2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Masallahhh kuzum. Insallah hayirlisiyla, haftalarini bekler kuzucuklar. Cok sevindim guzel haberlerine..

Insallah vakitlerini beklerler de bizi maceradan maceraya suruklemezler

Maşallahhhh kocaman olmuşlarrr hadi hayırlısıyla inşallah
Tesekkur ederim Allah razi olsun Kocaman tombik olmuslar yuzlerini yine goremedik birinin poposu birinin ayaklari ortmus yuzlerini sadece eli gozukuyordu onuda yumru gibi yapmisti kizim.. babasina isaret mi yaoiyordu dedim sinirliydimde sinirin felan kalmadi ... doktorlar en az 1 kiloyu gecmeleri gerekiyor progestani birakmak icin.. bakalim

Öncelikle A Altibirlik61 çok sevindm canım adına KIZLARRRR bebegimi hissediyorum ama hareketleri güçsüzleşti sakinleşti iki gündür sizdede oluyormu
Bende hatirliyormusun bilmiyom ama iki gun hic hareketini hissetmedim ikinci gun aksami artik dr a gittim veletlerin ikiside uyuyomus:)) kuzucum azicik tatli tuzlu ye hareketlerine bak.. olmadi azicik karnina pit pit vur.. ama uyuyodut kesinn yinede annesi haftan erken hissedemeyebilirsin hergun die dusunuyorum..

Büyüyen yatak model ismini bilmiyorum çok gıcırdıyor ama kaba hantal değil kibar olması güzel

Bizimki bundan, bunuda almadan once cok gicirdiyor diye okumustum ama ben yinede aldim. Ikeadakilere kurdurttum hic gicirdamadi sadece uyurken yanlara carpabiliyor. Zaten geceleri bizle uyuyor sadece oglenleri yatagjnda Ikeada gordum 2 dosek ust uste koymuslar daha guzel duruyordu bende oyle yapicam. Altina sungerimsi ucuz dosek vardi onu alip icindeki dosegi yukselticem.

Eklentiler

• Screenshot_20191129-212853_Samsung Internet.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 30
E elifsyz ve mineyup27
Benim de sizin gibi bazen çok güçsüzleşiyor gibi ama ben dikkat ettim yönü değiştiğinde öyle oluyor. Tekmeleri dışıma doğru değil de içine doğru hissediyorum o yüzden de güçsüz gibi geliyor sanırım. Sizde dikkat edin acaba öyle mi diye. Dün çok güçsüzdü bugün maşallahı var birden irkiliyorum. Bazen durgun oluyor o neden oluyo onu bilmiyorum ama

Kontrollerime gittiğim hastaneye dün sordum, 185 lira dedi. Devlet hastanesine sırf bu konuyu sormak için gittim. Çalışıyorum, randevular sıkıntılı, randevu bulamıyorum. 28. Haftada acile gelsem iğnemi yapar mısınız dedim, doktor yaparız dedi. Size yakın devlet hastanesine sorsanız, belki acilde yaparlar.

Benide delirtti bugün eşim. Nerde kaldın diye arıyorum akşam, yemek hazır diyorum, bi bira içip gelicem diyo tee 1 saat sonra çıktı geldi. Tartışmaktan o kadar sıkıldımki gelince konuşmadım, gitti yattı erkenden. Hem suçlu hem güçlü

Hatırlamam mı hiç zaten hissediyorum sadece hafif hafif vuruyor

Ben neredeyse yazlıklarını bile tamamladım. Kızıma da hep o şekilde alıyorum. Yazlıklarını kışın, kışlıklarını yazın alıyorum. Baya fark oluyor. Ikinci bebişim de kız. Ilk senesi hariç kıyafetleri uydururum. Kızım kışa doğru doğmuştu. Ilk 6 aylıkları kışlık, bu bebişinki yazlık olacağı için ve şimdi uygun olduğu için aldım gitti. Şampuan, losyon gibi ürünleri aldım. Müslin battaniye ve örtü aldım. Aslında çok şey aldim. Kredi kartımda limit kalmadı da mecbur durdum. Bu ay nasıl ödeyeceğim acaba

Aynen canım öyle bide sana ne dicem dışardan görüyomusun benimki baya belli oluyor

Benim eşim kurdu ondan mı gıcırdıyor acaba pek elinden bi iş gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…