2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahha benim kardeşimde öyle ayyy çıldırtırdı beni. Dolabımın içini falan dağıtmasın diye kilit aldığımı hatırlıyorum öğrencilik yıllarımda falan dolabımı kitler öyle sokağa çıkardım

Bende doğumu bekliyrum koyacam kapıya tatlı istedim gidip bimden almış, hiç değerimiz yok
Aşkımmm benimm Allh razi olsun esinden Bim kesin ayak onunde eve yakin diye almistir... bizimde evin karsisinda sok var ne istesem soktan aliyor... kefir sok
Peynir sok
Domates sok
Patates (curuk olsada ) sok
Artik bennnn Sok gecircem sinirden ... neyse yaa cok takilmiyorum zaten... isimiz ayni onunla yorgun olduguni en ii ben anliyorum ve cok anlayisliyim... ama deger kuymet ne bilmiom...

Amin ahhaha hakkaten zor yaa anlat anlat bıtmez ben koç diyip susayım

kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Ben yaptım ankarada siteler var gezmediğim yer kalmadı. En son babymall dan pierre cardin aldım. Siteler uçmuş. En azından marka dedik ve uyguna aldık. Bi bakın isterseniz

Kizlar bir alana bir bedava var lcwde. Bugun son gun. Bi tane de ornek koyim soyle dusunen varsa bakabilir
Canım ben bugün gidip baktım üst M beden oluyor alt xl anca oluyor. Tabi almadım böyle olunca. Altın lastiğini daracık yapmışlar. Üst çok hoşuma gitti ama almadım alttan dolayı. Ona göre karar verin

Canım bende masa başında çalışıyorum dediğin gibi sırt ağırlarım oluyor. Sırt üstü yatmak iyi geliyor ama bebeğe zararlı dedikleri için de yatamıyorum da. Uyuyunca geçiyor ama ara ara kalkıp yürümek gerek işyerinde de

Bende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
Bende senin gibi düşünüyorum canım o yüzden kaplı alıcam. Lcw da güzel ve uygun fiyatlı modeller vardı.

tabiki sadece burclarla ilgili degildir ama tutturmalari inatlari var benim gorduklerimde meselaa bugun teyzem ilk defa otobusle bana geldi ben yeni tasindim buraya cikalim yola dedim karsilayip alalim aldim kizimi ciktik 1 dk bile yurumedik ki teyzem karsida gorundu benimde alt yol yokus tutturdu beni kucagina al diye ben kucagima alamiyorum artik eskisi gibi 18 kilo sipa. Teyzem diyor ben alayim kizim. Yook illa annem alacak biraz aldim yokustan cikamadim biraktim. Kiyamet koptu yolun ortasinda giris katlardan 2 farkli daire cama cikti ben tamam seni birakip gidiyorum dedim biraz ilerledim yokkk aslaa yurumuyor. En sonunda babani ariyorum kucak istedigini soylicem dedim babasi kizim kardesin var annenin kucagina cikma annen oturunca seni kucaklar diyor hep babani aricam deyince korkudan o da zorla tipis tipis geldi ama unutmadi bu sefer evde en ufak bahaneyle kucak kucak diye tutturdu

Benimde en sinir olduğum şey eve girince hemen pijama eşofman ne varsa giyilecek eşime eve gelince ilk dediğim üzerini değiştir elini yıka ama erkekler pek önemsemiyor böyle şeyleri

Kizlar ya genital bolgenin renginde kararma var mi sizlerde, bende kararma baslamis birde beyaz tenliyim kizimda hic boyle olmamistim

A Altibirlik61 naptın çıktın mı kontrolden bebişlerin kaçar gram olmuşlar
Birde hangi ildesin sen? Saatin bu kadar geç olunca acaba aynı dr a mı gidiyoruz dedim
Angara ozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim

Maşallahhhh kocaman olmuşlarrr hadi hayırlısıyla inşallah

Maşallah maşallah, devam büyümeye inşlh, tembihle 36 dan önce gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…