- 14 Mart 2017
- 37
- 74
- 38
- 31
Yağız çok güzel isim canım. Kıvanç ben de çok beğeniyorum ama yurt dışında yaşadığım için yazılısı ve telaffuzu zor. Eşim Alper ismini beğeniyor ben kerem. İlk bebegimizde çoktan karar vermiştik bile. Ama erkek isim seçmek daha zormuşBizde dün akşam son kararı verdik artık bulmaya çalışmıcaz isim yağız olcak inşallah. Daha önce bi kaç beğendiğim ismide yazmıştım yine söyleyim sana öneri olsun. Kıvanç can alp pamir aden beğendiklerimden ama eşime beğendiremediklerimden
Canım bnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsınAy bende anlamadim nedir bu cok kotuyum. Saniyorum yedigim yemek agir geldi. Zehirlenme sanmiyorum da. Ilac aldim augmentine. O da agir geldi ustune. Istifra etsem iyi gelcek de edemeyince sikinti
Yağiz ve Kerem benimde favorim. Ciddi ciddi bu isimlerden secerdim erkek olsaydi :)Yağız çok güzel isim canım. Kıvanç ben de çok beğeniyorum ama yurt dışında yaşadığım için yazılısı ve telaffuzu zor. Eşim Alper ismini beğeniyor ben kerem. İlk bebegimizde çoktan karar vermiştik bile. Ama erkek isim seçmek daha zormuş
Aynı aynı bende de bazen hafif titreşim gibi oluyorBugün benim oyle hareket ediyor. Titresim gibi degisik biseyler. Sanki arkası dönük gibi hissettum
Nasıl oldun umarım iyisindirKizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Yaa maşallah büyümüş kuzular yaaa yerimmmAngaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
Geçmiş olsun nasıl oldunAy bende anlamadim nedir bu cok kotuyum. Saniyorum yedigim yemek agir geldi. Zehirlenme sanmiyorum da. Ilac aldim augmentine. O da agir geldi ustune. Istifra etsem iyi gelcek de edemeyince sikinti
Evet canım çok normalmiöbanada doktorum öyle söyledi.interntte yazanları okuyunca baya korkmuştmSiz yazali cok olmus ama ben ancak okuyorum gebelikde kolestrol degerleri dikkate alinmaz dedi bana doktorum panik yapmayin benimde değerler firlamis cikti hiçc bi diyet falan vermedi
Benim eşim de defne istiyor ben istemiyorumEşime 3 isim söylemiştimtam olarak bu isimlerdi. Derini direk eledi arkadaşında var diye duru ile defne arasında kaldı. Ben müdahale ettim defneyi seçtikleri
Nasıl oldun canım? Çok geçmiş olsun. Ben de dün öyleydim. Hiç uyuyamamıştım. Onun için bu gece resmen bayılmış gibi uyumuşum yorgunluktan. Daha şimdi uyandımKizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Canım bnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Nasıl oldun umarım iyisindir
Geçmiş olsun nasıl oldunbişeymi dokunduki acile git cok fenaysan bencede
Oyyy canlarim bitanesiniz cok cok sagolun, varolun ❤Nasıl oldun canım? Çok geçmiş olsun. Ben de dün öyleydim. Hiç uyuyamamıştım. Onun için bu gece resmen bayılmış gibi uyumuşum yorgunluktan. Daha şimdi uyandım
Benim hep aşağılarda bi kaç kez göbek deliği hizasında hissettim sadece. Aşağıda taşıdığım için benim ama sana dr plasentan aşağıda falan demişmiydi.demediyse yukarda taşıyorsan istirahat et bol bol ve çok harketli oluyorlar bazen dik duruyodur fln belki onları hissediyodundur. Ama muanende mutlaka sor plasenta ve bebek konumunugunaydin kızlar. Süper bir haftasonu sizin olsun. Arkadaşlar birşey sorucam benim oğlum hep aşağılarda geziniyor bazen yukarıda hissettiğimde oluor ama özellikle birkaç gündür hep aşağıda hissediyorum. Ve artık afedersiniz her oynayisinda altıma kaciracakmisim gibi his oluyor. Sanki cikivericekmis bir anda gibi hissediyorum. Bu aylarda bu normal mi hiç bilemiyorum. Sizde de oluyormu böyle. Saanirim böyle devam ederse doktora gideceğim.
Kesinlikle katiliyorum sana canim, bu benim ikinci gebeligim, ilkinde 28den once bitirmiştim alisverisi ve cok rahat etmistim. Ikincide simdiden agirlastim, ayakta kalinca belim kopuyor.Alışverişlerini ileri haftalara bırakan arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum. Göbeğim çok büyük değil çok hantal bir hamile durmuyorum dışardan ama dün 2 saat gezdim e bebekte kasada beklerken başladı bel ağrısı ve bütün gece mafoldum halada geçmedi. aslında farkında değilim ama ağırlaşmışım 27.haftada. bugunde devam edicem alışverişe bitirmek için listeyi şimdiden akşam pertim nasıl çıkcak hissediyorum. Çok ertelemeyin sizde ağırlaşınca çook zor yürümesi yatması.
Bebeğimiz popo aşağı olabilir. Benim perşembe kontrolüm vardı. Doktorum hareketlerini çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi.gunaydin kızlar. Süper bir haftasonu sizin olsun. Arkadaşlar birşey sorucam benim oğlum hep aşağılarda geziniyor bazen yukarıda hissettiğimde oluor ama özellikle birkaç gündür hep aşağıda hissediyorum. Ve artık afedersiniz her oynayisinda altıma kaciracakmisim gibi his oluyor. Sanki cikivericekmis bir anda gibi hissediyorum. Bu aylarda bu normal mi hiç bilemiyorum. Sizde de oluyormu böyle. Saanirim böyle devam ederse doktora gideceğim.
Allah razi olsun bizde herkes uzun ama ben bebegin o kadar buyuyecegini dusunmuyorumMasallah ne guzel buyumuslersizin boylariniz nasil uzun mu simdiden 42 cm fzla gibi geldi bana tabi yapi meselesi sanki 36 38 daha dogru gibi biz minyon olunc☺ agrilarin demekki ondanmis aşağıda olanin agrisi fazladir sanki cok sukur iyilermis ya bi dahaki randevuna kadar icin rahat olur
Doktorum rahim boyum 28 mm oldugunu soyledi.. ya bu oyle biseyki kuculebilen ve dinlenmeyle artabilen bisey oldugu icin.. surekli dinlenmem gerektigini kendimi yormaman gerektigini soyledi.. bebek basi asagidaymis diye bu sikinti yaratabilir dedi.. ayaklari olan tepiniyor ama vulva dudaklarinin agrisi bas asagi oldugu icinmis.. ayakta kalinca yuk biniyor dedigine gore.. benimkilerde 1900 gram olunca ki suyunu rahim agirligini felan katmiyom.. velhasil dinleneceb kv yemeklerini yemeye devam Allah korusun serklajli olanlar cok onem versinler.. bebeklerin kilosu 1 kiloyu gectikten sonra progestani kesecez dedi.. yani bir ay sonra 1 kiloyu gecer kesin o zaman keseriz diasporal saşe verdi.. kramp yok ama bol yogurtta yesen sutte icsen iki bebekten dolayi vucut tolere edemeyebilir bu haftadan sonra kramplar girince icmeye baslarsun dedi..Rahim boyunda sikinti var mi ki canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?