Angaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
Insallah vakitlerini beklerler de bizi maceradan maceraya suruklemezlerAngaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
Benimde öyle şuan arada çok hfif hareket ediyor 3 gün önce horon tepiyordu içeride çok tedirginimÖncelikle A Altibirlik61 çok sevindm canım adınaKIZLARRRR bebegimi hissediyorum ama hareketleri güçsüzleşti sakinleşti iki gündür sizdede oluyormu
Bendede aynı canım yaaaaaBenimde öyle şuan arada çok hfif hareket ediyor 3 gün önce horon tepiyordu içeride çok tedirginim
Büyüyen yatak model ismini bilmiyorum çok gıcırdıyor ama kaba hantal değil kibar olması güzelEvet ben cok memnunum o yuzden oglumada aynisindan aldim sizinki hangi modeli?
Tesekkur ederim Allah razi olsunMaşallahhhhkocaman olmuşlarrr hadi hayırlısıyla inşallah
Bende hatirliyormusun bilmiyom ama iki gun hic hareketini hissetmedim ikinci gun aksami artik dr a gittim veletlerin ikiside uyuyomus:)) kuzucum azicik tatli tuzlu ye hareketlerine bak.. olmadi azicik karnina pit pit vur.. ama uyuyodut kesinnÖncelikle A Altibirlik61 çok sevindm canım adınaKIZLARRRR bebegimi hissediyorum ama hareketleri güçsüzleşti sakinleşti iki gündür sizdede oluyormu
Ya en buyuk temennimiz buInsallah vakitlerini beklerler de bizi maceradan maceraya suruklemezler
Büyüyen yatak model ismini bilmiyorum çok gıcırdıyor ama kaba hantal değil kibar olması güzel
Kontrollerime gittiğim hastaneye dün sordum, 185 lira dedi. Devlet hastanesine sırf bu konuyu sormak için gittim. Çalışıyorum, randevular sıkıntılı, randevu bulamıyorum. 28. Haftada acile gelsem iğnemi yapar mısınız dedim, doktor yaparız dedi. Size yakın devlet hastanesine sorsanız, belki acilde yaparlar.Kızlar ben özele gidiyorum drum kan uyuşmazlık iğnesi pahalı devlette yazdır dedi
Neyse randevu alıp gittim yazdırdım ama reçete ile direk eczane den alamıyorsun
Şimdi bu reçete ile eczacılar odasına gidip başvurup sıraya girmek gerekiyirmus sonra da hangi eczaneye çıkıyorsa sıram gidip ordan alıcak misim
28. Hafta da vurulacak
Fiyatı normalde 400 küsur
Benide delirtti bugün eşim. Nerde kaldın diye arıyorum akşam, yemek hazır diyorum, bi bira içip gelicem diyo tee 1 saat sonra çıktı geldi. Tartışmaktan o kadar sıkıldımki gelince konuşmadım, gitti yattı erkenden. Hem suçlu hem güçlüBugun muayenm var esimle tartistim.. ya ben cok agresifim yada karsimdakiler beni anlamiyor... esi degistirme sikkida olabilir yani.. yani sinirliyim bilmem anlasiliyormuesi degistirme demeyelim de esi birakma diyelim biz ona... burctan dolayi degil ama bazen okuz olmalari ve kendi kafalarinin dikine gitmeleri adami sinir ediyor
Hatırlamam mı hiç zaten hissediyorum sadece hafif hafif vuruyorBende hatirliyormusun bilmiyom ama iki gun hic hareketini hissetmedim ikinci gun aksami artik dr a gittim veletlerin ikiside uyuyomus:)) kuzucum azicik tatli tuzlu ye hareketlerine bak.. olmadi azicik karnina pit pit vur.. ama uyuyodut kesinnyinede annesi haftan erken hissedemeyebilirsin hergun die dusunuyorum..
Ben neredeyse yazlıklarını bile tamamladım. Kızıma da hep o şekilde alıyorum. Yazlıklarını kışın, kışlıklarını yazın alıyorum. Baya fark oluyor. Ikinci bebişim de kız. Ilk senesi hariç kıyafetleri uydururum. Kızım kışa doğru doğmuştu. Ilk 6 aylıkları kışlık, bu bebişinki yazlık olacağı için ve şimdi uygun olduğu için aldım gitti. Şampuan, losyon gibi ürünleri aldım. Müslin battaniye ve örtü aldım. Aslında çok şey aldim. Kredi kartımda limit kalmadı da mecbur durdum. Bu ay nasıl ödeyeceğim acabaSelam kızlar 2 gündür falan yazamadım geceleri girip okuyabılıyorum☺ inşallah herkes iyidir bi haftayı daha bitirdik cok şükür.. önümüzdeki hafta kontrole giderim diye düşünüyorum cünkü detaylıdan sonra hala gitmedım 24 hafta dolsun dye beklıorm doktoruma en son 18 ekimde gitmişim özlemiştir beni bebişlere bişeyler aldınızmı indirmlerden ben sadece müslin örtü aldım kendımede lohusa pijama terlık lcw den☺ bebişe kıyafet almak icin beklıorum azcık daha ocak bi gelse diyorum
Aynen canım öyle bide sana ne dicem dışardan görüyomusun benimki baya belli oluyorE elifsyz vemineyup27
Benim de sizin gibi bazen çok güçsüzleşiyor gibi ama ben dikkat ettim yönü değiştiğinde öyle oluyor. Tekmeleri dışıma doğru değil de içine doğru hissediyorum o yüzden de güçsüz gibi geliyor sanırım. Sizde dikkat edin acaba öyle mi diye. Dün çok güçsüzdü bugün maşallahı var birden irkiliyorum. Bazen durgun oluyor o neden oluyo onu bilmiyorum ama
Benim eşim kurdu ondan mı gıcırdıyor acaba pek elinden bi iş gelmezBizimki bundan, bunuda almadan once cok gicirdiyor diye okumustum ama ben yinede aldim. Ikeadakilere kurdurttum hic gicirdamadi sadece uyurken yanlara carpabiliyor. Zaten geceleri bizle uyuyor sadece oglenleri yatagjndaIkeada gordum 2 dosek ust uste koymuslar daha guzel duruyordu bende oyle yapicam. Altina sungerimsi ucuz dosek vardi onu alip icindeki dosegi yukselticem.
Ama söylesen ohoo yapmakta ne var bunumu yapamicam bi havalarBenim eşim kurdu ondan mı gıcırdıyor acaba pek elinden bi iş gelmez
Benimde oluyor bazen ama anlık olduğu için yakalamak zor oluyor teyzesiAynen canım öyle bide sana ne dicem dışardan görüyomusun benimki baya belli oluyor
Benim eşim kurdu ondan mı gıcırdıyor acaba pek elinden bi iş gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?