2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yağız çok güzel isim canım. Kıvanç ben de çok beğeniyorum ama yurt dışında yaşadığım için yazılısı ve telaffuzu zor. Eşim Alper ismini beğeniyor ben kerem. İlk bebegimizde çoktan karar vermiştik bile. Ama erkek isim seçmek daha zormuş

Yağiz ve Kerem benimde favorim. Ciddi ciddi bu isimlerden secerdim erkek olsaydi :)

Yaa maşallah büyümüş kuzular yaaa yerimmm inşallah saglıkla beklesin minnoşlar 37 yi

Siz yazali cok olmus ama ben ancak okuyorum gebelikde kolestrol degerleri dikkate alinmaz dedi bana doktorum panik yapmayin benimde değerler firlamis cikti hiçc bi diyet falan vermedi
Evet canım çok normalmiöbanada doktorum öyle söyledi.interntte yazanları okuyunca baya korkmuştm

Kizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Nasıl oldun canım? Çok geçmiş olsun. Ben de dün öyleydim. Hiç uyuyamamıştım. Onun için bu gece resmen bayılmış gibi uyumuşum yorgunluktan. Daha şimdi uyandım

Canım bnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Nasıl oldun umarım iyisindir
Geçmiş olsun nasıl oldun bişeymi dokunduki acile git cok fenaysan bencede
Nasıl oldun canım? Çok geçmiş olsun. Ben de dün öyleydim. Hiç uyuyamamıştım. Onun için bu gece resmen bayılmış gibi uyumuşum yorgunluktan. Daha şimdi uyandım
Oyyy canlarim bitanesiniz cok cok sagolun, varolun ❤
Baya kotu oldum, mide bulantisi hic yasamadim en basindan beri. Ama dun gece birden hem mide bulantisi hem bas donmesi gibi bi sey yasadim. Augmentin almistim yarim saat oncesinde. Yan etkilerinde yaziyordu, okuyup kullandim. Ama yan etkiler beni etkilmez genelde die onemsememistim.
15 dk sonra bi seyim kalmadi gecti cok sukur. Gayet iyiyim. Ilac baya agir geldi o ara.
Idrar yolu endeksiyonu oldugum icin vermisti dr. Isin kotusu 6 hap daha var icinde, sabah aksam kullanilicak
Neyse, Rabbim hicbirimize caresiz dertler vermesin. Akliniz kalmasin haberdar ediym dedim. Saglicakla kalin

gunaydin kızlar. Süper bir haftasonu sizin olsun. Arkadaşlar birşey sorucam benim oğlum hep aşağılarda geziniyor bazen yukarıda hissettiğimde oluor ama özellikle birkaç gündür hep aşağıda hissediyorum. Ve artık afedersiniz her oynayisinda altıma kaciracakmisim gibi his oluyor. Sanki cikivericekmis bir anda gibi hissediyorum. Bu aylarda bu normal mi hiç bilemiyorum. Sizde de oluyormu böyle. Saanirim böyle devam ederse doktora gideceğim.

Benim hep aşağılarda bi kaç kez göbek deliği hizasında hissettim sadece. Aşağıda taşıdığım için benim ama sana dr plasentan aşağıda falan demişmiydi.demediyse yukarda taşıyorsan istirahat et bol bol ve çok harketli oluyorlar bazen dik duruyodur fln belki onları hissediyodundur. Ama muanende mutlaka sor plasenta ve bebek konumunu

Alışverişlerini ileri haftalara bırakan arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum. Göbeğim çok büyük değil çok hantal bir hamile durmuyorum dışardan ama dün 2 saat gezdim e bebekte kasada beklerken başladı bel ağrısı ve bütün gece mafoldum halada geçmedi. aslında farkında değilim ama ağırlaşmışım 27.haftada. bugunde devam edicem alışverişe bitirmek için listeyi şimdiden akşam pertim nasıl çıkcak hissediyorum. Çok ertelemeyin sizde ağırlaşınca çook zor yürümesi yatması.

Kesinlikle katiliyorum sana canim, bu benim ikinci gebeligim, ilkinde 28den once bitirmiştim alisverisi ve cok rahat etmistim. Ikincide simdiden agirlastim, ayakta kalinca belim kopuyor.
En azindan gezip gorerek alınacaklari 28den once bitirmekte fayda var. Onun disinda indirim bekliyorsaniz ya liste yapip esleri gondermek ya da internetten almak en rahati. Benim ilkinde avantajim bostanci ebebegin dibinde oturuyorduk, listem belliydi, subat indirimlerinde herseyi tikir tikir almistim ama kizim temmuz dogumlu oldugu icin daha agir değildim o zamanlar. Simdi de sadece giyim ve biberon alisverisi yaptım internetten, kalan hersey kizimdan vardi zaten.

Bebeğimiz popo aşağı olabilir. Benim perşembe kontrolüm vardı. Doktorum hareketlerini çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi.

Allah razi olsun bizde herkes uzun ama ben bebegin o kadar buyuyecegini dusunmuyorum yani simdi 40-42 olan iki ay sonra kac olacak bide en fazla kilo alip gelisecegi donem simdi basliyo

Rahim boyunda sikinti var mi ki canim ?
Doktorum rahim boyum 28 mm oldugunu soyledi.. ya bu oyle biseyki kuculebilen ve dinlenmeyle artabilen bisey oldugu icin.. surekli dinlenmem gerektigini kendimi yormaman gerektigini soyledi.. bebek basi asagidaymis diye bu sikinti yaratabilir dedi.. ayaklari olan tepiniyor ama vulva dudaklarinin agrisi bas asagi oldugu icinmis.. ayakta kalinca yuk biniyor dedigine gore.. benimkilerde 1900 gram olunca ki suyunu rahim agirligini felan katmiyom.. velhasil dinleneceb kv yemeklerini yemeye devam Allah korusun serklajli olanlar cok onem versinler.. bebeklerin kilosu 1 kiloyu gectikten sonra progestani kesecez dedi.. yani bir ay sonra 1 kiloyu gecer kesin o zaman keseriz diasporal saşe verdi.. kramp yok ama bol yogurtta yesen sutte icsen iki bebekten dolayi vucut tolere edemeyebilir bu haftadan sonra kramplar girince icmeye baslarsun dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…