- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Angaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
Ama söylesen ohoo yapmakta ne var bunumu yapamicam bi havalargenelde hep öylelrr benimki kombi bakımını kendi yaptı ne varki canım 2 gün uğraştı
bklm cnm 3 unde gidicem telim de yada forum da bsy var giremedimİnsallah hersey yolundadir 75 gramin 50 grama gore referans araligi farkli olurmu bilemedim ama sinir 150 diye biliyorum.. gidince haber ver bizede kuzucuk yada ogrenince..
Eşime 3 isim söylemiştimEşim defne istiyor ben duru ta da derin istiyorum
Rahim boyunda sikinti var mi ki canim ?Ya en buyuk temennimiz buİnsallah .. ama doktor bana dayanmislar asagiya deyince artik korktum.. bide kasilmalari subu bayag aciklama yapinca...
Öyle tabı canım ama bayan ve erkekte farkedıyor benımde koç arkadşlarm var aramz cok iyi ama ben bi balık olarak erkegi fazla koç gelıyo banaBende Koç burcuyum ve kabul ediyorum bazı özelliklerimiz benim de hoşuma gitmiyor en iyi burç hangisi ki bence burç değil de her İnsanın eksisi artısı vardır
Üç isimde çok güzel fikrimceEşim defne istiyor ben duru ta da derin istiyorum
Kontrollerime gittiğim hastaneye dün sordum, 185 lira dedi. Devlet hastanesine sırf bu konuyu sormak için gittim. Çalışıyorum, randevular sıkıntılı, randevu bulamıyorum. 28. Haftada acile gelsem iğnemi yapar mısınız dedim, doktor yaparız dedi. Size yakın devlet hastanesine sorsanız, belki acilde yaparlar.
O zaman biz devletteki doktorla birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz. Eşimin halası kadın doğumda hemşire. Eşim yarın ona soracak.Igneyi siz görürseniz yaparlar ama iğne yi eczane den almak 400 küsur tl yarın eczacılar odasına gideceğiz bakalım
Benimki de ayni. Ne bebek arabasi kabuk ediyor ne bebek arabasim yuruyecem diye cikiyor hep kucak istiyor. Artik babasiz disari cikmamiz cok zor :'(tabiki sadece burclarla ilgili degildir ama tutturmalari inatlari var benim gorduklerimde meselaa bugun teyzem ilk defa otobusle bana geldi ben yeni tasindim buraya cikalim yola dedim karsilayip alalim aldim kizimi ciktik 1 dk bile yurumedik ki teyzem karsida gorundu benimde alt yol yokus tutturdu beni kucagina al diye ben kucagima alamiyorum artik eskisi gibi 18 kilo sipa. Teyzem diyor ben alayim kizim. Yook illa annem alacak biraz aldim yokustan cikamadim biraktim. Kiyamet koptu yolun ortasinda giris katlardan 2 farkli daire cama cikti ben tamam seni birakip gidiyorum dedim biraz ilerledim yokkk aslaa yurumuyor. En sonunda babani ariyorum kucak istedigini soylicem dedim babasi kizim kardesin var annenin kucagina cikma annen oturunca seni kucaklar diyor hep babani aricam deyince korkudan o da zorla tipis tipis geldi ama unutmadi bu sefer evde en ufak bahaneyle kucak kucak diye tutturdu
Kendine stres yapma canim. Bazen 38 40 haftalarda dogan bebekler bile sarilik vs baska sebeplerden yogun bakima giriyor. Önemli olan saglikla dogup buyusunler. Yune de inşallah en az 34 haftalari gorsunler tabiki bir gün bile cok onemli gebelikte.Ya en buyuk temennimiz buİnsallah .. ama doktor bana dayanmislar asagiya deyince artik korktum.. bide kasilmalari subu bayag aciklama yapinca...
Bugün benim oyle hareket ediyor. Titresim gibi degisik biseyler. Sanki arkası dönük gibi hissettum@elifsyz ve @mineyup27
Benim de sizin gibi bazen çok güçsüzleşiyor gibi ama ben dikkat ettim yönü değiştiğinde öyle oluyor. Tekmeleri dışıma doğru değil de içine doğru hissediyorum o yüzden de güçsüz gibi geliyor sanırım. Sizde dikkat edin acaba öyle mi diye. Dün çok güçsüzdü bugün maşallahı var birden irkiliyorum. Bazen durgun oluyor o neden oluyo onu bilmiyorum ama
Ben bazen zorla kendimi istifra ettirip rahatliyodum. Son 2 haftada 2 kez oldu. Kizimda hic olmamıştı. Aramak olmaz belki acile gidebilirsinKizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Birde aniden mi basladi bulanti zehirlenme falan olmasinKizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Ay bende anlamadim nedir bu cok kotuyum. Saniyorum yedigim yemek agir geldi. Zehirlenme sanmiyorum da. Ilac aldim augmentine. O da agir geldi ustune. Istifra etsem iyi gelcek de edemeyince sikintiBen bazen zorla kendimi istifra ettirip rahatliyodum. Son 2 haftada 2 kez oldu. Kizimda hic olmamıştı. Aramak olmaz belki acile gidebilirsin
Cok cok saol, Allah razi olsun.Birde aniden mi basladi bulanti zehirlenme falan olmasin
Siz yazali cok olmus ama ben ancak okuyorum gebelikde kolestrol degerleri dikkate alinmaz dedi bana doktorum panik yapmayin benimde değerler firlamis cikti hiçc bi diyet falan vermediTotal kolestrol 279 olması gereken 0-230 arası trigliserid 218 0-200 hdl kolestrol 95 35-75 ldl kolestrol 144 0-130 crp de 7.76 çıkmış
Augmentin bende bulanti cok yapar canim ya ondan olabilirAy bende anlamadim nedir bu cok kotuyum. Saniyorum yedigim yemek agir geldi. Zehirlenme sanmiyorum da. Ilac aldim augmentine. O da agir geldi ustune. Istifra etsem iyi gelcek de edemeyince sikinti
Ne demek insallah rahatlarsinCok cok saol, Allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?