2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Masallah ne guzel buyumusler sizin boylariniz nasil uzun mu simdiden 42 cm fzla gibi geldi bana tabi yapi meselesi sanki 36 38 daha dogru gibi biz minyon olunc☺ agrilarin demekki ondanmis aşağıda olanin agrisi fazladir sanki cok sukur iyilermis ya bi dahaki randevuna kadar icin rahat olur

Ama söylesen ohoo yapmakta ne var bunumu yapamicam bi havalar genelde hep öylelrr benimki kombi bakımını kendi yaptı ne varki canım 2 gün uğraştı

Tabii canim bizim kizin odasi kuruldu adam gittikten sonra adama 40 tane bahane saydi aradan 3.5 sene gecti oglaninki kurulacak beli agrimaya basladi pazar yine ikeadan gelecekler kuracaklar

Bende Koç burcuyum ve kabul ediyorum bazı özelliklerimiz benim de hoşuma gitmiyor en iyi burç hangisi ki bence burç değil de her İnsanın eksisi artısı vardır
Öyle tabı canım ama bayan ve erkekte farkedıyor benımde koç arkadşlarm var aramz cok iyi ama ben bi balık olarak erkegi fazla koç gelıyo bana 4 senede birbirmize alıştık tabı huylarımıza.. dedgin gibi artılarıda var kocişimin olmazmı

Igneyi siz görürseniz yaparlar ama iğne yi eczane den almak 400 küsur tl yarın eczacılar odasına gideceğiz bakalım

Benimki de ayni. Ne bebek arabasi kabuk ediyor ne bebek arabasim yuruyecem diye cikiyor hep kucak istiyor. Artik babasiz disari cikmamiz cok zor :'(

Ya en buyuk temennimiz bu İnsallah .. ama doktor bana dayanmislar asagiya deyince artik korktum.. bide kasilmalari subu bayag aciklama yapinca...
Kendine stres yapma canim. Bazen 38 40 haftalarda dogan bebekler bile sarilik vs baska sebeplerden yogun bakima giriyor. Önemli olan saglikla dogup buyusunler. Yune de inşallah en az 34 haftalari gorsunler tabiki bir gün bile cok onemli gebelikte.

Bugün benim oyle hareket ediyor. Titresim gibi degisik biseyler. Sanki arkası dönük gibi hissettum

Ben bazen zorla kendimi istifra ettirip rahatliyodum. Son 2 haftada 2 kez oldu. Kizimda hic olmamıştı. Aramak olmaz belki acile gidebilirsin
Ay bende anlamadim nedir bu cok kotuyum. Saniyorum yedigim yemek agir geldi. Zehirlenme sanmiyorum da. Ilac aldim augmentine. O da agir geldi ustune. Istifra etsem iyi gelcek de edemeyince sikinti

Total kolestrol 279 olması gereken 0-230 arası trigliserid 218 0-200 hdl kolestrol 95 35-75 ldl kolestrol 144 0-130 crp de 7.76 çıkmış
Siz yazali cok olmus ama ben ancak okuyorum gebelikde kolestrol degerleri dikkate alinmaz dedi bana doktorum panik yapmayin benimde değerler firlamis cikti hiçc bi diyet falan vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…