip bimden almış, hiç değerimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…