- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Hahahha benim kardeşimde öyle ayyy çıldırtırdı beni. Dolabımın içini falan dağıtmasın diye kilit aldığımı hatırlıyorum öğrencilik yıllarımda falanAllah başka dert vermesin hahahabelki ben anlasamiyorumdir ama bilmiyorum hanı zor insanlar genele bakınca
Hahaha valla bir ara eski eşimle kavga edip annanemin evine gitmiştim. ( annem oldu daha önce bahsetmiştim) kız kardeşim de orada yaşıyor. Ay evi affedersin bok götürüyor hele onun odası anlatmaya sözler yetmez. Dikiş nakışla uğraşıyor her yer kumaş ip kalıp vs vs. Başladım süpürge tutmaya buna da dedim yerlerde ne varsa topla ne bulursam aticam. Bu kalktı söylene söylene yerleri topladı ben girdim süpürdüm domastoslarla sildim. Sonra da yanına gittim ve dedim ki “odana gitme 1 saat domestos la sildim ölürsün. Hala konusu açılınca güleriz
Aşkımmm benimm Allh razi olsun esinden Bim kesin ayak onunde eve yakin diye almistir... bizimde evin karsisinda sok var ne istesem soktan aliyor... kefir sokBende doğumu bekliyrum koyacam kapıyatatlı istedim gidip bimden almış, hiç değerimiz yok
Hahhahahaha ay çok güldüm yaaaBende doğumu bekliyrum koyacam kapıyatatlı istedim gidip bimden almış, hiç değerimiz yok
Amin ahhaha hakkaten zor yaa anlat anlat bıtmez ben koç diyip susayımAllah başka dert vermesin hahahabelki ben anlasamiyorumdir ama bilmiyorum hanı zor insanlar genele bakınca
Hahaha valla bir ara eski eşimle kavga edip annanemin evine gitmiştim. ( annem oldu daha önce bahsetmiştim) kız kardeşim de orada yaşıyor. Ay evi affedersin bok götürüyor hele onun odası anlatmaya sözler yetmez. Dikiş nakışla uğraşıyor her yer kumaş ip kalıp vs vs. Başladım süpürge tutmaya buna da dedim yerlerde ne varsa topla ne bulursam aticam. Bu kalktı söylene söylene yerleri topladı ben girdim süpürdüm domastoslarla sildim. Sonra da yanına gittim ve dedim ki “odana gitme 1 saat domestos la sildim ölürsün. Hala konusu açılınca güleriz
Ben yaptım ankarada siteler var gezmediğim yer kalmadı. En son babymall dan pierre cardin aldım. Siteler uçmuş. En azından marka dedik ve uyguna aldık. Bi bakın istersenizkızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Canım ben bugün gidip baktım üst M beden oluyor alt xl anca oluyor. Tabi almadım böyle olunca. Altın lastiğini daracık yapmışlar. Üst çok hoşuma gitti ama almadım alttan dolayı. Ona göre karar verinKizlar bir alana bir bedava var lcwde. Bugun son gun. Bi tane de ornek koyim soyledusunen varsa bakabilir
Canım bende masa başında çalışıyorum dediğin gibi sırt ağırlarım oluyor. Sırt üstü yatmak iyi geliyor ama bebeğe zararlı dedikleri için de yatamıyorum da. Uyuyunca geçiyor ama ara ara kalkıp yürümek gerek işyerinde deKızlar sırt ağrısı yaşayan var mı?
Mesleğim yazılımcılık, Bilgisayar başında çalışıyorum sürekli. Gün sonunda sırtım o kadar ağrıyor ki anlatamam.
24. haftadayım. Daha şimdiden böyle olmak beni aşırı korkutuyor. Kilo aldım ondan desem, öyle aşırı bir kilom yok, göbeğim de normal seyrinde aşırı büyümedi.
Var mı benim durumumda olan
Bende senin gibi düşünüyorum canım o yüzden kaplı alıcam. Lcw da güzel ve uygun fiyatlı modeller vardı.Bende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
Eşim defne istiyor ben duru ta da derin istiyorumBenim en son 24+2 de 801 gramdı. Daha gitmeme 2 hafta kadar var bakalım ne kadar olcak.
Sen hangi isimlerde kararsız kaldığını söyle beğendiğimizi söyleyelim canım.
Ayyy insaallah burcla ilgili degildir :) dedigim dedik oluyolsr eltimin iki ogluda balik. Dun misafirlikteydik. Orda annelerinin burnundan getirdiler telefon icin kapanmis anlamiyo biri bagirarak agliyor sanki cocugu dovmussunduyan olsa oyle sanar yani . 1 saat agladi . sonra yoruldu aglamaktan uyuyakaldi. Digeri tutturdu babanneme gidicem diye . neyse ben goturdum mecburen eltim mafolmustu artik. Oraya girdik hemen skildi 10 dk sonra basladi eve gitcem eve gitcem hayir yakinda degil ben neyapiym simdi neyse bi saat oyaladik esim geldi bizi aldi bu sefer kapiya geldik evlerine vazgecti geri gitmek istedi esimde kusura bakma artik dedi verdik annesine aglaya aglaya girdi eve sesi geliyodu hala agliyodu. Az oncede bana gelmek istemis 4-5 kez indi cikti girmiyoda kapidan kapiya gidip geliyo eltimle kendi evimizn kapisinda bekliyoruz acaba neye karar vercek diye . cok zor gercekten biseye karar veremiyor ve sen engel olamiyosn cunku busefer saatlerce agliyor. Simdi bi balikta benimki geliyo yandik diyoruz iyice. Ben kendimi zaten eltimin cocuklardan dolayi 3 cocuklu hissediyorum smdiden yoruyolar insani
Benimde en sinir olduğum şey eve girince hemen pijama eşofman ne varsa giyilecek eşime eve gelince ilk dediğim üzerini değiştir elini yıka ama erkekler pek önemsemiyor böyle şeyleriNapiyosunizz?? Kizlarrr dikis makinem bozuldu hic anlamiyorum ne istedigini her bi isim yarim kaldi... zart diye ses cikarip igne icerde kaliyor toplaniyor altta ipler.. ne denediysem olmadi...... cildirmak uzereydim.. esim geldi ... hastane randevumuz var iste suanda muayene salonunda sira beklioz herneyse... disari cikcaz diye o piss isyerine gittigi kiyafetlerle yataga uzaniyor... gorunce bende kizdim neden icerde yanimizda uzanmiyosun evd annemle kiz kardesim var ama eger yinede yanlarinda oturmak istemiyosan buda ayri sikinti deliriyorum bu hallerine git oturma odasinda uzan... ya inat ya.. kalkti yine gitti yataga uzandi.. bende ben benim icin degil bebeklerim mikrop kapmasin ben sikinti yasamiim diye ugrsiom diye bagirdim.. yorgunum diyor. Bende aksama kadar yorgunum dedim.. aslan burcu artik iki hafta konusmaz...
revami????
kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Bende Koç burcuyum ve kabul ediyorum bazı özelliklerimiz benim de hoşuma gitmiyor en iyi burç hangisi ki bence burç değil de her İnsanın eksisi artısı vardırAmin ahhaha hakkaten zor yaa anlat anlat bıtmez ben koç diyip susayım
Ben kızıma ikea nın yatağını kullanıyorum pek memnun değilim siz nasıl memnun musunuzBen aldimda daha kurdurmadim bu pazar kurdurucam ikeanin busunge oda takimindan aldim bebise beyazindan. Kiziminkide aynisinin pembesi.
AngaraA Altibirlik61 naptın çıktın mı kontrolden bebişlerin kaçar gram olmuşlar
Birde hangi ildesin sen? Saatin bu kadar geç olunca acaba aynı dr a mı gidiyoruz dedim
MaşallahhhhAngaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
Maşallah maşallah, devam büyümeye inşlh, tembihle 36 dan önce gelmesinlerAngaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
Ben kızıma ikea nın yatağını kullanıyorum pek memnun değilim siz nasıl memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?